به نام خداوند پذیرنده توبهها...
💜اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💜
سلام! صبح پنجشنبهتون بهخیر و شادی. امروزتون سرشار از عطر نام و یاد پروردگار مهربان🌸☘
«فَلَمَّا رَأَى الشَّمْسَ بَازِغَةً قَالَ هَٰذَا رَبِّي هَٰذَا أَكْبَرُ ۖ فَلَمَّا أَفَلَتْ قَالَ يَا قَوْمِ إِنِّي بَرِيءٌ مِمَّا تُشْرِكُونَ. و هنگامی که [ابراهیم] خورشید را دید که (سینه افق را) میشکافت، گفت: «این خدای من است؟ این (که از همه) بزرگتر است!» امّا هنگامی که غروب کرد، گفت: «ای قوم من از شریکهایی که شما (برای خدا) میسازید، بیزارم!» (سوره مبارکه انعام، آیه ۷۸)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#یادداشت
رئیس باش اما ریاست نکن!
مریم جهانگیری زرگانی
خبرش مثل بمب توی فامیل پیچید:
«دخترِ فلانی از همسرش جدا شد!» نمی دانم، می دانید یا نه؛ طلاق، مثل سرماخوردگی مسری است. بعد از آن، صدای بعضی از زن و شوهرهای فامیل که وانمود می کردند زندگی شان بهشت گمشده است، درآمد. اغلب شان از همدیگر شاکی بودند و می گفتند به اجبار دارند ادامه می دهند. این وسط واکنش بعضی بانوان مسن جالب توجه بود. می گفتند قدیم ها
ما با اخلاق تند و دست بزن و خواهر و مادرِ شوهر می ساختیم و دم نمی زدیم. اما دخترهای این دوره تا تقی به توقی می خورد، طلاق می گیرند. راست می گویند! قدیم تر، زن ها خیلی مظلومانه در زندگی مشترک می ساختند و می سوختند. اینکه بسیاری از زندگی ها عاشقانه و بر پایه ی احترام و محبت بنا نشده بود، حرف اشتباهی نیست. اما در مخیله ی تقریباً هیچ زنی نمی گنجید که دنبال حق و حقوقش باشد یا طلاق بگیرد. طلاقی هم اگر بود بیشتر از جانب مرد بود. اما زمانه عوض شده. امروز، بیشتر دخترها با حق و حقوق خود آشنا هستند و خیلی هایشان هم به هرقیمتی، زندگی مشترک را ادامه نمی دهند. سوءبرداشت نشود! طلاق اصلا و ابدا کار درست و تنها راه حل نیست.
می شود رفت پیش مشاور و زوج درمانگر و راهی برای حل مشکلات زناشویی پیدا کرد. اما طبق آمارها، در بیشتر طلاق هایی که صورت می گیرد، مرد عامل و مقصر است و این زنگ خطری است برای ما زنان و مادران جامعه. نظر من را بخواهید ماییم که نتوانسته ایم شیوه های تربیتی مان را به روزرسانی کنیم. در حالی که دختران جامعه دیگر شباهت چندانی به مادرها و مادربزرگ هایشان ندارند، پسرهای جامعه هنوز شبیه پدرها و پدربزرگ هایشان تربیت می شوند. آن شاهزاده ی نازپروده ی خورده و خوابیده، ناگهان وارد زندگی مشترک می شود و طبق آموزه های ناقص و جسته گریخته اش فوری می گوید مرد، رئیس خانواده است و دیکتاتوری خود را آغاز می کند! با آن همه سفارشی که دین و بزرگان اسلام درباره ی زنان کرده اند و حق و حقوقی که برایش درنظر گرفته اند، حداقل در جامعه ای اسلامی هیچ زنی نباید کارد به استخوانش برسد و عزم طلاق کند. اینجاست که وظیفه یِ سنگین مادران پسردار روشن می شود. خوب است بدانیم که دیگر دوره ی تکیه زدن به مخده و پا روی پا انداختن و «زن، پس چی شد این چایی!» گفتن مردها، گذشته! خوب است راه و رسم سرپرست و قوام بودن را از کودکی به پسرهایمان بیاموزیم. به آن ها یاد بدهیم مسئول یک زن بودن یعنی چه و رئیس یک خانواده بودن چگونه باید باشد. بیایید ما مادرها به عنوان تأثیرگذارترین آدم زندگی پسرهایمان، به آن ها یاد بدهیم که به قول آقای صباحیِ سریال «خانه ی سبز»، رئیس باشند اما ریاست نکنند...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
آیتالله محمدتقی بهجت(ره):
کسیکه میخواهد روزیاش فراوان شود، این ذکر را بسیار بگوید و در آغاز و پایان آن یک صلوات هم بفرستد: «اللّهُمَّ أغْنِني بِحَلالِکَ عَنْ حَرامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواکَ»
(خدایا! مرا بهوسیلۀ حلالت از حرام خویش بینیاز کن؛ و با فضل و بخشش خودت از هرچه غیر خودت، بینیازم ساز!)
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
یک پژوهش اخیرا نشان داد که مصرف میوه با کاهش سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت مرتبط است. افرادی که دیابت شان تحت کنترل است، می توانند به طور روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم میوه تازه مصرف کنند.
فیبر و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ها مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها هم ممکن است به کاهش عوارض دیابت کمک کنند. پلی فنول ها خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد التهابی، ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی قوی دارند. میوه های غنی از فلاونوئیدها هم سطح هموگلوبین ای وان سی (میانگین قند خون در سه ماه) و قند ناشتا را کاهش می دهند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
آزار و اذیت زن های آلمانی در قطارها زیاد شده و قرار است حزب سبز آلمان (در شهر برلین) واگن های مخصوص زنان را راه اندازی کند. معلوم می شه آلمان که دائماً از ایران به این دلیل ایراد می گیره و صدها قطع نامه حقوق بشری را به این بهانه به ایران تحمیل کرده خودش هم به همین نتیجه رسیده و اینکه خیلی هم چشم و دل سیر نیستند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مجازیست
وقتی یادم میاد یکی از این افراد زبیره، تنم میلرزه...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
صندلی داغ
فاطمه ضیائی پور
پرده ی سبز جلوی در ورودی مسجد را کنار می زنم. از رکعت اول جامانده ام. باد کولر ایستاده در کنج مسجد، گوشه ی روسری ام را بالا می برد. می خواهم زودتر «الله اکبر» را بگویم که به رکوع برسم. پسرک سه چهار سالهلی با شلوارک قرمز از جلویم میدود. مُهرها را یکی در میان، کج و معوج می کند. به من که می رسد پایش به صندلی پلاستیکی جلویم گیر می کند. صندلی برای خانمی ست که جلوی من در صف ایستاده و خبر ندارد صندلی اش نقش بر زمین شده. پسرک مثل توپ فوتبال درشتی بین صف ها قل می خورد. صندلی را به حالت اولش برمی گردانم. خنده ام گرفته. نمی دانم چقدر از خندیدن، نماز را باطل می کند. به خودم قول می دهم بعد از نماز پرت شوم به پنج سال قبل و بعد بیایم به یک سال پیش و تا می توانم غش کنم از خنده.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97