به نام خدایی که زیباست و زیبایی را دوست دارد...
🖤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤
🏴همراهان گرامی کانال زن روز، سلام! عصر چهارشنبهتون بهخیر، فرا رسیدن اربعین سیدالشهدا امام حسین علیهالسلام را به محضر امام زمان (عج) و شما همراهان گرامی کانال زن روز تسلیت عرض میکنیم🏴
امام محمد باقر علیه السلام میفرمایند: «شخص حریص به دنیا، مانند کرم ابریشم است که هر چه بیشتر ابریشم به دور خود می تند، راه بیرون شدنش را مشکل تر می کند، تا اینکه از غم و اندوه بمیرد.» (کافی/ج2/ص316)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#ایوان_هنر
در صفحه «ایوان هنر» این هفته نگاهی داشتهایم به فیلم سینمایی «کت چرمی» در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
مشکلی که کت چرمی و آثاری از این دست با آن مواجه است، موضوع تکیه بر کلیشه های امتحان پس داده است که در عین جذاب بودن، نمی تواند پنجره تازه ای را روی مخاطبان این قبیل آثار بگشاید. عیسی فرهمند کت چرمی فقط عنوان شغلی اش در مقایسه با آثار مشابه، عوض شده و هنوز هم مثل یک پلیس یا کارآگاه خشن تکرو، بی اعتنا به سلسله مراتب، با لگد درهای بسته را باز می کند و بی محابا با افراد مسلح درگیر می شود و این بار زخمی هم برمی دارد که البته خیلی زود فراموش می شود. او هم مثل همه شخصیت های حاضر در نوآر های مشابه، مشکل جسمی دارد و مدام قرص مصرف می کند. معضل خانوادگی دارد و تنها زندگی می کند. غذای کنسروی می خورد، در اتومبیل می خوابد، ظاهرش غالبا آشفته و خسته است، اعصاب درست و درمانی ندارد و مدام هم از طرف مدیر جایی که برایش کار می کند، مؤاخذه می شود و... همه ی این ها در آثار مشابه داخلی و خارجی بارها و بارها دیده شده است، ولی در نمونه های شاخص و درخشان این نوع سینما، همین شخصیت های آشنای به ظاهر کلیشه ای، در ساختار کلی اثر به گونه ای پرداخت می شوند که به سختی می توان فرجام شخصیت ها و به ویژه شخصیت محوری را حدس زد و از سوی دیگر نوع رفتار شخصیت های مثبت و منفی پیرامون شخصیت اصلی به گونه ای است که به واسطه ی خلاقیت فیلم نامه نویس و کارگردان در پرداخت شخصیت ها و ایجاد میزانسن های مناسب، شاهد کنش ها و واکنش های قابل باورتر و تأثیرگذارتری هستیم.
شما میتوانید متن کامل این یادداشت را در صفحههای ۳۲ و ۳۳ شماره این هفته مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
توصیههای پوستی!
مراقبت های پوستی استفاده از ماسک های تغذیه ای اهمیت بالایی دارد. زرده ی تخم مرغ در طب سنتی پایه و اساس بیشتر ماسک های پوستی را شامل می شود.» وی افزود: «در برخی از افراد ماست ترش، پایه تهیه نمودن ماسک را شامل می شود که گاهی برای افزایش خاصیت کمی به آن آبلیمو یا سایر میوه های ترش افزوده می شود. در این راستا توصیه می شود ماسک ها به مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست قرار بگیرد.»
به گفته ی دکتر شیربیگی؛ توت فرنگی به عنوان یک لایه بردار مناسب پوست در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
این متخصص پوست و مو در طب سنتی با تأکید بر نقش ماساژ در جلوگیری از پیری و چروکیدگی پوست گفت: «ماساژ صورت به وسیله ی روغن کدو یا سایر مواد نرم کننده به صورت ۱۰ دقیقه هنگام شب می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از چروکی پوست داشته باشد. ماساژ های شبانه باید به مدت ۳ هفته متوالی انجام شود تا در رفع التهابات پوست و جریان خون در زیر پوست مؤثر باشد.» دکتر شیربیگی در خصوص زمان مناسب برای آغاز ماساژ افزود: «ماساژ صورت باید از سن کم و در حدود ۲۵ الی ۲۶ سالگی قبل از آغاز فاز چروکی پوست شروع شود.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
منكر چیست؟
منكر یعنى كارى كه عقل و دین، آن را زشت و ناپسند بداند، بر خلافِ معروف كه یعنى: كارى كه در عرفِ افراد متدّین، پسندیده و نیك شمرده شود. منكرات را نمىتوان شماره كرد، زیرا در همه امور زندگى یافت مىشود. در رانندگى، بوق زدن بى جا، گاز دادن نابجا و پارك نابجاى اتومبیل، منكر است. ریختن آشغال در كوچه و خیابان، سدّ معبر، سیگار كشیدن، بلند كردن صدا و آزار دادن همسایه، ترساندن همسر و فرزند، تبعیض میان فرزندان، ندادن حقوق زیر دستان و دهها نمونه دیگر كه هر روز خواسته یا ناخواسته مرتكب آنها مى شویم ولى چون آنها را منكر نمى دانیم در صدد عذرخواهى از دیگران و اصلاح خود بر نمى آییم. البتّه همه منكرات در یك سطح نیستند. بعضى جنبه زیر بنایى و كلیدى دارند و بعضى روبنایى و در درجه چندم اهمیت هستند. اكنون بعضى منكرات زیر بنایى را فهرست وار بیان مىكنیم...
📚 کتاب ده درس امر به معروف و نهی از منکر نوشته استاد محسن قرائتی
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
آرامش؛ پس از طوفان (۷)
مریم جهانگیری زرگانی
داستان آرامش؛ پس از طوفان در هفته گذشته به دیدار دو دوست قدیمی رسید... پرستو، رفیق و هم بازی بچگی های سیما و وحید که بعد از ازدواج آن ها خودش را گم و گور کرده بود، حالا سر مزار وحید روبروی سیما نشسته بود. دیدار این دوست صمیمی تحولی در زندگی سرد و یکنواخت سیما پدید آورد...
و اینک ادامه داستان...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند پذیرنده توبهها...
🖤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤
🏴اعضای محترم کانال زن روز، سلام! صبح پنجشنبهتون بهخیر و پر رحمت. عزاداریهاتون قبول درگاه حق🏴
امام جعفر صادق علیه السلام میفرمایند: «دو ركعت نماز با عطر، بهتر است از هفتاد ركعت نماز كسى كه عطر نزده است.» (الصلاه/ص51/ح148، مكارم الاخلاق ، ص 42)
@zane_ruz
#کدبانوگری
کوکوی سیب زمینی
🧑🍳مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
نشاسته ی سیب زمینی یا نشاسته ی ذرت: ۲
قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
🧑🍳طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را می پزیم و آن را پوره می کنیم. بعد از پوره کردن سیب زمینی ها، تخم مرغ، نمک، فلفل، پنیر و شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در این مرحله برای ترد شدن سیب زمینی ها می توانید نشاسته ی سیب زمینی یا نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. در این مرحله از کوکو سیب زمینی پخته، مواد به دست آمده را درون قیف ریخته و در صورتی که به قیف دسترسی ندارید، می توانید یک کیسه فریزر را درون لیوان قرار داده و مواد را درون آن بریزید؛ سپس انتهای کیسه را گره زده و سر قیف را سوراخ کنید. در نهایت یک تابه تفلون را روی شعله قرار داده و درون آن روغن بریزید. اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود و بعد مایه ی کوکو را درون آن بریزید. مواد داخل قیف را به صورت مارپیچ درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید به خوبی طلایی شود و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
از ولايت خدا خارج نشویم
استاد فاطمی نيا
حديث داريم كه اگر كسی پشت سر برادر مؤمنش جملهای بگويد كه احترام او پايين بيايد، از ولايت الله خارج میشود! خارج شدن از ولايت خدا شوخی نيست، میفرمايد از ولايت الله خارج میشود! پناه بر خدا میبرم! آن وقت ما انقدر راحت پشت سر يكديگر صحبت میكنيم! تهمت میزنيم! عيوب يكديگر را فاش میكنيم! آبرو میبريم! پناه بر خدا میبرم! بسيار بايد حواسمان به اعمال و گفتارمان باشد؛ اين زبان را بايد كنترل كنيم...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#یادداشت
هرچیزی لایق پیوستن به شما نیست
زهرا زارعی
کناره های رنگارنگ را که پهن می کردم، بوی گازوئیل پیچید در مشامم. چند سالی از این بو بدم می آمد. پدر از سر کار که برمی گشت همیشه لباس هایش بوی گازوئیل می داد. کارخانه ی کوچک فرش بافی مان پر بود از این بود. یا بوی رنگ بود یا آچارکشی دستگاه پر سرو صدا، اما حالا دلم برایش تنگ شده. برای همان دست های سیاه پدر و بوی گازوئیل. کناره های پهن شده اکثرا از همان کارخانه بود. مادر دست به کمر گرفت و لبه ی باغچه ی حیاط نشست. نگاهی به چین های صورت پدر انداخت که بعد از ورشکستگی بیشتر شده بود. صدایش را کمی بلند کرد تا به گوش پدر برسد و او را از درون خاطرات کارخانه بیرون بکشد. «هرچیزی ارزش حضور تو مراسم های ارباب رو نداره مرد. این همه فرش خوب و درست و حسابی بافتی ولی آخرش این کناره ها قسمت این مراسم شد.» پدر نگاهی به دورتادور حیاط کاهگلی انداخت. کناره هایی با هزار طرح و رنگ که فقط روز عاشورا و ششم امام حسین علیه السلام کل حیاط را می پوشاند و دوباره جمع می شد تا محرم سال بعد. دستی به تاروپود یکیشان زدم. درون هوا پر شد از ذرات ریز خاک و بوی گازوئیل و گلابی که سر عزاداران ریخته می شد. حرف مادر را قبول داشتم. هرچیزی لایق این مراسم ها و مکان ها نبود. جاروی کوهی را درون حوض پر آب شستم و شروع کردم به جارو کردن. بعد از آن نوبت استکان هایی بود که باید پر می شد از چای. استکان هایی که انگار هنوز عطر قهوه های کوبیده شده را داشت. مادر می گفت قدیم ترها به جای چای قهوه ی کوبیده و خاک قند بود. فنجان هایی که فقط دو روز سال میانمان بودند و بعد جایشان کنار صندوقچه ی اتاق بود. انگار صدایی درون گوشم پیچید «به شما اهوازی ها وعده می دهم که روزی میزبان زائران کربلا خواهید بود؛ همین مصلای نماز جمعه شما فردا می شود محل توقف زائران کربلا و شما باید خودتان به زائرها آب بدهید. خانه های شما اهوازی ها منازلی باشد برای کسانی که به زیارت کربلا می روند، هرچه که در این مدت شما مهاجر و آواره ی شهرهای دیگر شدید یک روز دیگر می رسد که صاحب خانه می شوید و مردم از سراسر عالم مهمان شما می شوند» این صدا، حرف های آیت الله حائری شیرازی بود که بعد از سه دهه به تحقق پیوست. این روزها خانه های اهوازی ها و جنوبی ها پر است از زائران اربعین کربلا. این است که می گویم هر جایی و مکانی ارزش خدمت گذاری به ارباب را ندارد. خدا قوت مردم اهواز و خرمشهر و دزفول و... خوشا به حال خودتان و خانه هایتان.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97