eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اشپل_لقمه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۴ نفر اشپل (متعلق به ماهی سفید) ۱ عدد برنج (پخته شده به صورت کته) ۵ قاشق غذا خوری پیاز ۱ عدد گردو ۷ عدد سیر ۶ حبه رب انار (ترش) ۱ قاشق غذا خوری سبزی (شامل گشنیز،نعنا،پونه و تره ساطوری شده) ۱۰ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۳ عدد نان (نان لواش یا خمیر پیراشکی) به مقدار لازم نمک و فلفل و گلپر به مقدار لازم روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرف مناسبی اشپل‌ ها را با چنگال هم می‌زنیم تا كاملا از هم باز شوند. برنج پخته شده ، پیاز، گردو و سیر را مخلوط نموده و از چرخ گوشت رد می‌ كنیم و به اشپل‌ها می‌افزاییم. ۲- سپس رب انار را به همراه سبزی، تخم‌مرغ، نمك فلفل و گلپر به مواد اضافه نموده و كاملا ورز می دهیم تا مواد یكدست شوند و مثل مواد كوفته منسجم شوند. ۳- حال مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا كمی بپزند و البته بهتر است چند قاشق آب هم به آن اضافه كنیم. سپس آن ها را لای نان یا خمیر پیراشكی ریخته و در روغن زیاد و داغ سرخ می كنیم. 🔻سایر نکات توجه داشته باشید كه می توانید این غذا را با نان باگت هم طبخ كنید بدین صورت كه نان باگت را به اندازه‌های دو سانتی‌ متری برش می‌ زنیم و خمیر داخل آن را خارج می‌ كنیم. درون تابه تا ارتفاع یك سانتی‌متر روغن ریخته، نان‌ های باگت را درون تابه گذاشته و با قاشق از مواد در وسط نان‌ها قرار می‌دهیم تا ساندویچ‌ها كاملا سرخ شود.لازم به ذكر است در این روش نیازی به پخت مواد از قبل ندارید . مدت زمان پخت مواد نباید خیلی طولانی باشد و مدت 20دقیقه تا نیم ساعت كفایت می كند. بهتر است مواد را به جای آنكه بپزید حدود 15دقیقه در فر داغ شده قرار دهید تا از حالت خامی خارج شوند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خورشت_کرفس 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
ساقه های کرفس رو خورد کرده و در کمی روغن تفت میدیم و حرارت رو ملایم می کنیم تا کرفس ها نرم بشن گوشت گوسفندی رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی تفت میدیم و سبزی خورشت یعنی نعنا و جعفری و مقداری از برگ های تازه و جوان کرفس رو اضافه کرده و با گوشت سرخ می کنیم و به مقدار کافی آب جوش می ریزیم تا بپزه در اواسط پخت کرفس سرخ شده و دو عدد لیمو عمانی رو اضافه می کنیم و یک تا یک و نیم ساعت زمان میدیم که خورشت کاملا جا بیفته در اواخر پخت نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره بعنوان چاشنی اضافه می کنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #نان_صبحانه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥪🥪🥪. 🔻مواد لازم : نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم 🔻طرز تهیه : ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط می کنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها می ریزیم تا کامل سطح شون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه یک املت خوشمزه😋😋 مواد لازم: 🍅گوجه 🍠پیاز 🥩ژامبون خرد شده 🧀پنیر رنده شده ☘ریحان خشک 🥚تخم مرغ 🌶نمک و فلفل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻مواد لازم روغن جامد یا صاف قنادی.....1300 گرم خاک قند (نثار ) ................1500گرم ارد نخودچی......................2 کیلو ارد سفید...........................1 کیلو پودر هل و زعفران دلخواه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_نخودچی 🔻مواد لازم روغن جامد یا صاف قنادی.....1300 گرم خاک قند (نثار ) ...........
🔻طرز تهیه ابتدا روغن و خاک قند را می ریزیم داخل همزن قشنگ بزنه پوک و سفیدش کنه ( با دنده یک ) یکم رنگ زعفرانی می ریزین تا خوش رنگش کنه ( اگه اخر کار بریزیم خمیرمون بریده بریده خواهد شد و اذیت مون خواهد کرد ) بعد اردها و هل را کم کم اضافه کنید (یعنی کمی ریختیم صبر می کنیم تا خمیرمون انسجام لازم را بدست بیاره بعد دوباره یه مقدار دیگه ارد می ریزیم ) چون اگر یکجا ارد را اضافه کنیم خمیرمون حالت پودری خواهد شد . ارد که تموم حدود یک ساعت میزاریم یخچال استراحت کنه (البته بیشتر واسه خونگیه این قسمت) بعد میاریم دوباره می ریزیم داخل همزن تا کمی نرم کنه بعد روی صفحه تخت و صافی پهنش می کنیم به قطر یک سانتی متر بعد روی خمیر را با کنجد و پودر پسته تزیین می کنیم بعد قالب می‌ زنیم و داخل سینی کاغذ دار گذاشته و میزاریم داخل فر با درجه 140 صنعتی و 130 خونگی به مدت 40 دقیقه الی 50 دقیقه . بعد از فر در اورده میزاریم یخچال خودش را بگیره بعد میل می کنیم. 🔻نکات. 1.سعی کنید ارد نخود اعلا و اصل را استفاده کنید از بیرون هم که امادشو می خرید از جای مطمئن خریداری کنید که قاطی نداشته باشه مثلا ارد لپه و باقالی. 2.رنگ زعفرانی را به همراه خاک قند و روغن اضافه کنید که بعدا خمیرتون را سفت و بریده بریده نکنه. 3.علایم پخت تغییر رنگ دادن و تایم مشخص شده است شاید موقعی که هنوز داغه دست بزنید احساس کنید خمیره درحالی که پخته .عجله نکنید و نگران نباشید بعد از خنک شدن سفت خواهد شد. 4.موندگاری بالایی دارد به شرطی که داخل ظرف دربسته و خنک نگهداری شود. 5.اگه نخودچی گرد (قلقلی ) دوست دارین به همین معیار حدود 100 گرم روغن مایع اضافه کنید که راحت تر بتونین فرم بدین البته با قیف هم امکان پذیره. 6.حتی می توانید بجای ارد سفید هم ارد نخود چی بزنید یعنی همش ارد نخود باشه .و یا نصف نصف. 7.می توانید بعد از پخته شدن و خنک شدن با شکلات تزئین کنید. و یا قبل از اینکه داخل فر بره روی هر کدوم یک خال رنگ زرد یا زعفران بزنید یا یک عدد خلال پسته. امیدوارم شیرینی سفرتون بااین شیرینی دو چندان بوده باشد. ایام به کام تان. 🔻مقدار خونگی نخودچی. روغن جامد قنادی.........130گرم خاک قند..........................150گرم ارد نخودچی...............200گرم ارد سفید....................100 گرم پودر هل و زعفران مقداری. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♻️ با هزارچاشنی سرآشپز فامیل شو♻️ همه میدونید که اصلی خوشمزه شدن هر غذا اس 🌶🫑🧅🧄 ❌تا ادویه ات خاص نباشه ، دست پختت آس نمیشه ❌ بیـــش از ۵۰ مـــدل ادویـــه داریم که آشپزی رو برات دلچسب و راحت میکنه 😱🤩 بــــه ســـــراســــرکشـــور هم ارسال داریم کدبانوها اینجا هستن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4246143281Caee3b9fe35 عطر ، رنگ و طعم غذاتون رو به ما بسپارید ❤️
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تابه_مکزیکی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر پنیر چدار رنده شده ۳/۴ پیمانه لوبیا (کنسرو) ۳۴۰ گرم پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری برنج پخته نشده ۱ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم ذرت نیم‌ پز ۲ پیمانه سوسیس ۳۴۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- سوسیس‌ ها را خرد کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس آن ها را کنار بگذارید. ۲- ذرت، گوجه‌ فرنگی ، برنج پخته نشده، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را در تابه با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. ۳- سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه نیم‌ جوش بپزند و آب آنها تبخیر شود. در این فاصله باید برنج‌ ها نیز تا اندازه‌ ای نرم شده باشند. ۴- لوبیا و سوسیس‌ های پخته شده را اضافه کنید. ۵- پنیر را بریزید و در تابه را دوباره ببندید تا 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم پنیرها آب شوند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡