🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_فنجانی_کودک 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#املت_فنجانی_کودک
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ درشت و همزده ۵ عدد
هویج و گوجه فرنگی و پیاز خرد شده نگینی ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) یا پنیر پیتزای رنده شده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
برگ سبزیجات برای تزیین به مقدار لازم
قالب کاغذی یا قالب سیلیکونی ( مافین و کاپ کیک ) به مقدار لازم
اسپری روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید . قالب های مافین یا کاپ کیک را با اسپری روغن چرب کنید
۲- مقداری از سبزیجات نگینی را ته قالب بپاشید . سپس تخم مرغ ها را هم بزنید و نمک و فلفل زده و بعد از مایه تخم مرغ زده شده را روی سبزیجات خرد شده بریزید .قالب نباید تا سر پر شود برای پف کردن و بالا آمدن املت باید جا باقی بماند .
۳- حدود 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید . 5 دقیقه قبل از بیرون آوردن از داخل فر روی آن پنیر رنده شده بپاشید و گوجه تزیینی قرار دهید .
۴- پس از آماده شدن در ظرف مناسب قرار داده و با برگ سبزیجات تزیین کنید . این املت اشتهای یک کودک بد غذا را هم تحریک می کند .
#غذای_کودک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳این ۵ تا ترفند آشپزی رو یاد بگیرید
✅اگه غذاتون شور شده، یک یا دو ق غ نوشابه بریزید یا یه سیب زمینی و دو تکه کنید و بندازید داخل غذا
✅اگه غذاتون ترش شده، یه تکه نبات یا مقداری شکر بریزید یا دو ق م جوش شیرین
✅اگه غذاتون تلخ شده، مخلوط زعفران دم کرده و شکر بریزید
✅اگه گوشتتون دیر پزه، یه قاشق استیل بندازید داخل خورشت
✅اگه برنج تون زیادی رو حرارت مونده و شفته شده یه مقدار آبلیمو اضافه کنید، برنج و آبکش کنید کمی حرارت زیاد باشه و حتما روغن داغ بریزد روی برنج
#ترفند_آشپزی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کیک_اسفنجی_رژیمی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_اسفنجی_رژیمی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_اسفنجی_رژیمی
مواد لازم برای۴ نفر
آب جوش ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیره انگور یا خرما ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید. پیش از آماده شدن مواد، فر به اندازه ی کافی گرم خواهد بود.
۲- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شود. ممکن است سرعت همزن تان کم باشد و برای پف کردن تخم مرغ ها، زمان بیشتری نیاز داشته باشید.
۳- شیره، وانیل و آب جوش را به تخم مرغ های پوک شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
۴- آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.
۵- آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید. فراموش نکنید که باید آرد را اندک اندک وارد مواد کنید و به آرامی با دست و به کمک لیسک هم بزنید. بهتر است موقع مخلوط کردن مواد، دست تان را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید.
۶- قالب مناسب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا راحت تر جدا شود. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.
سایر نکات
می توانید به جای شیره ی انگور یا خرما از شکر نیز استفاده کنید اما استفاده از شیره های طبیعی، سالم تر است.
اگر شیره را به موادتان اضافه کردید و احساس کردید بوی ناخوشایندی دارد، می توانید اندکی زنجبیل یا دارچین به کیک اسفنجی تان اضافه کنید. این کار به رفع بوی زخم تخم مرغ ها هم کمک می کند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اسموتی_پرتقال_انار 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اسموتی_پرتقال_انار 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#اسموتی_انار_پرتقال
مواد لازم برای۱ نفر
انار ۱ عدد
آب انار ۱/۲ پیمانه
مغز تخمه کدو ۱/۴ پیمانه
پرتقال ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
یخ خردشده ۱/۲ پیمانه
عسل (درصورت تمایل) به مقدار لازم
دانه انار برای تزیین به مقدار لازم
مغز تخمه کدو(برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- انار را دان کنید و در ظرفی بریزید. پرتقال را با چاقوی تیز پوست بگیرید، طوری که قسمت سفید روی پوستش کاملاً گرفته شود. سپس آن را خرد کرده و در ظرفی بریزید.
۲- حالا دانههای انار، آب انار، تکههای پرتقال، مغز تخمه، شیر، تکههای یخ و در صورت تمایل مقداری عسل را داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شده و اسموتی نرم و یکدستی حاصل شود.
۳- اسموتی را داخل لیوان مورد نظرتان بریزید، آن را با دانههای انار و مغز تخمه تزیین کرده و سرو کنید.
سایر نکات
به جای این که پرتقال را خرد کرده و داخل مخلوطکن بریزید، میتوانید آب دو عدد پرتقال را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
#نوشیدنی
#اسموتی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #ران_مرغ_دروغین 🍳
مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ ۱ کیلو گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل نصف قاشق چای خوری
آرد دو صفر به مقدار لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
فلفل سبز ۸ دانه
پیاز ۱ عدد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ران_مرغ_دروغین 🍳 مواد لازم برای ۴ نفر ران مرغ ۱ کیلو گرم سیب زمینی ۵۰۰ گرم پنیر موزارلا
#پخت_ران_مرغ_دروغین
مرحله اول
برای تهیه ران مرغ دروغین به روش ترکیه ای در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و با کمی آب و نمک درون یک قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی گاز تا به طور کامل پخته شود. در ادامه پیاز را به خوبی شسته و پوست می کنیم.
مرحله دوم
سپس به صورت خلالی خرد می کنیم. یک قابلمه بر می داریم و اب کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز ها را درون روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس ران مرغ را با آن تفت می دهیم.
مرحله سوم
برگ بو و دانه های فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و با کمی آب می گذاریم بپزد. وقتی مرغ پخته شد، می گذاریم خنک شود، سپس گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشت ها را خرد می کنیم. سیب زمینی های پخته را پوست می کنیم.
مرحله چهارم
سپس آن ها را له می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس مرغ های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. پنیر را به همراه فلفل و نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم. کمی از مخلوط را برداشته و در دست فرم می دهیم.
مرحله پنجم
سپس دور استخوان می چسبانیم. درون آرد می غلتانیم. یک کاسه کوچک برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود. سپس ران که به آرد اغشته کردیم را درون تخم مرغ می غلتانیم.
مرحله ششم
سپس به آرد سوخاری آغشته می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه کوچک را نصفه روغن می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس ران ها را درون روغن سرخ می کنیم و کنار سس کچاپ و فرانسوی و هر سالاد دلخواهی سرو می کنیم.
#غذای_اقتصادی
#زنک_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #یوفو_کباب_ترکیه ای 🍳
مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه ای سبز نصف ۱ فلفل
فلفل دلمه ای قرمز نصف ۱ فلفل
فلفل چیلی یا ویکا (قرمز شیرین) ۱ عدد جعفری ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم
بادمجان ۲ عدد
پنیر چدار یا پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و سماق و فلفل قرمز ترکی به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #یوفو_کباب_ترکیه ای 🍳 مواد لازم برای ۴ نفر فلفل دلمه ای سبز نصف ۱ فلفل فلفل دلمه ای قرم
#یوفو_کباب
مرحله اول
در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و با پوست روی ذغال می گذاریم تا کبابی شود. فلفل دلمه ای سبز، قرمز و فلفل چیلی را خرد کرده، (چون چیلی در دسترس نبود از فلفل ویکا استفاده کردیم) و جعفری را پاک می کنیم.
مرحله دوم
سپس می شوییم سپس میگذاریم تا آب آن خشک شود. بعد از شستن جعفری ها، آن ها را خرد می کنیم و با بقیه مواد ترکیب می کنیم و با فشار دادن دست آب آن ها را می گیریم و مجدداً با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شود و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
هم چنین ما نیاز به گوشت چرخ کرده داریم . و به موادی که آب گیری کردهایم اضافه می کنیم و بعد شروع به ورز دادن آن ها می کنیم. بعد از کمی ورز دادن ادویه کباب شامل نمک و فلفل قرمز ترکیه ای را اضافه می کنیم و مجددا حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و از چند کیسه فریزر برای پهن کردن مواد استفاده می کنیم. گوشت را در مرکز کیسه قرار داده و قسمت دیگر کیسه را روی آن برمیگردانیم و با ته یک بشقاب، گوشت را به سمت پایین فشار میدهیم تا پهن شود و به شکل دایره در بیاید.
مرحله پنجم
در انتها می توانیم با فشار دست گوشت را کمی باز کنیم. حالا پوست بادمجان های کبابی را می گیریم و آن را به صورت نواری برش داده و روی گوشت قرار می دهیم به شکلی که روی سطح گوشت را بپوشاند، اما کمی از کناره ها فاصله داشته باشد.
مرحله ششم
بعد کمی نمک و پودر بیبر روی بادمجان ها می ریزیم و روی آن پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا می ریزیم و قسمت دوم گوشت را روی قسمت اول قرار می دهیم. لب های گوشت را با انگشت فشار می دهیم تا به هم بچسبد و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد.
مرحله هفتم
بعد از یک ساعت گوشت را از یخچال بیرون می آوریم. روی توری کباب قرار میدهیم. بعد از گذاشتن گوشت در توری به هیچ عنوان فشار وارد نمیکنیم که حتماً بسته شود، میتوانیم با استفاده از یک سیم دولبه توری را به هم فیکس کرد که بتوان آن را برگرداند.
مرحله هشتم
سپس روی ذغال هر دو طرف آن را کباب می کنیم. بهتر است ازتوری نازکتری استفاده کنیم که انعطافپذیری بهتری داشته باشد. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت کاملاً کباب شد، برای جدا کردن و بیرون آوردن کباب از توری اصلا عجله نمیکنیم.
مرحله نهم
چون قسمت هایی از گوشت به توری می چسبد و باید با احتیاط و حوصله با یک چاقو یا با فشار انگشت آرام آرام آن را جدا کنیم. و بعد آن را روی یک یا دو تیکه نان گرد قرار می دهیم و برش می زنیم و در ظرف مناسب کنار برنج یا نان سرو می کنیم.
#غذای_ترکیه ای
#زنک_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #املت_سبزیجات 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_سبزیجات 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#املت_سبزیجات
مواد لازم برای۴ نفر
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
هویج نگینی خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
کدو سبز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
عصاره سبزیجات ۱/۲ بسته
قارچ خرد شده ۳ عدد
کره و روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا تمام مواد به جز تخممرغها را مخلوط كرده و در روغن سرخ میكنیم.
۲- بعد از اینكه سبزیها كاملا سرخ شدند، ظرف املت را عوض كرده و مواد را در كاسهای ریخته، سپس تخممرغها را به آن افزوده و خوب هم میزنیم.
۳- وقتی مواد املت آماده شد، آن را در تابهای كه روغن ریختهایم مانند كوكو هر دو طرف املت را سرخ میكنیم.
#املت
#سبزیجات
#غذاهای_اقتصادی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡