eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوق‌العاده خوشمزه است و خیلی سریع آماده میشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بسبوسه_ساده 🍳 ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوق‌العاده خوشمزه است و خیلی سریع
(بدون پنیر ) مواد لازم برای۹ نفر مواد اصلی تخم مرغ ۱ عدد آرد سمولینا ۱ پیمانه ماست‏ ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱/۳ پیمانه پودر هل ۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه مواد شهد : شکر ۱/۲ پیمانه آب ۱/۴ پیمانه زعفران غلیظ ۲ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری لیمو ترش ۱ ورق طرز تهیه ۱- تخم مرغ رو با هم زن دستی کمی میزنیم و بعد بهش روغن مایع رو اضافه کرده کمی میزنیم تا یکدست بشه و بعد به ترتیب خامه، ماست، شکر، هل و زعفران رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ۲- آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه می‌کنیم وقتی یکدست شد پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم مواد کیک رو در قالبی که با کره چرب کردیم می‌ریزیم کیک رو صاف کرده و روی اون خطوط نازکی به شکل لوزی یا مربع ایجاد می‌کنیم ۳- خامه را داخل قیف ریخته روی خطوط رو با خامه پر میکنیم دقت کنید که به هیچ عنوان آبی به خامه اضافه نکنید حالا کیک رو تو فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم زمانی که روی کیک طلایی شد اون رو از فر خارج کرده اجازه میدیم کامل خنک بشه ۴- برای درست کردن شهد شکر ،آب،زعفران، گلاب و یک ورق لیمو رو داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه ۵- شهد که کامل خنک شد اون رو روی کیک که اونم باید کامل سرد باشه میریزیم و بعد روی اون رو با پودر پسته و گل و یا به هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید سایر نکات قالبی که من استفاده کردم سایز ۲۰ در ۲۰ بود زمان پخت کیک تقریبی و بستگی به قدرت فر شما داره 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🏡گلخانه من 🌳 🍃اونجایی که زورت به زندگی نمی‌رسه، 🍃امیدوارم صدات به آسمون برسه آخر هفتتون خوش🌹 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بشقاب_رژیمی_با_سس_سیر_تند 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~
با سس سیر تند مواد لازم برای۲ نفر مواد اصلی سینه مرغ ۱/۲ عدد کدو سبز ۱ عدد هویج ۲ عدد سیب زمینی ۲ عدد لوبیا سبز ۱۰ عدد روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری مواد لازم سس : ماست کم‌چرب ۱ پیمانه پنیر خامه ای ۴ قاشق غذا خوری فلفل سبز ۲ عدد سیر ۵ حبه آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا مرغ و بقیه مواد را به مدت چهل دقیقه داخل بخارپز بپزید . ۲- کف تابه رژیمی روغن زیتون ریخته و مواد پخته شده را داخل تابه بچینید تا گریل شده و آب اضافه مواد خارج شود و بعد داخل ظرف سرو ریخته و با سس میل کنید . ۳- تهیه سس : مواد سس را داخل مخلوط کن ریخته میکس کنید زیاد مخلوط نکنید نباید سس با هم زدن زیاد شل بشه . سایر نکات این غذا از اسمش مشخصه رژیمی ولی یک غذای رژیمی خوشمزه اگر سبزیجات را با این سس سیر میل کنید دیگه از غذای رژیمی بدتون نمیاد . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🏡گلخانه من 🌳 صبح یعنی یک سلام که بوی زندگی میدهد صبح یعنی امید ، برای شروع زیبا سلام صبحتون بخیر صبحی پُراز امید وپراز لبخند خدا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ته_چین_مرغ_دو_طبقه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~
مواد لازم برای۶ نفر برنج ۴ پیمانه سینه‌ مرغ بدون استخوان ۱ عدد ماست‏ کیسه ای ترش یا ماست سفت ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد زعفران ساییده به مقدار لازم کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم خلال پسته و زرشک برای تزییین به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مرغ رو با پیاز و نمک و زعفران تفت بدید. روی مرغ آب زیاد نریزید چوم مرغ خودش آب میندازه. ۲- وقتی پخت، مرغ رو ریش ریش کنید. ۳- برنج رو آبکش کنید. ۴- ماست رو با تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کنید و به برنجتون اضافه کنید. نیمی از کره و روغن رو هم آب کنید و به برنج اضافه کنید. ۵- توی ۲ قابلمه با سایز متفاوت … اول مابقی کره و روغن رو بریزید. بعد کمی از برنج، بعد مرغ و دوباره برنج و حسابی فشرده کنید. ۶- روی شعله کم حدود ۱ تا ۱ ساعت و نیم بسته به سایز ته چین بعد که دم کشید اول قابلمه بزرگ رو برگردونید بعد قابلمه کوچک ۷- با خلال پسته و زرشک و ماست کیسه ای با سر ماسوره اسم تزیین کنید. سایر نکات من خودم مرغ رو که میپزم میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران بمونه. اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه توی ته چین مجلسی مرغ رو ریش ریش نمیکنن! بلکه اونو تکه ای میذارن برنج ته چین رو معمولا کمی دون تر باید بردارید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شارلوت_الویه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر نان باگت ۲ عدد سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری ژامبون ۶ ورق سالاد الویه ۱ کاسه طرز تهیه ۱- نان باگت رو از وسط با چاقو می برید . ۲- با وردنه کاملا صافش می کنید. ۳- سس مایونز رو کاملا روش پخش می کنید و بعد ژامبون هارو می چینید. ۴- باگت هارو می پیچید وبا سلفون یا پلاستیک محکم می پوشونید و در یخچال می گذارید تا خودشو بگیره. ( می تونید در این مرحله الویه رو آماده کنید. ) ۵- یه کاسه انتخاب می کنید و سلفون یا پلاستیک داخلش می کشید. ۶- رول باگت رو از یخچال بیرون میارید و برش های یک یا دوسانتی می برید و دور تا دور کاسه می چینید. ۷- توشو با مواد الویه کامل پر می کنید و با پشت قاشق فشار میدید تا یه دست بشه. ۸- کاسه رو به مدت ۴ ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره. ۹- بعد شارلوت را توی ظرف مورد نظر برگردونید و آروم سلفون رو از روش بردارید. سایر نکات من سس مایونز دوست نداشتم نزدم می تونید به جاش یه قاشق ماست استفاده کنید ولی در کل بدون اونا هم خوشمزه بود. میشه ژامبون رو با اب لبو قرمز کرد توی شارلوت نمای قشنگی می گیره. سعی کنید برش های باگت رو کنار هم و یکدست و تمیز بچینید تا در نهایت فشرده و منسجم در بیاد‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🏡گلخانه من 🌳 🌸لحظه درگذر از خاطره 🍃ناخود آگاه دلم یاد تو کرد 🌸خنده آمد به لبم شاد شدم 🍃گویی از قید غم آزاد شدم 🌸هر کجا هستی دوست 🍃دست حق همراهت 🌸لحظه هایت خوش باد صبحتون بخیرو برکت💐 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡