eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چیکن_استریپس 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی فیله سینه مرغ ۶ عدد کورن فلکس ساده خردشده ۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد سیر رنده شده ۳ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مرغ رو خوب شسته و خشک کنید بعد آرد ، شیر ، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و سیر رو خوب مخلوط کنید ، مرغ ها رو بریزید تو این مایع و یه ساعت بزارید تو یخچال تا مزه داربشه . ۲- بعد مرغ ها رو از تو این مایع درآورده داخل کورن فلکس بغلطونید ، بندازید داخل روغن داغ و با حرارت خیلی ملایم سرخ کنید تا ضمن سرخ شدن مرغ ها پخته نیز بشوند . ۳- بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡گلخانه من 🌳 🌸دوست خوبم هرکجا هستی آسمانت آبی و دلت از غصه ی دنیا خالی و لطف خدا شامل حالت... 🌸 ❤️🌹 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پودینگ_سوسیس 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~
مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی آرد ا پیمانه ماست‏ ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آویشن به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم مواد میانی سوسیس ساده ۳ عدد کوکتل پنیری ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم قارچ سرخ شده ۱ پیمانه پنیر پیتزا به مقدار لازم ذرت ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل و پودر آویشن ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید بعد از اون بهش روغن رو ماست و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ۲- حالا آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و الک کردیم کم کم به مواد اضافه کنید غلظت مواد تقریبا باید مثل ماست باشه ۳- سوسیس های ساده رو به چهار قسمت تقسیم کنید و خوردشون کنید یه مقدار تفت بدید کوکتل‌های پنیری رو حلقه ای خرد کنید و اونو هم یه کوچولو تفت بدین ۴- حالا قالب مورد نظرتون رو یه مقدار چرب کنید و نصفی از مواد پودینگی که آماده کردیم توش میریزیم روش رو از سوسیس های سرخ شده و کوکتل پنیری میریزیم و فلفل دلمه ای قارچ و ذرت بریزید ۵- باقیمانده مواد پودینگ روی مواد میریزیم و بعد از اون روش رو با پنیر پیتزا می پوشانیم و با فلفل دلمه ای قارچ سوسیس و ذرت میتونید روش روتزئین کنید و توی فر که با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیرهای روی پودینگ کاملاً آب بشه ۶- اگر از ظرف نچسب استفاده بکنید درآوردن پودینگ راحت تره البته می تونیند تو ظرف های مخصوص فر هم درست کنه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چای_ماسالا 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یا ماسالا تی یک نوشیدنی چربی سوز زمستانی است برای تهیه این نوشیدنی باید ابتدا آب، چوب دارچین، زنجبیل، انیسون ستاره ای و هل را در ظرفی کوچک با هم ترکیب کنید و مخلوط حاصل را بجوشانید. سپس شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه شیر و چای را به آن بیفزایید و ترکیب حاصل را به مدت یک دقیقه بجوشانید. در پایان باید شعله را خاموش کنید و پس از دو دقیقه ترکیب را از صافی رد کرده و داخل فنجان بریزید. می توانید شیرین کننده نیز به این چای اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 خیلیا دوست ندارن چند طعم ژله ی مختلفو با هم بخورن و از طرفی هم باید یه عالمه پودر ژله خرید اما توی این دستور فقط از یک طعم و یک بسته ژله استفاده میشه و بسیار اقتصادی و به صرفه هست و میشه با این روش انواع ژله ها رو درست کرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ژله_بستنی_اقتصادی 🍳 خیلیا دوست ندارن چند طعم ژله ی مختلفو با هم بخورن و از طرفی هم باید
مواد لازم برای۴ نفر ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ عدد آب جوش ۱ لیوان رنگ خوراکی چند قطره طرز تهیه ۱- اول ژله رو با به لیوان آب جوش حل میکنیم. ۲- بهش بستنی رو اضافه میکنیم. ۳- متناسب با تعداد رنگها ژله رو به چند قسمت تقسیم میکنیم و بهش رنگ خوراکی اضافه میکنیم. ۴- قالبو چرب میکنیم و داخل فریزر میذاریم به مدت ۵ دقیقه تا یخ بزنه. ۵- رنگ اول رو میریزیم داخل قالب و داخل یخچال یا فریزر میذاریم تا نیم بند شه. ۶- بعد رنگ بعدی و همینجور رنگ ها رو میریزیم تا تموم شه. ۷- به مدت ۶ ساعت یا بیشتر ژله رو داخل یخچال میذاریم تا سفت شه و ببنده. ۸- برای جدا کردن ژله هم فقط کافیه یکم قالبو با سشوار گرم کنیم تا راحت ژله از قالب جدا شه‌. سایر نکات با این روش میشه انواع ژله رو درست کرد ژله ی رنگین کمان، خورده شیشه و رولی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوره_سرماخوردگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(کودکانه) مواد لازم برای ۱ نفر شلغم ۱ عدد هویج ۱ عدد کدو حلوایی ۱۰۰ گرم روغن زیتون به مقدار لازم شیر خشک (اختیاری) ۱ پیمانه طرز تهیه ۱- شلغم و کدو و هویج را خرد کرده و با مقداری آب میگذاریم تا کاملا بپزند (اگر در زودپز میریزید هم آب کمتری بریزید هم زودتر میپزند) ۲- بعد از انکه پختند ابتدا با گوشکوب دستی سپس با گوشکوب برقی کاملا پوره را میکس میکنیم ۳- به پوره کمی روغن زیتون و کمی شیر خشک اضافه میکنیم ۴- پوره ما آماده است نوش جان دلبندتان سایر نکات چون زودپز غذا را با فشار بیشتر نه حرارت بیش تر از قابلمه میپزد پس ارزش مواد غذایی را بهتر از قابلمه حفظ میکندو بهتر است غذای دلبندتان را بیشتر در زودپز بپزید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بیف_استراگانف 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۲ نفر گوشت خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم خامه‏ ۱۰۰ گرم قارچ اسلایس شده ۲۰۰ گرم آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید ۲- گوشت رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان آب داشته باشه. ۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید ۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید. ۵- آرد رو توی آب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی آرد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید. ۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا تون رو اندازه کنید و شعله رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡