eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پودینگ_سوسیس 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~
مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی آرد ا پیمانه ماست‏ ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آویشن به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم مواد میانی سوسیس ساده ۳ عدد کوکتل پنیری ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم قارچ سرخ شده ۱ پیمانه پنیر پیتزا به مقدار لازم ذرت ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل و پودر آویشن ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید بعد از اون بهش روغن رو ماست و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ۲- حالا آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و الک کردیم کم کم به مواد اضافه کنید غلظت مواد تقریبا باید مثل ماست باشه ۳- سوسیس های ساده رو به چهار قسمت تقسیم کنید و خوردشون کنید یه مقدار تفت بدید کوکتل‌های پنیری رو حلقه ای خرد کنید و اونو هم یه کوچولو تفت بدین ۴- حالا قالب مورد نظرتون رو یه مقدار چرب کنید و نصفی از مواد پودینگی که آماده کردیم توش میریزیم روش رو از سوسیس های سرخ شده و کوکتل پنیری میریزیم و فلفل دلمه ای قارچ و ذرت بریزید ۵- باقیمانده مواد پودینگ روی مواد میریزیم و بعد از اون روش رو با پنیر پیتزا می پوشانیم و با فلفل دلمه ای قارچ سوسیس و ذرت میتونید روش روتزئین کنید و توی فر که با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیرهای روی پودینگ کاملاً آب بشه ۶- اگر از ظرف نچسب استفاده بکنید درآوردن پودینگ راحت تره البته می تونیند تو ظرف های مخصوص فر هم درست کنه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چای_ماسالا 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یا ماسالا تی یک نوشیدنی چربی سوز زمستانی است برای تهیه این نوشیدنی باید ابتدا آب، چوب دارچین، زنجبیل، انیسون ستاره ای و هل را در ظرفی کوچک با هم ترکیب کنید و مخلوط حاصل را بجوشانید. سپس شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه شیر و چای را به آن بیفزایید و ترکیب حاصل را به مدت یک دقیقه بجوشانید. در پایان باید شعله را خاموش کنید و پس از دو دقیقه ترکیب را از صافی رد کرده و داخل فنجان بریزید. می توانید شیرین کننده نیز به این چای اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 خیلیا دوست ندارن چند طعم ژله ی مختلفو با هم بخورن و از طرفی هم باید یه عالمه پودر ژله خرید اما توی این دستور فقط از یک طعم و یک بسته ژله استفاده میشه و بسیار اقتصادی و به صرفه هست و میشه با این روش انواع ژله ها رو درست کرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ژله_بستنی_اقتصادی 🍳 خیلیا دوست ندارن چند طعم ژله ی مختلفو با هم بخورن و از طرفی هم باید
مواد لازم برای۴ نفر ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ عدد آب جوش ۱ لیوان رنگ خوراکی چند قطره طرز تهیه ۱- اول ژله رو با به لیوان آب جوش حل میکنیم. ۲- بهش بستنی رو اضافه میکنیم. ۳- متناسب با تعداد رنگها ژله رو به چند قسمت تقسیم میکنیم و بهش رنگ خوراکی اضافه میکنیم. ۴- قالبو چرب میکنیم و داخل فریزر میذاریم به مدت ۵ دقیقه تا یخ بزنه. ۵- رنگ اول رو میریزیم داخل قالب و داخل یخچال یا فریزر میذاریم تا نیم بند شه. ۶- بعد رنگ بعدی و همینجور رنگ ها رو میریزیم تا تموم شه. ۷- به مدت ۶ ساعت یا بیشتر ژله رو داخل یخچال میذاریم تا سفت شه و ببنده. ۸- برای جدا کردن ژله هم فقط کافیه یکم قالبو با سشوار گرم کنیم تا راحت ژله از قالب جدا شه‌. سایر نکات با این روش میشه انواع ژله رو درست کرد ژله ی رنگین کمان، خورده شیشه و رولی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوره_سرماخوردگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(کودکانه) مواد لازم برای ۱ نفر شلغم ۱ عدد هویج ۱ عدد کدو حلوایی ۱۰۰ گرم روغن زیتون به مقدار لازم شیر خشک (اختیاری) ۱ پیمانه طرز تهیه ۱- شلغم و کدو و هویج را خرد کرده و با مقداری آب میگذاریم تا کاملا بپزند (اگر در زودپز میریزید هم آب کمتری بریزید هم زودتر میپزند) ۲- بعد از انکه پختند ابتدا با گوشکوب دستی سپس با گوشکوب برقی کاملا پوره را میکس میکنیم ۳- به پوره کمی روغن زیتون و کمی شیر خشک اضافه میکنیم ۴- پوره ما آماده است نوش جان دلبندتان سایر نکات چون زودپز غذا را با فشار بیشتر نه حرارت بیش تر از قابلمه میپزد پس ارزش مواد غذایی را بهتر از قابلمه حفظ میکندو بهتر است غذای دلبندتان را بیشتر در زودپز بپزید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بیف_استراگانف 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۲ نفر گوشت خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم خامه‏ ۱۰۰ گرم قارچ اسلایس شده ۲۰۰ گرم آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید ۲- گوشت رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان آب داشته باشه. ۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید ۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید. ۵- آرد رو توی آب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی آرد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید. ۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا تون رو اندازه کنید و شعله رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوق‌العاده خوشمزه است و خیلی سریع آماده میشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بسبوسه_ساده 🍳 ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوق‌العاده خوشمزه است و خیلی سریع
(بدون پنیر ) مواد لازم برای۹ نفر مواد اصلی تخم مرغ ۱ عدد آرد سمولینا ۱ پیمانه ماست‏ ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱/۳ پیمانه پودر هل ۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه مواد شهد : شکر ۱/۲ پیمانه آب ۱/۴ پیمانه زعفران غلیظ ۲ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری لیمو ترش ۱ ورق طرز تهیه ۱- تخم مرغ رو با هم زن دستی کمی میزنیم و بعد بهش روغن مایع رو اضافه کرده کمی میزنیم تا یکدست بشه و بعد به ترتیب خامه، ماست، شکر، هل و زعفران رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ۲- آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه می‌کنیم وقتی یکدست شد پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم مواد کیک رو در قالبی که با کره چرب کردیم می‌ریزیم کیک رو صاف کرده و روی اون خطوط نازکی به شکل لوزی یا مربع ایجاد می‌کنیم ۳- خامه را داخل قیف ریخته روی خطوط رو با خامه پر میکنیم دقت کنید که به هیچ عنوان آبی به خامه اضافه نکنید حالا کیک رو تو فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم زمانی که روی کیک طلایی شد اون رو از فر خارج کرده اجازه میدیم کامل خنک بشه ۴- برای درست کردن شهد شکر ،آب،زعفران، گلاب و یک ورق لیمو رو داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه ۵- شهد که کامل خنک شد اون رو روی کیک که اونم باید کامل سرد باشه میریزیم و بعد روی اون رو با پودر پسته و گل و یا به هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید سایر نکات قالبی که من استفاده کردم سایز ۲۰ در ۲۰ بود زمان پخت کیک تقریبی و بستگی به قدرت فر شما داره 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡