🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کیک_تخته_ای_ساده
بسیار خوشمزه با بافت اسفنجی و پف عالی مناسب مهمانی و مراسم به صرفه و با مواد در دسترس
🔻مواد لازم برای ۲۰ نفر
تخم مرغ ۶ عدد
شکر دانه ریز ۲ لیوان
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
آرد سفید ۳ لیوان
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
شیر داغ ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
خلال بادام یا مغز گردو یا کنجد به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- شکر رو چند پالس با آسیاب بزنید تا کمی ریز شود آرد بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید تمام مواد رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج شوند
۲- تخم مرغ شکر وانیل و هل را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود
۳- شیر داغ را کم کم افزوده همزمان با دور تند همزن بزنید حدود دو دقیقه
۴- روغن مایع و گلاب را افزوده در حد مخلوط شدن با همزن بزنید
۵- آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله افزوده با لیسک یا با کندترین دور همزن بزنید تا مخلوط و یکدست شود مخلوط کردن بیش از حد و غیر اصولی باعث می شود پف کیک بخوابد
۶- کف قالب مستطیل ۳۰×۴۰ را چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید مواد را در قالب ریخته چند بار بر سطح کار بکوبید تا حباب های اضافی خارج شوند درصورت تمایل روی کیک مغز دلخواه ریخته در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت تقریبی ۴۵ تا ۵۵ درجه قرار دهید تا پخته شود بعد از نیم ساعت پخت کیک را با خلال دندان چک کنید ، بعد از خارج کردن از کیک و خنک شدن به قطعات دلخواه و یکسان برش دهید و سرو کنید
🔻سایر نکات
این کیک برای مهمانی ها و مراسم بسیار مناسب و مقرون به صرفه هست برای قالب ۲۵×۳۵ پنج تخم مرغ کافیست
بسته به سایز برش هایی که میزنید این کیک برای ۲۰ تا ۲۵ نفر مناسب هست
می توانید از این کیک برای کیک سابله و کیک اسفنجی تولد نیز استفاده کنید
در صورت تمایل می توانید داخل کیک از مغز گردو و کشمش هم استفاده کنید
امیدوارم این دستور راحت و خوشمزه مورد پسند و استفاده تون قرار بگیره ، مطمئنم عاشقش می شید 😍
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_میز_ناهار 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#املت_مدیترانه_ای
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی گیلاسی ۴ تکه شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
ارگانو یا آویشن به مقدار لازم
پنیر فتا درشت خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- روغن را در یک تابه کوچک روی دمای متوسط گرم کنید. گوجه فرنگیها، پیازچه و ارگانو را بپزید تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شوند، (حدود 1 دقیقه). تابه را از روی شعله بردارید. پنیر فتا و زیتون را اضافه کنید.
۲- در یک کاسه کوچک تخم مرغ و نمک را بزنید تا کف کند. با افزودن 1 قاشق چای خوری روغن زیتون یا کره به تابه داغ شده املت را درست کنید.
۳- مخلوط گوجه فرنگی را لای تخم مرغ قرار دهید و املت را سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یکشنبه💫
یا ذوالجلال و الاکرام
🌺 سلام صبح بخیر 🌺
💫 ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۴ رجب ۱۴۴۴
💫 ۵ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه_خوشگل 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزی
#بوی_سوختگی_برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید
چند حبه #قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
پنبــــه ای را آغشته به #آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
موقعی که دمکن روی قابلمه است، یک تکه #نان روی برنج بذارید ، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
یک #پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_خمیر_پیتزا و #سس_خانگی_پیتزا + نکات مهم برای تهیه پیتزا پیتزا یکی غذاهای خوشمزه و م
#خمیر_پیتزای_پینو
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۴ پیمانه
خمیر ترش ۱۰۰ گرم
آب گرم ۳/۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- روی یک سطح صاف و تمیز آرد را به صورت یک کپه می ریزیم و وسط آن یک فرو رفتگی عمیق ایجاد می کنیم. در یک کاسه، خمیر ترش را با ¾ پیمانه آب مخلوط می کنیم.
۲- نمک، خمیر ترش و ¼ پیمانه از روغن زیتون را درون فرو رفتگی داخل آرد می ریزیم و با استفاده از یک چنگال آرد را کم کم داخل مایه وسط آن می ریزیم تا کم کم مواد مخلوط و سفت شده و به صورت خمیر پلاستیک و کشدار در آید. اگر نیاز بود، آب گرم بیشتری به آن اضافه می کنیم
۳- در یک کاسه مناسب، کمی آرد می پاشیم و خمیر به دست آمده را درون آن می گذاریم.
۴- روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
۵- دو ظرف پیتزا به قطر 30 سانتیمتر را بر می داریم و هر یک را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب می کنیم. روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه صاف می کنیم و هر یک را داخل یکی از ظروف چرب شده پهن می کنیم. سس مورد نظر برای پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس آنها را در فر می گذاریم تا بپزد
🔻سایر نکات
این خمیر برای انواع پیتزا کاربرد دارد و کیفیت خوبی از پیتزا را ایجاد میکند. ترد و خوشمزه و سبک است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزای_بدون_خمیر
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آب پز ۵ عدد
کره ۲ قاشق سوپ خوری
کالباس ۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
خیارشور خرد شده ۱/۲ پیمانه
زیتون سبز ۱/۲ پیمانه
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- سیب زمینی را رنده کنید و با کالباس و سوسیس خرد شده، کره، نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید.
۲- مواد را در ظرف چرب شده مورد نظر پهن کنید و مانند خمیر پیتزا، روی آن پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آب شود.
۳- بعد از فر در بیاورید و روی آن نخودفرنگی و ذرت مخلوط شده را پخش کند و روی آنها زیتون و خیارشور بریزید و در انتها سس گوجه فرنگی را بریزید و سرو کنید.
۴- در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی سبزیجات بریزید و پنج دقیقه در فر گذاشته تا پنیر آب و طلایی شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریانی_مرغ
#کلیپ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن و بعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز، ادویه پلویی، و پودر زیره و زردچوبه و نمک اضافه کرده و بعد سیب زمینی، هویچ و گوجه و یه قاشق رب گوجه اضافه می کنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ و سبزیجات با حرارت ملایم بپزن و آبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه می کنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها می ریزیم و بعد برنج آبکش شده می ریزیم و کمی زعفران رو دم میدیم.
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون می کنیم.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آشپزی•🍕🍽•
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋
#پیراشکی
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم بعد 300 گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر رو بستم ، تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزا_با_نان_لواش
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
🔻مواد اصلی
نان لواش یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه به مقدار لازم
سبزی (جعفری،گشنیز) به مقدار لازم
سوسیس ۲ عدد
ذرت بخارپز شده به مقدار لازم
قارچ ۴ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا نان لواش را به اندازه کف تابه ی مورد نظر گرد برش بزنید و دوتا برش گرد از نان آماده کنید ...
سوسیس را حلقه حلقه برش زده و سرخ کنید قارچ را خورد و سرخ کنید
۲- کف تابه چرب کرده ( به اندازه کافی نه کم نه زیاد که روغن زیاد نشود) یک برش گرد از نان لواش را کف تابه گذاشته و سپس تخم هارو روی نان شکسته جوری که اطراف تابه نباشه فقط روی لواش پخش کنید
۳- سبزی های خرد شده را ریخته و هم زمان با تخم مرغ هم بزنید روی نان لواش فقط آهسته این کار را انجام دهید ...نمک و فلفل را اضافه کرده
۴- وقتی تخم مرغ کمی خودش را گرفت و سفت شد سوسیس هارو مرتب روی آن چیده قارچ و ذرت هم اضافه کرده و در آخر پنیر پیتزا بریزید و یک لایه لواش گرد دیگر را روی آن گذاشته و فشار دهید تا هر دو نان به هم بچسبند
در تابه را ببندید و اجازه دهید کمی نان زیری سرخ شود با حرارت کم
۵- سپس پیتزا رو آهسته برگردونید تا نان دیگر هم کمی سرخ شود
فقط حین انجام این کار حتما در تابه را ببینید زیرا هوا باعث خشک شدن نان میشود 👌👌👌
وقتی سرخ شد پیتزا حاضر است آن را برش زده و با سس کچاپ میل کنید .....
نوش جان 😘
🔻سایر نکات
حتما در تابه را ببندید موقع سرخ شدن دو طرف نان
مواد داخلی پیتزا کاملا اختیاری است شما میتونید مطابق سلیقه خودتون مواد را کم و زیاد کنید و یا از سبزیجات دیگر استفاده کنید
#پیتزا
#لواش
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡