eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن و بعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز، ادویه پلویی، و پودر زیره و زردچوبه و نمک اضافه کرده و بعد سیب زمینی، هویچ و گوجه و یه قاشق رب گوجه اضافه می کنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ و سبزیجات با حرارت ملایم بپزن و آبش به ربع لیوان برسه. برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه می کنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها می ریزیم و بعد برنج آبکش شده می ریزیم و کمی زعفران رو دم میدیم. وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
•🍕🍽• 🥐 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم بعد 300 گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر رو بستم ، تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم . اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۲ نفر 🔻مواد اصلی نان لواش یک عدد تخم مرغ ۲ عدد پیازچه به مقدار لازم سبزی (جعفری،گشنیز) به مقدار لازم سوسیس ۲ عدد ذرت بخارپز شده به مقدار لازم قارچ ۴ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا نان لواش را به اندازه کف تابه ی مورد نظر گرد برش بزنید و دوتا برش گرد از نان آماده کنید ... سوسیس را حلقه حلقه برش زده و سرخ کنید قارچ را خورد و سرخ کنید ۲- کف تابه چرب کرده ( به اندازه کافی نه کم نه زیاد که روغن زیاد نشود) یک برش گرد از نان لواش را کف تابه گذاشته و سپس تخم هارو روی نان شکسته جوری که اطراف تابه نباشه فقط روی لواش پخش کنید ۳- سبزی های خرد شده را ریخته و هم زمان با تخم مرغ هم بزنید روی نان لواش فقط آهسته این کار را انجام دهید ...نمک و فلفل را اضافه کرده ۴- وقتی تخم مرغ کمی خودش را گرفت و سفت شد سوسیس هارو مرتب روی آن چیده قارچ و ذرت هم اضافه کرده و در آخر پنیر پیتزا بریزید و یک لایه لواش گرد دیگر را روی آن گذاشته و فشار دهید تا هر دو نان به هم بچسبند در تابه را ببندید و اجازه دهید کمی نان زیری سرخ شود با حرارت کم ۵- سپس پیتزا رو آهسته برگردونید تا نان دیگر هم کمی سرخ شود فقط حین انجام این کار حتما در تابه را ببینید زیرا هوا باعث خشک شدن نان می‌شود 👌👌👌 وقتی سرخ شد پیتزا حاضر است آن را برش زده و با سس کچاپ میل کنید ..... نوش جان 😘 🔻سایر نکات حتما در تابه را ببندید موقع سرخ شدن دو طرف نان مواد داخلی پیتزا کاملا اختیاری است شما میتونید مطابق سلیقه خودتون مواد را کم و زیاد کنید و یا از سبزیجات دیگر استفاده کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۲ نفر 🔻مواد اصلی آرد ۱ لیوان روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق چای خوری سر خالی آب ولرم نصف لیوان مایه خمیر فوری نصف قاشق چای خوری قارچ خردشده ۱ لیوان فلفل دلمه ای خردشده ۲ قاشق غذا خوری سوسیس ۲ عدد سس کچاپ به مقدار لازم پنیر پیتزا ۱ لیوان آویشن و ادویه پیتزا به مقدار لازم نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم پودر سیر به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- قارچ ها رو با فلفل دلمه ای و سوسیس حلقه شده و پودر سیر فلفل نمک آویشن و ادویه پیتزا خوب تفت بدید تا آب قارچ جمع بشه و سوسیس ها هم پخته و تفت بخوره ۲- یه ماهیتابه نچسب چدن یا تفلون به قطر ۳۰ سانت رو انتخاب کنین و تمام مواد خمیرو بریزین توش هم بزنین خوب مخلوط کنین بعد با پشت قاشق خمیرو پهن کنین..قطر همه قسمت های خمیر یک اندازه باشه حتما ۳- بعد رو خمیر سس کچاب بریزین و خوب پهن کنین بعد روی سس پنیر پیتزا بریزین بعد از مواد پیتزا روی خمیر بریزین و بعد دوباره روش پنیر پیتزا بریزین و روی پنیر پیتزا هم دوباره آویشن و پودر سیر بپاشین بعد هم در تابه دم کنی بزارین و به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم بزارین بپزه. ۴- اگه شعله گازتون خوب کم نمیشه شعله پخش کن بزارین و حواستون باشه که نونتون نسوزه مواد پیتزا رو هم خیلی سنگین نکنین سعی کنین لایه نازک بزارین نوش جان😋 🔻سایر نکات اگه تابه تون نچسب نیس خمیرو تو ی ظرف دیگه درس کنین و کف تابتون کاغذ روغنی چرب شده بندازین بعد خمیرو روش پهن کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۸ نفر لیمو ترش (لیمو شیرازی) ۱ عدد خامه‏ غلیظ ۲ پیمانه شکر 1.5 پیمانه انار بزرگ ۲ عدد 🔻طرز تهیه ۱- با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید). ۲- مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. ۳- به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند. ۴- به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. ۵- مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید. ۶- بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
به دلیل غلظت بالا برای پخت و پز شیرینی خانگی و مصارفی چون تهیه حلوا، مربا ( خصوصا مربای هویج ) ، شله زرد خانگی ، کیک و شیرینی و نیز برای شیرین کردن انواع نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های گرم و تهیه شربت ( به خصوص وقتی که با مقداری آبلیمو یا گلاب همراه شود ) استفاده می‌شود. در واقع از شیره نبات یا می‌توان به عنوان جایگزین شکر در هر موردی استفاده کرد. یک نکته مهم دیگر این است که به دلیل قیمت بسیار پایین شیره نبات نسبت به شکر، استفاده از آن از لحاظ اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه تر است. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر مایه خمیر (پودر) ۱/۲ قاشق غذا خوری آرد ۲ پیمانه نمک ۱ قاشق غذا خوری ژامبون (ضخیم) ۴ ورق پنیر پارمیجانو ( پارمیزان یا پارمسان ) ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا ( موتزارلا ) ( می توان پنیر پیتزا هم استفاده کرد ) ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پیازچه (ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری گوجه فرنگی ۳ عدد فلفل دلمه ای ۲ عدد سس قرمز به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا مایه خمیر را با 3 چهارم پیمانه آب ولرم ( مهم است آب ولرم باشد ) مخلوط كرده و 5 تا 7 دقیقه خوب مخلوط كنید تا حالت كِرِم مانند پیدا كند و بعد آن را 15دقیقه با درپوش در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. ۲- آرد و نمك را با هم مخلوط كنید و 3 بار الك كنید و بعد مایه خمیر را به آن افزوده و خوب مخلوط كنید و بعد از مخلوط شدن با دست كاملا ورز دهید تا خمیر یكدست شود. ۳- 2 ظرف دردار را چرب كنید و خمیر را دو قسمت كرده و در آن قرار دهید و 1ساعت در جای گرم بگذارید و بعد هر یك از خمیر ها را كه حالا كمی حجیم تر شده اند داخل یك نایلون قرار داده و 10 تا 14 ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت زمان خمیر را خارج كنید و بعد از آن كه به دمای محیط رسید به خوبی ورز دهید. ۴- فر را روشن كنید تا حدود نیم ساعت گرم شود.خمیر را داخل ظرف مورد نظر كه كمی چرب شده قرار دهید و رویش را با پارچه نمناك بپوشانید. ۵- فلفل دلمه ای را ریز خرد كنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شود. ژامبون را نیز ریز خرد كنید. گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد كنید. ۶- روی خمیر ابتدا كمی سس قرمز بریزید و بعد مقداری پنیر موزارلا رنده شده ریخته و ژامبون،فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را روی خمیر ریخته و رویش بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمزان بریزید. ۷- در انتها روی آن تخم مرغ ها را بشكنید و سریع داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه بعد ار فر خارج كرده و رویش پیازچه خرد شده بریزید و برای سرو آماده كنید. 🔻سایر نکات 1) این غذا مخصوص صبحانه است و بهتر است خمیر را از شب قبل تهیه كنید تا به سرعت بتوانید آن را برای صبحانه تهیه كنید یا از خمیر آماده پیتزا استفاده کنید. 2) در صورت تمایل از سایر مواد دلخواه هم در این پیتزا استفاده كنید. 3) بهترین دمای فر برای پخت این پیتزا 500 درجه سانتی گراد است. 4) می توانید از پنیر پیتزا به جای هردو پنیر استفاده كنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۵ نفر رب گوجه ‌فرنگی ۱/۲ پیمانه پونه خشک ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک ۲ قاشق چای خوری پودر سیر یا سیر تازه رنده شده ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه به مقدار لازم فلفل قرمز به مقدار لازم نمک به مقدار لازم سرکه ۲ قاشق سوپ خوری آب ۱/۲ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- در یک قابلمه همه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم ۲- مواد را روی حرارت گذاشته و به مدت ده دقیقه می گذاریم بماند تا سس شروع به جوشیدن کند وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری شود. 🔻سایر نکات غلظت و ادویه ها رو میتونید کم و زیاد کنید. این سس رو علاوه بر پیتزا می تونید با پیراشکی و ماکارونی و... میل کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۱ نفر مرغ سوخاری ۱۸۰ گرم پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم زیتون اسلایس شده ۲۵ گرم پپروچینی ۲۵ گرم خمیر پیتزا ۱ عدد 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا خمیر پیتزا را باز كرده سپس پنیر را در تمامی نقاط پهن می‌كنیم، ۲- بعد تكه‌ های مرغ سوخاری را كه از قبل آماده كرده‌ ایم را روی آن می‌چینیم سپس زیتون‌های اسلایس شده را به آن اضافه می‌‌كنیم ۳- به مدت شش دقیقه در دمای 350 درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار می‌دهیم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچینی روی آن می‌ ریزیم. ۴- طرز تهیه سس ۵- ماست دو قاشق غذاخوری ۶- خامه یك قاشق غذاخوری ۷- سس كچاپ یك قاشق چایخوری ۸- رب گوجه فرنگی یك قاشق چایخوری ۹- فلفل‌قرمز یك قاشق چایخوری ۱۰- تمام مواد فوق را با هم مخلوط می‌كنیم تا به دست آید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
⚫️سالروز شهادت بانوی صبر و ایثار ، حضرت زینب سلام الله علیها تسلیت باد
﷽ 💫 یا قاضی‌الحاجات 💫 🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌸🌱 💫 دوشنبه💫 💫  ۱۷ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۱۵ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۶ فوریه  ۲۰۲۳ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡