🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خورشت_قیمه_بادمجان
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۶-۴ عدد
گوجه فرنگی درشت ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
لپه ۸۰ گرم
لیمو عمانی ۱ عدد
نمک و فلفل و زعفران و ادویه و روغن به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- پیاز رو با گوشت تفت بدید و وقتی خوب سرخ شد, به اون ادویه و زردچوبه بزنید و روش آب سرد بریزید و بذارید تا آب جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنید و بذارید گوشت بپزه.
۲- لپه رو که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید رو جداگانه بپزید و کف روی اون رو بگیرید.
۳- بادمجان ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و نمک پاش کنید و اجازه بدید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اون گرفته بشه. بعد اونو بشویید و خشک کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو حلقه ای کلفت کنید و اونو هم در روغن تفت بدید.
۵- توی یه ظرف کمی روغن بریزید و بذارید داغ بشه و رب رو توی اون سرخ کنید و بعد لپه پخته و آبکش شده رو اضافه کنید و تفت بدید و حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت به اون اضافه کنید.
۶- حدود ۱ ساعت مونده به آخر پخت لیمو عمانی رو چند سوراخ کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی هم زعفران دم کرده اضافه کنید.
۷- حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادمجان ها و گوجه فرنگی رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته.
۸- در آخر هم نمک و فلفل رو اندازه کنید و اگر ترشی خورش کم بود به اون کمی آب لیموی تازه اضافه کنید.
🔻سایر نکات
رب رو حتما تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.
لپه رو حتما تفت بدید تا توی خورش له نشه و شکل اولیه اش رو حفظ کنه.
اگر می خواهید خورشت خوشرنگی داشته باشید , رب رو همون اول اضافه نکنید چون خورش رو کدر میکنه!
اگر بادمجان رو توی روغن غوطه ور سرخ کنید, کمتر روغن جذب میکنه.
می تونید بادمجان ها رو توی مخلوط سفیده زده شده به همراه نمک و فلفل و زعفران بزنید و سرخ کنید تا کمتر روغن ببره.
زغفران عطر خیلی خوبی رو خورشت قیمه و قیمه بادمجان میده. سعی کنید همه رنگ خورشت رو از رب نگیرید!
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه ی
#نوشابه_گازدار_سیاه :
1 پیمانه آب
تمامی پوست دو لیمو را به صورت ریز رنده کنید و آب آن دو لیمو را در پیمانه ی جدا نگهداری کنید.
سه عدد چوب دارچین بزرگ ( حداقل 12 سانتیمتر ) به قطعات کوچک خرد کنید.
دو قاشق چایخوری پوست پرتغال خشک و در ظرفی جدا آب پرتغال را نگهداری کنید.
دو قاشق چایخوری دانه ی گشنیز
یک چهارم غذا حوری نوتمگ ریز رنده شده
اختیاری : یک قاشق چایخوری صمغ عربی
900 گرم شکر
نصف قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
آب گاز دار به مقدار لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شربت_کولا :
آب ، پوست لیمو ، پوست پرتغال ، دارچین ، دانه های گشنیز ، صمغ عربی را در یک ماهیتابه ی بزرگ بریزید سپس به خوبی هم بزنید. و سپس شکر را اضافه کنید. و روی شعله ی ملایم قرار دهید ، سپس تا زمانی که محلول نجوشیده است ، هم بزنید و هم زدن را تا زمانی که شکر به خوبی حل می شود ادامه دهید ، سپس بگذارید یک دقیقه در دمای جوش باقی بماند. در انتهای این مرحله باید یک عصاره ی غلیظ تیره داشته باشید.
در یک ظرف جدا آب لیمو و پرتغال و عصاره وانیل بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شربت کولا را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید ، سپس بگذارید مخلوط خنک شود ، آن را از صافی بگذرانید و در یک ظرف درب بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
در هر لیوان ، نصف آن را با مخلوط بالا و نصف دیگر را با آب گاز دار پر کنید سپس آن را با یخ سرو کنید.
🔻میزان کالری نوشابه گازدار سیاه :
95 کالری
72 میلی گرم سدیم
16 گرم کربوهیدرات
2 گرم فیبر
3 گرم پروتئین
🔻پیشنهاد :
هر چه قدر طعم پرتغالی تر یا طعم لیمویی تر می خواهید آب لیمو و پرتغال را بیفزایید
#نوشابه_خانگی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پرتقال_ژله_ای 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پرتقال_ژله_ای 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پرتقال_ژله_ای_در_رنگهای_مختلف
🔻مواد لازم برای ۵ نفر
پرتقال ۹ عدد
پودر ژله ۶ بسته
🔻طرز تهیه
۱- پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف می کنیم . حالا می تونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).
۲- حالا ژله ها رو با رنگ های دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده می کنیم و تو 18 پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.
۳- بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به 3 یا 4 برش تقسیم می کنیم که تعداد برش ها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.
۴- از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.
🔻سایر نکات
مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که می تونیم پرتقال های بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اون ها برای تهیه ژله تو ظرف های دلخواه استفاده کنیم
برای اینکه بعد از برش زدن پرتقال ها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه.
#دسر
#ژله
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #راتا_مکزیکی 🍳
راتا به انواع فینگر فود قالبی گفته می شه که با کاتر های گرد مربع مستطیل یا ستاره و... قالب و کات زده می شه
عموما بهترین روش اینه که بیس راتا نان تست باشه که تو همین دستور هم شما می تونید کف راتا رو نون تست رو با همون قالب کاتر گرد کات بزنید و مواد رو روی اون پر کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #راتا_مکزیکی 🍳 راتا به انواع فینگر فود قالبی گفته می شه که با کاتر های گرد مربع مستطیل یا
#راتا_مکزیکی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
ذرت مکزیکی یک پیمانه
ژامبون به مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد
قارچ یک پیمانه
ماکارونی کمی
خیارشور یک دوم پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
جعفری یا گشنیز یا شوید به مقدار لازم
خامه نصف پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- مرحله یک تخم مرغ رو آب پز کنید و نگینی خورد کنید و ماکارونی هم بذارید بجوشه و بعد ده دقیقه آب کش کنید میزان ماکارونیش خیلی کم باشه بیشترین ماده باید تخم مرغ باشه و در واقع طعم تخم مرغ قالب باشه.
۲- قارچ رو نگینی خورد کنید و یکم تفت بدید و با تخم مرغ و ماکارونی ترکیب کنید
۳- ژامبون رو خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید
۴- حالا سس و خامه رو اضافه کنید میزان سس برای من انقدر بود ولی شما دقت کنید میزان سستون بستگی به غلظت خامه و سس داره نباید فینگرفود تون شل بشه چون اون موقع وقتی از قالب در بیارید می ریزه و فرم نمی گیره.
۵- قالب کاتر گرد رو میذارید و مواد رو داخلش می ریزید و یکم فشرده می کنید می تونید کف کار رو نون تست بذارید که خیلی شیک تر هم میشه
۶- و در آخر با گشنیز یا جعفری یا شوید تزئین می کنیم
#سالاد
#فینگر_فود
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_خوشگل_خوشمزه 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #خوراک_لوبیا_سبز 🍳
لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به صورت خورش لوبیا سبز، خوراک یا در لوبیا پلو طبخ نمود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خوراک_لوبیا_سبز 🍳 لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به ص
#خوراک_لوبیا_سبز
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
سیر خردشده ۱ حبه
روغن به مقدار لازم
گوشت خورشتی (خردشده) ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
لوبیا سبز (خردشده) ۴۰۰ گرم
سیب زمینی (نگینی خردشده) ۴ عدد
هویج (نگینی خردشده) ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
🔻طرز تهیه
۱- در قابلمهای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
۲- فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت لازم روی حرارت بماند تا پخته شود.
۳- پس از پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.
۴- در ٣٠ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و در ٢٠ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید.
۵- رب گوجه فرنگی را در تابهای حاوی یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ١۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد.
۶- در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت ١٠ دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خوراک_لوبیا_سبز 🔻مواد لازم برای ۴ نفر پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد سیر خردشده ۱ حبه روغن به مق
🔻سایر نکات
١. هر چه مواد تازه تر باشند، روند پختِ خوراک کوتاه تر میشود.
٢. در هنگام طبخِ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود.
٣. من برای لعاب دار شدن خوراک، بعد از اضافه کردن تمامی مواد، ١ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و داخل خوراک میریزم که بسیار خوشمزه می شود.
۴. برای ترش شدن خوراک با توجه به سلیقه خانواده به جای آبلیمو من یک قاشق چای خوری رب آلوچه شمالی به خوراک اضافه می کنم.
✿✿✿✿✿
🔻تمیز کردن لوبیا سبز:
لوبیا سبز را قبل از خرد کردن، شسته و ضد عفونی کنید، سپس سرو تهِ آن را بگیرید، همچنین سعی کنید ریشه غلاف کنار لوبیا را بگیرید.
لوبیا سبز خرد شده سریعاً خراب و خشک میشود، در این صورت لوبیا سبز را به مدت یک دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت ٣٠ ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کرده و استفاده کنید.
✿✿✿✿✿
خوراک از آن دسته غذا هایی است که علی رغم زمان پختِ تقریباً طولانی (البته اگر از زود پز استفاده کنید، زمانِ پخت کمتر میشود) غذایی بسیار راحت است. شاید برای تهیه این غذا به حضور شما در آشپزخانه کمتر از ١۵ دقیقه هم نیاز نباشد.
خوراک را معمولاً در کنار نان یا برنج سرو میکنند. برای زیبا به نظر رسیدن این غذا بهتر است قطعات هویج و سیب زمینی مرتب و یکدست خرد شده باشند.
✿✿✿✿✿
✓ در این دستور پخت خوراک لوبیا سبز، می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
بنابراین دیگر نیازی به اضافه کردن آب نمی باشد. هویج و سیب زمینی را در قطعات کوچکتر سرخ کرده، همچنین گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و ادویه های دلخواه و نمک تفت می دهیم و سپس هویج و سیب زمینی سرخ شده را همراه با لوبیا سبزهای بخارپز شده به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و برای کمی آبدار شدن مواد، رب گوجه فرنگی را به همراه گوجه فرنگی های رنده شده اضافه می کنیم و می گذاریم گوجه فرنگی و رب به خورد مواد برود و سپس زعفران و آبلیمو را می افزاییم و نمک آن را اندازه می کنیم.
در این مرحله خوراک لوبیا سبز آماده سرو می باشد.
✿✿✿✿✿
ممنون که همراهم بودید. ツنوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡