eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_آمریکایی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم 8 عدد تخم مرغ بزرگ 1/2 فنجان شیر بدون چربی یا کم چرب یا هر شیری که می پسندید 1 فنجان پنیر چدار خرد شده 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده (یا استفاده ترکیبی از قرمز، نارنجی و سبز) 1/2 فنجان اسفناج کوچک تقریبا خرد شده 1/4 قاشق چایخوری نمک 2 عدد پیازچه نازک بریده شده 🔻طرز تهیه  فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل ظرف مافین نچسب را چرب کنید. در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا آنها یکدست شوند. پنیر ، فلفل دلمه ای ، اسفناج ، نمک ، پیازچه و سایر مواد املت را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر حاصله را با ملاقه داخل قالب مافین بریزید و تقریباً آنها را پر کنید. باید خمیر کافی برای 12 مافین داشته باشید. حدود 20-25 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ پخته شود ، آن را بپزید. مافین ها در ابتدا بسیار پف می کنند می ، اما وقتی خنک شوند دوباره پف آنها می خوابد. با استفاده از کاردک نازک لبه های مافین را شل کنید تا از ظرف خارج شوند. در حالی که املت های مافینی گرم هستند آنها را بخورید. مافین های نخورده را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. نوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_نیسواز_فرانسوی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~
🔻مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ بزرگ دویست گرم لوبیا سبز، خرد شده دویست گرم سیب زمینی کوچک یک عدد تن ماهی حاوی روغن زیتون ۳ عد خیار که به صورت ورقه‌های یک سانتی برش خورده است ۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر- می‌توانید از خیارشور نگینی خرد شده به جای کیپر استفاده کنید نصف پیمانه زیتون سیاه یا سبز خرد شده فیله ماهی آنچوی بدون روغن (اختیاری) مقداری برگ ریحان تازه برای تزیین نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دهی به سالاد 🔻مواد لازم برای درست کردن سس سالاد یک سوم پیمانه روغن زیتون به اضافه ۲ قاشق غذاخوری روغن کنسرو ماهی تن ۳ قاشق غذاخوری سرکه یک حبه سیر رنده شده یا ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری خردل ۱ قاشق چایخوری عسل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ بزرگ دویست گرم لوبیا سبز، خرد شده دویست گرم سیب زمینی کوچک یک عدد تن ماهی ح
یک کاسه متوسط را انتخاب کرده و مقداری یخ خرد شده داخل آن بریزید و کنار بگذارید. حالا داخل یک قابلمه متوسط مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کنید. در این مرحله حرارت را کم کرده و اجازه دهید آب همچنان به جوشیدن ادامه بدهد و درهمین حین تخم مرغ‌ها را یکی یکی داخل آب بگذارید و به مدت هشت دقیقه بپزید. سپس تخم مرغ را از آب خارج کرده و داخل حمام  یخی که از قبل آماده کردید بگذارید تا خنک شوند. شعله گاز را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید. آب را دور نریزید. حالا نوبت درست کردن سس سالاد است. همه مواد سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی هم بزنید تا به صورت یکنواخت دربیاید. دوباره یک کاسه پر از یخ خرد شده آماده کرده و کنار بگذارید. قابلمه آب را دوباره روی اجاق قرار داده و شعله را زیاد کنید. کمی نمک به آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد. حالا نوبت اضافه کردن لوبیا سبز است. آن را به مدت سه الی ۵ دقیقه بپزید؛ مراقب باشد لوبیا را بیش از اندازه نجوشانید تا رنگ سبز روشن آن حفظ شود. پس از پایان پخت، لوبیاها را با کمک آبکش از داخل آب جوش بیرون آورده و داخل حمام یخی که از قبل آماده کردید بریزید و صبر کنید تا خنک شود. سپس آنها را روی دستمال تمیز آشپزخانه یا دستمال کاغذی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود. حمام یخ را کنار بگذارید. این بار نوبت اضافه کردن سیب زمینی به  همان آب درحال جوشی است که پیش‌تر لوبیا را در آن پخته بودید. پانزده دقیقه صبر کنید تا بافت سیب زمینی نرم شود. سپس سیب زمینی را از آب جوش بیرون آورده و داخل کاسه یخ بریزید تا خنک شود. در ادامه سیب زمینی را هم خشک کرده و آن‌ها را از وسط به دو نیم برش بزنید. تخم مرغ‌ها را هم پوست کنده و آن‌ها از هم از وسط نصف کنید. محتویات کنسرو ماهی را داخل کاسه بریزید و روغن اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید. با کمک چنگال تکه‌های ماهی تن را به اندازه‌های کوچک‌تر خرد کنید. پس از آماده کردن تمام مواد لازم برای تهیه سالاد نیسواز، حالا نوبت سرو کردن آن است. برای این منظور به تعداد مورد نیاز بشقاب برای سرو سالاد آماده کنید. لوبیا سبز،‌ سیب زمینی، ماهی تن، خیار، تخم مرغ، دانه کیپر یا خیارشور خرد شده و زیتون خرد شده را داخل بشقاب‌ها بچینید.  در صورت تمایل می‌توانید روی هر نصف تخم مرغ، مقداری فیله ماهی آنچوی بگذارید. درنهایت سس را روی مواد ریخته و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه‌دار کنید. کار را با قرار دادن چند برگ ریحان روی سالاد تمام کنید. سالاد شما آماده است، نوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه#پیراشکی #سیب_زمینی_با_تخم_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~
🔻مواد لازم برای ۲ نفر 🔻مواد لازم خمیر آرد سفید ۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری آب ۱/۲ لیوان 🔻مواد میانی : سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- اول خمیر مایه و شکر رو با نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل بیاد. ۲- همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد. ۳- روی خمیر رو آرد پاشی کنین و به مدت یک ساعت استراحت بدین تا خمیر برسه. ۴- حالا دوتا سیب زمینی آب پز کنین. ۵- پیاز رو هم سرخ کنین و بهش ادویه بزنین. ۶- سیب زمینی رو رنده کنین و به پیاز اضافه کنین. ۷- وقتی خمیر آماده شد اندازه ی یه گلوله ی کوچیک ازش بردارین و مواد آماده شده رو بینش بریزین و به شکل دلخواهتون فرم بدین. ۸- حدود نیم ساعت باید استراحت کنن پیراشکیا و بعد داخل روغن داغ سرخ شن. 🔻سایر نکات خمیرش فوق العادس حتما امتحان کنین. مواد میانی هم اختیاریه میتونین هرچیزی استفاده کنین. توی فر هم‌ میشه پخت. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه  دوستان این فلافل بافت فوق العاده و تردی داره به نظر خودم و خونواده م خیلی خوشمزه تر از فلافل های بیرونی هست ان شاءالله درست کنید و لذتش را ببرید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #فلافل_با_سس_انبه #سلام دوستان این فلافل بافت فوق العاده و تردی داره به نظر خودم و خونواده
🔻مواد لازم برای ۴ نفر نخود ۱ لیوان سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۲ حبه سس انبه ۱ قاشق غذا خوری آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻مواد لازم برای سس انبه سرکه ۱/۲ لیوان آب ۱/-۱ لیوان پودر انبه ۲ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- نخود را حداقل ۲۴ ساعت خیس کرده و دائم آب نخود را عوض می کنیم بعد از این زمان سیب زمینی را پوست کنده و داخل گوشت چرخ کن چرخ کرده و آب اضافه اش را می‌گیریم. ۲- نخود را دو بار چرخ می کنیم و بعد پیاز و سیر را داخلش چرخ کرده و سیب زمینی را هم به مواد اضافه کرده نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری و سس انبه را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم مایه ی فلافل نباید خیلی سفت باشه نه خیلی شل اگه سفت بود یه مقدار آب بهش اضافه کنید البته خیلی کم ۳- این مواد را حسابی مخلوط کرده و داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کنند و بعد از چند ساعت از یخچال بیرون آورده و با قالب مخصوص فلافل قالب زده ( در صورت نبودن قالب می تونید با دست بهش شکل بدهید ) و با روغن داغ تو یک ظرف گود سرخ می کنیم ۴- سس انبه هم نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب و دو قاشق پودر انبه را مخلوط کرده سس انبه ما آماده هست و تا یکسال هم می تونیم داخل یخچال نگه داریم ( و برای انواع کتلت و شامی و کوکو خوشمزه مناسب هست ) ولی اگر غلیظ تر دوست داشته باشیم روی حرارت می گذاریم تا بجوشه و غلیظ بشه ولی با این روش حتما سس باید زود مصرف بشه وگر نه خراب میشه. 🔻سایر نکات پودر انبه را از عطاری ها می تونید تهیه کنید بعد از سرخ کردن فلافل ها آنها را توی صافی گذاشته تا روغن اضافی اون گرفته بشه یا روی دستمال آشپزخونه مقدار فلفل این غذا هم که از اسمش پیداست باید زیاد باشه ولی من به خاطر این که شاید همه نتونند تندیش را تحمل کنند فلفل کمتری می ریزم ولی بعد موقع خوردن از سس فلفل استفاده می کنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کرم_پرتقالی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۱ نفر آرد ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۱ قاشق مربا خوری آب پرتقال ۱/۲ پیمانه کره ۱ قاشق مربا خوری شکلات سفید ۵۰ گرم آب سرد ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- نشاسته را در آب سرد حل کرده ۲- تمامی مواد را بجز نشاسته ذرت مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ۳- بعد از آب شدن شکلات مخلوط نشاسته و آب را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد ۴- مایع را داغ روی کیک سرد می ریزیم. 🔻سایر نکات اگر از آب پرتقال بازاری استفاده کردید میتونین از میزان شکر کمتری استفاده کنین اگر رنگ کرم پرتقال کم رنگ بود میتونین از رنگ خوراکی مجاز نارنجی یک قطره استفاده کنین من برای این مقدار موادم یک قطره رنگ ژله ای نارنجی ریختم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
هدایت شده از آرامکده
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یک هدیه از طرف خداست همین که امروز هم میتوانی از نعمت دوباره دیدن دوباره شنیدن و دوباره لمس کردن 🤍این جهان زیبا لذت ببری خداروشکر کن.. و روزتو زیبـا بساز صبح زیبـاتون پر ازنور امید وعشق به خالق مهربون🌹