🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_بروکسل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سالاد_بروکسل
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
خلال بادام برشته شده ۱/۴ فنجان
کلم بروکسل ۴۵۰ گرم
کره ۶ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا انتهای سفت کلم های بروکسل را با چاقوی مناسب جدا کنید. سپس آنها را به مدت 3 دقیقه بجوشانید ولی دقت کنید که رنگ آنها از حالت سبز خارج نشود. سپس آنها را به ظرفی محتوی آب سرد منتقل کنید و به کمک آبکش خشک نمایید.
۲- کره را در یک ماهیتابه کوچک داغ کرده و سپس پیازهای خرد شده را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن پیازها کلم های آماده مرحله اول را به آن اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه طبخ کنید. در همین حین نمک و فلفل را نیز به میزان دلخواه به مخلوط اضافه کنید.
۳- مواد داخل تابه را به ظرفی دیگر منتقل کرده و بادام ها را نیز به آن اضافه کرده و به کمک یک قاشق خوب هم بزنید. در انتها برای طعم دهی بهتر آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی
🔻مواد لازم
آرد 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
تخممرغ 1 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی 🔻مواد لازم آرد 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق
#کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی
🔻مرحله اول : برای شروع ابتدا تخممرغها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بودن شون مطمئن شدید داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس وانیل رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و یا همزن برقی یا دستی هم بزنید تا زرده و سفیده به طور کامل مخلوط و یکدست بشن.
🔻مرحله دوم : در این مرحله شکر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل داخل تخم مرغ حل بشه. در ادامه روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید.
🔻مرحله سوم : آرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو داخل یک ظرف جدا بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس مواد رو سه مرتبه الک کنید. آرد الک شده رو کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
🔻مرحله چهارم : کف قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا آب به جوش بیاد. داخل فنجان ها رو کمی چرب کنید. مایه کاپ کیک رو داخل فنجان ها بریزید به طوری که کمتر از دو سوم فنجان ها پر بشه. سپس فنجانها رو به آرومی داخل قابلمه بذارید. درب قابلمه دمکن بپیچید و روی حرارت کم حدود نیم ساعت زمان بدید تا کاپ کیک شکلاتی بدون قالب مغز پخت بشه. بعد از گذشت نیم ساعت، با یک خلال دندان به داخل کاپ کیک وارد کنید. اگر خلال دندون خمیری نشد، یعنی کاپ کیک شکلاتی آماده شده.
فنجانها رو از قابلمه خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه تا کاپ کیک به راحتی از فنجان خارج بشه. سپس کاپ کیک ها رو با سس شکلات، شکلات آب شده، خامه یا پودر نارگیل تزئین و نوش جان کنید.
🔻نکات مهم و فوت و فن های پخت کاپ کیک شکلاتی #بدون_قالب_در_قابلمه_بدون_فر
دقت داشته باشید که برای پخت کاپ کیک در قابلمه، ارتفاع آب باید کمتر از نصف ارتفاع فنجان باشه تا آب در زمان جوشیده وارد کاپ کیک نشه و کاپ کیک رو خراب نکنه.
در قابلمه حتما دمکن بپیچید تا بخار آب که روی درب قابلمه ایجاد میشه، داخل کاپ کیک نچکه و کاپ کیک رو خراب نکنه.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡 آرامکده 🌳
☀️ صبح
🎼 آهنگ مهر آدمیست
🌺 که شروع میکند زندگی را
☀️ طلوع خورشید بهانه است
روزتون سرشار از آواز خوش زندگی 💖
طرز تهیه #املت_آمریکایی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_آمریکایی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#املت_آمریکایی
🔻مواد لازم
8 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 فنجان شیر بدون چربی یا کم چرب یا هر شیری که می پسندید
1 فنجان پنیر چدار خرد شده
1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده (یا استفاده ترکیبی از قرمز، نارنجی و سبز)
1/2 فنجان اسفناج کوچک تقریبا خرد شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
2 عدد پیازچه نازک بریده شده
🔻طرز تهیه
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل ظرف مافین نچسب را چرب کنید.
در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا آنها یکدست شوند. پنیر ، فلفل دلمه ای ، اسفناج ، نمک ، پیازچه و سایر مواد املت را اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر حاصله را با ملاقه داخل قالب مافین بریزید و تقریباً آنها را پر کنید. باید خمیر کافی برای 12 مافین داشته باشید.
حدود 20-25 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ پخته شود ، آن را بپزید. مافین ها در ابتدا بسیار پف می کنند می ، اما وقتی خنک شوند دوباره پف آنها می خوابد.
با استفاده از کاردک نازک لبه های مافین را شل کنید تا از ظرف خارج شوند. در حالی که املت های مافینی گرم هستند آنها را بخورید. مافین های نخورده را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#سالاد_نیسواز_فرانسوی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_نیسواز_فرانسوی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~
🔻مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
دویست گرم لوبیا سبز، خرد شده
دویست گرم سیب زمینی کوچک
یک عدد تن ماهی حاوی روغن زیتون
۳ عد خیار که به صورت ورقههای یک سانتی برش خورده است
۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر- میتوانید از خیارشور نگینی خرد شده به جای کیپر استفاده کنید
نصف پیمانه زیتون سیاه یا سبز خرد شده
فیله ماهی آنچوی بدون روغن (اختیاری)
مقداری برگ ریحان تازه برای تزیین
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دهی به سالاد
🔻مواد لازم برای درست کردن سس سالاد
یک سوم پیمانه روغن زیتون به اضافه ۲ قاشق غذاخوری روغن کنسرو ماهی تن
۳ قاشق غذاخوری سرکه
یک حبه سیر رنده شده یا ریز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری خردل
۱ قاشق چایخوری عسل
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ بزرگ دویست گرم لوبیا سبز، خرد شده دویست گرم سیب زمینی کوچک یک عدد تن ماهی ح
یک کاسه متوسط را انتخاب کرده و مقداری یخ خرد شده داخل آن بریزید و کنار بگذارید. حالا داخل یک قابلمه متوسط مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کنید. در این مرحله حرارت را کم کرده و اجازه دهید آب همچنان به جوشیدن ادامه بدهد و درهمین حین تخم مرغها را یکی یکی داخل آب بگذارید و به مدت هشت دقیقه بپزید. سپس تخم مرغ را از آب خارج کرده و داخل حمام یخی که از قبل آماده کردید بگذارید تا خنک شوند. شعله گاز را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید. آب را دور نریزید.
حالا نوبت درست کردن سس سالاد است. همه مواد سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی هم بزنید تا به صورت یکنواخت دربیاید.
دوباره یک کاسه پر از یخ خرد شده آماده کرده و کنار بگذارید. قابلمه آب را دوباره روی اجاق قرار داده و شعله را زیاد کنید. کمی نمک به آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد. حالا نوبت اضافه کردن لوبیا سبز است. آن را به مدت سه الی ۵ دقیقه بپزید؛ مراقب باشد لوبیا را بیش از اندازه نجوشانید تا رنگ سبز روشن آن حفظ شود. پس از پایان پخت، لوبیاها را با کمک آبکش از داخل آب جوش بیرون آورده و داخل حمام یخی که از قبل آماده کردید بریزید و صبر کنید تا خنک شود. سپس آنها را روی دستمال تمیز آشپزخانه یا دستمال کاغذی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود. حمام یخ را کنار بگذارید.
این بار نوبت اضافه کردن سیب زمینی به همان آب درحال جوشی است که پیشتر لوبیا را در آن پخته بودید. پانزده دقیقه صبر کنید تا بافت سیب زمینی نرم شود. سپس سیب زمینی را از آب جوش بیرون آورده و داخل کاسه یخ بریزید تا خنک شود. در ادامه سیب زمینی را هم خشک کرده و آنها را از وسط به دو نیم برش بزنید. تخم مرغها را هم پوست کنده و آنها از هم از وسط نصف کنید. محتویات کنسرو ماهی را داخل کاسه بریزید و روغن اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید. با کمک چنگال تکههای ماهی تن را به اندازههای کوچکتر خرد کنید.
پس از آماده کردن تمام مواد لازم برای تهیه سالاد نیسواز، حالا نوبت سرو کردن آن است. برای این منظور به تعداد مورد نیاز بشقاب برای سرو سالاد آماده کنید. لوبیا سبز، سیب زمینی، ماهی تن، خیار، تخم مرغ، دانه کیپر یا خیارشور خرد شده و زیتون خرد شده را داخل بشقابها بچینید. در صورت تمایل میتوانید روی هر نصف تخم مرغ، مقداری فیله ماهی آنچوی بگذارید. درنهایت سس را روی مواد ریخته و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزهدار کنید. کار را با قرار دادن چند برگ ریحان روی سالاد تمام کنید. سالاد شما آماده است، نوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه#پیراشکی #سیب_زمینی_با_تخم_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~
#پیراشکی_سیب_زمینی_با_تخم_مرغ
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
🔻مواد لازم خمیر
آرد سفید ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
🔻مواد میانی :
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- اول خمیر مایه و شکر رو با نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل بیاد.
۲- همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد.
۳- روی خمیر رو آرد پاشی کنین و به مدت یک ساعت استراحت بدین تا خمیر برسه.
۴- حالا دوتا سیب زمینی آب پز کنین.
۵- پیاز رو هم سرخ کنین و بهش ادویه بزنین.
۶- سیب زمینی رو رنده کنین و به پیاز اضافه کنین.
۷- وقتی خمیر آماده شد اندازه ی یه گلوله ی کوچیک ازش بردارین و مواد آماده شده رو بینش بریزین و به شکل دلخواهتون فرم بدین.
۸- حدود نیم ساعت باید استراحت کنن پیراشکیا و بعد داخل روغن داغ سرخ شن.
🔻سایر نکات
خمیرش فوق العادس
حتما امتحان کنین.
مواد میانی هم اختیاریه میتونین هرچیزی استفاده کنین.
توی فر هم میشه پخت.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #فلافل_با_سس_انبه
#سلام دوستان این فلافل بافت فوق العاده و تردی داره به نظر خودم و خونواده م خیلی خوشمزه تر از فلافل های بیرونی هست ان شاءالله درست کنید و لذتش را ببرید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡