eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم مرغ:3عدد شکر:نصف لیوان آرد: 150گرم وانیل:1/2 ق چ شیر:1/3 لیوان بیکینگ پودر:1 ق م کاکائو: 1 ق م کره یا روغن جامد: 100 گرم کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام :1/2 لیوان رنده پوست پرتقال یا اسانس : من یه دونه لیموترش درشت رو پوستشو رنده کردم 🍜طرز تهیه زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعدالک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم تخم مرغ سه عدد شکر یک ویک چهارم پیمانه وانیل کمی شیر یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه نسکافه دو غذاخوری آب جوش یک قاشق غذاخوری آرد دوونیم پیمانه بکین پودر سه قاشق چایخوری سرصاف گردو نگینی خورد شده نصف پیمانه طرزتهیه ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجیم وکرم رنگ بشه سپس شیر و روغن مایع و نسکافه ای که تو اب جوش حل کردیم اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم آرد و بکین پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم در انتها گردو رو مخلوط میکنیم مواد رو تو قالب میریزیم دمای 180درجه میزاریم برای من حدود 45دقیقه طول کشید خودتون قلق فرتون رو میدونید بعد از نیم ساعت چک کنید من از نسکافه گلد استفاده کردم برای گاناش 100گرم خامه صبحانه رو که بهش یک قاشق چایخوری نسکافه اضاف کردم روی شعله گاز گذاشتم وقتی گرم شد و از اطراف شروع به جوشیدن کرد از روی شعله برداشتم پنجاه گرم شکلات سفید خورد شده بهش اضاف کردم و هم زدم تا شکلات ذوب شد گاناش رو روی کیک سرد شده ریختم کیک خوشمزه و با بافت پنبه ای از عطر نسکافه هم نگم نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
میتونید خرما رو چرخ کنید ولی باید تمام قسمتهای داخلی چرخ گوشت را با روغن خوب چرب کنید وگرنه خرما داخل دستگاه گیر میکنه آرد را روی حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد آرد نباید زیاد تغییر رنگ بده تا تضاد رنگی اون با خرما خودشو نشون بده سپس الک کرده و دوباره به تابه برگردانید روغن جامد را اضافه کرده و بعد روغن مایع را به تدریج تا جایی که غلظت مواد مثل حلوای سفت شود اضافه کنید و آرد و روغن را 10 دقیقه با هم دوباره روی حرارت ملایم تفت دهید. خرما را بین دو نایلون چرب به صورت مستطیلی به ضخامت 0.5 سانت باز کنید مخلوط آرد و روغن ولرم را روی خرما یکنواخت پهن کنید(نیم سانت از حاشیه ) گردوی نگینی بپاشید و کمی با دست فشار دهید تا گردو به آرد بچسبد . سپس به کمک نایلون شروع به رول کردن کنید. رولت را برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار داید تا منسجم شود بعد برش بزنید میتونید رولت رو زودتر برش بزنید ولی هر چقدر بیشتر در یخچال بمونه تمیزتر برش میخوره برای من حدود 25 برش 1 سانتی شد ماندگاری به شرط استفاده از روغن جامد به جای کره زیاده نیازی به یخچال نداره نوش جان 💝 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
ارد 150g, پوره ی کدو حلوایی 2/3پیمانه, کره 50g, پودر قند 50g, بکینگ پودر 1/4ق چ, تخم مرغ 1 عدد, دارچین نصف ق چ , گردو و کشمش از هر کدام 2 ق غ طرز تهیه: پودر قند و کره رو خوب با همزن زدم بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و زدم تا یکدست بشه بعد پوره ی کدو حلوایی رو اضافه کردم و خوب هم زدم همزن رو کنار گذاشتم مواد خشک ( ارد و پودر دارچین و نمک و ب پ) رو الک کردم طی دو مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم در اخر گردو و کشمش رو اضافه کردم و مواد رو هم زدم. فر رو از قبل با دمای 180 گرم کردم توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم از مواد با قاشق با فاصله توی سینی ریختم و سینی رو طبقه ی وسط فر با دمای 180 به مدت نیم ساعت گذاشتم. نکته:به جای قاشق میتونید مواد رو با قیف بدون ماسوره بریزید. میتونید دارچین تو مواد نریزید اخر سر روی شیرینی ها دارچین الک کنید. این شیرینیها رو میتونید تو تابه ی رژیمی هم درست کنید به این صورت که کف تابه کاغذ روغنی بذاریدو تابه رو روی شعله ی وسط با شعله پخش کن بذارید که گرم بشه بعد مواد رو با فاصله توش بریزید. به مدت نیم ساعت. به جای کشمش میتونید از شکلات چیپسی استفاده کنید نوش جان 💗 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
چیزکیک کارامل . مواد لازم: 🌟 لایه اول( کراست چیزکیک )؛ • بیسکوئیت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم • کره ذوب شده ۱۵۰ گرم 🌟 لایه دوم( کرم پنیری): • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم • شکر ۲۰۰ گرم • آب ۱۲۵ میلی لیتر • پودر ژلاتین ۲ ق س • وانیل ۱/۸ ق چ 🌟 لایه سوم ( فیلینگ کاراملی)؛ 😋 • شکر ۱۵۰ گرم • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم • آب ۶ ق س • کرم پنیری ۳/۴ پیمانه ______________________ 🌟 طرز تهیه: 🌸 ابتدا بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده داخل غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید. 🌸 حالا مخلوط بیسکوئیت را کف قالب کمربندی که با فویل پوشانده اید، کاملا پرس میکنید. قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🌸 پودر ژلاتین را روی آب سرد داخل دستور بپاشید. بعد از چند دقیقه حالت اسفنجی میشود، حالا روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 🌸 پنیرماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس ژلاتین آب شده را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. ۱ پیمانه از کرم را کنار بگذارید. 🌸 قالب را از یخچال خارج و مابقی کرم پنیری را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در یخچال قرار دهید. 🌸 حالا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کاراملی شود. سپس خامه صبحانه را اضافه و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ۱/۳ کرم پنیری را که کنار گذاشته بودید به مخلوط اضافه و سپس روی لایه دوم بریزید. 🌸 چیزکیک ما آماده است. بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم تخم مرغ 1عدد. کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم. پودر شکر 1/2 پیمانه. آرد 2 پیمانه. وانیل 1/4قاشق چای خوری. بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری. شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه. سیب قرمز 2 عدد طرز تهیه ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین. کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می دهیم. دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار می‌دهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه میذاریم تا آماده شوند. امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین، تا پست خوشمزه ی بعدی بدرود نوش جان 💖 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
بهبود دهنده چیه .بهبود دهنده نان باعث افزایش کیفیت نان می‌شود.بهبود دهنده نان باعث افزایش ماندگاری نان می‌شود. در قدیم از روغن به عنوانبهبود دهنده نان استفاده می‌کردند. بعد از آن از مواد شیمیایی به عنوان بهبود دهنده استفاده می‌کردند اما این روزه از آنزیم استفاده می‌شود که فاقد مواد شیمیایی است. بهبود دهنده نان به گسترش خمیر کمک می‌کند هم چنین بهبود دهنده نان به ورآمدن خمیر کمک می‌کند.بهبود دهنده نان از از خوابیدن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می کند. بهبود دهنده ها flour improver ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شوند. بهبود دهنده ها به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم: کرہ ۹۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم آرد نول ۱۶۰ گرم نمک۱/۶قاشق چای خوری تخم مرغ ۱عدد وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری رویال آیسینگ (طبق دستور داده شده) به مقدار لازم طرز تهیه: فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ کره را در دماي محیط قرار دهید تا کمي نرم شود؛ پودر قند را در ظرفي الکی کنید؛ کنید؛ آرد و نمک را در ظرفی مخلوط و دوباره الک کنید سیني فر را با دو لایه کاغذ روغني بپوشانید. ۱. کره و پودر قند را در ظرفي بریزید و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛ ۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستي به دست آید. خمیر آماده شده را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچالی استراحت دهید؛ ۳. پس از این مدت، خمیر را روي سطح آردپاشي شده به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه، برش بزنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. سیني را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزند. و لبه آنها طلایی رنگ شوند (زمان پخت بیسکویت ها بستگي به سایز کاتر دارد؛ هرچه کاتر، بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود). پس از این مدت، بیسکویت ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روي توري سیمی بمانند تا خنک شوند بیسکویت های وانیلي را با رویال آیسینگ تزیین کنید. دور بیسکویت های آماده را با آیسینگ غلیظ، دورگيري کنید. داخل اشکال دورگيري شده را با آیسینگي که همرنگ دورگيري است پر کنید. با آیسینگ روان، رنگ متفاوتي روي آیسینگ غلیظ را خطوط عمودي، افقی یا هر فرم دیگري به دلخواه طرح بیاندازید یا با کمک خلال چوبي، روي آیسینگ طرح ایجاد کنید. بگذارید آیسینگ روی بیسکوییت ها کاملاً خشک شود. بیسکوییت ها، آماده سرو است. طرز تهیه رویال آیسینگ: ۲ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار با همزن برقی، کمي هم بزنید تا کف کند. سپس مقداری پودر قند (الک شده) به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، ۱/۸ قاشق چایخوري وانیل به آن بیافزایید. مایه را به قسمت هاي مساوي تقسیم کنید و هر قسمت را به یک رنگ خوراکي آغشته کنید و در قیف بریزید و روي بیسکوییت ها را با آن تزیین کنید. اضافه کردن مقدار پودر قند به سفیده تخم مرغ، بسته به درجه غلظت و نحوه استفاده متفاوت است. به منظور تهیه آیسینگ روان، غلظت مورد نظر در حدی است که بتوان به راحتی با آن کار کرد،به سرعت خشک نشود و خیلی هم شل نباشد. در تهیه آیسینگ غلیظ (دورگيري) از مقدار بیشتري پودر قند استفاد کنید تا مواد به درجه ای از غلظت برسد که قادر به حفظ فرم خود باشند و در ضمن لطافت کافي برای کار با قیف و ماسوره را داشته باشد. سفید را بیش از حد هم نزنید. هم زدن بیش از اندازه، موجب تغییر بافت آیسینگ و خرد شدن آن پس از خشک شدن خواهد شد. رویال آیسینگ از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند یا پودر آمادہ مرنگ و آب تهیه میشود که قابلیت اضافه کردن اسانس و رنگ را دارا بوده و به منظور تزیین انواع کیکبیسکویت و... مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی آیسینگ،با دو غلظت متفاوت تحت عنوان هاي آیسینگ فلودینگ یا روان و آیسینگ استیف یا غلیظ (دورگیري) تهیه میشوند. از آیسینگ غلیظ براي ایجاد نقش هاي برجسته، خطوط، دورگیري و مرزبندي بین رنگ ها استفاده میکنند. آیسینگ روان نیز براي پر کردن داخلی مرزبندي ها با ایجاد طرح درون بافت آیسینگ استفاده میشود. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این را آماده کنید. چون احتیاج به مقدار گوشت زیادی داره می تونید از سویا ، چرخکرده ی مرغ و یا ترکیبی از سویا و گوشت استفاده کنید‌. مواد گوشتی سلیقه ای هست حتی میتونید قارچ و فلفل دلمه ی ریز خرد شده هم بریزید. پاستا لوله ای در همه ی فروشگاه ها با مارک ها و قیمت های متفاوت موجود میباشد. مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. قالب مناسب این غذا قالب کمربندی هست اما از قالب های دیگر هم میشه استفاده کرد. ادویه ها سلیقه ای میباشد من از ادویه ی ایتالیایی(مخصوص پیتزا و پاستا) هم استفاده کردم که در فروشگاه ها موجود است. من وقتی مواد گوشتی سرد شد در قیف یکبار مصرف ریختم و پاستا هارا پر کردم. مواد لازم برای ۶ نفر: (مناسب قالب قطر ۲۵ سانت) رب گوجه ‌فرنگی ۴ ق غ پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ لیوان آویشن ۱ ق چ سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پاستا لوله ای ۴۰۰ گرم(یک بسته) ۱. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۲. سپس آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳. پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.(حدود ۱۱ دقیقه با کمی نمک بجوشانید) ۴. و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید.(کف و دیواره های قالب را خوب چرب کنید) ۵‌. سپس گوشت چرخ کرده را در پاستاها بریزید.(با قاشق مربا خوری یا با قیف) ۶‌. پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ۷. پس از اینکه پنیر ذوب شد(۱۵ الی ۲۰ دقیقه) از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید(میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
چیزکیک کارامل . مواد لازم: 🌟 لایه اول( کراست چیزکیک )؛ • بیسکوئیت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم • کره ذوب شده ۱۵۰ گرم 🌟 لایه دوم( کرم پنیری): • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم • شکر ۲۰۰ گرم • آب ۱۲۵ میلی لیتر • پودر ژلاتین ۲ ق س • وانیل ۱/۸ ق چ 🌟 لایه سوم ( فیلینگ کاراملی)؛ 😋 • شکر ۱۵۰ گرم • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم • آب ۶ ق س • کرم پنیری ۳/۴ پیمانه ______________________ 🌟 طرز تهیه: 🌸 ابتدا بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده داخل غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید. 🌸 حالا مخلوط بیسکوئیت را کف قالب کمربندی که با فویل پوشانده اید، کاملا پرس میکنید. قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🌸 پودر ژلاتین را روی آب سرد داخل دستور بپاشید. بعد از چند دقیقه حالت اسفنجی میشود، حالا روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 🌸 پنیرماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس ژلاتین آب شده را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. ۱ پیمانه از کرم را کنار بگذارید. 🌸 قالب را از یخچال خارج و مابقی کرم پنیری را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در یخچال قرار دهید. 🌸 حالا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کاراملی شود. سپس خامه صبحانه را اضافه و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ۱/۳ کرم پنیری را که کنار گذاشته بودید به مخلوط اضافه و سپس روی لایه دوم بریزید. 🌸 چیزکیک ما آماده است. بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 يك خورش جذاب هندي مواد لازم: ماست. 8 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده 1 قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده یک پینچ زعفران(رشته های زعفران) زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده سیر. 4 حبه له شده سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده روغن. 1 قاشق غذاخوری پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری یک مشت گشنیز تازه خرد شده طرز تهیه: داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد، ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید. مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید. تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید. شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد. درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد. هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید. خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون گوشت چرخ کرده رو همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و کمی پودر سوخاری ورز میدیم و به شکل کوفته در میاریم بادمجونا رو مثل فیلم پوست میگیریم و برش میدیم و کمی سرخ میکنیم گوشت های قلقلی ( کوفته) رو لا به لای بادمجونا میذاریم و در ظرف میچینیم گوجه و فلفل درشت خرد شده رو هم در ظرف میچینیم رب رو کمی تقت میدیم و بهش کمی نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم تا رقیق باشه مثل سس سس رو؛ روی بادمجونا میریزیم بعد یه کاغذ روغنی رو مچاله میکینم و زیر شیر آب میگیریم تا کاملا خیس بشه بازش میکنیم و روی بادمجونا میذاریم این کار باعث میشه بادمجونا و گوشت خشک نشه و رطوبتش رو از دست نده بعد ظرف رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه میذاریم تو فر نوش جان 😚 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بلغور مواد لازم: 2 لیوان بلغور درشت پلویی 3 لیوان آب گرم 1 کاسه بزرگ ماست سیر دار 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 10_8 عدد خیار شور 1 مشت جعفری خرد شده 1 مشت شوید خرد شده گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده نمک طرز تهیه: بلغور را بشویید و آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید آب گرم را روی بلغور بریزید و با شعله متوسط و در بسته بپزید. وقتی آب بلغور کاملا کشیده شد اجاق را خاموش کنید تا با بخار خودش دم بکشد. وقتی کاملا سرد شد در قابلمه را بردارید و هم بزنید. سس مایونز ، ماست سیر دار و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خیار شور ، جعفری و شوید را خرد کنید. ماست سیر دار و مواد خرد شده را به بلغور اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله گردوی خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف مورد نظر بریزید. نزدیک به زمان سرو کره و یا روغن زیتون را همراه با فلفل قرمز پرک شده روی اجاق گرم کنید و روی سالاد بریزید و برای سرو آماده کنید. نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
اگه حوصله ات سر رفته و میخوای حال و هوات عوض بشه بدوووو🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂ بهترین کیفیت با کمترین قیمت👇 http://eitaa.com/joinchat/1952186379C70eea5edbe
مواد لازم برای ۶ نفر: هل ۱/۲ قاشق چای خوری شیر ۲ پیمانه گردو ۵۰ گرم موز ۱ عدد خامه‏ ۵۰ گرم خرما ۲۰۰ گرم طرز تهیه: ۱- همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید. ۲- خرما را بدون پوست و هسته اندازه گیری کنید 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم: آرد 500 تا 600 گرم روغن 250 گرم ترجیحا جامد (من از روغن صاف قنادی استفاده کردم و بسیار راضی بودم) مایه خمیر 1 ق چ شکر نصف ق چ گلاب 1 ق غ آب ولرم نصف فنجان ماست شیرین نصف فنجان زعفران حل شده و پودر پسته مقداری مواد لازم داخل کلمپه: خرما چرخ شده 200 گرم من پنجاه گرمم گردو استفاده کردم روغن مایع مقداری ادویه کلمپه(میخک،دارچین،هل سبز،جوز هندی) مقداری طرز تهیه: خرمای چرخ شده را با روغن مایع ورز داده و ادویه کلمپه را اضافه و کنار بگذارید. مایه خمیر و شکر را مخلوط کرده و در آب ولرم بریزید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل کند. زعفران دم کرده و گلاب رابه روغن اضافه کرده و بعد از آن مایه خمیر آماده شده رابریزید،ماست را هم افزوده وتمام مواد را با هم مخلوط کنید، در مرحله آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. اگر آرد کم بود, کم کم اضافه کنید تا خمیرتون لطیف و کمی چسبناک بشه. سپس برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار داده تا آماده شود بعد از آماده شدن خمیر را پهن و قالب بزنید ,وسط خمیر مواد کلمپه رو قرار بدید, خمیر دیگه ای رو روش بگذارید و لبه ها رو پیچ بدین. برای طرح روی کلمپه, مُهر های مخصوصی رو فروشگاههای لوازم قنادی میفروشن. خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر چرب شده بچینید. با یک سوزن ته گرد تمیز تمام کلمپه ها را سوراخ کنید تا پف نکند .سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 قرارمی دهید من با توستر درجه 100 رو کار کردم فقط شعله پایین تقریبا پانزده دقیقه زمان برد فقط باید زیر شیرینی طلایی بشه روی شیرینی نباید تغییر رنگ بده. اولش از فر که میارین بیرون خیلی نرم هست اما بعد از یک ساعت که خنک شد هم شکلش کامل مشخص میشه هم سفت تر میشه. نوش جان 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم مواد خمیر : زعفران دم کرده ۱/۳ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد ماست‏ (یا 12 ق غ) ۱۸۰ گرم آرد سفید(یا 4 پیمانه) ۵۰۰ گرم روغن جامد(یا 1 پیمانه+2ق غ) ۲۵۰ گرم مواد داخل خمیر : دارچین ۱/۳ قاشق چای خوری خرما ۱۵۰ گرم گردو پودر شده ۵۰ گرم پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط تا خمیر شود کنار بگذارید. ۲- در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کرده بهم بزنید به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید بهم زده و زعفران دم‌کرده را هم اضافه کرده و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید. ۳- خمیر را نباید ورز بدید بلکه رو سطح صاف آرد پاشید کمی روش آرد بپاشید و زیر رو کنیدتا به دست نچسبد بعد در نایلون گذاشته ، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود. ۴- بعد از دو ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه بازش میکنیم ضخامت تقریبا نیم سانت ، خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید. (می‌‌توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)برای هر شیرینی به دوتا خمیر گرد نیاز هست. ۵- خرما رو پوست گرفته(در آب داغ چند دقیقه گذاشته تا پوست جدا بشه)با قاشق له میکنیم با دارچین و پود هل و گردو مخلوط میکنیم. ۶- مقداری با قاشق برداشته روی خمیر گرد گذاشته بعد لایه دیگرخمیر گرد رو روی آن گذاشته با قالب بزرگتر نان برنجی روی آن رو فشار داده و مهر میزنیم. ۷- دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را بپیچید. ۸- کلمپه‌های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بپزید. نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند. سایر نکات کلمپه شیرینی سنتی کرمان بوده و آسان تهیه می شود و به دلیل خرمای درون آن بسیار خوشمزه و مقوی است. شیرینی کلمپه را به دلیل خشک بودنش می توانید برای مدت طولانی در ظروف بسته نگهداری کنید. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم برای ۵ نفر: آب ۴ پیمانه شکر ۳ پیمانه گلاب ۱ پیمانه نشاسته گندم ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: آب و شکر و گلاب راداخل قابلمه ریخته وروی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود وقتی شکرحل شد پودر کاکائو رابه آن اضافه میکنیم نشاسته را با ۲پیمانه آب حل کرده و وقتی حل شد به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم سپس روغن مایع رابه آن اضافه کرده وبا قاشق مدام هم میزنیم و وقتی که غلیظ شد و شروع به حباب زدن کرد به صورتی که از قاشق تکه تکه بریزد مسقطی ما آماده است ومیتوانید آن رادر قالب ریخته ودریخچال بگذارید. نکات: مقدار پودر کاکائو سلیقه ای است .. احتیاج به چرب کردن قالب نیست به راحتی از قالب جدا میشود 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
توضیحات: مسقطی میوه ، یکی از خوشمزه ترین و در عین حال آسان ترین دسر هایی است که می توانید درست کنید. چون این دسر با میوه درست شده است دارای خواص زیادی می باشد. مواد لازم: پودر ژله: یک بسته(با طعم دلخواه) نشاسته گل: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه آب سرد: یک پیمانه شکر: یک پیمانه میوه: خردشده دلخواه : به میزان لازم طرز تهیه : که بهترین ژله ای که برای تهیه این نوع مسقطی می توانید استفاده کنید، ژله توت فرنگی، پرتقال و لیمو است. نشاسته را با کمی آب مخلوط کنید و آن را برای یک ربع کنار بگذارید. صبر کنید تا ته نشین شود. بعد از ته نشین شدن، آب روی آن را دور بریزید. با این کار بوی نشاسته گرفته می شود و نشاسته خالص باقی می ماند. حالا نشاسته، گلاب، پودر ژله، شکر و آب را درقابلمه مناسبی ریخته و با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی اجاق قرار دهید. شعله اجاق را کم کنید و مدام مخلوط را هم بزنید. توجه داشته باشید که این مخلوط را به حال خود رها نکنید؛ چرا که ته می گیرد و کیفیت نهایی کار پایین می آید. باید خوب هم بزنید تا غلظت مخلوط به اندازه کافی سفت شود و شروع به قل زدن کند. در این مرحله باید میوه های خرد شده و در داخل مسقطی بریزید. میوه های مختلفی مانند قیسی ، دانه های انار شیرین ، توت فرنگی و … را می توانید استفاده کنید. زمانی که میوه ها را اضافه کردید کار تمام است. حالا مخلوط را درون سینی(چرب شده) یا ظرف مناسبی ریخته و خوب در همه جای ظرف پخش کنید. ظرف را برای سه ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت می توانید ظرف را خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید. نکته: می توانید مسقطی را به صورت گلوله درآورده و در وسط آن مغز گردو و قیسی قرار دهید. وروش پودر نارگیل بپاشید. روش های مختلفی برای درست کردن مسقطی میوه وجود دارد اما این ساده ترین و راحت ترین روش پخت مسقطی میوه است. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
🔴 پسری که می خواست مادرش را بکشد😳 ولی ببینید چی میشه......... ⭕️ مردی عاق و نافرمان، همسری ستمگر داشت که خیری در او نبود. مادرش او را نصیحت می کرد ولی به خاطر تأثیر همسرش به سخنان مادرش گوش نمی کرد. پس از این که اختلاف میان او و مادرش بالا گرفت، خواست او را بکشد و بنا به نصیحت همسرش از شرش خلاص شود. او به مادرش گفت:با من به گردش می آیی؟ مادرگمان کرد که پسرش میخواهد به او نیکی کند باخوشحالی قبول کرد...بعد از طی مسافتی، پسر از جاده خارج شد و در صحرا پیش رفت تا اینکه او ماشین را نگه داشت و به مادر گفت: پیاده شو.... ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنید👉 ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنید👉
هدایت شده از آشپز نمونه
🙆‍♂ همسره یک خانوم تو گروه خوانوادگیشون گفته: ⛑ من ی بیماری دارم دکتر👩‍⚕️ گفته باید بگیری😳🤭 حالا واکنش باحال اعضای فامیل🤣😂👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/1091567636Cc0ffd38f2f واکنش خواهرش خیلی باحال پاره شدم از خنده😂🤦‍♂🤞
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
از جوک های تکراری خسته شدی؟ 🤔😒 ❌تو این کانال پست هایی رو میزاریم که تو کانال های دیگه نیست❌💪💪 http://eitaa.com/joinchat/1344012298C1921c4ec4 اگه میخوای هرشب از خنده پاره بشی😂😂😂💪💪💪💪 فقط کافیه اینجا عضو بشی😂😂😂✌️✌️✌️ 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁😁😁😁 😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 روش بزن تا ببینی به چی میخندم 😅🤣☝️
🆘سوپر کانال سوتی های زنوووونه 😝👇 خاطرات شاد خانما از سوتی هاشون 💋😂 از سوتی های دهه پنجاهی و دهه شصتی های تباه(البته به گفته خودشون🤦‍♀😅) 🙈 تا دهه هشتادی های هفت خط 😂😂 خلاصه نگم برات خودت بیا ببین 😂👇 http://eitaa.com/joinchat/1189478426Ca6fd892478 💯💋🚷همه سوتی هاش اخرشون یک سوسماست نیاز دارند😶😅👆🏿👆🏿
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
✅❌فوری🔥 هر مردی آرزو داره همسرش اندامی مناسب داشته باشه ولی ما خانوما خیلی‌هامون کوتاهی میکنیم.قبول دارم که شاید به نظرمون لاغر شدن سخته، ولی غیرممکن نیست.کسایی که به دلیل مشغله زیاد وقت ورزش ندارند⭕️ دوستان این کانال برای رژیم چاقی و لاغری خیلی خوبه برای یکی از دوستان هست و کارشون علمی و حساب شده‌ست. دارو شیمیایی و دمنوش های بی نتیجه نیستن.بیا و نتایج عجیب اعضای کانالشون ببین👇 http://eitaa.com/joinchat/4237623322C446661627d 🔥تست شده روی ۳۰ هزار نفرزیر نظر مستقیم کارشناس بین المللی گیاهان دارویی☝️🍀
خدمتی دیگر از فروشگاه چادر مشڪی😍 چادر های پوشیه دار و پوشیه زیبا تکی👇 ـ ♦️ ـ ♦️♦️ ـ ●● ـ● ●● ● ● ● ● ●● ـ●●●● ●●●●●●●● ـ ● ـ♦️♦️ ●● ♦️♦️ ـ ♦️ ارسال پوشیه ها و چادرها رایگانه🤩 عجله کنید هدایای همراه چادر خیلی گرونن داره تموم میشه😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه بسه هر کی میاد خونتون زدید تو کار قیمه و قورمه و مرغ 🤕 آخر هنرمونم اینه چند تا قاطی میکنیم و کلی پُز که مثلا 😑😆 ولی جاریم هر سری میری خونش با جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها رو میذاره جلوت 😓 دیگه از غُرغُرای شوهرم خسته شدم و دست به دامن جاریم شدم🤲🤖 لینک اینجا رو داد👇🥰 http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d هر روز ۳ نوع غذای متفاوت یادت میده😋👆