#مربای_زردک
#موادلازم
زردک ۵۰۰ گرم
شکر سرخ ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته در صورت تمایل کمی یا گردو خرد شده
هل کمی
#طرزتهیه
۱- زردک را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا زردک ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.
۲- شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به زردک اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای زردک را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
سایر نکات
🥕هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
🥕مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
🥕دلیل کپک زدن مربا :
شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
🥕دلیل شکرک زدن مربا :
این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
📌 طرز تهیه شیرینی سنتی گوشفیل
👨🏻🍳 مواد لازم برای تهیه خمیر:
🔸 زرده تخم مرغ محلی: ٢ عدد
🔸 شیر محلی: نصف لیوان
🔸 روغن ارده کنجد: ٣ قاشق غذاخوری
🔸 آرد گندم سبوس دار: ١/۵ لیوان
🔸 همه مواد غیر از آرد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی ماساژ دهید تا خمیر یکدست شود.
اگر خمیر چسبندگی داشت، کمی آرد اضافه کنید تا جاییکه به دست نچسبد. خمیر آماده شده را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ٧ الی ١٠ ساعت در مکانی گرم استراحت دهید.
🔸 روی سطحی صاف کمی آرد پاشیده و به اندازه گردو از خمیر را با وردنه به قطر ٢ میلیمتر باز کرده و دو طرف آن را با دست پیچ دهید.
خمیرهای آماده شده را در روغن ارده کنجد داغ، با حرارت ملایم سرخ کنید.
👨🏻🍳 مواد لازم برای تهیه شربت:
🔸 عسل طبیعی: ١ لیوان
🔸 گلاب: ٢ قاشق غذاخوری
🔸 آب: ٣ قاشق غذاخوری
🔸 زعفران آب شده: ١ قاشق غذاخوری
🔸 همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
⬅️ #نکته:
گوش فیل های داغ را در شربت ولرم به مدت ۵ دقیقه قرار داده و سپس در ظرف مورد نظر بچینید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔶🔹فرنی با شیره
🔹و مغز بادام شیرین
📚 فرنی باشیربادام
🔻مزاج:معتدل
👈 مفید برای #کمخونی ، #اعصاب #تقویتعمومی
✅ موادلازم
🔰 شیربادام:یک سوم لیوان “طرزتهیه درقسمت بالا”
🔰 گلاب:دوقاشق غذاخوری
🔰 آردبرنج:یک قاشق غذاخوری
🔰 شیره انگوریاکشمش:یک قاشق مرباخوری
✅ طرزتهیه
👈 آردبرنج رادرشیربادام حل کرده تانرم ویکدست شود.عسل وگلاب رااضافه کرده وروی حرارت قرارمی دهیم.مرتب بهم زده تاجوش آمده وکمی غلیظ شود.ازروی حرارت برداشته درظرفی میکشیم تاخنک شود.
باشیره انگوریاکشمش تزیین کرده ومیل مینمایید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💠 #سوپ_ضد_ویروس_قوی (کمک به بهبودی کرونا)
💥👈 #توجه:
عزیزان دقت نمایند این سوپ جنبه غذای دارویی داشته و ضمن تسریع درمان کرونا، کمک به تقویت بدن و عوارض پس از کرونا مینماید، در رفع تنگی نفس؛ تب و... مفید و موثر میباشد.
⭕️ #مقدارمصرف برای بیماران کرونایی:
هر ۴ تا ۶ ساعت یک کاسه ماست خوری
👈همچنین جهت تقویت سیستم ایمنی، مصرف یک کاسه ماست خوری از این سوپ در طول روز سفارش میشود.
♻️ #ترکیبات:
¤ گندم پرک: دو سوم استکان
¤ ماش: ۳ قاشق غذاخوری
¤ برنج: ۲ قاشق غذاخوری
¤ هویج یازردک: یک و نیم عدد
¤ شلغم: یک عدد
¤ سیب درختی: نصف (در صورت موجود نبودن یک چهارم سیب زمینی)
¤ روغن زیتون: ۲ قاشق غداخوری
¤ نمک: به مقدار لازم
¤ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
¤ پودر گلپر: یک و نیم قاشق مرباخوری
¤ پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
¤ آب: ۶/۵ لیوان
¤ پیاز: یک عدد کوچک
¤ سیر کوبیده: ۶ حبه
¤ گوشت بدون چربی یا خروس محلی یا بره و گوسفند ۵۰ تا ۷۰ گرم
¤ سبزی جعفری و شوید مجموعا ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
¤ آبلیمو دو قاشق غذاخوری
✅ #طرزتهیه:
🔸ابتدا گندم، ماش و برنج را با آب گرم بخیسانید.
🔸یک و نیم هویج متوسط، یک عدد شلغم، سیب درختی و یا سیب زمینی و یک عددپیاز کوچک را حبه ایی خرد کنید.
🔸مواد خرد شده و خیس داده را با گوشت ریز شده و ۶/۵ الی ۷ لیوان آب روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را اصافه کنید.
🔸پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تاخوب بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.
🔸پس از پخت مواد اولیه(حدودا یکساعت بعد)، در این مرحله سبزی های خردشده را اضافه کنید.
🔸پس از پخت سبزی؛ نمک، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید.
🔸 یک ربع الی ده دقیقه مانده به خاموش کردن سوپ؛ سیر کوبیده را اضافه کنید.
#مجرب
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍲 سوپ لوبیا سفید
#موادلازم:
◽️لوبیا سفید………..۳ پیمانه
◽️بلغور گندم………. ۱ پیمانه
◽️سیب زمینی ……..۱ عدد بزرگ
◽️پیاز ………………..۱ عدد بزرگ
◽️زنجبیل تازه ……. ۱ برش کوچک
◽️ارده ………………۳ قغ
◽️هویج………………۱ عدد متوسط
◽️پودر رازیانه………۱ قچ
◽️پودر فلفل سفید..۱ قچ
◽️فلفل سبز تند…..۱ عدد
◽️پودر زیرهٔ سبز ….۱/۲ قچ
◽️ترهٔ خشک شده……۱ قغ
◽️پودر آویشن…….۱ قچ
◽️جعفری و گشنیز تازه
◽️لیموترش تازه
◽️نمک
#طرزتهیه
لوبیای سفید و بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید و آب آن را عوض کنید، سپس آبکش کرده و در قابلمه به همراه میزان کافی آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید، کف روی آن را دور ریخته و سیب زمینی را رندهٔ ریز کرده و فلفل سبز را حلقه حلقه کرده و به همراه کمی نمک و ترهٔ خشک به لوبیا افزوده و اجازه دهید تا با شعلهٔ کم بپزد. در همین حین، پیاز را پوست گرفته و به همراه زنجبیل بخارپز کنید، وقتی کاملا پختند و نرم شدند، به همراه آویشن، رازیانه، زیرهٔ سبز، فلفل سفید و ارده کاملا میکس کرده و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. حال، هویج را نگینی خرد کرده و اضافه کنید و بگذارید سوپ کاملا جا بیفتد و لعاب بیاندازد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و گشنیز تزئین کرده و به همراه لیموترش تازه نوش جان کنید.
⚪️در صورت تمایل میتونید هویج را حذف کرده و سوپ را به طور کامل میکس کنید و سوپ سفید داشته باشید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍗انواع #گوشت #مزاج و #مصلحات آنها🍗
💠بسیارکاربردی👌👌
ذخیره کنید و برای عزیزانتون فوروارد کنید👏
🍗 #اردک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین
🍗 #بوقلمون
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گشنیز و سماق
🍗 #بلدرچین
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار
🐐 #بز
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما
🐏 #پاچه
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین
🐣 #تخم_مرغ
🔥نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است.
🍃مصلح: نمک و ادویه گرم
🍤 #جگر_سفید
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن
🍤 #جگر_سیاه
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه
🍗 #خروس
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین
🍤 #دل
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن
👅 #زبان
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: طبخ با سرکه ویا گشنیز خشک ، زیره ،مرزه
🍤 #سیرابی
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین
🐫 #شتر
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره
🐪🐓 #شتر_مرغ
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سرکه
🐓 #غاز
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل
🐏 #گوسفند
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه
🍗 #گنجشک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل
🍗 #کبک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سکنجبین
🍤 #قلوه
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین
🍤 #مغز
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره
🐓 #مرغ_محلی
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: سکنجبین ،ادویه گرم
🐟 #ماهی
❄️نوع مزاج: سرد و تر
🍃مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم
🐙 #میگو
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: سرکه ، نعناع
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_شلغم .. ( اصفهان )
#موادلازم :
شلغم متوسط : ۴عدد
پیاز : ۱ عدد
کشک : ۲ لیوان
جو : ۱ لیوان
#خواص
مصرف شلغم در این غذا باعث تقویت تخمدان شده و رحم را تقویت میکند .
برای تقویت کبد و پاکسازی روده ها مفید است.
برای مبتلایان به سرماخوردگی و سنگ کلیه مصرف این غذا توصیه میشود.
#طرزتهیه :
شلغم را خرد کرده و جو و پیاز خرد شده را نیز افزوده و اجازه میدهیم بپزد . در آخر کشک و پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🔹طرز تهیه #سرکنگبین ساده به روش اصلی آن
#موادلازم
سرکه انگور یک تا یک و نیم لیوان
عسل دو لیوان
آب ۸ لیوان
#طرزتهیه
با شعله متوسط بجوشد و کف آن را جدا کنید تا تقریبا یک سوم از آن بخار شود
صاف کرده داخل یخچال گذاشته هر بار یک سوم لیوان از شربت با دو سوم لیوان آب مخلوط و میل شود
بهترین زمان مصرف:
نیم تا یکساعت قبل از غذا
برای بهتر شدن رنگ و طعم شربت می توانید حین جوشیدن ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم نعناع تازه به آن اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
#رب_انار
♦️خدمت حضرت امام جعفر صادق صلوات الله علیه از سنگينى درون و كثرت ناهموارى هضم خوراك خود شكوه كردم.حضرت صلوات الله علیه فرمود:
از اين انارهاى شيرين با پيه آن بخور كه معده را بسیار خوب پاك می كند و ناهموارى هضم را درمان می كند و غذا را هضم می نمايد و در درون تسبيح می گويد.
📚وسائل الشيعة،ج25، ص: 158
✍ #طرزتهیه :
🥣#رب_انار
🔻پوست انار را جدا کرده و دانه های انار را جدا کنید.
🔻با آبمیوه گیری آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و رب انار غلیظ گردد.
🔻توجه کنید که در این مرحله باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد چون در این مرحله آب اضافی سریعا تبخیر میشود.
🔻زمانیکه رب انار به اندازه کافی غلیظ شد رب را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید تا سرد شود.
🔸اگر انارتان آبدار باشد به ازای هر هشت کیلوگرم انار ، یک کیلوگرم رب انار حاصل میشود.
🔸بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای و قرمز تیره است اگر از روی غلظت رب انار نتوانستید زمان برداشتنن از روی حرارت را تشخیص دهید از روی رنگ این زمان را تعیین کنید.
🔸رب انار را حتما در یخچال نگهداری کنید چون باعث میشود دیرتر فاسد شود و دیرتر تغییر رنگ دهد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
سلام اینو بزارید کانالتون
توپک خرمای چرخ شده با مغز ها؛وتزئین با کنجد و مغز پسته😊
برای بچه ها درست میکنم که موقع درس خوندن بهشون میدم خیلی مقویه
ممنون از کانالهای مفیدتون
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
احسنت به این مادر
نوش جان🌱
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🎂 #کیک #گردویی #ارده شیره 🎂
✅ #موادلازم :
1⃣ تخم مرغ محلی ( 3 عدد )
2⃣ کره محلی ( 2 قاشق غذاخوری )
3⃣ روغن حیوانی ( نصف فنجان )
4⃣ شیره انگور ( یک فنجان )
5⃣ گرد هل ( نصف قاشق چای خوری )
6⃣ ارده کنجد ( نصف فنجان )
7⃣ آرد گندم سبوس دار ( 2 فنجان )
8⃣ گردو خرد شده ( یک فنجان )
✅ #طرزتهیه :
🌸🌿 ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه مي كنيم و هم می زنیم. بعد شیره انگور و ارده کنجد را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. نیمی از گردو و گرد هل را ریخته و در انتها آرد را الک کرده و با مواد كاملاً مخلوط می کنیم و در قالب چرب شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.🌸
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
✴️ #فسنجان #بادام
✅ #موادلازم :
🔹گردوی مغز شده + بادام درختی مغز شده
🔹رب انار
🔹پیاز
🔹روغن کنجد
🔹نمک ـ فلفل ـ زردچوبه
🔹آب
✅ #طرزتهیه :
🔹ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید . سپس رب انار را اضافه کنید و بعد از آن مغزها را در آن بریزید و کمی تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید روی آن آب بریزید تا کاملا بپزد و به روغن بیفتد .
🔹میتوانید از گوشت گوسفند یا اردک یا هر گوشت گرمی استفاده کنید و چون این غذا یک غذای کامل هست میتوانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید .
✅ #خواص :
🔹بسیار خونساز ـ تقویت کننده بدن - یک غذای بسیار گرم ـ مناسب برای زنان باردار و شیرده ـ بهترین غذا برای شبهای امتحان ـ یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد ـ سودا زدای بسیار قوی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌷🌾🌷🌾🌷
🔴 #غذای #خونساز 🔴
🐏✍ دنده پاک شده گوسفند تهیه کنید، با دو پیاز درسته در دیگ بریزید و آب کافی اضافه کنید. کمی زردچوبه بریزید. در دیگ را ببندید و اجازه بدهید سه ساعت بپزد پس از باز کردن آن، پیازها را خارج کنید و دور بریزید، اندکی زعفران و نمک اضافه کنید، پنج دقیقه بجوشد و میل کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌷🍃🌷🍃🌷
🍶 #طرزتهیه #سکنجبین #ساده
🍚✍ ۴۰۰ گرم شکر را با یک لیتر آب، بهآرامی بجوشانید تا نیم آن بخار شود. سپس ۸ قاشق غذاخوری سرکه انگوری طبیعی بیفزایید و بگذارید چند ساعت (مثلا شب تا صبح) بماند.
🍷سکنجبین ساده مزاج معتدل مایل به خنک دارد. برای بهدستآوردن سکنجبین با مزاج گرمتر میتوان بهجای شکر سفید، از شکر قهوهای یا عسل بهره برد.
🍷با افزودن دیگر مفردات، مانند نعنا، عناب، آویشن، عنصل و مانند آنها، انواعی از سکنجبین با خواص داروی متفاوت به دست میآید که باید حتما با مشورت پزشک متخصص مصرف شوند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍲 #آش_کاچی_همدان
#موادلازم:
برای5نفر
بلغور گندم: 3پیمانه
کشک به میزان لازم
پونه:3قاشق غذا خوری
سیر:1کله
نمک به میزان لازم
#طرزتهیه:
ابتدا بلغور را با دوبرابر و نیم آب روی اجاق قرار میدهیم تا بپزد.(3یا4ساعت زمان پخت نیاز دارد)نمک را اضافه کرده.
مواد روی این آش: کشک را به مدت 20روی حرارت قرار داده و می گذاریم تا خنک شود سپس پونه و سیری را که از قبل رنده زدیم یا با گوشت کوب له کردیم را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده سرو می باشد. بلغور پخته را در بشقاب همراه با کشک آماده شده سرو می کنیم. بسیار لذیذ است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍘 #اشپل همان تخم ماهی است که قبل از تخمریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف میکنند.
👈🏻حتما موقع پاک کردن شکم ماهی سفید، تعداد زیادی از تخم های آن را دیده اید و شک داشتهاید که آنها را نگه دارید یا دور بریزید.
🤔فکر میکنید این مواد غذایی ارزش تغذیهای دارند یا زیانبارند⁉️
🔹در کل، اشپل یکی از #مخلفات غذایی است که ارزش غذایی #بالایی دارد
و معمولا آن را با چلوکباب، زیتونپرورده، باقالی و مغز گردو میل میکنند و حتی بعضیها با آن، کوکو تهیه میکنند😋
👈🏻این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب #امگا3 است
و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد #گوشت محسوب میشود.
👌پس نباید در مصرفاش زیادهروی کرد، چون #کالری فراوانی را در یک وعده به مصرفکننده میرساند.
🔹خوشبختانه اشپل ماهی، آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه #نیست😃
و به راحتی میتوان آن را میل کرد،
👈🏻 زیرا فلزات سنگین معمولا در لایههای سطحی و پوست ماهی ها جای میگیرند.
✅بنده توصیه میکنم #اشپل ماهی را با روغن خودش تفت بدهید،
به شکلی که قابل خوردن باشد یا با کمی آب #لیموی تازه آبپز کنید
تا به این ترتیب، از روغنهای خوراکی دیگر کمتر برای سرخکردناش استفاده کنید، زیرا به اندازه کافی انرژی دارد.
🔹در ضمن، مصرف این ماده غذایی به تمامی افراد، جز آنهایی که نسبت به ماهی و فرآوردههایش حساسیت دارند، توصیه میشود.👌
البته باز هم تکرار میکنم که باید در خوردن آن حد اعتدال را رعایت کرد😊👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
اینم حلوایه من که با شیره آنگور درستش کردم
بزارید کانال
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
احسنت 👏
نوش جان🌸
🍎 کانال آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
👨🏻🍳دستور تهیه #ماء_الجبن (آب پنیر)
👈 یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان #سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود.
↩️ سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند. پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود.
👈 میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان بزرگ (cc 250) ناشتا میل شود. در صورتی که بیمار مشکل #معده داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند. در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد.
⚠️ #توجه:
1️⃣ می توانید یک جلسه برای سه روز ماء الجبن آماده نمائید. ماء الجبن باید ولرم مصرف شود.
2️⃣ برای هم زدن آن بهتر است از چوب انجیر که سرش کوبیده شده است استفاده شود. در صورت عدم امکان از قاشق چوبی استفاده شود.
3️⃣ مدت مصرف ۲ ماه در صورت نیاز تا ۶ ماه ادامه می یابد.
4️⃣ مقدار مصرف قابل تغییر است.
5️⃣ در صورتیکه علائم #غلبه_سودا دارید، در زمان نزدیک به جوش (قبل از بجوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق #افتیمون را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
6️⃣ مصرف در همه سنین بلامانع است.
7️⃣ هیچ منعی برای مصرف ماء الجبن در #بارداری وجود ندارد.
✅ #خواص ماء الجبن:
👈 خاصیت اصلی آن #سم_زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز پاکسازی می کند. به همین دلیل در درمان انواع لک های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاجها و انواع اختلالات خلقی مفید است. با توجه به اینکه امروزه به دلیل آلودگی هوا و انواع غذاهای کارخانهای میزان سموم موجود در خون و #کبد زیاد است توصیه میشود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
✅ #هشتک_های کانال آشپزی اسلامی:
@Afiyat
با کلیک و ضربه زدن روی هشتک های زیر بصورت خودکار دستور غذاها را در کانال جستجو کنید👌
#خوردن_مسئولیت_دارد
طبع خوراکی ها #لبنیات
طبع خوراکی ها #حبوبات
طبع خوراکی ها #سبزیجات
طبع خوراکی ها #گوشت ها
#طبع_غذاها_در_طب_کهن
#مصلحات
#نخود_ارده
غذای #تقویت_نیروی_جنسی
#روغن
#شکر
#ظروف
#گوشت
#شیر_گوشت
#رب
#جایگزین_رب
#خشیل
#رب_انار
#انواع_ادویه
#بامیه_سالم
#شربت_بامیه
#ایده_کوکو_سبزی_کم_روغن
#بورانی_بادمجان
#خواص_کاچی
#کاچی
#سس_مایونز
#شیربرنج
#هلیم_گندم_با_گوشت
#سبک_زندگی_اسلامی
#شله_زرد
#بهترین_غذای_دنیا
اقسام غذا #لطیف
اقسام غذا #کثیف
#بیسکوئیت_کرهای
#نان
#شیرینی_سالم
#تلبینه
#خورشت_آلو_با_گوشت
#شکلات_صبحانه
#آش_آلو
شیرینی #کماج
#خورشت_کرفس
#حلوای_محبت
#حلوای_سویق_و_شیره_انگور
#خامه_محلی
#کاچی_چهارمغز
#شیرینی_لطیفه
#آش_شله_قلمکار
#لیست_غذاهای_گرم
#لیست_غذاهای_سرد
#کیک_رژیمی_بدون_شکر_و_روغن
#کالباس_خانگی
#پخت_نان_بربری درمنزل
#شیرینی_نخودچی
#نان_پنجره_ای
#آش_قره_قروتی
#شامی_سبزی
#رولت_خامه_ای
#سوپ_گندم_و_جو
#حلیم
#شربت_میوه
#گز_خانگی
#شیر_برنج_شیر_عسلی
#شیر_بادام
#حلوای_خرما
#آش_بادمجان
#نخودآب
#خواص_نخود
#کاچی_مخصوص_مداحان
#مربای_زنجبیل_عسلی
#نان_خرمایی
#سکنجبین_عسلی
#سرکه_اسلامی
#کباب_کوبیده_ساطوری
#فرنی_سنجدوسبوس_گندم
#آش_خرفه_باماست
#کتلت_عدس
#رانی
#بریونی
#کیک_خرفه
#پاستیلهای_خانگی
#حلوای_آرد_برنج
#حلوا_با_شیره_خرما
#خورش_باقلا_قاتق
#کتلت_ماش
#حلوا_خرما_و_دارچین
#سوپ_جو
طرزدرست کردن #نبات
#نان_عسلی
#شکلات_لیموترش
#فنون_پخت_كباب_كوبيده
#سمبوسه_پنجابی
#آش_قیمه_شوربا
#آش_گندم
#خردل ادویه ها
#زیتون_پرورده
#کباب_کوبیده_سنتی
#سرلاک
#برزنگک
#حلیم_بادمجان
#املت_گوشت_چرخکرده
#چوب_شور_خانگی
#مسقطی
#موشکوفی
#شربت_کاسنی
#شربت_بی_نظیر_گل_سرخ
#عسل_مصفی
طبخ #تخم_مرغ
#حلوا_پاستیلی
#ترشی_خرفه
#کیک_سویق_گندم_کشمشی_بدون_فر
#چیپس_نخود
#دسر_پسته
#کله_جوش
#فالوده_سیب_سرخ
#کیک_سیب_و_دارچین
#آش_دندونی
درطب اسلامی #صبحانه چه بخوریم
#صبحانه_کودکان
#کوکو_تره
صبحانه #زنان_باردار
#چای_چی_بخوریم
#نخود_آب
#شربت_عسل_با_زعفران
#توپای_انجیری
#توپای_نخودی
#کیک_حلوا_ارده_عسلی
#شیرینی_سویق
#زردک_پلو
#کیک_عسلی
#کیک_یخچالی
مواد سالم در #کنارسفره
#روغن_دنبه
دسر #شیرینی_انجیر
#کوفته_برنجی_با_زرشک
#برگ_کاسنی را چطور میل کنیم؟
#طرز_تهیه_روغن_دنبه کلیپ
#رب_زردآلو
#رب_آلبالو
#آش_دوغ کلیپ
#چای_زعفران
#چای_زنجبیل
#چای_بادرنجبویه
#آب_دوغ_خیار
#کوکتل_خیار
#رانی
#کیک_فنجانی_شیره_انگور
#کیک_بدون_تخممرغ
#شکلات_سویق
#کوفته_زردک
#مربای_تمشک
#شیره_انجیر
#دوشاب_انجیر
#شیره_توت
مزیت ظروف #سنگی
#لواشک
#شربت_سکاب
#نان_سبوسدار_محلی
#فرنی_خرما
#فالوده_عناب
#شربت_زردآلو
#ارده_خونگی
#اشکنه_ارده
#رشته_پلویی_مشهد
#صبحانه_مفید
#پنیر_خانگی
#آب_پنیر
#تغذیه_کودکان
#غذای_اسلامی
#شیرپسته
📚 #معجون_قوی_تقویت_حافظه
🔹 #موادلازم⤵️
🔹 سعد کوفى ۲۰ گرم
🔹کندر ۲۰ گرم
🔹پوست هلیله زرد ۲۰ گرم
🔹زعفران ۲ گرم
🔹عسل نیم کیلوگرم
🔹 #طرزتهیه⤵️
سعد کوفى و کندر و هلیله زرد ""پوست هلیله زرد"" و زعفران را خوب آسیاب کرده و با عسل طبیعى مخلوط کرده و به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه نگهداری شود.
🔹 #روش_مصرف⤵️
روزانه یک یا دوبار هربار بقدر یک فندق از این معجون بخورند سبب افزایش حافظه خواهد شد.
🔆 معجون تقویت حافظه را نباید در یخچال نگهداری کرد
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
#ارسالی_اعضا
روش پخت #دیزی سنگی به سبک خودم.
#موادلازم:
ماهیچه گوسفندی
دنبه
نخود
پیاز
گوجه رنده شده
سیب زمینی
نمک
آب
مغزداخلی لیموعمانی را ازدونه هاش جدامیکنم و10 دقیقه آخر اضافه میکنم.
ادویه جات:
زردچوبه، کاری،فلفل سیاه،زعفران،نمک
#طرزتهیه
همه ی مواد بجز (مغز لیموعمانی ونمک )رادر قابلمه ترجیحا"سنگی میریزم.
وروی حرارت میذارم باشعله پخش کن.(که برای دمی برنج استفاده میکنیم)
وبعداز جوش زدن، حرارت رو کم میکنم تا بمدت 5_4ساعت مغز پخت بشه.
تابخوبی کلسیم استخوان خارج بشه وآبگوشت جابیفته.
نمک و مغز لیمو را در اواخر پخت اضافه میکنیم.
بعداز پخت آب گوشت را جداکرده وموادرا جدامیکنیم .
مواد را با گوشتکوب دستی نه برقی میکوبیم. وبا نون سنگک و سبزی خوردن یا پیاز نوش جان میکنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥧 #دسر_کدو_حلوایی
مخصوص سفره یلدا
👈🏻کدو_حلوایی رسیده را به قطعات مربع شکل خرد کرده و بخارپز نمایید
و در انتهای پخت کمی #زعفران دم کرده به همراه #عسل و #دارچین بر روی آن ریخته
و بگذارید کمی آب بیندازد و در صورت تمایل مقداری #گلاب هم بیفزایید.
این دسر را به صورت گرم میل کنید.
این دسر در #درمان_کم_خونی بسیار مفید است.👌👌
✅ #خواص_کدو_حلوایی
1️⃣ منبع غنی بتاکاروتن است و رنگ نارنجی آن، به دلیل وجود همین ترکیب است. بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A و یک آنتی اکسیدان مهم در بدن می باشد که بدن را از حمله رادیکال های آزاد و اثر تخریبی آن، حفظ می کند.
2️⃣ در درمان بیماری های روده ای مخصوصاً برای از بین بردن کرم و انگل های روده ای استفاده می شود.
3️⃣ به عنوان مسهل، در درمان بیماری #یبوست و #بواسیر استفاده می شود.
4️⃣ در درمان بهبود عفونت ها و عملکرد مثانه ای، می توان از کدو استفاده نمود.
5️⃣ برای #سرماخوردگی و #آنفلوانزا بسیار مفید است، زیرا منبع مناسب ویتامین C , E و بتاکاروتن است که همه آنها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می کنند.
6️⃣ به علت داشتن آنتی اکسیدان، از تخریب دیواره عروق که در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) شکل می گیرد، جلوگیری می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کم می نماید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
#مسقطی_انار
#یلدا
#موادلازم
🌿آب انار: چهار لیوان
🌿عسل: یک و نیم لیوان
🌿نشاسته گندم: یک لیوان
🌿کره حیوانی: بیست و پنج گرم
🌿گلاب: یک ق غ
🌿خلال پسته، بادام و انار دون شده: به مقدار لازم
#طرزتهیه
در قابلمه آب انار و نشاسته را مخلوط می کنیم. کمی استراحت میدیم تا نشاسته خیس بخوره و حل بشه سپس از صافی رد می کنیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم، کمی که به غلظت رسید عسل اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. سپس کره حیوانی اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم می زنیم. مسقطی باید روی شعله ملایم و زمان طولانی پخت بشه تا نشاسته کاملاً بپزه. وقتی به غلظت رسید، کاملاً مشخص می شود که باید شعله را خاموش کنید.
خلال پسته و بادام و گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. ظرف مورد نظر را آماده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا کامل سفت بشه و بعد حداقل پنج شش ساعت برش می زنیم.
میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد.
🌾 #خواص 🌾
🍀خونساز
🍀پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا
🍀مقوی
🍀آنتی اکسیدان بالا
🍀نشاط آور
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 #طرزتهیه_شیربادام🍶
🍶از بقیه مغزها هم به همین 👆شکل شیر تهیه می شود
مانند گردو ، بادام هندی ، تخم آفتابگردان ، تخم کدو و حتی تخم خربزه👌👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 #صبحانه عالی🌷
✨لایه اول پودرکنجدوانواع مغزبهمراه روغن محلی
✨لایه دوم موز
✨لایه سوم شیره انگوروخرما یاشکلات سنتی
✨لایه چهارم خامه محلی
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/Afiyat
کپی⛔️