eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹طرز تهیه ساده به روش اصلی آن سرکه انگور یک تا یک و نیم لیوان عسل دو لیوان آب ۸ لیوان با شعله متوسط بجوشد و کف آن را جدا کنید تا تقریبا یک سوم از آن بخار شود صاف کرده داخل یخچال گذاشته هر بار یک سوم لیوان از شربت با دو سوم لیوان آب مخلوط و میل شود بهترین زمان مصرف: نیم تا یکساعت قبل از غذا برای بهتر شدن رنگ و طعم شربت می توانید حین جوشیدن ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم نعناع تازه به آن اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
‍ ‍ ♦️خدمت حضرت امام جعفر صادق صلوات الله علیه از سنگينى درون و كثرت ناهموارى هضم خوراك خود شكوه كردم.حضرت صلوات الله علیه فرمود: از اين انارهاى شيرين با پيه آن بخور كه معده را بسیار خوب پاك می كند و ناهموارى هضم را درمان می كند و غذا را هضم می نمايد و در درون تسبيح می گويد. 📚وسائل الشيعة،ج‏25، ص: 158 ✍ : 🥣 🔻پوست انار را جدا کرده و دانه های انار را جدا کنید. 🔻با آبمیوه گیری آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و رب انار غلیظ گردد. 🔻توجه کنید که در این مرحله باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد چون در این مرحله آب اضافی سریعا تبخیر می‌شود. 🔻زمانیکه رب انار به اندازه کافی غلیظ شد رب را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید تا سرد شود. 🔸اگر انارتان آبدار باشد به ازای هر هشت کیلو‌گرم انار ، یک کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود. 🔸بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای و قرمز تیره است اگر از روی غلظت رب انار نتوانستید زمان برداشتنن از روی حرارت را تشخیص دهید از روی رنگ این زمان را تعیین کنید. 🔸رب انار را حتما در یخچال نگهداری کنید چون باعث میشود دیرتر فاسد شود و دیرتر تغییر رنگ دهد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
سلام اینو بزارید کانالتون توپک خرمای چرخ شده با مغز ها؛وتزئین با کنجد و مغز پسته😊 برای بچه ها درست میکنم که موقع درس خوندن بهشون میدم خیلی مقویه ممنون از کانالهای مفیدتون ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به‌به احسنت به این مادر نوش جان🌱 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🎂 شیره 🎂 ✅ : 1⃣ تخم مرغ محلی ( 3 عدد ) 2⃣ کره محلی ( 2 قاشق غذاخوری ) 3⃣ روغن حیوانی ( نصف فنجان ) 4⃣ شیره انگور ( یک فنجان ) 5⃣ گرد هل ( نصف قاشق چای خوری ) 6⃣ ارده کنجد ( نصف فنجان ) 7⃣ آرد گندم سبوس دار ( 2 فنجان ) 8⃣ گردو خرد شده ( یک فنجان ) ✅ : 🌸🌿 ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه مي كنيم و هم می زنیم. بعد شیره انگور و ارده کنجد را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. نیمی از گردو و گرد هل را ریخته و در انتها آرد را الک کرده و با مواد كاملاً مخلوط می کنیم و در قالب چرب شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.🌸 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
✴️ : 🔹گردوی مغز شده + بادام درختی مغز شده 🔹رب انار 🔹پیاز 🔹روغن کنجد 🔹نمک ـ فلفل ـ زردچوبه 🔹آب ✅ : 🔹ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید . سپس رب انار را اضافه کنید و بعد از آن مغزها را در آن بریزید و کمی تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید روی آن آب بریزید تا کاملا بپزد و به روغن بیفتد . 🔹میتوانید از گوشت گوسفند یا اردک یا هر گوشت گرمی استفاده کنید و چون این غذا یک غذای کامل هست میتوانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید . ✅ : 🔹بسیار خونساز ـ تقویت کننده بدن - یک غذای بسیار گرم ـ مناسب برای زنان باردار و شیرده ـ بهترین غذا برای شبهای امتحان ـ یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد ـ سودا زدای بسیار قوی 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌷🌾🌷🌾🌷 🔴 🔴 🐏✍ دنده پاک شده گوسفند تهیه کنید، با دو پیاز درسته در دیگ بریزید و آب کافی اضافه کنید. کمی زردچوبه بریزید. در دیگ را ببندید و اجازه بدهید سه ساعت بپزد پس از باز کردن آن، پیازها را خارج کنید و دور بریزید، اندکی زعفران و نمک اضافه کنید، پنج دقیقه بجوشد و میل کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌷🍃🌷🍃🌷 🍶 🍚✍ ۴۰۰ گرم شکر را با یک لیتر آب، به‌آرامی بجوشانید تا نیم آن بخار شود. سپس ۸ قاشق غذاخوری سرکه انگوری طبیعی بیفزایید و بگذارید چند ساعت (مثلا شب تا صبح) بماند. 🍷سکنجبین ساده مزاج معتدل مایل به خنک دارد. برای به‌دست‌آوردن سکنجبین با مزاج گرم‌تر می‌توان به‌جای شکر سفید، از شکر قهوه‌ای یا عسل بهره برد. 🍷با افزودن دیگر مفردات، مانند نعنا، عناب، آویشن، عنصل و مانند آنها، انواعی از سکنجبین با خواص داروی متفاوت به دست می‌آید که باید حتما با مشورت پزشک متخصص مصرف شوند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍲 : برای5نفر بلغور گندم: 3پیمانه کشک به میزان لازم پونه:3قاشق غذا خوری سیر:1کله نمک به میزان لازم : ابتدا بلغور را با دوبرابر و نیم آب روی اجاق قرار میدهیم تا بپزد.(3یا4ساعت زمان پخت نیاز دارد)نمک را اضافه کرده. مواد روی این آش: کشک را به مدت 20روی حرارت قرار داده و می گذاریم تا خنک شود سپس پونه و سیری را که از قبل رنده زدیم یا با گوشت کوب له کردیم را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده سرو می باشد. بلغور پخته را در بشقاب همراه با کشک آماده شده سرو می کنیم. بسیار لذیذ است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍘 همان تخم‌ ماهی است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کنند. 👈🏻حتما موقع پاک کردن شکم ماهی سفید، تعداد زیادی از تخم های آن را دیده اید و شک داشته‌اید که آنها را نگه دارید یا دور بریزید. 🤔فکر می‌کنید این مواد غذایی ارزش تغذیه‌ای دارند یا زیان‌‌بارند⁉️ 🔹در کل، اشپل یکی از غذایی است که ارزش غذایی دارد و معمولا آن را با چلوکباب، زیتون‌پرورده، باقالی و مغز گردو میل می‌کنند و حتی بعضی‌ها با آن، کوکو تهیه می‌کنند😋 👈🏻این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق‌ غذاخوری آن معادل یک واحد محسوب می‌شود. 👌پس نباید در مصرف‌اش زیاده‌روی کرد، چون فراوانی را در یک وعده به مصرف‌کننده می‌رساند. 🔹خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه 😃 و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، 👈🏻 زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند. ✅بنده توصیه می‌کنم ماهی را با روغن خودش تفت بدهید، به شکلی که قابل خوردن باشد یا با کمی آب‌ تازه آب‌پز کنید تا به این ترتیب، از روغن‌های خوراکی دیگر کمتر برای سرخ‌کردن‌اش استفاده کنید، زیرا به اندازه کافی انرژی دارد. 🔹در ضمن، مصرف این ماده غذایی به تمامی افراد، جز آنهایی که نسبت به ماهی و فرآورده‌هایش حساسیت دارند، توصیه می‌شود.👌 البته باز هم تکرار می‌کنم که باید در خوردن آن حد اعتدال را رعایت کرد😊👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
اینم حلوایه من که با شیره آنگور درستش کردم بزارید کانال ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ احسنت 👏 نوش جان🌸 🍎 کانال آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
👨🏻‍🍳دستور تهیه (آب پنیر) 👈 یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود. ↩️ سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند. پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود. 👈 میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان بزرگ (cc 250) ناشتا میل شود. در صورتی که بیمار مشکل داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند. در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد. ⚠️ : 1️⃣ می توانید یک جلسه برای سه روز ماء الجبن آماده نمائید. ماء الجبن باید ولرم مصرف شود. 2️⃣ برای هم زدن آن بهتر است از چوب انجیر که سرش کوبیده شده است استفاده شود. در صورت عدم امکان از قاشق چوبی استفاده شود. 3️⃣ مدت مصرف ۲ ماه در صورت نیاز تا ۶ ماه ادامه می یابد. 4️⃣ مقدار مصرف قابل تغییر است. 5️⃣ در صورتیکه علائم دارید، در زمان نزدیک به جوش (قبل از بجوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار ۳۰ ثانیه در شیر زده شود. 6️⃣ مصرف در همه سنین بلامانع است. 7️⃣ هیچ منعی برای مصرف ماء الجبن در وجود ندارد. ✅ ماء الجبن: 👈 خاصیت اصلی آن از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز پاکسازی می کند. به همین دلیل در درمان انواع لک های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاجها و انواع اختلالات خلقی مفید است. با توجه به اینکه امروزه به دلیل آلودگی هوا و انواع غذاهای کارخانه‌ای میزان سموم موجود در خون و زیاد است توصیه می‌شود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
کانال آشپزی اسلامی: @Afiyat با کلیک و ضربه زدن روی هشتک های زیر بصورت خودکار دستور غذاها را در کانال جستجو کنید👌 طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها ها غذای اقسام غذا اقسام غذا شیرینی درمنزل طرزدرست کردن ادویه ها طبخ درطب اسلامی چه بخوریم صبحانه مواد سالم در دسر را چطور میل کنیم؟ کلیپ کلیپ مزیت ظروف
📚 🔹 ⤵️ 🔹 سعد کوفى ۲۰ گرم 🔹کندر ۲۰ گرم 🔹پوست هلیله زرد ۲۰ گرم 🔹زعفران ۲ گرم 🔹عسل نیم کیلوگرم 🔹 ⤵️ سعد کوفى و کندر و هلیله زرد ""پوست هلیله زرد"" و زعفران را خوب آسیاب کرده و با عسل طبیعى مخلوط کرده و به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه نگهداری شود. 🔹 ⤵️ روزانه یک یا دوبار هربار بقدر یک فندق از این معجون بخورند سبب افزایش حافظه خواهد شد. 🔆 معجون تقویت حافظه را نباید در یخچال نگهداری کرد 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
روش پخت سنگی به سبک خودم. : ماهیچه گوسفندی دنبه نخود پیاز گوجه رنده شده سیب زمینی نمک آب مغزداخلی لیموعمانی را ازدونه هاش جدامیکنم و10 دقیقه آخر اضافه میکنم. ادویه جات: زردچوبه، کاری،فلفل سیاه،زعفران،نمک همه ی مواد بجز (مغز لیموعمانی ونمک )رادر قابلمه ترجیحا"سنگی میریزم. وروی حرارت میذارم باشعله پخش کن.(که برای دمی برنج استفاده میکنیم) وبعداز جوش زدن، حرارت رو کم میکنم تا بمدت 5_4ساعت مغز پخت بشه. تابخوبی کلسیم استخوان خارج بشه وآبگوشت جابیفته. نمک و مغز لیمو را در اواخر پخت اضافه میکنیم. بعداز پخت آب گوشت را جداکرده وموادرا جدامیکنیم . مواد را با گوشتکوب دستی نه برقی میکوبیم. وبا نون سنگک و سبزی خوردن یا پیاز نوش جان میکنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🥧 مخصوص سفره یلدا 👈🏻کدو_حلوایی رسیده را به قطعات مربع شکل خرد کرده و بخارپز نمایید و در انتهای پخت کمی دم کرده به همراه و بر روی آن ریخته و بگذارید کمی آب بیندازد و در صورت تمایل مقداری هم بیفزایید. این دسر را به صورت گرم میل کنید. این دسر در بسیار مفید است.👌👌 ✅ 1️⃣ منبع غنی بتاکاروتن است و رنگ نارنجی آن، به دلیل وجود همین ترکیب است. بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A و یک آنتی اکسیدان مهم در بدن می باشد که بدن را از حمله رادیکال های آزاد و اثر تخریبی آن، حفظ می کند. 2️⃣ در درمان بیماری های روده ای مخصوصاً برای از بین بردن کرم و انگل های روده ای استفاده می شود. 3️⃣ به عنوان مسهل، در درمان بیماری و استفاده می شود. 4️⃣ در درمان بهبود عفونت ها و عملکرد مثانه ای، می توان از کدو استفاده نمود. 5️⃣ برای و بسیار مفید است، زیرا منبع مناسب ویتامین C , E و بتاکاروتن است که همه آنها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می کنند. 6️⃣ به علت داشتن آنتی اکسیدان، از تخریب دیواره عروق که در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) شکل می گیرد، جلوگیری می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کم می نماید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🌿آب انار: چهار لیوان 🌿عسل: یک و نیم لیوان 🌿نشاسته گندم: یک لیوان 🌿کره حیوانی: بیست و پنج گرم 🌿گلاب: یک ق غ 🌿خلال پسته، بادام و انار دون شده: به مقدار لازم در قابلمه آب انار و نشاسته را مخلوط می کنیم. کمی استراحت میدیم تا نشاسته خیس بخوره و حل بشه سپس از صافی رد می کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم، کمی که به غلظت رسید عسل اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. سپس کره حیوانی اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم می زنیم. مسقطی باید روی شعله ملایم و زمان طولانی پخت بشه تا نشاسته کاملاً بپزه. وقتی به غلظت رسید، کاملاً مشخص می شود که باید شعله را خاموش کنید. خلال پسته و بادام و گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. ظرف مورد نظر را آماده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا کامل سفت بشه و بعد حداقل پنج شش ساعت برش می زنیم. میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد. 🌾 🌾 🍀خونساز 🍀پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا 🍀مقوی 🍀آنتی اکسیدان بالا 🍀نشاط آور 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 🍶 🍶از بقیه مغزها هم به همین 👆شکل شیر تهیه می شود مانند گردو ، بادام هندی ، تخم آفتابگردان ، تخم کدو و حتی تخم خربزه👌👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 عالی🌷 ✨لایه اول پودرکنجدوانواع مغزبهمراه روغن محلی ✨لایه دوم موز ✨لایه سوم شیره انگوروخرما یاشکلات سنتی ✨لایه چهارم خامه محلی 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/Afiyat کپی⛔️
سوپ خشک قوی(مجرب) این سوپ جنبه غذایی دارویی داشته و کمک به تقویت بدن و رفع سرفه کمک می کند. 🔸بلغور گندم نصف استکان 🔸نخودسه قاشق 🔸برنج سه قاشق 🔸ماش ۲قاشق 🔸هویج یک عدد 🔸روغن زیتون دو قاشق 🔸نمک دریا به مقدار لازم 🔸زرد چوبه به مقدار لازم 🔸پودر آویشن یک سوم قاشق مرباخوری 🔸پودر زنجبیل یک سوم قاشق مرباخوری 🔸پیاز یک عدد 🔸۵۰گرم گوشت بدون چربی 🔸دو قاشق غذا خوری پودر ختمی سفید 🔸دو قاشق غذا خوری پودر پنیرک 🔸پنج الی شش لیوان آب 🔸جعفری و شوید پنج تا شش قاشق ♦️ : 🔹ابتدا حبوبات را در آب گرم بخیسانید. 🔹هویج را حبه ایی خرد کنید. 🔹پیاز را با روغن زیتون مقداری تفت بدهید بعد گوشت ریز شده را به آن اضافه کنید و یک مقدار کمی تفت دادن مواد خیس داده و خورد شده و۵/۶لیوان آب را اضافه کنید . 🔹پس از به جوش آمدن ،شعله را کم کنید تا خوب بپزد و خوب جا بیفتد. 🔹پس از پخت مواد اولیه سبزی ها را اضافه کنید 🔹پس از پخت سبزی ها نمک و ادویه ها را اضافه کنید 🔹یک ربع مانده به خاموش کردن شعله پودر ختمی و پنیرک را اضافه کنید تا خوب لعاب پس بدهد. 🔷🔶مقدار مصرف هر شش ساعت یک کاسه ماست خوری به مدت سه روز فقط از این سوپ استفاده کند و معجزه این سوپ را ببیند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌸🍃 👇 ♨✍یک لیتر شیر طبیعی را به مدت 20 دقیقه جوشانده و پس از این اجازه دهید تا کمی حرارت از دست داده و نسبتاً ولرم شود سپس یک استکان سرکه خرما "توجه داشته باشید که می توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تاثیر از سرکه خرما استفاده کنید" را به شیر اضافه کرده و به مدت 1 الی 2 ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید. 💫🍃 مہــــم ✅ آب تهیه شده به هنگام فرآیند تولید ماست نیز خواص ذکر شده را داراست که می توان با استفاده از پارچه آن را از ماست جدا و مصرف کرد. ✅ می توان مقدار شیر را به میزان بیشتر در نظر گرفته و مقدار بیشتری آب پنیر را برای مصرف حداکثر یک هفته تهیه نمود. ✅ برای نگهداری آب پنیر از ظروف فلزی استفاده نکنید. ✅ افرادی که دچار مشکلات روده ای مانند ” کولیت روده "سندروم روده تحریک پذیر ibs” هستند نباید از آب پنیر استفاده کنند. ✅ آب پنیر حاوی لاکتوز است ، بنابراین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند . ✅ هر چند مصرف این ماده حیاتی برای بدن لازم است باید مصرف را به ازای هر دو هفته ، یک هفته قطع کرد تا باعث تنبلی روده نشوید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍏🍎 اگــر میخواهید از خواص بی نظیر انواع بهره مند بشید می توانید به جای آرد در آشپزی یا آرد سفید در شیرینی و کیک ، استفاده کنید👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎 💫امام صادق (ع) می فرمایند: سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده می بخشد.(طب الائمه،ص ۱۳۵) : ▫️تخم مرغ محلی 4 عدد ▫️روغن زرد نصف لیوان ▫️شیر محلی یک فنجان ▫️عسل یک لیوان ▫️آرد گندم سبوس دار 2 لیوان ▫️سیب متوسط 3 عدد ▫️دارچین یک قاشق غذا خوری سرخالی ▫️پسته یا گردوی خرد شده یک فنجان ▫️شیره انگور یک لیوان : سیب ها را پوست گرفته و برش بزنید و در ظرفی که با روغن زرد، چرب کرده اید، به صورت منظم بچینید، روی آن ها را پسته یا گردوی خرد شده و دارچین بپاشید و در پایان شیره انگور را اضافه نمایید. ◀️ در ظرفی مواد کیک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. ( میزان آرد به گونه ای باشد که مواد کیک به قوام بیاید و نباید خیلی روان شود ) ◀️ مایع کیک را با دقت روی سیب ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه نزدیک به 30 دقیقه قرار دهید. ◀️ وقتی از فر خارج کردید، بگذارید سرد شود، سپس در ظرف دیگری به شکل وارونه برگردانید و نوش جان : 🔻دفع کبد چرب 🔻دفع کننده سرطان های ریه،معده و پروستات 🔻بر طرف کننده افسردگی 🔻تقویت کننده بدن 🔻تقویت کلیه 🔻افزایش قوه جنسی 🔻مقوی برای ورزشکاران 🔻کمک به رفع کم خونی 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
📌 فرنی با شیر 🔰 (برای 4 نفر ) ✔️ آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری ✔️ شیر محلی: ۴ لیوان ✔️ گلاب: ۴ قاشق غذاخوری ✔️ شکر سرخ یا عسل: به میزان لازم ✔️ شیره ی انگور: در صورت تمایل ✔️ گل سرخ و پسته و بادام: برای تزئین 🥣 : 🥣 آرد برنج را در شیر حل می کنیم و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. 🥣 سپس شکر سرخ و گلاب را اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍲 غذایی سنتی برای پیشگیری از و روده غذای سنتی “برزنگک” یکی از غذا‌های لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبر‌های غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است. ✅ ➖ پیاز متوسط: ۱ عدد ➖ شکر سرخ و سرکه: ۲ قاشق غذاخوری ➖ لپه و کشمش و گندم حلیم‌: هر کدام نصف پیمانه ➖ گوشت: ۱۲۰ گرم ➖ دنبه: ۴۰ گرم. دستور پخت: گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به‌جوش آید.در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم می‌کنیم تا مواد، خوب پخته شود.این غذا در خوزستان به‌عنوان صبحانه مصرف می‌شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
: بادام هندی (خرد شده) 1/2 ق چ کره 1 ق چ+ 2 ق چ هل (ساییده شده) 1/8 ق چ شکر سرخ یا عسل 2 ق غ شیر عسل 1/3 فنجان شیر (پر چرب) 2 فنجان برنج (پخته شده) 1و 1/4 فنجان بادام درختی (خرد شده) 1/2 ق غ : 1 قاشق کره رو در تابه گود یا قابلمه داغ می کنیم و بادام های خوردشده رو داخل تفت می دیم و کمی که طلایی شدن در ظرف دیگه ای می ریزیم. شیر و شکر و شیر عسلی و برنج پخته رو داخل همون تابه می ریزیم و مخلوط می کنیم. روی حرارت ملایم میگذاریم و هم می زنیم تا شیر به خورد برنج بره و غلیظ بشه ۱۲-۱۵ دقیقه. هل و ۲ قاشق چایخوری روغن باقی مونده رو به شیر برنج اضافه و مخلوط می کنیم. شیربرنج رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم و بادام های سرخ شده رو روش می ریزیم. گرم یا سرد سرو می کنیم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️