eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ جایگزین های سالم و مقوی این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهدارید درسش کنید و تو کیک و دسر استفاده کنید. برای بچه ها عالی و مقویه که تو سن رشد هستن. سه روش خشک کردن در فیلم هست تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد روی بخاری پنج روز نکته مهم در خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ترخینه 250 گرم . نخود 1/2 لیوان . لوبیا 1/2 لیوان . عدس 1/2 لیوان . پیاز 4 عدد(خلالی خردشود) سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ) یک کیلو (شسته وخردشده) . نعنا خشک و کشک مقدار لازم نمک وزردچوبه وفلفل:به میزان دلخواه طرزتهیه : آش ترخینه جزو غذاهای اصیل ایرانی و غذای سنتی کرمانشاه محسوب میشود ، ترخینه به شکل خمیری خشک است که از ترکیب بلغور گندم ، دوغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، گل زرد و نعنا خشک تهیه میشود ، نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازهای خردشده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم وطلایی شوند ؛حالادوقاشق پیازسرخ شده رابرای تزیین درظرفی جداکنید. نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهیدوزردچوبه وفلفل سیاه اضافه کنید وچندباربهم بزنیدتا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید وپس ازبجوش آمدن موادشعله راملایم کرده و، اجازه دهید آش جا بیفتد . سپس در ظرف بکشید و با کشک وپیازو نعنا داغ تزیین کنید. ــــــــــــــــــــــــــــــ🩺🩸🩺ــــــــــــــــــــــــــــــ ✨ جهت نجاتِ ميليونها نفر و آشناسازی مردم با نسخه‌ها وعجايب درمانِ کانال سلامت منتظران، لینک را نشر دهید⬇️ http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 🚫استفاده بدون لینک حلال نیست
موادلازم 📌بلغور جو یا برنج نیمه معطر: دو پیمانه 📌سبزی دلمه، جعفری، نعناع، گشنیز، شوید و ترخون: ۴۰۰ گرم 📌بادمجان، کدو سبز، پیاز، و فلفل دلمه: هر کدام دو عدد. 📌رب انار: دو قاشق غذا خوری 📌گوشت: ۳۰۰ گرم 📌نمک، فلفل، زردچوبه: بمقدار لازم روش تهیه: ⏮پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید سپس فلفل و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید. ✍سپس گوشت را ریز کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 🍆بادمجان‌ها را پوست بکنید بطوریکه پوست بدون آسیب جدا شود. داخل بادمجان ها را با چاقوی مخصوص خالی کنید و مواظب باشید دیواره آن آسیب نخورد. ⚠️پوست کدوها را بتراشید و داخل کدو هم خالی کنید. 🧅پیاز را بمدت ده دقیقه بکوبید تا کاملا نرم شود و با ایجاد شکاف لایه های پیاز از هم جدا کنید یا شکاف در پیاز ایجاد کنید و مدتی بپزید تا لایه های پیاز از هم جدا شوند. 🫑داخل فلفل دلمه ها هم خالی کنید. 🍀سبزی‌ها را شسته و ریز خرد کنید و تمام موادی که از خالی کردن داخل بادنجان و کدو بدست آمده خرد کنید و همراه با سبزی و برنج به پیاز و گوشت اضافه کنید و همه را مخلوط کنید و رب انار هم اضافه کنید. 🔹بادمجان و کدو و فلفل دلمه و پیازها را از مخلوط پر کنید البته کامل پر نکنید و جایی برای برنج هم بگذارید. 🔻دلمه ها را داخل قابلمه مرتب بچینید و روی هر کدام آن‌ها از جنس خودش دری درست کنید و بگذارید. 🔹روی مواد سه پیمانه آب همراه با آبغوره و نمک بریزید و روی شعله دوساعت بگذارید. ✅برای رنگارنگ کردن دلمه میتوانید از فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده کنید.
▫️طرز تهیه کاهش التهاب و بهبود هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی، تصفیه کننده طبیعی و... 🥤مواد لازم: سماق خشک: 2 قاشق غذاخوری 🌿 آب: 2 لیوان 💧 عسل طبیعی : دلخواه 🍯 طرز تهیه: 1. دم‌کردن سماق: سماق خشک را در یک قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید سماق حدود 10-15 دقیقه بجوشد. 🔥 2. صاف کردن: مایع را از صافی عبور دهید تا دانه‌های سماق جدا شود و فقط عصاره آن باقی بماند. 🥣 سپس کمی خنک شد عسل اضافه کنید و سرو شود. نکته‌ها: برای طعم بهتر می‌توانید کمی به شربت اضافه کنید. 🌹 اگر شربت را در یخچال نگهداری می‌کنید، قبل از مصرف آن را خوب هم بزنید. ❄️ منع مصرف ⭕️ فقط اگر افت فشار دارید ممکنه باعث تشدید آن شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae کپی ممنوع⛔️
برای کودکان بالای 7 ماه 🍃مواد لازم🍃 🌿شلغم👈یه عدد متوسط 🌿برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای 👈 یک قاشق غذاخوری 🌿بلغور گندم(دلخواه) 👈 یک قاشق چایخوری 🌿نخود 👈 5 تا 10 عدد 🌿زردچوبه 👈 نصف قاشق چایخوری 🌿نمک دریا 👈 نوک قاشق چایخوری 🌿آب 👈 به مقدار لازم 🌿روغن حیوانی 👈 یک قاشق غذاخوری 🍂 طرز تهیه 🍂 نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید. 🍁خواص🍁 🌾ضد جذام 🌾مقوی 🌾ضد سرماخوردگی 🌾برای هر دردی درمان است 🌾اشتهاآور 🌾مفید برای رشد و نمو استخوانها 🌾ضد عفونت 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔴 ♻️ از این حریره می‌توانید علاوه بر مواقع سرماخوردگی در بیماران دچار ضعف قوای بدنی و نقص سیستم ایمنی نیز استفاده کرد: 🔹 ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم کامل را در دو لیوان آب حل کنید و روی حرارت بگذارید سپس شکر و کمی گلاب و یک قاشق روغن زیتون اضافه کرده و با حرارت ملایم به قوام فرنی برسانید. 🔹 اگر بیمار دچار سرفه است به جای گلاب، چند عدد بادام یا شیره بادام استفاده کنید. 🔹 این ترکیب می‌تواند جایگزین غذای فرد سرماخورده شود و برای همه افراد از جمله بالای یک سال و مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون و (درمان و تقویت سیستم ایمنی و ) میتونید جهت تنوع به روش زیرآماده کنید👇 شیره خرما یا انگور رو حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزنید تا حجمش دو برابر بشه و رنگش روشن و کرمی ▫️ بعد بهش خرمای خشک، مغز گردو یا پسته اضافه کنید بزارید توی یخچال تا خنک بشه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️