🧀 #پنیر_خانگی
#مواد اولیه
شیر ۳ کیلو
ماست خانگی ۱۲ تا ۱۵ قاشق
#طرزتهیه
🥛شیر رو روی حرارت گذاشته بعد جوش امدن اجازه میدیم نیم ساعت با شعله کم بجوشه تا میکروب شیر از بین بره
🥛بعد نیم ساعت جوشیدن شیر
ماست رو بهش اضافه کرده ، اجازه میدیم ۱۵ دقیقه دیگه رو حرارت باشه
🥛بعد ۱۵ دقیقه شیر باید به این شکل در بیاد که یک اب سبز روی شیر جمع بشه
🥛اگر دیدین هنوز بصورت شیر هست و اب سبز نداخته نشانه این است که پنیر اماده نیست ، یک تا دو قاشق ماست اضافه کنید.
🧀یک دستمال تمیز نخی رو تو یک سبد انداخته سبد رو داخل یک ظرف گذاشته تا وقتی پنیر رو داخل دستمال میریزیم اب پنیر داخل ظرف جمع بشه
اب پنیر خواص بیشمار داره
🧀دستمالی که پنیر رو داخلش ریختیم از تو صافی بیرون اورده کمی میپیچیم و با پشت قاشق یکم اب پنیر میگیرم(خیلی فشار ندید پنیر بافت سفت پیدا میکنه) یک ساعت نیم در جای خنک قرار میدیم.
🧀بعد یک ساعت و نیم شما یک پنیر خوشمزه دارید
🧀پنیر ها رو داخل کمی از اب پنیر و نمک میزاریم تا مزه داره بشه و خشک نشه
میتونید نمک به اب اضافه نکنید در اینصورت یک پنیر خامه ای دارید😊👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
خواص درمانی بالای #آب_پنیر
🧀بالا برنده سرعت هضم غذا
🧀بهترین ضد یبوست
🧀بهترین کاهش دهنده وزن
🧀بهترین از بین برنده سلولیت
🧀بهترین پایین آورنده چربی خون
🧀بهترین تنظیم کننده قند خون
بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا
🧀بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران
🧀بهترین مکمل غذایی برای سالمندان
🧀اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده
🧀مفید در رشد و تقویت استخوان
🧀تقویت سیستم ایمنی بدن
🧀کمک به دفع سنگ کلیه
🧀کمک به دفع سنگ صفرا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
✅ درمان ضعف کودکان
#تغذیه_کودکان
🔻نخودآب
🔻عصاره گوشت
🔻شیربرنج
🔻شیربادام
🔻سویق کودک
🔻حریره بادام
🔻خیسانده انجیر
🔻شیرهانگور و خرما و توت روزی
سه قاشق م
🔻فالوده سیب هر روز
🔻نخودچی و کشمش
🔻سنجد
🔻برگچغندر در غذاها
🔻روغن مالی کل بدن
🔻پرهیز از تنقلات کارخانه ای
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#غذای_اسلامی
مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو وسویق سنجد راباهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است(شیررابمدت30دقیقه بجوشانید) رابه سویق اضافه نموده وبصورت سرلاک درست نموده وبه فرزندان دلبند خودبدهید
وفرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان وشیعیان ائمه اطهارعلیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید.
#خواص:
استحکام استخوانها،رشدقد،چاقی،رویش گوشت،جلوگیری ازپوکی استخوان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇یک روش دیگر از #سرکه_انگور_خانگی
۱کیلوانگور رادرظرف بادست له کرده یک تکه نان تست بیات داخلش بندازید
۳لیترآب بریزید
نخودیابلغور گندم هم میشه ریخت
هرروز هم بزنید
و بجای در پارچه بگذارید ۳۰روزبعدصاف کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کباب_ترش
#موادلازم
سینه بوقلمون ( مرغ نخورید)
رب انار
رب زرشک یا پودر زرشک
گردو دوقاشق
پیاز درشت یه دونه
نمک وفلفل سیاه
#طرزتهیه
گوشت رو تکه های کبابی خرد کنید وباپیاز وروغن زیتون تفت بدین نمک وفلفل بزنید
رب انار ترش وشیرین ورب زرشک وگردو رو با یه لیوان اب به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کنید
در ظرف رو بزارین تا کاملا ابش کشیده بشه ...کباب ترش وابدار😋اماده اس
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#دلمه #برگ_مو
✴️مواد لازم:
🍇برگ مو: ۵۰۰ گرم یا چهل برگ
🌾بلغور جو یا نیمه برنج معطر« دو پیمانه
🫛لپه یا باقلا: نصف پیمانه
🥩گوشت ریز خورد شده یا گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
🧅پیاز متوسط: دو عدد
☘️سبزی عطردار جعفری، گشنیز، نعناع، شوید و ترخون: ۳۰۰ _ ۴۰۰ گرم
🧃رب انار: یک قاشق غذا خوری
🍋آبغوره یا آبلیمو یا سرکه« بمقدار لازم
🧂نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: بمقدار لازم
🍾روغن زیتون: به مقدار لازم
#طرزتهیه:
⏮ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید و پس از سبک شدن زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید.
⚠️گوشت ریز شده یا چرخ کرده به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
📌بلغور جو یا برنج و لپه مدتی خیس کرده بعد آبکش کنید و پیاز و گوشت و سبزی خرد شده را به آن اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید و رب انار و نمک هم اضافه کنید.
☑️برگ موها را شسته و مواد آماده شده را داخل هر برگ مو به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و لوله ای یا بقچهای بپیچید و در قابلمه بچینید.
⚠️می توانید کف قابلمه را کمی روغن بریزید و برگ انگور پهن کنید.
🔻یک یا دو پیمانه آب با آبغوره روی دلمه ها بریزید.
🔹در این مرحله میتوانید بجای آبغوره، شکر قهوهایی اضافه کنید و میتوانید آبغوره و شکر یا سرکه و شکر با آب اضافه کنید!
🔸 بستگی به ذائقه افراد دارد چون بعضیها طعم ترش را ترجیح میدهند و بعضیها شیرین و بعضیها ملس!
⏮دلمه ها را روی آتش ملایم بمدت دو ساعت قرار دهید.
✅میتوانید برگ موها را قبل از پیچیدن با آب جوش اندکی بپزید تا نرمتر شود و راحتتر فرم بگیرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥤 #شیرزعفرانی
نوشیدنی آرامبخش
#موادلازم:
شیر: دو لیوان🥛🥛
پودر زعفران (نوک قاشق چایخوری)
هل دو دانه
عسل یا شکر (یک قاشق غذاخوری؟ 🍯
#طرزتهیه:
1-شیر را خوب با زعفران و هل مخلوط کنید.
2-حالا آن را روی اجاق گاز بگذارید تاجوش بیاید. بعد،شیر را در لیوان بریزید.بگذارید کمی خنک شود.
3-اگر دوست دارید به شیرتان شکر یا عسل اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کوکو_سیب_زمینی_و_شلغم
از #یکسالگی و سنین بالاتر
🔅سیب زمینی ابپز دو عدد متوسط
🔅شلغم خام رنده شده دو عدد کوچک
🔅سیر یک حبه
🔅تخم مرغ دو عدد
🔅نمک و ادویه دلخواه
سیب زمینی رو بکوبید
شلغم و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید
با تخم مرغ و ادویه و نمک مخلوط و درکمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
واسه شلغم نخورها گزینه مناسبیه و هیچ طعم خاصی هم نداره!
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 #طرز_تهیه_کیک_اسفنجی
💢بدون بیکینگ پودر
💢بدون جوش شیرین
👌با مواد سالم و طبیعی
➖➖➖➖➖➖➖
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کباب_زردک_اصفهانی
این کباب زردک در واقع یک نوع شام شیرین اصفهانیه که چاشنی اون به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشه. برا مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشه
#موادلازم
گوشت چرخ شده گوسفندی ۲۵۰ گرم
زردک متوسط ۴ عدد
آرد نخودچی به مقدار لازم
پیاز کوچک رنده ریز شده ۱عدد
شیره خرما یا انگور به مقدار لازم
سرکه انگور طبیعی به مقدار لازم
آب یک چهارم لیوان
نمک دریا، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
روغن ارده کنجد یا دنبه به مقدار لازم
#طرزتهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه کمی نمک،زردچوبه،پیاز و زردک مخلوط و خوب ورز میدیم. آرد نخودچی رو قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و مالش میدیم تا مایع بباب سفت بشه. از مایه گوشتی به اندازه گردو برمیداریم و حالت میدیم وتوی روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ میکنیم. برا درست کردن شهد کباب ، شیره خرما یا انگور رو با سرکه و آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا حل بشه، سپس زعفران رو اضافه و شهد رو کنار بزاریم. بعد از اون کبابهای سرخ شده رو کف تابه میچینیم و شهد رو روی کبابها میریزین ،بعد روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار میدیم تا شهد به خود کباب ها بره، بع توی ظرف مورد نظر میچینیم و نوش جون میکنیم☺️☺️
#خواص
تقویت بنیه جسمی
کمک به مشکلات ناباروری
تقویت چشم
سرشار از آهن و هموگلوبین
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#ترشی_خرفه
ترشی افزایش عقل😊
اول شستن #خرفه ها، بعدش با آبکش خشکش کن.
بعدش خرفه ها را ریز ریز کن.
اینبار با یکم آب میذاری دوتا قل بزنه. بعدش میریزی تو آبکش،
آبش که رفت، رو یه پارچه تمیز میذاری که خوب نمش جمع بشه.
دوباره تو ظرف مناسب بیریز و روش سرکه.
کمی رب انار، سیر و نمک ...
از همین موقع آماده خوردنه.
تو یخچال هم میشه تا مدتها نگه داشت.
اگه بچّهات بخورن میرن المپیاد ریاضی.
اما بهتره بدونی اهل بیت علیهم السلام قبلن فرمودن سرکه، خرفه، کدو، به، برگ چغندر، سداب، کندر و #تجارت عقل را زیاد میکنن.👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍆بادمجون_کباب
خوشمزه شمالی😋
✍ #موادلازم
بادمجان ۵ عدد
پیاز یک عدد
مغز گردو سابیده ۲۰۰گرم
رب انار یا رب آلوچه دو قاشق غذاخوری ملس باشه
سبزی معطر شمال مقداری(چوچاق و نعنا، پونه ، خنش ) اگه سبزی محلی در دسترس نبود از جعفری و گشنیز و نعنا ،مرزه استفاده کنید یا سبزی معطر خشکمثل نعناع مرزه ترخون
سیر دو حبه
🍜 #طرزتهیه
ابتدا بادمجونها رو پوست میگیریم ته بادمجونو نمیبریم نمک میریزیم نیم ساعت میذاریم بمونه.
بعد تلخی بادمجونها رو گرفته دوتا برش میدیم عمودی میدیم به صورت بعلاوه طوریکه تا ته نره که دو طرف بادمجون بازشه و داخل روغن سرخ میکنیم کنار میذاریم .
برای مواد :
پیاز رو رنده میکنیم کمی تفت میدیم سپس سیر رنده شده و سبزی رو داخلش میریزیم کمی که تفت خورد رب انار و آلوچه رو اضافه کرده و در آخر گردو را داخلش میریزیم
نمک و فلفل وزردچوبه و به اندازه ی یک استکان آب میریزیم و میذارم مواد با هم بجوشه و گردو هم یکم بپزه به روغن بیفته مواد دیگه آب نداره اصلا.
در آخر از موادمون دو قاشق کنار میذاریم و بقیه رو داخل شکم بادمجون ها پر میکنیم
بقیه موادمون که کنار گذاشته بودیم رو داخل تابه میریزیم و یه استکان آب میریزیم بادمجون ها رو داخل تابه میچینیم و با حرارت ملایم میذاریم جا بیفته و به روغن بیوفته
خیلی غذای لذیذی هست حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍆 #میرزاقاسمی
#موادلازم
بادمجان قلمی:8 عدد (1200گرم )
پیاز : 1عدد بزرگ( 140گرم )
سیر :8 عدد (80 گرم )
نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه : به میزان لازم
روغن حیوانی یا روغن زیتون یا روغن کنجد به میزان دلخواه
#طرزتهیه :
بادمجان هارا با پوست روی اجاق گاز، یاروی زغال کباب میکنیم.
بادمجان بایددر حدی کباب شود که پوستش نازک شود
سپس آن ها را داخل آب ریخته وبه آرامی پوستش را جدا کرده ودر نهایت آبکش میکنیم تاکاملابدون آب شود.
پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت می دهیم.
سیر را ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه می کنیم ومقداری کمی تفت می دهیم.
نمک، فلفل، زنجبیل به پبازوسیر افزوده ومدتی حرارت میدهیم
بادمجان ها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبقیه مواد اضافه می کنیم ومدتی حرارت میدهیم تا آماده شود.
نوش جان گوارای وجود😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#خوراک_چهارمغز
(برای کودکان بالای یک سال)
🍱 #موادلازم:
۱. #گردو، #بادام، #فندق، #پسته و #کنجد دوبار چرخشده: یک قاشق غذاخوری
۲. ماهیچه گوسفندی: دو تکه خورشتی
۳. #پیاز کوچک: یک عدد
۴. #برنج قهوهای یا نیمدانه ایرانی: ۳-۲ قاشق غذاخوری
۵. روغن حیوانی: یک قاشق چایخوری
۶. #سویق عام: یک قاشق مرباخوری (دلخواه)
۷. نمک بدون ید: به مقدار لازم
۸. #زردچوبه: به مقدار لازم
♨️ #طرزتهیه:
ابتدا #گوشت و مغزها را همراه پیاز خُردشده، با آب و روغن و زردچوبه و نمک، بگذارید تا بپزد. میتوانید گوشت را ریزریز کنید تا زودتر بپزد. پس از یک ساعت، برنج خیسشده را بیفزایید و بگذارید تا خوب بپزد.
در پایان کار، سویق را با کمی آب مخلوطکنید و سپس به بقیه مواد بیفزایید تا گلوله نشود و پس از یک ربع، خاموشکنید.
در اینجا میتوانید کمی #زعفران هم بیفزایید.
خوراک خوشمزه و مقوی کودک دلبند شما آمادهاست.
✅ در صورت سابقه حساسیت یا آلرژی #کودک به هرجزء از این خوراک، از مصرف آن پرهیزشود.
✅ بهتر است هربار از یک نوع مغز استفادهشود. بادام بهخاطر طبع گرم و تر خود، برای رشد بهتر کودکان بسیار مفیداست.
✅ حتماً از #روغن_حیوانی مطمئن و سالم استفادهشود.
✅ بین ۶ تا ۱۲ ماهگی، برای تغذیه کودکان همچنان #شیر_مادر در اولویت است و غذای سفره، غذای کمکی است. پس خوب است پیشاز ۹ماهگی از این خوراک استفادهنشود و بهتراست بین ۹ماهگی تا یکسالگی نیز صرفاً نقش غذای کمکی داشتهباشد و جای غذای اصلی یعنی #شیرمادر را نگیرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍵 #سوپ_کلسیم
💢 #موادلازم
🔸 #جو یا بلغور جو ۲پیمانه
🔸 #گوشت گوسفند بره نر ۲۰۰گرم
🔸 #باقلا یک پیمانه
🔸 #شیر ۴پیمانه
🔸سبزی برگ چغندر ۱۰۰گرم
🔸سویق سنجد یک قاشق غذاخوری
🔸هسته سنجد ۲ قاشق غذاخوری
💢 #طرزتهیه
✅ جو را به همراه گوشت گوسفند روی شعله گذاشته، بعد از یک ساعت باقلا را اضافه کنید.
بعد از اینکه سوپ در حال آماده شدن است شیر را به آن اضافه کنید.
وقتی سوپ آماده شد برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat