#سکنجبینعنابی
🔸️ #طرزتهیه:
نیم کیلو عناب را داخل قابلمه ۵ نفره ریخته و مقداری آب روی عنابها ریخته و حدود ۸ تا ۱۰ ساعت با شعله ی بسیار ملایم بجوشانید.
سپس عناب را از الک رد کرده و عصاره گیری کنید.
سرکه و عسل(شکر قهوه ای) را داخل قابلمه ریخته و عصاره ی عناب را به آن اضافه کنید و دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید تا همه ی مواد همگن بشوند و حالت قوام پیدا کند.
🔹️ #مواردمصرف:
تسکین اعصاب
خاصیت آرامبخش و خوابآور
درمان بیماریهای خونی
تمیز کننده
و تصفیه کننده خون
کاهش غلظت خون
بازکننده انسدادهای کلیه و کیسه صفرا
پایین آورنده فشار خون بالا
کمک به دفع سنگ کیسه صفرا
کمک به درمان زودانزالی
سمزادیی و دفع صفرا
پاکسازی و تقویت کبد
تقویت کننده دستگاه گوارش
♦️ #میزان_مصرف:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری با ۱ لیوان آب خنک میل شود.
روزی ۱ تا ۲ مرتبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥘غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف #نشود.
🔶🔹🌼 تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶🔹🌼آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶🔹🌼حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶🔹🌼شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶🔹🌼حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶🔹🌼زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶🔹🌼بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶🔹🌼شربت زبیب(آب+مویز)
🔶🔹🌼شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶🔹🌼شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶🔹🌼شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶🔹🌼شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶🔹🌼کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶🔹🌼چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
🥃در صورتی که درماه مبارک رمضان #تشنگی شما شدید است روش فوق را امتحان کنید😉
✅ساعت 12 شب از ترکیب #آبغوره و #رب_انارخانگی 3 قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید👌
👈🏻نسبت آبغوره به رب انار 3 به 2 است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥣 #فرنی_خرما
#موادلازم
🔸شیر ۱.۵ لیوان
🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری
🔸خرما ۵ عدد
🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
#طرزتهیه:
👈هسته #خرما را درآورده و با کمی آب روی #حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.
#آرد و #نشاسته را به #شیر_سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و #قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.
🔴نکات:
🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید.
🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل #گلاب یا #هل.
🔸میتونید #دارچین هم نریزید.
🔸در صورت تمایل کمی #کره به مواد اضافه کنید.
🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_عدس
آشی خوشمزه و اسان
#موادلازم
3-4 نفر
1 و 1/2 پیمانه عدس
1/4 پیمانه برنج
0/5 کیلو سبزی شامل تره و جعفری
4 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
2 تا 3 ق غ پیاز سرخ کرده
زردچوبه ، نمک ، فلفل به میزان لازم
کشک یا ماست به میزان لازم
#طرزتهیه
عدس را بذارین با مقداری آب بپزه. وقتی عدس نیم پز شد، برنج را بهش اضافه کنید و بذارین برنج هم بپزه ، آب آش را اندازه کنید و سبزی را هم اضافه کنید و بذارین آش جا بیفته.
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین، سیر را له کنید و به پیازها اضافه کرده و تفت بدین ، زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت بدین. این پیازها را به آش اضافه کنید.
👈🏻یک ربع قبل از اینکه آش را بردارین بهش به میزان دلخواه کشک اضافه کنید (اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#کوکو_ سبزی
موادلازم:
سبزی کوکو ..... 500 گرم
تخم مرغ........ 3 عدد .
مخلوط زرشک و مغز گردو به دلخواه ..........1/2 لیوان .
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم
ارد برنج .......1 ق غذا خوری
#طرزتهیه
سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید که کاملا سلیقهایه )
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند.
سپس سبزی های خرد شده ، زرشک ، مغز گردو ، ارد ، نمک و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
داخل ماهیتابه روغن سالم بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ،
وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
📣📣📣📣📣📣📣
☝️یادتون باشه که زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغ چسبیده رو حتمااا جدا کنید تا غذاتون بوی تخم مرغ نده
(همیشه جدا کنین حتی پخت کیک و شیرینی )
#شامی_لپه
یا شامی پوک
#موادلازم
لپه 300 گرم
گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک،فلفل، به میزان لازم
ارد برنج ....1 ق غذا خوری
تخم مرغ ....2 عدد
#طرزتهیه
گوشت را تکه تکه کنید و کمی با پیاز درشت خرد کرده و زردچوبه به همراه لپه خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا زمانی که اب نداشته باشد
گوشت پخته شده و پیازها که پخته شدن و همچنین لپه رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کنید وتخم مرغ، نمک،فلفل و زردچوبه ... خوب ورز بدید تا یکدست بشه
حالا شامی هارو با دست و یا با قالب کتلت فرم بدید و وسط اون رو با انگشتتون سوراخ کنید تا خوب مغزپخت بشه ودر تابه روغن بندازید تا سرخ بشه.
شامی باید به صورت تصویر بالا باشد .
#نکته
اگر گوشت را در ظرف مخصوص سفالی بسابید تا به صورت ریش ریش بشه طعم عالی پیدا میکنه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#حلیم_بادمجان
#موادلازم
برای 6 - 5 نفر :
گوشت بی استخوان : نیم کیلو
بادمجان قلمی : 12-10 عدد
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری
كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان
زعفران ساییده : 1.2 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل : به مقدار کافی
#طرزتهیه :
گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم .
سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم .
بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.
سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با كمی گردو، كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .
#نكات تغذیه ای :
حلیم بادمجان ، غذایی محلی و لذیذ است.
بادمجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند .
پخته آن برای طحال و اخلاطی كه در آن جمع می شود سودمند است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حلیم_بادمجان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥫ترشی افزایش #عقل
اول شستن #خرفه ها، بعدش با آبکش خشکش کن.
بعدش خرفه ها را ریز ریز کن.
اینبار با یکم آب میذاری دوتا قل بزنه. بعدش میریزی تو آبکش،
آبش که رفت، رو یه پارچه تمیز میذاری که خوب نمش جمع بشه. دوباره تو ظرف مناسب بیریز و روش سرکه.
کمی رب انار، سیر و نمک ...
از همین موقع آماده خوردنه.
تو یخچال هم میشه تا مدتها نگه داشت.
😍اگه بچّها بخورن میرن المپیاد ریاضی.
اگه کرفس هم به اون اضافه کنی میشن انیشتن شیعه.
نوش جانتون
😋
اما بهتره بدونی اهل بیت علیهم السلام قبلن فرمودن سرکه، خرفه، کرفس، کدو، به، برگ چغندر، سداب، کندر و #تجارت عقل را زیاد میکنن.
پس اگه میخوای عقل خودت هم زیاد بشه:
این ترشی رو، بنداز و بخور و #بفروش
😄
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#طرز_تهیه_خشیل
زمان پخت90 دقیقه برای4
مواد لازم برای خشیل
بلغور گندم 200 گرم
آرد سبوس دار گندم 100 گرم
آب 250 گرم
شیر 250 گرم
عسل، شکر،دارچین و یا شیره به میزان لازمکره به میزان لازم
طرز تهیه #خشیل
مرحله اول:
اولین مرحله برای درست کردن این غذا با دسر، خیساندن بلغور است. بلغور ها را قبل از پختن برای چند ساعت در آب بگذارید تا خیس بخوردند.
مرحله دوم:
در این مرحله بلغور ها را با مقداری آب در قالبمه ای قرار دهید. شعله زیر آن را کم کنید و اجازه دهید بپزد و آبش کشیده شود. پختن بلغور ها حدود یک ساعت زمان میبرد.
مرحله دوم:
بعد از پخته شدن بلغور ها، بلغور ها را آبکش کنید. بعضی در این مرحله آرد را با آب سرد و شیر مخلوط کرده و سپس به بلغور ها اضافه میکنند و روی حرارت قرار میدهند و هم میزنند تا غلیظ شود و بوی خامی آرد گرفته شود. اما ما به شما پیشنهاد میکنیم آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس شیر و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس بلغور ها را اضافه کنید. غلظت خشیل شما باید کمی بیشتر از حلیم باشد. زمانی که به غلظت مناسب رسید خشیل شما آماده است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💠 #سس_مایونز_سالم
🍃 #موادلازم
ارده : یک ق غ
سیر : یک حبه
نخود پخته : شش ق غ
روغن زیتون : یک لیوان
نمک : یک ق چ
فلفل قرمز : یک دوم ق چ
آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان
🍃 #روش_تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید
و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند.
🥗این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید.
از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
👈البته الویه با دستور مرسوم بسیار سنگینه و بهتره شام مصرف نشه
ضمنااا در الویه سالم به جای سیب زمینی از نخود پخته استفاده کنید
#سس_مایونز
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#سوپ_دال_عدس
یکی از بهترین سوپ های ماه رمضان است.
🌱 عدس در روایات قلب را رقیق می کند واشک را زیاد می کند
👈🏻 که این دوخاصیت درماه مبارک رمضان کمک می کند تابه خدای متعال نزدیکتر شویم.
#خواص دیگردال عدس
🌱 تامین آهن
🌱کلسیم
🌱منیزیم
🌱ویتامین "آ"بدن
🌱ملین
🌱تنظیم کننده قند خون
🌱بهبود جریان خون
🌱موثر در درمان دردمفصلی واستخوانی
🌱کمک به بهبود زخم دهان وگلو
واشتها آوراست.
#طرزتهیه
برای چهار نفر:
یک لیوان دال عدس باکمی آب (هرچه آب کمتر بریزیم دال عدس زودتر پخته وله می شود)روی شعله ی ملایم قرارداده
بعد از پخته شدن عدس ،آب به آن اضافه کنیم تارقیق شود سپس کمی پیاز داغ ونمک وفلفل به آن اضافه کنید ونوش جان کنید👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💢 و اما طرز تهیه #غذای_شیر_و_گوشت
درمان #ضعف_عمومی_بدن💪
👇👇
🥣 #موادلازم:
🔸گوشت گوسفندی بره نر
🔸شیر طبیعی گاو (که حداکثر بین ۲۰ الی ۳۰دقیقه جوشیده شده باشه)
🔸نمک طبیعی دریا
🔸ادویه
🔸پیاز در صورت دلخواه
✅ گوشت گوسفندی تازه را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تا شیر نبرد.
گوشت باید به مدت ۳ الی ۴ساعت خوب باشیر پخته شود.
و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه و پیاز به آن اضافه شود برای طعم دار شدن غذا.
❌ #نکته: در پختن این غذا به هیچ وجه از آب، روغن و رب استفاده نشود.
#شیر_گوشت
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
#شیربرنج
✅ #موادلازم:
برنج محلی نیم کوب : یک پیمانه
شیر گاو محلی : سه پیمانه
گلاب طبیعی : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای و عسل : در صورت تمایل
join🔜 @Afiyat
✍ #طرزتهیه:
برنج را از شب قبل خیس کرده و با 4 برابر آب می پزیم (به ازای یک پیمانه برنج، 4 پیمانه آب میریزیم).
برنج آنقدر باید پخته شود تا نرم شود.
در این مرحله برنج را مرتب هم می زنیم.
سپس شیر را اضافه کرده و 30 دقیقه می پزیم.
10 دقیقه مانده به پایان پخت گلاب را اضافه می کنیم(در این مرحله در صورت تمایل میتوانید زعفران هم اضافه کنید).
اگر از شکر استفاده می کنید، می توان آن را به همراه شیر به برنج اضافه کرد؛ در غیر این صورت هنگام میل کردن از عسل یا شیرۀ خرما یا شیرۀ انگور استفاده گردد.
#خواص_روایی
🔸الکافی به نقل از ابو الحسن اصفهانی: نزد امام صادق صلوات الله علیه بودم.
در حالی که من نیز می شنیدم، مردی به ایشان گفت: فدایت شوم! من در بدنم احساس ضعف می کنم.
امام صلوات الله علیه به او فرمود: «بر تو باد شیر؛ چرا که گوشت می رویاند و استخوان را استحکام می بخشد».
📚الکافی، ج 6، ص 336، ح 7
🔸حضرت رسول صلوات الله علیه و آله فرمود:
برنج در میان خوراکی ها، به سان مهتر (رئیس) در میان قوم است.
📚طبّ النبیّ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ وَ آلِه ، ص 6
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
join🔜 @Afiyat
✍در کتاب ارزشمند مخزنالادویه نحوه تهیه یک نوع شربت بسیار گوارا و خوشطعم آموزش داده شده است که مصرف آن به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکند.
✍در منابع طبّی "شربت جُلّاب" شربتی است رقیق که میتواند با شکر، نبات یا عسل و اندکی گلاب تهیه شود و آن را "جُلّاب خام" مینامند.
🍷شربت " #جُلّاب_زعفران" یک نوشیدنی پرفایده است
🤗این شربت پرخاصیت اگر با "عسل" تهیه شود، گرمتر و مقویتر است
و برای افراد سردمزاج و کسانی که در طول روز فعالیت جسمی و ذهنی زیادی دارند، بسیار سودمندتر خواهد بود.
⚱علاوه بر نبات و عسل، در تهیه این شربت میتوان از شکر سرخ یا شکر سفید نیز بهره برد؛
از آنجا که شکر با گلاب حرارت میبیند و با زعفران همراه میشود، مزاج این شربت، به گرمی متعادلی مایل است و میتواند "درد معده" ناشی از سردی معده را تا حد زیادی تسکین دهد بهویژه اگر شربت را موقع مصرف، گرم کنید.
join🔜 @Afiyat
💎شربت جُلّاب بهنقل از کتاب ارزشمند "مخزنالادویه" از جمله شربتهایی است که برای تقویت قلب، خفقان و مالیخولیا کاربرد فراوان دارد
همچنین این شربت بهعلت وجود زعفران، میتواند با تقویت قلب، باعث نیکویی رنگ چهره شود و از استرس، افسردگی، ترس و وحشت بکاهد.
با کاهش میزان زعفران، میتوان این شربت را، نوشیدنی بسیار مناسبی برای فصل گرم تابستان در نظر گرفت؛
زعفران موجود در این شربت با طبیعت گرم و خشک خود،
شادیآور و مُفَرح است و پاککننده خوبی برای کلیه، مثانه و بازکننده گرفتگیهای مغز، کبد و طحال است.
🔮 #طرزتهیه شربت جلاب زعفران
۱. گلاب: ۱ لیتر
۲. نبات سفید: ۱ کیلو
۳. زعفران: ۱ مثقال
در ابتدا، گلاب و نبات سفید را درون ظرف مناسبی بریزید و بگذارید نبات، بهخوبی در گلاب حل شود؛ در ادامه، کف روی آن را بگیرید و آنقدر بجوشانید تا حجم آن نصف شود و به قوامی متوسط برسد.
join🔜 @Afiyat
🎈سپس زعفران ساییدهای را که از یک تا دو ساعت پیش در کمی گلاب دم کردهاید، به محلول گلاب و نبات بیفزایید و پس از ۲ تا ۳ دقیقه، شربت را از روی حرارت بردارید.
حالا دیگر شربت مفرح و پرخاصیت "جُلّاب زعفران" شما آماده است و میتوانید پساز خنک شدن، آن را در ظرف شیشهای مناسبی در یخچال نگهداری کنید.
👀دقتکنید که حرارت زیاد و پخت طولانی میتواند خواص زعفران را کمتر کند؛ بهتر است برای رنگ بهتر این شربت، برای پخت از ظروف شیشهای یا لعابی استفاده کنید.
موارد #احتیاط مصرف شربت "جلاب زعفران"
بهعلت خاصیت قاعدهآور بودن زعفران، مصرف این شربت در دوران #بارداری و قاعدگی #ممنوع است.
مصرف زیاد زعفران میتواند سبب تشدید تپش قلب شود؛
در صورت بروز چنین موردی، درباره میزان مجاز مصرف شربت، با طبیب خود مشورتکنید.
مصرف بیش از اندازه زعفران میتواند باعث قهقهه و خنده بلند حتی در افراد عادی شود.😁
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسال بالینک⛔️
#فرنی_سویق_گندم
#موادلازم
برای 6نفر
آب جوشیده سرد شده 1لیوان
شیر گاوی جوشیده سرد شده 4لیوان
سویق گندم 1لیوان
شکر سرخ یا قهوه ای 1لیوان
گلاب 4قاشق
#طرزتهیه
مواد خشک یعنی سویق و شکر را باهم مخلوط میکنیم تا یک دست شود
سپس کم کم اب را به آن اضافه میکنیم
مراقب باشید مواد گلوله گلوله نشود
اگر مواد گلوله گلوله شد از صافی رد کنید
دقت داشته باشید هم آب هم شیر حتما جوشیده و سرد شده باشد
سپس شیر را کم کم به مواد افزوده و در آخر گلاب را افزوده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم
فرنی را باید مدام هم زد تا ته نگیرد
ولی اگر ته گرفت مواد چسبیده را بلند نکنید
طعم غذا را خراب میکند
بعد از اینکه غذا به غلظت دلخواه رسید از روی شعله بردارید
این غذا بسیار مقوی بوده و برای کودکان و سالمندان که نیاز به غذای سبک و پر انرژی دارند توصیه میشود
برای صبحانه و سحری بسیار مفید است👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥣 #فرنی_کنجدی
#موادلازم:
🔹آرد برنج (2 ق غذاخوری)
🔹شیر (1 لیوان)
🔹کنجد (1 ق غذاخوری)
🔹گلاب (نصف ق چایخوری)
🔹نبات (یک تکه کوچک)
🔹موز و پودر بادام یا چهارمغز(در صورتی که قبلا امتحان کردید و بچه حساس نباشه) و دارچین برای تزئین(در صورت تمایل)
#طرزتهیه:
🔻شیر و آرد برنج و کنجد و نبات و گلاب را مخلوط کرده را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا جوش بیاید و به غلظت دلخواه برسد.
فرنی آماده ست
💠 #نکته:
حتما برای اضافه کردن مغزهای جدید به غذای کودک ابتدا از مقدار خیلی کم شروع کنید و تا دو روز صبر کنید؛ اگر علائم حساسیت نداشت میتونه بخوره.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
#غذای_کمکی
فرنی مخصوص شیر با جو🌾
مناسب برای 👼🏻 بالای 10ماه
#مرحله 1⃣
یک فنجان شیر🍼پاستوریزه کم چرب را با نصف فنجان جو🌾پرک شده در قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید و با یک همزن آنرا بهم بزنید تا جو🌾داخل شیر پخته شود. جو و شیر را به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید و مرتب به هم بزنید.
#مرحله 2⃣
وقتی مخلوط کمی خود را گرفت و اصطلاحا قوام آمد یک قاشق مربا خوری جوانه گندم🌾خورد شده و نصف فنجان آب سیب🍎 را در 5 دقیقه آخر طبخ به مواد داخل قابلمه اضافه کنید واجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد.
#مرحله 3⃣
مخلوط به دست آمده را در ظرف کوچکی بریزید و اجازه بدهید کمی خنک شود و به عنوان صبحانه به کودک بدهید.میتوانید به این خوراکی کمی دارچین اضافه کنید.
📜 #نکته:
1)سیب🍎 مزاج را تنظیم میکند کودکان مبتلا به اسهال و یبوست هر دو میتوانند با خوردن سیب به حالت متعادل برسند. براي بدست آوردن خاصيت ضد اسهالي سيب بايد آن را بدون پوست مصرف نمود و برای رفع يبوست بايد سيب را با پوست مصرف نمود تا به عنوان ضد يبوست عمل کند. موقع آب گیری از سیب دانه های سیب را خارج کنید.
2) میتوانید به این صبحانه پر خاصیت کمی عسل مرغوب اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#چیپس_خونگی تردو خوشمزه
سیب زمینی خوب نیست ولی گاهی بچه ها واقعا هوس میکنن بنابراین بهتره خونگی تهیه کنیم
برای اینکار باید سیب زمینی کوچک تهیه کنید که تقریبا به ارگانیک نزدیک باشه👌
#موادلازم
سیب زمینی
نمک دریا
روغن کنجد یا زیتون یاهر روغن سالمی که باب طبعتون هست
#نکته
این مقدار چیپس در تصویر فقط یک عدد سیب زمینی متوسط هست
#طرزتهیه
سیب زمینی هارا با پوست کن به لایه های نازک برش بزنید
تمام لایه هارو دریک ظرف بریزید و داخلش آب بریزید و یک شب در یخچال نگهدارید
👈🏻فردا صبح مقداری آب بچوشانید و سیب زمینی ها را از یخچال خارج کنید،ابکش کنید و در آب درحال جوش بریزید ،
فقط ۲دقیقه در آب جوش بماند کافیه
بعد دوباره آبکش کنید و تک به تک روی یک دستمال بچینید تا آبش کاملا گرفته شود ،حدود یک ساعت
دیگه تقریبا کار تمام شده
حالا باید درون تابه روغن بریزید و وقتی خیلی داغ شد سیب زمینی هارو در روغن درحال جوش اضافه کنید
بعد از سرخ شدن خارج کنید و حالا به آن با نمکدان کمی نمک دریا اضافه کنید
اینم چیپس با نمک دریایی😌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#فقطبالینک⛔️
☕️ چای گل گاو زبان و سنبل الطیب:
طبیعت: گرم و تر
#خواص:
خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه
#طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️