خوردن خیار در شب بیشتر میتواند از ابتلا به کبد چرب پیشگیری کند زیرا اثرات منفی غذاهای مصرف شده در طول روز را کاهش میدهد
🍏 افسردگی پاییزی با کاهش نور خورشید و کاهش ترشح هورمون ملاتونین، احساس خواب آلودگی و افسرده خویی و کاهش انرژی به همراه دارد.
استفاده از رنگ های شاد وطیف سرخ مثل نارنجی باعث کاهش علائم میشوند.
#خیار
🍒@Fruit_veg
افرادی که دچار بیماریهای کلیوی و مجاری اداری هستند بهتر است از خوردن گوجه سبز اجتناب کنند زیرا اسید اگزالیک موجود در این میوه بهاری میتواند منجر به تولید سنگها متبلور در کلیه و مجاری اداری شود و یا آن ها را تشدید کند. به افراد سرد مزاج توصیه میشود که گوجه سبز را با گلپر میل نمایند زیرا در صورت مصرف این میوه میتوانیم شاید بروز مشکلاتی در سلامتی این گونه افراد باشیم.
#گوجه_سبز
🍒@Fruit_veg
چغاله بادام سرشار از ویتامین C، ویتامین E، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است.
برای بهره مندی از این ویتامین ها، از چغاله بادام پخته می توان در تهیه خورش و از نوع خام آن بر روی سالاد استفاده کرد.
#چغاله
🍒@Fruit_veg
فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی مفید است و مواد موجود در توتفرنگی نشان دادهاند که میتوانند باعث بهبود و تقویت حافظه کوتاه مدت شوند.
#توت_فرنگی
🍒 @Fruit_veg
طالبی هم خانوادهی خربزه و گرمک است، اما به دلیل بافت لطیفی که دارد، نسبت به آنها زود هضمتر است. طالبی طبع گرم و تری دارد و میتواند برای درمان سوء مزاج سرد کبد، که موجب کم خونی و بلغم میشود را از بین ببرد. سوء مزاج سرد کبد بر اثر آلودگی هوا، خواب نامناسب و متابولیسم ناقص که ایجاد کنندهی رادیکالهای آزاد است اتفاق میافتد. اگر در روزهای گرم تابستان، مخصوصا به عنوان میان وعده در زمان کار، خود را به یک لیوان آب طالبی مهمان کنید در سلامتی کبد خود قدم بزرگی برداشتهاید.
#طالبی
🍒 @Fruit_veg
شاهتوت طبیعتی سرد داشته، بازکننده گرفتگی ها بوده و عوارض صفرا را از بین می برد. همچنین برای تسکین زخم های رودهای مناسب است.
#شاه_توت
🍒 @Fruit_veg
یکی دیگر از خواص نارنج این است که مصرف نارنج میتواند سوء هاضمه، معده درد و زخم معده را درمان کند. علاوه بر این مصرف نارنج میتواند موجب بهبود حرکات دودی روده شده و یبوست و اسهال را درمان کند.
#نارنج
🍒 @Fruit_veg
از آنجائیکه سیب سبز حاوی میزان قند کمتر و مقدار بیشتر فیبر در مقایسه با سیب قرمز است، برای کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مناسب است. البته به خاطر داشته باشید برای حفظ فواید این میوه، پوست آن را نکنید.
#سیب_سبز
🍒 @Fruit_veg
شفتالو دارای طبع سرد و تر بوده و در اکثر نواحی معتدل کاشته می شود؛ چین بزرگترین تولید کننده شفتالو بوده و مرغوب ترین نوع شفتالو در کشور گرجستان کاشته می شود شفتالو حاوی انواع مواد مغذی بوده و سرشار از ویتامین A, B1, B2, B3, B6، اسید پانتوتنیک و فولات می باشد و این میوه حاوی مواد معدنی نظیر منیزیم، فسفر، مس، منگنز، کلسیم، پتاسیم می باشد.یک پیمانه میوه شفتالو تکه تکه شده با وزن ۱۵۴گرم حاوی ۶۰ کالری است. عسل و مربای زنجبیل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج شفتالو هستند.
#شفتالو
🍒 @Fruit_veg
از خواص هندوانه ابوجهل میتوان به مواردی مانند ضد بیماری بلغم، مسهل بسیار قوی، درمان کننده کبد، آنتی بیوتیک قوی، ضد نقرس، درمان کننده صدای گوش، ضد سردرد و درد شقیقه، درمان کننده سیاتیک، درمان بیماری سرع، ضد بیماری قند، ضد خارش پوست، درمان کننده سفید شدن مو، جلو گیری از سکته مغزی، قاعده آور، ضد کرم معده و کرم کدو، پادزهر سم عقرب و مار اشاره کرد.
#هندوانه_ابوجهل
🍒 @Fruit_veg