🌿زغال اخته آبی یا بلوبری
🔸ویژگی بلوبری، رنگ آبی یا بنفش، مزه شیرین و مطبوع و اندازه کوچک آن است.
🔸اکثر بوته های بلوبری بهترین رشد را در آب و هوای سرد دارند، البته گونه هایی از بلوبری موجود است که در آب و هوای گرم عملکرد خوبی دارند.
#زغال_اخته_آبی
#بلوبری
🍒@Fruit_veg
🌿هویج
🔸مواد مغذی که در این گیاه خوشمزه وجود دارد با سم زدایی که انجام می دهد می تواند باعث سلامت پوست و مو و ناخن شود و ساخت سلول های جدید در بدن را بهبود دهد.
#هویج
🍒@Fruit_veg
🌿خرمالو
🔸خرمالو از میوه های پاییزی است که در عین خوشمزه بودن دارای خواص درمانی هم هست.
#خرمالو
🍒@Fruit_veg
🌿سیر
🔸سیر یک آنتیبیوتیک طبیعی، ضد قارچ و ضد ویروس طبیعی است.
#سیر
🍒@Fruit_veg
🔸با استفاده از برگ های مرزه به صورت ضماد می توانید از تحریکات پوستی بعد از گزش حشرات و پشه رهایی یابید. خاصیت ضد التهابی و قابض مرزه محل نیش حشرات را تسکین می دهد.خاصیت ضد باکتر ی محل نیش را ضد عفونی کرده و به بهبود محل نیش کمک می کند و استفاده مرتب از چای مرزه موجب از بین رفتن کرم های روده ای می شود.
#مرزه
🍒@Fruit_veg
🌿ملون
🔸ملون سبز و بدون خط است که در طب سنتی از پوست ملون برای کمک به درمان شکستگیها استفاده میشده است.
البته میوه ملون در ساخت شکلات، بستنی، آبمیوه و ژله نیز کاربرد دارد. ملون در تهیه انواع سالادهای میوه و دسر میوهای مهم محسوب میشود.
#ملون
🍒@Fruit_veg
🍍خواص و ویژگی های آناناس
🔸آناناس منبع سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی است و خواص و فواید زیادی برای سلامت بدن و درمان بیماریها دارد؛ از مهمترین خواص آناناس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت سیستم ایمنی بدن، قوی شدن ماهیچهها، درمان سینوزیت و آلرژیهای تورمی، کاهش لخته شدن خون، کاهش استرس، سلامت چشم و بینایی درمان، سرماخوردگی و سرفه، جلوگیری از سرطان، تقویت لثه، کاهش فشار خون، بهبود سلامت روده، بهبود هضم، درمان آکنه، درمان ترکهای پا، تقویت ناخنها، درمان ترک لبها، جلوگیری از ریزش مو و ضخیمتر شدن، مو بهبود بارداری، کمک به بدن برای تولید انرژی بیشتر، کمک به سلامت ذهنی، جلوگیری از آسم و...
#آناناس
🍒@Fruit_veg
🔸خربزه در مشکلات قلبی، ترمیم ریه، کاهش فشار خون و ترمیم سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
#خربزه
🍒@Fruit_veg
🌿شوید
🔸شوید یکی از سبزیهای پر خاصیت است که طرفداران بسیاری دارد. برگهای تازه و خشک شده سبزی شوید معطر میباشند و برای طعم دهی در خیلی از غذاها به کار برده میشوند. این سبزی در کنار طعم بی نظیرش، دارای خواص بی شمار و ویتامینها و مواد معدنی فراوان است به این ترتیب علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها دارای مصارف درمانی نیز میباشد.
#شوید
🍒@Fruit_veg