eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این کتلت مرغ خوشمزه : ✨ران مرغ چرخ شده یک کیلو ✨پیاز یک عدد ✨کره 50گرم ✨تخم‌مرغ 1عدد ✨بلغور 3قاشق غذاخوری ✨سس مایونز دو قاشق غذاخوری ✨نمک. فلفل سیاه به میزان لازم نکته ها 👇👇👇👇 🍁میتونید از مخلوط ران و سینه مرغ استفاده کنید. حتما ریز چرخ بشه. 🍁پیاز هم یا رنده کنید یا از چرخ گوشت رد کنید و خوب آبشو بگیرید. 🍁بجای بلغور میتونید از پودر نان باگت استفاده کنید. 🍁خوب ورز بدید و بذارید یک ساعت توی یخچال بمونه و استراحت کنه. 🍁روی حرارت ملایم سرخ کنید. 🍁شما میتونید با برنج هم سرو کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❗️خبری فوق العاده برای دیابتی ها❗️ 🍎دیابتیهای عزیزم.... 🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته بیا تو کانال زیر تا به آرزوت برسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1651966904C2c0f6a72cb اتصال مستقیم به فرم ویزیت 👇🏻 https://formafzar.com/form/usf7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه‌ای هنرمندانه منبع mostafa_bouhssaya کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی ترین فالوده دنیا همینه 👌فالوده چه عرض کنم معجونی براخودش 🌹برا فصل پاییز معمولا بیشتر استفاده میشه بخاطر تقویت سیستم ایمنی بچه ها که مریض نشن ولی برا تمام سال مصرفش عالیه 🌹درمورد خواصش سرچ کنین و ببینین چقدر خاصیت داره 🌹موادبرا۲تاسیب متوسط👇 ✅️سیب۲عدد(فرقی نمیکنه چه نمونه باشه) ✅️گلاب۳قاشق ✅️زعفرون یکمی ✅️عسل۱قاشق غذاخوری ✅️عرق بیدمشک اگردوست داشتین (سلیقه ایه) ✅️تخم خرفه (سلیقه ایه)بخاطرطبع سردش استفاده میشه 🌹نگران تغییررنگش نباشین اصلا مهم نیست 🌹من ناشتا میدم بچه ها بخورن برن مدرسه چون صبحانه معمولا نمیخورن حتی براوقتی امتحان دارن هم عالیه و باعث تمرکز میشه 🌹رنده ریزودرشتش سلیقه ایه یا بریزین تو مخلوط کن 🌹باورتون نمیشه چقدرخوش عطروطعمه 👌حتمن امتحان کنین 🌹نوشجون @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
رولت مینیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت مینیون اگه میخوای احتمال چسبیدن طرحت به کاغذ کم بشه از کاغذ نسوز استفاده کن 👌 اگرم نداشتی از کاغذ روغنی مرغوب استفاده کن توی دو پست قبل (رولت با طرح کاپ کیک) بهت یاد دادم کاغذ طرحدارت رو چه موقع بیرون بکشی آموزش کاپ کیک مینیون هم پستای قبل گذاشتم 💙💛 اگه میخوای تمام فوت و فن پخت این رولتای طرحدار رو یادبگیری حتما پیجمو فالو کن که بزودی دوره آموزشیش برگزار میشه🌼 @mahshid_rollcake @mahshid_rollcake @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:maha_hatam یه پیتزا املت لاکچری 🍕 @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 🔥پیشنهاد شام فوری و سریع خوشمزه و لوکس 😋😋😋 چیا میخایم 👇 فلفل دلمه ای از همه رنگ پیاز تخم مرغ نان ترتیلا یا پیتا یا لواش پنیر موزارلا نمک و فلفل کمی جعفری ژامبون یا مرغ پخته و ریش ریش شده @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 پیاز و فلفل ها رو ریز خرد کنید با مقداری کره تفت بدیدنمک و فلفل بزنید روی مواد ورقه‌های ژامبون بزارید و پنیر بریزید به تخم مرغ ها نمک و فلفل و آویشن و کمی جعفری اضافه کرده و خوب هم بزنید و بریزید روی مواد روش نون بزارید بعد مواد مثل کوکو به کمک یه بشقاب برگردونيد اجازه بدید تا نکن برشته بشه و پنیر ذوب بشه نوش جان 🥰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@ulkununhayati پیاز ترشی کنار سالاد همبرگر و مزه کباب @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 من دستور پياز ترشى خوشمزمو براتون میزارم براى سالاد یا با غذاهاى گوشتى و همینطور کنار همبرگر عالیه 🤌 مواد لازم 👇 پياز بنفش ريز خرد شده ۱ قاشق غذاخورى سرخالی سنگ نمک ۱ قاشق چاى خورى سرخالی پودر قند نوک ق چ پودر لیمو (جایگزین میتونید از لیموی تازه یا هر مرکباتی که دوست دارید استفاده کنید ) سركه ۱ فنجان چاى کوچک آب جوش ترجمه:dokhtarhaji403 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت مزه گوشت حلال و حرام علت خوشمزگی گوشت حلال به این علته کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
“شیربادام” معجزه ای برای همه افراد🥛 @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 ترافل بادام 👇 بعد از اینکه بادوم صاف کردید تفاله رو تو ظرفی بریزید مقداری بادوم زمینی خرد شده و مقداری هم خرد نشده ( میتونید از کره بادوم زمینی هم استفاده کنید )و شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بزارید تو یخچال تا سفت بشه بعد به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید( یا به‌صورت توپک های گرد در ست کنید و بغلتونید تو پودر نارگیل) شیر بادام یا almond milk خوشمزه و پرخاصیت کسانی که به دلیل رژیم گیاهخواری و یا حساسیت به لاکتوز به دنبال شیرهای گیاهی هستند، معمولا شیربادام یکی از انتخابهای مهم آنها است. شیربادام به دلیل دارا بودن میزان بالای کلسیم، می‌تواند تا حدی جای شیر گاو را بگیرد @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مدل های مختلفی داره رفقا که معروف ترینش میتونه کوفته تبریزی باشه این مدل رو خودم هم تا حالا تست نکرده بودم بنظرم عالی بود اگر از اکسپلور میای حتما پیجمو فاالو کن اموزش های باحالی برات دارم مواد مورد نیازت ؛ برنج یک لیوان شوید خوردشده ۱۰۰ گرم تو ویدیو جعفری گفتم 😬🖐️ پیاز دو عدد تخم‌مرغ دو عدد گوشت چرخ‌ کرده ۳۵۰گرم زرچوبه یک قاشق غذا خوری نمک و فلفل میزان کافی باقالی۳۰۰ گرم اب لیمو دو قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم نکته💥 زمان اماده سازی۳۰ دقیقه زمان پخت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه باقالی ها رو نیم پز برد دارید برنج رو هم دون بردارید این غذا برای چهار نفر است نوش جون کنید و از مزه های جدید لذت ببرید برام بنویس که قبلا درست کردی و اگر درست کردی چطوری درستش میکنی @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام با یه خمیر پایه، 3 طعم جذاب و دلبر کوکی رو بهتون آموزش بدم اونم بدون نیاز به جوش شیرین و بکینگ پودر 😍 @behh_food @behh_food ✅ کوکی ماچا، کاکائویی و ساده با یک خمیر پایه مواد لازم: 45 گرم تخم مرغ هم زده 180 گرم کره همدمای محیط 70 گرم پودرقند الک شده 200 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم نشاسته ذرت 5 گرم(1 ق غ)پودرکاکائو تیره 5 گرم (1ق غ) پودرماچا 1ق چ عصاره وانیل یا 1/4 ق چ وانیل معمولی شکلات چیپسی نسوز 👈داخل کاسه ای کره و پودرقند رو با همزن برقی زده تا پفکی و سبک بشه. تخم مرغ رو کم کم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم.آرد و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم و خمیر رو جمع می کنیم. خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده، یکی پودرکاکائو زده و یکی پودرماچا و دیگری ساده میزاریم. خمیر رو نواری روی سطح صاف پهن کرده و سپس به قطعات دلخواه تقسیم کرده(اگه ترازو ندارین اینجوری کوکی هاتون هم اندازه میشه) و سپس گلوله کرده و هر گلوله رو کمی پهن کرده و وسطش چند دونه شکلات چیپسی نسوز یا یه تیکه شکلات تبلتی گذاشته و خمیر رو خوب جمع کرده و گرد می کنیم. داخل سینی فر که کفش سیلپد انداختیم با فاصله می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی و لبه هاش خیلی کم تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک می کنیم. نوش جان 😋 _اگه می خواین کوکی هاتون تپلی تر بشه سینی رو اول نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد داخل فر از قبل گرم شده بزارین. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از غذاهای سنتی ایران که اخر ویدیو اسمشو بهت گفتم ترکیب اسفناج و مرغ و رب انار خیلی عالیه مواد مورد نیازت ؛ برنج سه پیمانه سینه مرغ یک تا دو عدد پیاز یک عدد سیر سه حبه پوره شده اسفناح ۵۰۰ گرم رب انار یک ونصف قاشق غذا خوری زعفران و نمک و فلفل مقدار دلخواه زرچوبه یک قاشق چای خوری نکته💥 افزودن سیر دلخواه هستش میتونید کمی شوید خشک هم استفاده کنید برنج رو کمی دونتر بردارید که شفته نشه این غذا برای چهار نفر هستش نوش جون کنید و از مزه های جدید لذت ببرید برام بنویس که قبلا درست کردی و اگر درست کردی چطوری درستش میکنی @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخرین پست تابستون سماق قاتق گیلانی که به گفته بعضی ها تو اردبیل به اسم تاس کباب هم شناخته میشه مواد مورد نیازت ؛ روغن به میزان لازم پیاز دو عدد گوشت کوسفندی ۵۰۰ گرم (با استخوان باشه بهتره) سماق دو قاشق سوپ خوری گرد لیمو نصف قاشق سوپ‌خوری(من نداشتم از لیموی حلقه شده استفاده کردم) سیب زمینی دو عدد نمک، فلفل،دارچین به مقدار دلخاه) زمان پخت ۹۰ دقیقه نکته💥 این خورش به صورت ترش پخته میشه شما به دلخواه ترشیش رو کم و زیاد کنید این غذا هم با گوشت و هم با مرغ میشه درست کرد این غذا رو هم با نان و هم با کته سرو کنید نوش جون کنید و از مزه های جدید لذت ببرید برام بنویس که قبلا درست کردی و اگر درست کردی چطوری درستش میکنی @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بوتیکی در چند طعم @cake_shikmike @cake_shikmike مواد مورد نیاز؛ آرد ۳۰۰ گرم آرد نخودچی ۱۵۰ گرم کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۶۰ گرم زعفرون دم کرده غلیظ به مقدار دلخواه پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پودر هل ۱ قاشق چ خ پودر زنجبیل نصف ق چ خ @cake_shikmike @cake_shikmike نکته مهم زمان اضافه کردن پودر قند آرد باید از داغی بیفته و سرد باشه. برای هر طعم شکلات رنگی مناسب اون طعم اضافه میشه و قالب سیلیکونی رو به مدت یکساعت داخل فریزر میزازیم کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار مواد تو کپشنه💓🍏 تخم مرغ ۳عدد درشت آرد ۱۶۰ گرم شیر ۷۰ گرم روغن ۱۲۵ گرم شکر دانه ریز ۱۷۰ گرم(من ترکیب شکر سفیدوقهوه ای زدم) بکینگ پودر ۱ونیم ق چ وانیل ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ نمک یک چهارم ق چ سیب خرد شده ۲عدد متوسط ✔️تخم مرغ ،شکر و وانیل رو حدود ۷دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه،آرد بکینگ پودر ،دارچین و نمک رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار روغن رو اضاف میکنیم و ۱۰ثانیه در حد مخلوط شدن می‌زنیم حالا آرد الک شده و شیر رو به تناوب اضافه میکنیم و با سرعت کم دستگاه یا با لیسک هم می‌زنیم 🌸 در آخر هم سیب خرد شده رو اضاف کرده و کمی مخلوط میکنیم و می‌ره تو فر ۱۸۰درجه‌از قبل گرم شده بمدت ۲۵_۳۰دقیقه تا زمانیکه سطح کاپ کیکا طلایی بشه و رنگ بگیره🧁 ❌من یکم از دارچین دستور رو به سیب ها زدم و گردو خرد شده برا تزیین زدم نوش جان💓🥰 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز میرزا قاسمی آموزشگاه آشپزی عسل asalculinaryschool @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر خوشمزه با پیاز و سبزیجات آموزشگاه آشپزی عسل asalculinaryschool مقدار مواد اولیه 👇 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز آب گرفته شده ۱۰۰ گرم سیر ۱۵ گرم جعفری ۱ گرم نمک ۷ گرم فلفل دلمه ای ۱۰ گرم سس خردل و ادویه دود به میزان لازم @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋 درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی یه شیشه برگ مو لازم داریم یک پیمانه برنج لپه مقدار کمی اختیاریه گوجه5عدد پیاز یکی بزرگ سبزی دلمه زرشک میدار کم اختیاری سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ مواد سس؛ آبلیمو نصف لیوان آب یک لیوان رب آنار نصف لیوان قرص ماجی ادویه ها؛ ادویه همه کاره پاپریکا زردچوبه فلفل قرمز نمک مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰 اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرشو ببین مارشمارو تبدیل به کاموا میشه 🤩🤩 @mim_tasty_ بقیه پستارو هم ببین و ایده بگیر🤗  ✅کپشن خیلی خیلی مهم 👇🏼 طرز درست کردن گوی شکلاتی رو هم استوری میزارم واستون 🥰 این مارشمالوهای جذاب در عین سادگی اما نکته دارند..... مواد لازم: پودر ژله : ۱ بسته آب جوش : یک سوم لیوان شکر : یک قاشق غذاخوری اول سه تا ماده رو باهم ترکیب کنین و بذارین رو بخال کتری تا شفاف بشه و مواد کاملا تو آب حل بشه ( حدود ۵ ، ۶ دقیقه زمان میبره ) بعد بریزین تو کاسه بزرگ تر و ۷ ، ۸ دقیقه با همزن برقی بزنین شما هم میتونین از هر رنگ ژله ای استفاده کنین اول روی سینی نشاسته ذرت میپاشیم کامل پخش میکنیم حالا مواد و میریزیم توی قیف و طبق ویدئو روی نشاسته ذرت بصورت ویدئو پایپ میکنیم میزاریم داخل یخچال ببنده بعد دوباره روشو نشاسته ذرت میپاشیم و بعد مثل ویدئو دور یه گوی شکلاتی میپیچیم ‼️حالا نکات خیلی مهمش: ❎مواد مارشمالو زود سفت میشه ، اگه تو قیف سفت شد ، یه آبکش استیل بذارین رو کتری که زیرش کم باشه و آب در حال جوش باشه ، حدود دو دقیقه قیف و که مواد مارشمالو توش سفت شده رو بذارین تو آبکش و هی جا به جاش کنین ، بعد از توی آبکش بردارید و با دست قیفو ماساژ بدید تا مواد یکدست بشه. ❎ اگه با همزن هی هم زدی و فرم نگرفت و پف نکرد و سفید نشد ، بدون آب زیاد ریختی ‼️ ترجمه 👇 @mim_tasty_ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج: ۷۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت: ۵۰۰ گرم لپه: ۱/۲ پیمانه آلو بخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل خورشت می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته.بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست. یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکم خلاقیت چشم مهموناتو به میز پذیراییت خیره کن🤩🤩🤩 خمیر هزارلا از اون خمیراییه که هزاااار مدل فینگرفود و پیش غذا میشه باهاش درست کرد مثل این فینگر یلدایی که هم آسونه هم جذابه هم خوشششمززززه😎 @cook.fatimaa @cook.fatimaa . مواد لازم:🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 3 عدد سیب زمینی پخته نصف سینه مرغ پخته خیارشور ۵ق غ 5 ق غ ذرت 4 ق غ گردوی خرد شده 5 ق غ انار دان شده سس مایونز به مقدار لازم نمک فلفل سیاه در صورت دلخواه (مقداری شوید) . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . طرز تهیه؛ خمیر هزارلا رو بزارید بیرون که کامل به دمای محیط برسه بعد روی تخته باز کنید و وردنه بکشید حالا با یه کاتر گرد به اندازه ی قالب مافینتون برش بزنید قالب رو چرب کنید و از خمیر هزارلایی که برش زدید داخل قالبتون بزارید و دور تادورش رو به قالب فیکس کنید و کف خمیر رو چنگال بزنید که موقع پخت زیاد پف نکنه و حالت کاسه ایی داشته باشه بعد تو فر از قبل گرم شده بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه اجازه بدید بپزه (نیازی به گریل نداره فقط المنت و شعله پایین روشن باشه) . بعد از اینکه مافین ها پخت از موادی که درست کردیم داخلش رو پر میکنیم و با انار و چند برگ جعفری تزیین میکنیم به همین راحتی🥰🥰 . 🔴نکته ی مهم: . مواد میانی کاملا سلیقه اییه میتونید از هرموادی که دوست داشتید برای مافین استفاده کنید هر موادی هم که دوست نداشتید میتونید حذف کنید و یا مزه ی جدید بهش اضافه کنید😌 نوش جان🙏🏻☺️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽