eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ مِنْ أَلِيفٍ آنَسَ مُقْبِلاً فَسَرَّ وَ أَوْحَشَ مُنْقَضِياً فَمَضَ‏ بدرود اى همدم ما كه چون بيايى، شادمانى و آرامش بر دل ما آرى و چون بروى، رفتنت وحشت خيز است و تألم افزاى. سلام و نور بزرگواران صبح بیست و سومین روز از ماه مبارک براتون پر از خیر و برکت باشه ان‌شاء‌الله کم کم داره وقت خداحافظی با ماه زیبای رمضان از راه می‌رسه🥺 الهی که دستاتون پر از استجابت دعا باشه وقت وداع امروز رو هم با نام زیبای خداوند آغاز می‌کنیم تقدیم نگاهتون💐👇
دمی ماش با گوشت🍛 مواد لازم:🍱 برنج ۳ پیمانه🍚 ماش ۱ و نیم پیمانه گوشت چرخکرده یا آبگوشتی گوسفندی ۲۰۰گرم🥓🥩 پیاز متوسط ۱عدد🧅 سیر ۳حبه🧄 نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه🧂 طرز تهیه:👩‍🍳 ابتدا ماش را با کمی آب خیس کنید. برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه، روی حرارت قرار دهید تا سبک شوند. سپس زردچوبه و گوشت چرخکرده را اضافه کنید. بعد از این که گوشت کمی رنگ عوض کرد، نصف پیمانه آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت پخته شود. ماش را به همراه کمی آب بگذارید تا نیم پز شود. ماش نیم پز شده را به همراه ۱ پیمانه آب به گوشت پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. آب دمی ماش باید تا حدی باشد که روی مواد را بگیرد. سپس دمکنی را روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۵۰ دقیقه دم بکشد. طبع غذا: نکات:🔍 💚این غذا بدون سرخ کردنی است. 💚مناسب بیماران دیابتی است. 💚می‌توانید از سیب‌زمینی کبابی و هویج هم در طبخ دمی ماش استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی🍆 زود و بدون دردسر جدا شود، بعد از کباب شدن آنها را داخل یک نایلون بگذارید تا چند دقیقه بماند. آنوقت براحتی پوستشان کنده می‌شود‌ بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببیند😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
غذاها و مواد مضر و چاق کننده ❤️‍🩹الویه ❤️‍🩹پیتزا ❤️‍🩹همبرگر ❤️‍🩹لازانیا ❤️‍🩹ماکارونی ❤️‍🩹هات داگ ❤️‍🩹ساندویچ سوسیس ❤️‍🩹برنج آبکش ❤️‍🩹سیب زمینی سرخ کرده ❤️‍🩹لبنیات پرچرب ❤️‍🩹تنقلات(پفک، چیپس، تخمه، بستنی،کیک، شکلات و بیسکوییت و هر شیرینی بازاری و قنادی) به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم همراهان عزیز یه سوال بپرسیم؟😊 توی نظرسنجی زیر شرکت کنید و به سوال جواب بدین ببینیم چند درصد پاسخ صحیح می‌دن👌 👇❓
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴 سوال:❓ چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن می‌شود؟ الف) ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه روی چای خشک🧐 ب) ریختن چای خشک روی آب جوش ۱۰۰ درجه🧐 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه گل نارنگیِ نارنجیِ نازی😍 نوش جان و نگاهتون🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
من روی آمدن به ضیافت نداشتم اما دلم خوش است که غفار می‌خرد❤️ قبول باشه بندگی‌هاتون به درگاه خداوند مهربان بنده‌نواز خیلی التماس دعا داریم 🌷🍃اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا