فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای ماهو😋
مواد لازم:🍱
شکر ۳ ق غ🥡
کره ۱۰۰ گرم 🧈
شیر عسل ا لیوان🥛
گلاب ۳ ق غ
زعفران ۳ ق غ
#نکات_سلامتی:💚
✨شکر رو تفت ندید تا کاراملی بشه، بهتر هست آن را همان ابتدا با کمی آب یا گلاب حل کنید، کمی گرم کنید و بقیه مواد رو به ترتیب بهش اضافه کنید.
✨از شکر قهوهای که استفاده کنید، درجه گرمی و تری حلوا بالاتر می ره😊
✨از خامه و ماست در طبخ غذا و حلوا و شیرینیها استفاده نکنید، کلا فقط شیر رو می تونیم با بعضی غذاها بپزیم. به جای خامه از آرد استفاده کنید، درجه گرمی و تری حلوا بالاتر می ره.
#نکات_طبخ👩🍳
👩🏼🍳بعد از اضافه کردن کره نگران نباشید کمی اگه سفت شد هم بزنید کاملا یکدست میشه.
👩🏼🍳حلوای ماهو باید مرتب هم بخوره تا حباب غلیظ روی سطح کار دیده بشه از روی حرارت بردارید چون بعد سرد شدن سفت تر می شه.
طبع حلوا ماهو:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#حلوای_ماهو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#آب_یــــــــــخ
خوردن آب💧 زیاد و یا آب یخ🧊 در بین غذا اصلیترین عامل بیماری های #کبدی از جمله بیماری #کبد_چرب است.
همچنین روزها و شبها ایستاده آب خوردن باعث ایجاد #کبد_چرب و #آلزایمر میشود.
آب را در حالت نشسته میل کنید، هم روز و هم شب.🌚🌞
بهتر است از آب معمولی و بدون یخ استفاده کنید. 👌
طبایع و امزاج گرم🔥 که نیاز به آب خنک دارند، آب معمولی را داخل یخچال قرار داده تا خنک شود و استفاده کنند.
راه دیگر خنک کردن آب معمولی این است که یخ را داخل نایلون قرار دهید و درش را گره بزنید و آن را داخل پارچ آب معمولی قرار دهید. آب خنک می شود بدون اينکه مستقیما داخلش یخ بیندازید.🍃
#فوت_و_فن
#آب
#آب_یخ
#کبد_چرب
#آلزایمر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به😋
هندونهش آبدارتر و خوشمزهتر شد😍
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
روز معلم- رادیو اینترنتی_.mp3
1.74M
مردگانی که با نَفَس قدسی عیسی مسیح زندگی دوباره یافتند چگونه قدردان ایشان بودند؟ با کدام واژهها؟
بی شک جز اینکه تا آخرین لحظاتِ عمرِ نَفَسهاشان مبهوت بودند، کاری از دستشان برنیامد.
و سهم آنها که عارف شدند به مسیح، عشق ورزیدن شد. زنده شدند به عشق و برای همیشه واله.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
پس علمآموز مکتب بیبدیل نور و علم، که جانش زنده به دم مسیحایی استاد است، چطور حق شکرگزاری و سپاس را بجای بیاورد؟ با کدام واژهی شایسته؟
که معلمی شغل انبیاست...
بعد از این با کدام کلمات، نور را شاکر خواهیم بود؟
فرشته ی جانش را چطور ارج نهیم که از ظلمت به نور پروازمان داد.
سپاسگزار کدام واژه از علم و حکمت بیدریغش میتوان بود.
برای چشمی که پای درس نگاهش زیباتر میبیند،
گوشی که عمیقتر میشنود،
دلی که صبورتر شده،
و جانیکه سرشارتر...
راهی برای قدردانی هست؟
گرمای وجود خورشید را
روشنایی بخش شب را
جاری و همیشه در راه بودن رودخانه را
راز زیبای کویر را
لطافت جنگل را
ایستادگی کوه را
جانِ بیبدیل را
با کدام هِبه سپاسگزار باشیم؟
راهی جز ایستادن، مبهوت ماندن و غرق شدن در بحر آرامش علم و دانش نیست.
برای عاشق راهی جز زنده ماندن تا ابد به دم مسیحایی عشق وجود ندارد.
کاری از رادیو اینترنتی فرهنگ رضوی
استاد بزرگوار
جناب آقای سید روح الله حسینی
روزتان مبارک🌷
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
میرزاقاسمی مواد لازم:🍱 تخم مرغ ۳ عدد🥚 بادمجان ۴ عدد🍆 گوجه ۴ عدد🍅 سیر یک بوته🧄 نمک و ادویه به م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالی_مخاطب
ما هم رفتیم باغ و میرزاقاسمی درست کردیم😋
جاتون خالی
اما میرزاقاسمی رو باید شمال خورد😋 مسافرت که رفته بودیم شمال، همه خانواده کباب سفارش دادن، من میرزاقاسمی.
همشون بهم خندیدن🥲
هیچکدوم از کبابشون خوششون نیومد، به هر کدوم یه لقمه میرزاقاسمی دادم، نزدیک بود انگشتاشونم باهاش بخورن😅
فرداش همشون میرزاقاسمی سفارش دادن😄
#ارسالی_مخاطب
#آشپزی
#میرزا_قاسمی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
پنیر را با گوجه و خیار مصرف نکنید🥶
زیرا هر سه سرد هستند و مصرف چند سردی باهم سردی بدن و مغز را بالا برده، موجب کسالت و بیحالی، تنبلی، کندی ذهن و خواب آلودگی می شود.
پنیر را حتما با گردو و در وعده شام میل کنید😋
#فوت_و_فن
#پنیر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون
موادلازم
موز🍌
بستنی🍦
گردو
بادام
عسل🍯
خرما🌴
کنجد
پودر نارگیل
شیر
طبع معجون:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
🔥معجون ها معمولا بخاطر حجم زیاد آجیل، دارای طبیعت گرم و خشک هستند.
🌰معجون ها بیشتر مناسب طبایع سرد و ضعیف هستند، طبایع و امزاج گرم بهتر است با احتیاط بیشتری مصرف کنند
🍯دقت کنید از شیر و خامه در معجونها استفاده نکنید، برای مرطوب کردنش کافیه عسل اضافه کنید.
#معجون
#دسر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
در فصل بهار گوشت .....بیشتر از گوشت .....توصیه میشود.
۱)گوشت پرندگان_گوشت قرمز
۲)گوشت قرمز_گوشت پرندگان
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/dto8p
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزا با وجود ایشون👈🍉👉
هنرنمایی کردن،
آسون و
خوشمزه و😋
آبداره
پس زود دست به کار شو😊
#تزیین
#هندوانه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر🐣🐥
مواد لازم:🍱
مرغ 🐣
پیاز 🧅
آلو
کشمش
زرشک
زعفران
لیمو ترش🍋
نمک🧂
فلفل سیاه
پودر کاری
زرد چوبه
ادویه سیر
یک ساعت اجازه بدید بپزه و بعد از یکساعت می تونید ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه داخل فر بگذارید تا طلایی بشه.
نوش جان 🥰
طبع مرغ شکم پر:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
🍎درجه سردی لیمو خیلی بالاتر از نارنج هست، بهتر است از نارنج استفاده بشه، غیر از آن نارنج طعم دهنده اصیلی است، و دارای عمری طولانی اما لیمو اینطور نیست.
🍏پیازها رو اینقدر زیاد سرخ نکنید😢🥵
🍎و مرغ رو هم با کمی روغن کنجد کمی تفت بدین😊
🍏زرشک هم سردی بالایی دارد و استفاده بیش از حد از آن باعث ایجاد سودای غلیظ و ناصالح میشه، مثل ترشیجات.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا کفگیری تبریز
مواد لازم:🍱
آرد 🥡
کره🧈
روغن جامد
پودر زنجبیل🫚
پودر هل
پودر بادام
پودر قند🍚
گلاب
زعفران دم کرده
#نکات_سلامتی💚
🌸به جای روغن جامد از کره حیوانی یا روغن کنجد استفاده کنید.
🌸و از شکر قهوهای به جای خاک قند.
طبع حلوا:
#گرم_و_خشک
خیلی مهم:💡
اگر به جای روغن جامد از روغن سالم( کره حیوانی) و به جای خاک قند از شکر قهوهای استفاده کنید، رطوبت حلوا بیشتر شده و طبع آن #گرم_و_تر خواهد بود. پودر پسته هم که به جای پودر بادام باشه، این طبیعت قویتر میشه😊
خیلی مهم تر:
چه خوبه که موقع تهیه غذا وضو داشته باشیم و قاعدتا ناخن نکاشته باشیم😊
این به سفره و حرمتش و غذا و برکتش نزدیکتر خواهد بود✨
#حلوا
#حلوا_کفگیری
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj