تغذیه دوران بلوغ
خوراک بادمجان
🔹طبع غذا: گرم و مرطوب
🔸مواد لازم:
گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۵۰گرم/سیب زمینی ۲عدد/پیاز ۱عدد/آرد سبوسدار ۲ قاشق غذاخوری/بادمجان ۲عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینیها را حلقه کنید و در تابهای، روی حرارت بپزید. بادمجانها را حلقه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را رنده کنید. سپس با گوشت، آرد، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست ورز دهید. در یک ظرف دیگر، رب آلو، آب لیمو ترش و ۲ لیوان آب جوش را مخلوط کنید. سیب زمینیها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجانها را روی آنها قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به اندازهی بادمجانها پهن کنید و روی آنها قرار دهید. سس را که از قبل آماده کردهاید، روی بادمجانها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
شاورما مرغ
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۳۰۰گرم/پیاز ۱عدد/سیر رنده شده ۲ حبه/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/ارده ۲ قاشق غذاخوری/لیمو ترش تازه ۱عدد/نان لواش ۱۰عدد/زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت ورقههای نازک برش دهید. در کاسهای، مرغها، نیمی از سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، زنجبیل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا مرغها مزه دار شود. تابه گریل را روی حرارت گرم کنید. تکههای مرغ را داخل تابه قرار دهید. پس از این که یک طرف مرغها گریل شد، آنها را برگردانید. پیاز را خلال کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. در یک ظرف دیگر، ارده، مابقی سیر رنده شده، نمک، فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید. یک لایه نان را پهن کنید و روی آن کمی از مخلوط ارده بریزید. سپس مقداری از مرغها و پیاز خلال شده را وسط نان قرار دهید. ساندویچها را داخل تابه گریل قرار دهید. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت
سوپ لوبیا و سبزیجات
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
لوبیا سفید ۱/۳ پیمانه/پیاز خرد شده ۱عدد/هویج خرد شده ۱عدد/کرفس خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/کلم برگ خرد شده ۲قاشق غذاخوری/جعفری تازه، خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/آب مرغ ۲ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا لوبیا و آب را در یک ظرف، روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد. پیاز را در تابهای، روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که کمی سبک شدند، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه بپزید. سپس کلم را اضافه کنید و هم بزنید تا کلمها نرم شوند. درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. پس از این که لوبیاها پخته شد، به همراه آب مرغ به سبزیجات اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا سوپ به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس جعفری تازه را اضافه کرده و نوش جان کنید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
💥تخفیف ویژه ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها 🎉
💯 تخفیف استثنایی محصولات ارگانیک فروشگاه 👉
💯 تخفیف 20 درصدی تمامی کلاسهای آموزشگاه 👉
✨این تخفیف ها فقط تا فرداشب هست. بالاخره ما سید هستیم و باید عیدی بدیم. این هم عیدی ما به شما عزیزان 😊. ان شاء الله استفاده بفرمایید
✴️ #انتشار_عمومی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
🤱غذای مادران باردار و شیرده
پلو بخارا
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/هویج ۴عدد/پیاز ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کشمش ۱/۲ پیمانه/چوب دارچین ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشتهای تکهای را به پیازها اضافه کنید. فلفل سیاه، چوب دارچین و ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و بگذارید گوشت پخته شود. هویجها را خرد کنید. سپس داخل تابهای، روی حرارت کمی تفت دهید. پس از این که گوشت پخته و نرم شد، هویجها را اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و بگذارید گوشت و هویج پخته شوند. برنج را در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. کشمشها را داخل تابه کمی تفت دهید. سپس گوشت و هویج را روی برنج بریزید و با کشمش تزئین کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
پوره سیب و گلابی
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
سیب ۱ عدد/ گلابی ۱ عدد/آب ۲ لیوان
🔹طرز تهیه:
ابتدا سیب و گلابی را پوست بگیرید و هستههای آنها را جدا کنید. سپس تکههای سیب را در قابلمهای، روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید. درب ظرف را بگذارید و سیبها را به مدت ۲ دقیقه بخار پز کنید. سپس تکههای گلابی را اضافه کنید. میوهها را تا زمانی که خیلی نرم شوند، بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. میوههای بخار پز شده را در مخلوط کن بریزید و تبدیل به پوره کنید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ
شیرین پلو
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۲عدد/برنج ۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/خلال بادام ۶۰ گرم/زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری/هل، آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/شکر قهوهای ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با پیاز بپزید. استخوانهای مرغ را جدا کرده و آب مرغ را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغها بریزید. حرارت را ملایم کنید تا مرغها کاملا پخته شوند. شکر، هل و زعفران را در کاسهای مخلوط کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. نصف برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس تکههای مرغ را روی برنج قرار داده و نصف دیگر برنج را روی مرغها بریزید. خلال بادامها را روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج نرم شوند. سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. پس از این که برنج پخته شد، برنج را با زعفران، هل و شکر مخلوط کرده و با خلال بادام تزئین کنید.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
کوکو سیب زمینی و عدس
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد/پیاز ۱عدد/عدس ۱/۲ پیمانه/آرد سبوسدار ۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ ۱ عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا عدس را از قبل در آب بخیسانید. سپس آنها را با مقداری آب بپزید. پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که کمی سبک شدند، عدس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سیب زمینیها را آب پز کرده و به صورت پورهای نرم و یک دست در آورید. تخم مرغ و آرد را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه ۱ قاشق غذاخوری از سیب زمینیها بردارید و به شکل گلوله درآورید. داخل آن را حفره ایجاد کنید و به اندازه دلخواه از مواد عدس بریزید و آن را به شکل کتلت درآورید تا مواد عدس در وسط قرار گیرد. سپس هر دو طرف آنها را در ماهیتابه، روی حرارت ملایم بپزید.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
════════════✦✧ ⃟🌯
👩🍳 اِشکنه
🔸طبع غذا: #معتدل_و_مرطوب
مواد لازم:
یک عدد پیاز متوسط
۲ عدد تخم مرغ
۲عدد سیب زمینی
پودر گوجه یا کمی رب(به جای رب گوجه، میتوان رب انار جایگزین کرد)
ادویه مخصوص، نمک دریا، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
سبزیجات معطر (گشنیز، زیره، شمبلیله، تخم شوید پودر شده)
کمی روغن زیتون یا کنجد
دستور پخت:
آب را به جوش میآوریم، پیاز را رنده میکنیم و داخل آب میریزیم، کمی که جوش خورد، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را اضافه میکنیم.
سیبزمینی را نگینی خورد کرده و اضافه میکنیم. کمی روغن زیتون یا روغن کنجد، سپس سبزیجات معطر را اضافه میکنیم. بعد که جا افتاد، تخم مرغها را میشکنیم و داخلش میریزیم. در نهایت هم زمان سرو، نمک دریا را اضافه میکنیم.
و بعد هم نوشجان
#غذای_بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
تغذیه برای تقویت بدن
سوپ سیر و زنجبیل
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
پیاز بزرگ ۱ عدد/سیر ۱۰ حبه/زنجبیل ۱ عدد/آب مرغ ۲ لیوان/جعفری تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. آب مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از این که به جوش آمد، سیر، پیاز و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از این که سوپ آماده شد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای سالمندان
سوپ کلم
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
کلم پیچ خرد شده/هویج خرد شده ۱عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۲ حبه/عدس قرمز ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۶ پیمانه/ریحان تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز، هویج و سیر را داخل قابلمه بریزید، درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا وقتی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. کلم پیچ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس عدس قرمز و ریحان تازه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که عدس و کلم بپزند، روی حرارت نگه دارید.
#پنجشنبه_سالمندان
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🍪توپک انرژي زا
🍩خيلي موقعها دلمون يه خوراكي شيرين ميخواد، چه بهتر كه اين خوراكي شيرين، سالم و مفيد هم باشه.
اين توپهاي خوشمزه براي دوستان ورزشكار يا عزيزاني كه رژيم دارن هم خيلي مفيده(البته روزي يدونه 😉)
.
🔹مواد لازم:
جو دو سر پرك يك پيمانه،عسل يك سوم پيمانه،كره بادوم زميني نصف پيمانه،پودر نارگيل دو سوم پيمانه، پودر بذر كتان حدود نصف پيمانه،شكلات چيپسي شش ق غذاخوري
🔹طرز تهيه:
عسل و كره بادوم زميني رو مخلوط كنيد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب مخلوطشون كنيد.
مواد رو داخل يخچال بذاريد تا كاملا خنك بشه و فرم دادن بهش راحت باشه بعد داخل دستتون اندازه گردوي كوچيك برداريد و گرد كنيد،اگه كمي چسبنده بود دستتون رو يكم مرطوب كنيد.
اين توپها رو داخل ظرف دردار و در يخچال نگه داريد.
#دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
توپک نارگیلی
طبیعت: گرم و تر - مقوی
🔸مواد لازم:
شیر ۱/۲ پیمانه/عسل ۳ قاشق غذاخوری/پودر نارگیل ۱ پیمانه/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/بادام، خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/گلاب ۲ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا پودر نارگیل را در تابهای، روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد. پس از این که پودر نارگیل تفت داده شد، شیر، عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. در این مرحله، مخلوط آماده شده را در ظرفی بریزید و به آن پودر هل و بادام را اضافه کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این که مواد را از یخچال خارج کردید، به اندازهی یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و کاملا گرد کنید. سپس آنها را داخل پودر نارگیل قرار دهید تا کاملا به پودر نارگیل آغشته شوند. توپکها را میتوانید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
#جمعه_دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده
رشته پلو با گوشت
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/رشته پلویی ۲۵۰ گرم/پیاز ۱عدد/کشمش ۱۰۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا منسجم شود. سپس مقداری از گوشت بردارید و گرد کنید. گوشت قلقلیها را در تابهای، روی حرارت ملایم بپزید. داخل یک قابلمه، آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. پس از این که برنج کمی نرم شد، رشتهها را اضافه کنید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را آبکش کنید و به مدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید. کشمشها را که از قبل با آب گرم خیس کردهاید، روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را با مایه گوشتی و کشمش، تزئین و نوش جان کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════