eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
836 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری یه قوطی شیر عسلی رو به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنین ۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین ۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین کمی بادام زمینی رو خرد کنین شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه ای😍😋 مواد لازم: کره 🧈۵۰ گرم آب💧 ۱ پیمانه شکر🍚 ۱ ق غ( من بیشتر میریزم چون دوست دارم یکم نونم شیرین تر باشه) نمک🧂 ۱ پنس آرد🥡 ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۴ عدد بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ وانیل🌸 ۱/۴ ق چ ❌بذارین خمیر یکم از داغی بیفته بعد تخم مرغا رو اضافه کنین ❌من از دو مدل ماسوره استفاده کردم و نهایتا از مدل ساده که سرگرد دراومده عکاسی کردم اما فرقی نداره میتونین از ستاره ای که تو ویدیو نشون دادم استفاده کنین و توی نتیجه تاثیری نداره ❌داغ زدن شیرینی یه مرحله مهمه که حدود ۳-۵ دقیقه طول میکشه و باید کامل انجام بشه تا پف شیرینی نخوابه ❌از ۲۰ دقیقه قبل فر رو گرم کنین تا دمای فرتون باعث نشه پف شیرینی بخوابه ❌ ده دقیقه اول با دمای ۲۲۰ درجه و بعدش دما رو ۱۸۰ بذارین این کمک میکنه که شیرینی پفشو از دست نده 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ شیر خامه پودر قهوه شکر کرم کارامل بیسکوییت لوتوس پودرشده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
‍ کیک فنجانی رژیمی🧁 تخم مرغ : دو عدد شیره انگور: هشت  ق غ وانیل : یک چهارم ق چ روغن : شش ق غ آرد : ده ق غ بکینگ پودر : دو قاشق چ سرپر آب : دو ق غ دارچین نصف ق چ تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال  به هم میزنیم شیره انگور و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم آب و دارچین رو آضافه و بعد آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین فرق نداره چه جنسی باشه فقط نشکن باشه  و یک سوم بریزین توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه) بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن بعد از بیست  دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین  ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن بعد از ده دقیقه کیک آماده هست. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت خامه ای🥲 تخم مرغ خنك و يخچالي ٦ عدد آرد ١٢٠ گرم شكر ٦٠ گرم شير ٦٠ گرم روغن ٦٠ گرم عسل يك ق غ وانيل مقداري نمك نوك چاقو 🔹زرده ها و سفيده هارو جدا ميكنيم 🔹سفيده رو كمي ميزنيم تا كف كنه بعد شكرو كم كم اضافه ميكنيم و ميزنيم تا سفيده فرم بگيره و از ظرف نريزه وقتي ظرفو برگردونديم 🔹زرده ها ،وانيل،عسل ،روغن و شير رو كمي مخلوط ميكنيم با همزن دستي بعد آرد و نمك رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي خوب تركيب ميكنيم 🔹سفيده رو توي دو مرحله اضافه ميكنيم و آروم به حالت دوراني تركيب ميكنيم 🔹مواد  که ترکیب شد میریزیم داخل قالب ۴۰*۳۰ که کاغذ روغنی انداختیم کفش با لیسک یا هر وسیله ای مواد رو به همه جای قالب میریزیم و سطحشو صاف میکنیم 🔹میره داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه 🔹طبق کلیپ لای پارچه میپیچیم رولت رو به آرومی و یک ساعت زمان میدیم تا کامل خنک شه 🔹بعد از یک ساعت آروم باز میکنیم و خامه ی فرم گرفته میزنیم و دوباره رول میکنیم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده فقط با دو قلم مواد 🍦🍪 بیسکوییت مادر بستنی وانیلی 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛄️🥥⛄️آدم برفی نارگیلی⛄️🥥 💚۲ واحد پودر نارگیل رو با ۱ واحد شیر عسلی مخلوط کنید . 💚بافت مواد در حدی باشه که به راحتی شکل بگیره اگر نیاز بود با اضافه کردن مواد میتونید تنظیمش کنید . 💚از مواد دو تا توپ یکی کمی بزرگتر و یکی کمی کوچیکتر درست میکنیم و داخل پودر نارگیل میغلتونیم . 💚با شکلات آب شده سر و بدن رو به هم مچسبونیم و شال گردن پاستیلی رو هم دور گردنش فیکس میکنیم . 💚برای چشمها هم از شکلات آب شده استفاده کردم همین طور دکمه ها . 💚برای درست کردن دستش که حالت شاخه ی درخت باشه من از قالب کریستالهای برفی  استفاده کردم . 💚برای بینی که میخواستم مثل هویج باشه هم از مالد برگ .😉 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو بستنی یه دسر واسه مهمونی 🍨🍪 بستنی : ۱ لیتر  موز : ۲ عدد شکلات چیپسی یا خرد شده : ۱۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عیدِ نیم ساعته که تو تابه درست بشه همینه از دستش نده🤩🤩 یک عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل رو با همزن دستی، ۱۰ دقیقه هم بزنین تا کرم رنگ بشه یک دوم لیوان روغن مایع اضافه و ترکیب کنین یک و نیم لیوان آرد رو کم کم با الک اضافه و مخلوط کنین با دست ورز بدین تا خمیر جمع شه یک قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزین و یکم دیگه ورز بدین زیاد ورز ندین که به روغن بیوفته خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر با وردنه پهن کنین کاتر بزنین داخل یه تابه رو با کمی روغن چرب کنین شیرینی ها رو بچینین درشو با دمکنی ببندین و با حرارت خیلی ملایم ۱۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه وقتی سرد شد با شکلات آب شده و ترافل تزیین کنین پیشنهاد میکنم حتما واسه عید درستش کنین چون فوق العاده آسونه و طعمش عالیه نوش جان😍😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماندگاری خیلی بالایی داره و برای عید نوروز خیلی مناسب و اقتصادیه🤗 خیلییی هم با چای میچسبه🤤 🌺مواد لازم : ۱لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر قند وانیل و پودر هل اختیاریه 🌺همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد اصلا ورز ندید، به اندازه یه گردو بردارید و داخل تابه چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته بزارید ، به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم و شعله پخش کن بزارید بپزه تا زیرش طلایی بشه. ❌بزارید کاملا خنک شه بعد از تابه دربیارید روشم میتونید با چاقو طرح بزنید و سیاه دونه و پودر پسته و نارگیل بپاشید. داخل فر هم میتونید با دمای ۱۶۰ و ۱۰ دقیقه زمان بزارید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کوکی خوشمزه و سه سوته تقدیم شما دوستای گلم . . تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان وانیل کمی آرد ۳ لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ بکینگ پودر ۲ ق چ اسمارتیز به مقدار لازم تخم مرغ ،شکر،روغن،وانیل.با هم مخلوط میکنیم تا سفید و کشدار شه،آرد بکینگ پودر ،پودر کاکائو با هم مخلوط میکنیم تو مواد الک میکنیم .خمیر با لیسک جمع میکنیم تا یکدست شه،حالا تیکه های اندازه گردو بر میداریم و خوب گلوله میکنیم طوری که هیچ خطی روش نمونه .بعد اونا رو با فاصله تو سینی فر میزاریم .کف سینی فر کاغذ روغنی میزاریم .روی کوکی ها رو با اسمارتیز تزیین میکنیم . فر از قبل گرم شده دما ۱۸۰ مدت ۱۰ دقیقه .حتما بعد ۷ دقیقه چک کنید اگه کاردک زیرشون زدین جدا شدن آماده هستند . 👈👈وقتی خمیر گلوله میکنید هیچ گونه خطی روش نباشه وگرنه تو فر ترک میخوره 👈👈وقتی کوکی از سینی فر جدا میکنید هنوز نرم هستند .درحین خنک شدن کمی خودشو میگیره 👈👈دمای فر حتما دقت کنید زیاد نباشه کوکی زیاد تو فر نباشه وگرنه خشک میشه . 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫میگن وقتی بهار داره ⚪️💫از راه مـیـرسـه بـایـد 🌸💫قبلش گل ها رو خبر کرد 🌸💫میخواستم خبرتون کنم ⚪️💫30 روز مـانـده تـا بـهـار ⚪️💫دوسـتـان گـلـم سلام 🌸💫بهار زندگیتان بی انتها ‌ ‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فوری 😋 تخم مرغ شکر وانیل شیر روغن آرد بکینگ پودر پودر کاکائو در صورت تمایل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی صورتی و جذاب ✨ هندوانه یخ زده : ۱ لیوان سیروپ بلوکاراسائو : ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی : ۱۰۰ گرم شیر : ۲ قاشق غذاخوری یخ : ۵ تکه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
تیرامیسو موادلازم؛ خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته نوتلا یا کرم لوتوس خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف. بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه). 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ابرکی نسکافه ای❤️ 📌موادلازم: تخم مرغ 5 عدد قهوه فوری 8 گرم آب جوش 50 گرم روغن مایع 45 گرم آرد سفید 65 گرم بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری پودر کاکائو 12گرم وانیل 1/2قاشق چایخوری آبلیمو یا پودر کرم تارتار 1 ق چ شکر 65 گرم کمی نمک خامه قنادی به مقدار لازم 📌طرز تهیه: نسکافه رو با آب جوش حل کنید روغن مایع رو اضافه و خوب هم بزنید آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3مرتبه الک و به مواد اضافه کنید 🔻زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید،زرده را در سه مرحله و در آخر با وانیل به مایه اضافه وخوب هم بزنید. 🔻آبلیمو یا پودر کرم تارتار و نمک رو به سفیده اضافه و با همزن برقی بزنید کف کنه شکر رو کم کم اضافه  و خوب بزنید تا فرم بگیره و رد پره روی سفیده ها بیوفته و قله راست برسه (مثل کلیپ ) سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد کیک اضافه  و از یک جهت مخلوط کنید 🔻داخل قالب که چرب شده وکاغذ روغنی انداختید بریزید وچند بار به سطح کار بکوبید و بره تو فر از قبل گرم شده تا بپزه بعد تایم پخت بذارید ۱۰دقیقه تو فر با فن روشن بمونه تا کم کم حرارتش کم بشه و بعد خارج کنید بعد از خنک شدن کیک میتونید با هر قالب و هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید و با خامه تزیین کنید🎂🧁🍰 نوش جون 🤍🌱 سایز قالب 25*35 دمای فر 160 مدت زمان پخت 25الی28 دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخملی🍨🍬 شیر شکر پودر نسکافه پودر کرم کارامل پودر ژلاتین خامه بیسکوییت پتی بور رنگ ژله ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی 🥐 آب ولرم خمیر مایه شکر نمک تخم مرغ آرد کره خامه صبحانه شکلات تخته ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
زبراچیزکیک مواد لازم : بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله الونه ورا یک بسته آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر یک دوم پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : *اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم. *من ژله رو به روش بن ماری حل کردم. *بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد. *بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم. *مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت  کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم. *من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم. * پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن . *بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. *محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه. *مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو  رو الک میکنیم. *و مخلوط میکنیم. *قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم. *بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم. *به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی چوکو لاوا سریع راحت 🍫🥛 شیر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور : ۲ بسته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون و خوشمزه ‌‎شیرینی گردویی ‌‎آرد 1پیمانه/125 گرم ‌‎گردو خرد شده3/4پیمانه/حدود 80 گرم ‌‎کره 120گرم‎ ‌‎شکر 2 ق غ نوتلا یا شوکولات صبحانه به میزان لازم ابتدا کره و شکر با هم مخلوط میکنیم ،گردو خرد شده و آرد هم اضافه کرده و هم میزنیم.خمیر بمدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از استراحت خمیر رو به اندازه ی یه دونه گردو کوچیک برمیداریم وسطش حفره ایجاد میکنیم با شوکولات پر میکنیم و روی اون یه تيكه خمیر قرار میدیم و تو دست گِردش میکنیم.شیرینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم که بپزه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر شکلاتی خیلی شیک و خاص🍰 اونم بدون فر و همزن مواد لازم : شیر ۱ لیتر پودر کاکائو ۴ ق غ پتی بور شکلاتی ٢ بسته نشاسته ذرت ۶ ق غ وانیل حدود ١ ق چ شکر ١٠ ق غ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi