eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر (ترجیحا پرچرب) 5 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه نشاسته گل(همون نشاسته گندم تکه ای هست) 1 پیمانه آب 4 پیمانه شکر 2 تا 3 پیمانه(من 2 پیمانه میریزم) گلاب 1 پیمانه زعفران غلیظ به میزان لازم ◀مراحلو توی فیلم کامل توضیح دادم ◀برای پخت ترحلوا حرارت باید ملایم باشه و مواد رو باید مدام هم بزنید تا ته نگیره و نشاسته خوب پخته بشه و بوی خامیش گرفته بشه برای همین معمولا روند پخت ترحلوا حدود 2 تا 2 و نیم ساعت ممکنه طول بکشه ◀گلاب رو بهتره از اول نریزید تا عطرش بهتر حفظ بشه،بهتره بعد از یکساعت که مواد مقداری غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید ◀مواد ترحلوا باید غلیظ بشه طوری که رد قاشق روی اون باقی بمونه و محو نشه اگه مواد شل باشه و آب اضافیش تبخیر نشده باشه در یخچال خوب سفت نمیشه و تمیز برش نمیخوره و آب میندازه ◀بهتره کف قالب رو آب بزنید و خالی کنید و مواد داغ رو در قالب بریزید ◀میتونید رنگهای ساده و زعفرانی رو در قالبهای جدا بریزید و اگه خواستید دو رنگ بشه ابتدا نیمی از مواد سفید رو در قالب بریزید و به بقیه موا زعفران اضافه کنید و مجددا روی حرارت بذارید و تند هم بزنید تا مواد دوباره غلیظ بشه(اینجا برای سرعت عمل بیشتر بهتره حرارت رو زیاد کنید) ◀مواد سفید سریع رویه میبنده ولی بهتره کمی چسبنده باشه(برای همین باید در ریختن مواد زعفرانی سرعت عمل داشته باشید تا دو رنگ خوب بهم بچسبن و جدا نشن) ◀مواد زعفرانی رو آروم روی مواد سفید بریزید و صاف کنید ◀اجازه بدید قالب در دمای محیط بمونه و خنک بشه و بعد برای 12 تا 24 ساعت در یخچال بذارید و به راحتی برش بزنید😋😍 ◀اگه قالب داغ رو بلافاصله در یخچال بذارید ترحلوا ترک میخوره ◀اگه ترحلوا به غلظت نرسیده باشه موقع سرد شدن رویه ترحلوا ترک میخوره ◀مواد مناسب قالب 20×30 هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام آموزش کیک پرتقالی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه به همراه سس پرتقالی 😋 این کیک خیلی خیلی خوشمزه و لذیذه ازش غافل نشید🥰 تخم مرغ درشت ۴ عدد آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه) شکر دانه ۱۸۰گرم (۱پیمانه سرخالی) رنده ی پوست پرتقال ۶گرم (۱ق س) نشاسته ذرت ۲۵ گرم (۱/۴پیمانه سرخالی) روغن مایع ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه) بکینگ پودر ۵گرم ( یک قاشق چ) آب پرتقال طبیعی ۱۱۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر) آب جوش ۲۰ گرم ( ۲ قاشق س) 👈سفیده وزرده تخم مرغها راازهم جداکنید سفیده را باهمزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره مابقی شکر +زرده ها +رنده قسمت نارنجی پوست پرتقال را با همزن بزنید تا وقتی کمی حجیم شد سپس همین طور که همزن روشن ِآب‌جوش را کم کم اضافه ومخلوط کنید و خوب بزنید تا زرده هم کاملا حجیم وکشدار شود سپس آب پرتقال وچند قطره اسانس به دلخواه اضافه وکمی مخلوط کنید روغن مایع را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد نشاسته ذرت وبکینگ پودر طی دو سه مرحله به تناوب همراه با سفیده اضافه ومایه کیک را یکدست کنید سایز قالب ۲۳ الی ۲۵ قالب را کامل با کره ی سرد چرب و بعد آرد پاشی کنید و مایه را درون قالب بریزید ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید ❌مواد لازم برای سس پرتقالی: آب پرتقال طبیعی ۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه سرپر) شکر ۶۰ گرم(۱/۴پیمانه سرپر) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۱/۴پیمانه) ژله پرتقال ۲۰ گرم (۱/۸پیمانه) همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام آموزش نان چای قزوین😋 بافت وطعم این شیرینی عالیه کاملا پوک طوری که تو دهن آب میشه🤌 روغن جامد (من روغن نیمه جامد قوطی ابی رنگ لادن استفاده کردم) ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه) کره (از کره گیاهی هم می تونید استفاده کنید) ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم حدود ۲/۳ پیمانه(با این مقدار پودر قند ،شیرینی ملایمی خواهید داشت چون این کوکی کلا کم شیرینه پس اگر خواستین شیرین تر باشه پودر قند را کمی بیشترکنید مثلا حدود ۱۲۵ گرم) زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر هل ۱ق چ پر آرد حدود ۴۰۰ گرم ( دو و یک سوم پیمانه ) ماست ۲ق غ پر حدود ۴۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ ق چ 🔸️این میزان مواد حدود پنجاه عدد شیرینی(۶۰۰گرم) میشه 👈روغن + کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند الک شده را با همزن بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس دو عدد زرده تخم مرغ ویک ق چ پودر هل را اضافه کنید دو دقیقه دیگر هم بزنید ماست را با بکینگ پودر مخلوط کنید واجازه دهید تا پف کند سپس آن را به خمیر اضافه وکمی هم بزنید درنهایت آرد الک شده را بریزید ۳۰۰گرم آن را درابتدا اضافه وبا همزن مخلوط کنید مابقی را کم کم اضافه کنید وبا نوک انگشتان ورز دهید تاجایی که خمیر نرم ویکدستی شکل گیرد زیاد ورز ندین خمیر را درون نایلون ودر یخچال یک ساعت نگهداری کنید سپس به قطر نیم سانت پهن کنید قالب دلخواه بزنید ودرون سینی بچینید رومال کنید با چنگال طرح بندازین و کنجد بپاشید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود پانزده تا بیست دقیقه بپزید درپایان برای خوشرنگ شدن، روی شیرینیها را کمی گریل کنید رومال شیرینی: یک عدد زرده تخم مرغ ۱ق س خامه صبحانه (جایگزین ماست ) ۱ق چ زعفران غلیظ دم کرده مخلوط کرده وخوب بزنید تا کاملا یکدست شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍨 😋 🎈200 میلی لیتر آب 1 عدد آب لیمو 80 گرم شکر پوست لیمو (روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه) برای خامه: 3 زرده تخم مرغ، 60 گرم پودر قند و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا مخلوط سفید شود. 250 گرم ماسکارپونه را اضافه کنید و مخلوط کنید. در یک کاسه، 150 گرم خامه غلیظ را با اضافه کردن 50 گرم شکر هم بزنید. خامه را به مخلوط تخم مرغ و ماسکارپونه اضافه کنید و مخلوط کنید. (تیرامیسو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید) برای خامه لیمو: 80 میلی لیتر آبلیمو 80 گرم شکر 2 تخم مرغ رنده پوست لیمو (روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بامزه ترین و آسون‌ترین کوکی کریسمس و یلداس🥹🎄🍉 بچه ها خیلی ذوق میکنن مخصوصا اگه با خودشون درست کنید🥰 و واقعا هم خوشمزه میشه ترکیب خفنیه🤤😋 ☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️ مواد لازم: بیسکوییت کرم دار چوب بستنی نقل یا مروارید سفید خوراکی شکلات شیری یا تلخ اسمارتیز قرمز چوب شور قلبی ✅نکته: مواد اولیه رو با سلیقه ‌و ایده های بهتر خودتون جایگزین کنید🥰✌️ از بیسکوییت کرم داری استفاده کنید که کرم زیاد و نرمی داشته باشه تا وقتی چوب بستنی رو داخل کرم فرو میبرید بیسکوییت ها نشکنن🍪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک انار سلام،برای تهیه این کیک،۶ تاتخم مرغوزرده وسفیدشوجداکردم،سفیده هاروزدم تاازظرف برنگرده بعد تویخچال گذاشتم تا آب نندازه بعدزرده هاروبا۲ لیوان شکر و۱ ق چ وانیل میزنیم تاکشداربشه بعد بهآن۲ لیوان شیر و۱ لیوان روغن مایع می زنیم وفقط در حد مخلوط شدن میزنیم بع ۴ لیوان آردوبکینگ پودر الک شده رو بهش لیوان لیوان اضافه کرده بالیسک دورانی مخلوط میکنیم بعدسفیده هارو اضافه کرده فولد می کنیم یعنی دورانی از یه جهت بالیسک هم میزنیم حالا دوتا کاسه روحی هم اندازه رو چربو آرد پاشی کرده ۲/۳ مواد رو ریخته درفر۱۸۰ ۴۰ تا۴۵ دقیقه میذاریم از۳۵ دقیقه باسیخ چوبی خبر میگیریم اگه مواد نچسبید کیکمون آماده است،بعد خامه فرم گرفته رو یکیشون زده تکه های موز وگردومیذاریم کیک دیگه رو روش میذاریم بهتره نیم ساعت کیکوتوفریزر بذاریم تا موقع خامه کشی اذیت نشیم من خودم نذاشتم بعد کیکو خامه کشی میکنیم ببینید انارواقعی اونقدراصاف نیست پس شما هم خودتون واسه خوب صاف کردنش اذیت نکنین بعدیک خیارومثل تاچ انار برش بدید بالاش بذارید روش که خامه بزنید دیده نمیشه😜😜بعد بریلوقرمز روش بریزیدکیک انار خوشگلتون آمادست ،کلا خودتونواذیت نکنین 😃😃😉😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تزیین آجیل شما عزیزان از هر طرح و شکلی که دوست دارید می تونید استفاده کنید . این طرح من متوسطه بزرگ نیست مقدار آجیل زیادی هم نمی گیره 🙈😁 می تونید طرحی رو از گوگل پیدا کنید و حتی پرینت بگیرید . من با دستم کشیدم طرح رو کج و کوله هایی داره اگه طرح تمیز و مرتب از نت سرچ کنید که خیلی هم بهتر . براساس اندازه ظرف طرح رو در نظر گرفتم . بعد روی ظرف با چسب چسبوندم تا ثابت بشه . مقواها رو به عرض دو سانت برش دادم . مقواها کلفت باشه . شروع کردم دور تا دور کار رو با مقوا و چسب حرارتی چسبوندم تا مثل دیواره بشه و وقتی آجیل بخوایم بریزیم محافظ باشه . طرح که آماده شد با آجیل و مغزهای مختلف به دلخواه پر کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم برای آماده‌سازی 8 عدد وافل 🔹1 قالب ( 453 گرم) پنیر موتزارلا (درست شده از شیر کامل) 🔹1 پیمانه آرد 🔹2 عدد تخم‌مرغ درشت زده شده 🔹1 پیمانه پودر سوخاری 🔹پیازچه خرد شده برای تزیین 🔹سس مارینارا . ♨️طرز تهیه از قبل دستگاه وافل ‌ساز را روی حرارت ملایم تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. قالب پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس هر قسمت را نصف می‌کنیم تا 8 تکه درشت پنیر موتزارلا داشته باشیم. آرد، تخم‌مرغ زده شده و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه می‌ریزیم. تکه پنیر موتزارلا را در کاسه آرد انداخته و کمی تکان می‌دهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. سپس پنیر را در کاسه تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری می‌چرخانیم تا کاملا به مواد آغشته شوند. پنیر موتزارلا آغشته به مواد را در بشقابی می‌گذاریم. این کار را برای باقیمانده تکه‌های پنیر تکرار می‌کنیم. هر دو سمت سینی وافل ساز را به روغن آغشته می‌کنیم. برش‌های پنیر موتزارلا را به مدت 2 دقیقه در وافل ساز می‌پزیم تا رنگ پودر سوخاری روی پنیر قهوه‌ای مایل به طلایی شود و روی پنیر حباب ایجاد شود. روی پنیر را با پیازچه تزیین کرده و با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹1 کاسه گل کلم خرد شده (آب پز شده میتوانید خام هم استفاده کنید چون سیب زمینی ها رو خام گذاشتم خوب پخت) 🔹2 عدد سیب زمینی متوسط ​​(درشت رنده شده ) 🔹1 عدد فلفل قرمز (ریزخرد شده) 🔹2عدد پیاز چه یا 1 عدد پیاز متوسط ​​(خرد شده) 🔹مقداری جعفری 🔹مقداری شوید 🔹2 قاشق غذا خوری سر پر آرد 🔹2 عدد تخم مرغ درشت یا 3 عدد تخم مرغ متوسط 🔹​​1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 🔹1 قاشق چای خوری زیره 🔹نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه 🔹1 قاشق مربا خوری نمک 🔹 1 فنجان روغن زیتون ♨️طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل قالب مافین چرب شده بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا وقتی که سرخ شود بپزید . با این مقدار مواد 12عدد در میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر ژله انار ۱ بسته شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ شکر ۶ تا ۷ ق غ وانیل نوک قاشق برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . قالب رو با روغن مایع چرب کردم . اگه فقط پاناکوتا بخواین بریزین نیاز به چرب کردن نداره چون خانه داره و خود خامه چربی داره اما چون ژله هم داشتم استفاده می کردم کمی چرب کردم . توی قالبم توی اون جاهای گود یکی در میون ژله و پاناکوتا ریختم و گذاشتم یخچال وقتی که یه خرده از نیم بند کمی سفت تر شد به ترتیب یه لایه پاناکوتا و یه لایه ژله ریختم تا لایه ها تموم بشن . دقت کنین که پاناکوتا و ژله به هیچ وجه گرم نباشه وقتی هر لایه رو روی لایه دیگری می ریزین حتنا توی محیط خنک شده باشن . بین ریختن لایه ها فاصله زمانی ایجاد نکنین به محض اینکه هر لایه یه خرده بسته شد و اون حالتی که اگه دستتون رو روش بزنین شکلش بمونه ایجاد شد لایه بعدی رو بریزین تا لایه ها بعدا از هم جدا نشن . نکته بعدی پاناکوتا توی محیط بسته نمیشه کار کردن باهاش راحته . ژله هم برای من بسته نشد اگه هم احیانا کمی گرفت کاری نداره دوباره یه خرده روی حرارت قرار بدین . کلا دسر رو بزارین یه ۸ ساعتی بمونه .دورش رو با چاقو آزاد کردم . یه کوچولو توی آب ولرم قرار دادم خود پاناکوتا خالی باشه خیلی راحت بیرون میاد حتی نیاز به آب ولرم نداره چون ژله لایه لایه داشت برای راحای کار کمی توی آب ولرم گذاشتم و بعد روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیده گوشت و پنیر . ‌‌ ‌‌‌ مواد لازم بری خمیر: ۱ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست (۲۰۰ گرم) ۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم) ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ پاکت خمیر مایه خشک (۱۰ گرم) آرد به مقدار لازم (۸۰۰-۷۰۰ گرم) برای مخلفات: ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ فلفل دلمه قرمز ۱ عدد پیاز ۱ قاشق مرباخوری رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری رب فلفل قرمز(به جاش پودر فلفل قرمز هم میشه) همه مواد خمیر غیر از آرد و نمک رو تو یک کاسه بزرگ مخلوط کرده (۵ دقیقه صبر کنین خمیر مایه فعال بشه) بعد آرد و نمک رو یواش یواش اضافه کنین، آرد رو تا جایی بریزین که یک خمیر نرم تشکیل شده که دستتون هم نچسبه... میگذاریم حدود نیم ساعت استراحت کنه یا به اصطلاح ور بیاد.(روش رو با دستمال نم میپوشونیم) تکه های کوچک از خمیر جدا میکنیم و مثل تصویر دایره های کوچک درست کرده رو هر کدوم کمی مخلفات ریخته و کناره‌هاشون رو شکل میدیم و روی هر کدوم یه قاچ گوجه و یک تکه پنیر پیتزا یا کاشار میذاریم پیده‌ها رو توی فر ‌که ‌از قبل رو دمای ۲۰۰-۲۲۰ داغ کردیم گذاشته و تا زمانی که سرخ و برشته بشه میپزیم فوق العاده میشه حتما امتحان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه برای درست کردنشم به: نیم کیلو گوشت چرخکرده یک عدد تخم مرغ یک و نیم سیب زمینی خام یک‌و‌نیم سیب زمینی پخته یک عدد پیاز و دو حبه سیر نمک و فلفل و زردچوبه و سماق نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم.. (سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته.. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛