#سوسیس_خانگی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران
نان تست ۴ عدد
سفیده تخم مرغ دوعدد
شیر چند قاشق
سیر سه حبه رنده شده
نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده
عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران
من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم
قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم
دو عدد سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده
اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋
سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلات_چیپسی
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم
من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم.
مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید.
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه
در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده
شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید.
من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر
آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید.
کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید.
سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید.
در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید.
سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود.
سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید.
با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت.
بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن...
پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم
در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد.
رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به😍😋
مواد لازم:
یک کیلو به 🍎
۶تا۷لیوان آب💧
یک کیلو شکر 🍚
آب یک عدد لیموترش تازه🍋
یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه)
برای خوشرنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید
بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید
و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد
نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید
ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه
اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید
اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا
اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه
شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه
حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل
#مربای_به
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت خوردن یه کشک بادمجون معرکه وقتیه که این مدلی درستش کنی😍😋
پنج عدد بادمجان پوست گرفته رو از وسط نصف کنید
و داخل صافی بزارید.
روش نمک بریزید و خوب زیر و رو کنید و نیم ساعت بذارید کنار.
بادمجان ها رو که خشک کردید داخل روغن سرخ کنید.
دو عدد پیاز خلال شده رو داخل تابه تفت بدید و بعد دو حبه سیر خرد شده اضافه و تفت بدید.
یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید.
بادمجان ها رو اضافه و یکم له کنید.
نصف پیمانه گردو نیم کوب بریزید و مخلوط کنید.
نصف پیمانه آبجوش هم بریزید و هم بزنید.
۴۵ دقیقه زمان بدید و در این حین بادمجان ها رو هم بزنید تا له بشند.
چهار قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید و پنج دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید.
به به یعنی دلچسب تر ازین غذا نداریم🤤
#کشک_بادمجون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاکا😋
غذای محبوب شمالی با کدو
مواد لازم کاکا
پوره کدو حلوایی پخته یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
آرد گندم یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
شیر نصف لیوان
گلاب نصف فنجون
پودر هل یک ق چایخوری(یا زعفرون و دارچین)
کشمش و گردو هرکدام نصف فنجان
شکر دو سوم لیوان
✅حتما تخم مرغ رو با گلاب هم بزنین که بو زهم نده خیلی عالی میشه
✅کدو رو با هل و شکر و آب بپزین خودش به تنهایی یه دسر محشر میشه
✅میزان مواد رو حتما رعایت کنین
#کاکا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🍥پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
🍗مرغ پخته و ریش ریش شده یک و نیم پیمانه
سس بوفالو نصف پیمانه(طرز تهیه پایین متن)
🧀پنیر موزارلا ۲ پیمانه
🧀پنیر چدار ۱ پیمانه
یا بجای موزارلا و چدار کلا پنیر پیتزا ۳ پیمانه
🥄ادویه رنچ ۱ بسته یا هر ادویه ای که دوست داشتین (طرز تهیه ادویه رنچ در هایلایت استوری بالای صفحه)
❄️برای یک ساعت بذارین داخل فریزر
🥡آرد
🥚تخم مرغ کامل همزده
🍞پودر سوخاری
طرز تهیه سس بوفالو🔻
🧈کره ۴ ق غ
🥫سس گوجه فرنگی تند یک سوم فنجان
🧄پودر سیر نصف ق چ
🧂نمک یک چهارم ق چ
🥣ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم
گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره.
✅سس بوفالو یکی از بهترین و عالی ترین طعم دهنده ها برای بال و کتف کبابی و سوخاری هستش. این سس رو میتونین با برخی غذاهای فست فودی هم ترکیب کنین، فلافل یا کتلت رو هم می تونین با سس بوفالو سرو کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود مرغ سوخاری😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_دبل_چاکلت
قنادجان سلام😍
اگر طرفدار اسلایس هستین اونم از نوع شکلاتی این آموزش رو از دست نده😉
نکات مهم رو تو کپشن نوشتم و همه مراحل تو فیلم توضیح داده شده
✅ مواد لازم کیک
زرده تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۸۰ گرم (۱/۴ پ+۳ ق س)
روغن مایع ۷۰ گرم ( ۱/۴ پ+ ۲ ق س)
شیر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ)
آرد ۱۲۰ گرم (۱ پ سرخالی)
پودر کاکائو ۳۰ گرم ( ۵ ق س)
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
سرکه سفید ۱/۲ ق چ
شکر ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ)
❌ به خاطر وجود پودر کاکائو تو این کیک جوش شیرین لازمه و این مقدار کم واقعا ضرری نداره ولی اگر دوس نداشتین میتونین به جای جوش شیرین ۱/۲ ق چبکینگ پودر بریزین ولی بافت کیک دیگه انقد سبک و پوک نمیشه
❌ تخم مرغ ها خنک باشن ولی بقیه مواد هم دمای محیط
❌ مقدار شکر ۱۳۰ گرم هست که ۸۰ گرم با زرده زده میشه و ۵۰ گرم با سفیده
✅ مواد رویه
آب ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم ( ۳ ق س)
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)
پودر کاکائو ۵۰ گرم ( ۸ ق س)
پودر آگار آگار ۱ ق چ ( جایگزین اگر نداشتین ۳ ق چ پودر ژلاتین)
نمک ۱/۸ ق چ
شیر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
❌ پودر آگار آگار برای سفت شدن مواد رویه لازمه و اگر ندارین میتونین به جاش از ۳ ق چ پودر ژلاتین استفاده کنین
که تو ۱/۸ پ آب باید بن ماری کنین و وقتی مواد جوش اومد بهش اضافه کنین فقط دقت کنین ژلاتین بافت مواد رویه رو لاستیکی میکنه و مثل دسر میشه
ادامه👇👇👇👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقالی_پلو
سلام به همگی😘؟ خوبید؟ خوشید؟چه خبرا؟؟😍
رنگوببین😋
برای باقالی پلو (۳ نفر)
۲ لیوان باقالی تمیز رو توی آبجوش بریزید، ۱۰ دقیقه بعد ۲ لیوان برنج شسته شده و نمک رو اضافه کنید. ۸ دقیقه بعد آبکش کنید.
به ترکیب برنج و باقالی، یک قاشق چایخوری پودر سیر، حدود سه چهارم لیوان شوید خشک اضافه کنید و اجازه بدید دم بکشه.
اگه مثل من خواستید تهدیگ سیبزمینی خلال بزارید، باید حرارت رو خیلی خیلی کم کنید تا دم بکشه. کره هم که عالیه براش.
.
برای خوراک مرغ،
دوتا پیاز رو خلال کردم، تو حرارت زیاد، با روغن و ادویه های زیر ۵ دقیقه سرخ کردم.
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
بعد از ۵ دقیقه، مرغهارو بزارید، روش زعفرون دم شده بریزید، حرارت رو کم کنید و ۱۵ دقیقه به اون وقت بدید.
بعد از ۱۵ دقیقه مرغهارو برگردونید، دوباره زعفرون بریزید با آبجوش تا اینبار یک ساعت بپزه.
تو مدت یک ساعت چند بار به مرغ ها سر بزنید و اونهارو برگردونید تا نسوزه.
نوش جونتون♥
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ماندانا بهشتی هستم بااموزش کلوچه فومن
مواد لازم خمیر
ارد حدودا ۴ پیمانه یا لیوان
اب داغی که دست رو نسوزونه نصف لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذا خوری
دوباره شکرداریم ۴ قاشق غذا خوری
کره نرم ۳۰ گرم یا ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد فقط سفیده رو فعلا لازم داریم.
مواد میانی کلوچه
پودر نارگیل نصف لیوان
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
ارد ۳ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
مواد رومال
یک عدد زرده تخم مرغ
شیر یک قاشق غذا خوری
زعفران مقداری
شربت بار یا عسل یک قاشق چای خوری قابل حذف
اول خمیرمایه رو عمل میارم
داخل اب داغی که داریم یک قاشق شکر و ریخته روش خمیرمایه رو میپاشیم و درب ظرف و میزاریم برای یک رب تا کف وحباب بزنه.
حالا ۴ قاشق شکر و ۳ قاشق کره وسفیده تخم مرغ واصافه کرده مخلوط میکنیم.
اردو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تاخمیر نچسبه وجمع بشه روشو بپوشانید برای ۲ ساعت درمحیط گرم استراحت کنه.
مواد میانی رو همه رو باهم مخلوط کنید.
بعد استراحت پف خمیرو بگیرید از خمیر چانه بردارید از مواد میانی وسط خمیر بزارید و خمیرو ببندید و کف سینی رو چرب کنید.
کلوچه هارو بافاصله بچینید حین پخت پف میکنن.
روشونو مهر بزنید یا مثل من با ته ماسوره طرح بزنید.
مواد رومال و اماده کنید و رومال کنید وکنجد بپاشید.
دستگاه از قبل گرم بشه
تستر درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
فر ۱۸۰ بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
با فر دست ساز هم قابل پخته داخل ویدئو توضیح دادم.
کلوچه نرم و خوشمزه
جابجایی فقط با ذکر منبع⭕️❌❌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزیجات 🍪🥜𖦹
↜این نان مغزیجات با بافت فوقالعاده برای مهمونی ها و برای وعده های صبحونه و عصرونه و خلاصه همچیز عالیه🍳
حتما درستش کنید خودم دستورشو تضمین میکنم👌
↜اگر دلت میخواد الفبای نانوایی رو یادگیری حتما سری به پیج بزن و فالو/و کن🥰
↜بفرست برای هر کسی که عاشق این دستور هست...
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️
مواد لازم 🍚:
آرد ۷۰۰ گرم
مخمر ۱۲ گرم
شکر ۱۵ گرم
نمک ۱۲ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن ۳۴ گرم
تخم آفتابگردان ، دانه چیا ، کنجد خام برای داخل خمیر ۴۰ گرم
(مغزیجات رو میتونید به دلخواه خودتون انتخاب کنید)
مغزیجات برای رویه خمیر به میزان لازم
برای من جو پرک بود و دانه چیا
طرز تهیه 🥮:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣
۲- آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.
(مواظب آبخوری آردها باشید، ممکن هست خمیر شما بیشتر از دستور آب ببرد و ممکن هم هست کمتر آب ببرد.اگر دیدید خمیر سفت است، آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر زیر دست شما به راحتی ورز بخورد.)
۳- بعد از این که مقداری به تست کشش رسیدیم، روغن را اضافه میکنیم.🫗
و وقتی کاملا به تست کشش رسیدیم مغزیجات رو اضافه میکنیم.🥜
(به هیچ عنوان مغزیجات اول کار به مواد خشک اضافه نشود، چون که غشای گلوتنی پاره میشود و باعث میشود که شما به تست کشش نرسید)
۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓
۵- بعد از استراحت اولیه، پف خمیر را میگیریم و خمیر را به ۲ چانه تقسیم میکنیم.🥟
۶- مثل فیلم شروع به فرم دهی خمیر میکنیم و سپس روی خمیر را آب اسپری میکنیم تا مغزیجات به خوبی به خمیر بچسبد و بعد خمیر را داخل مغزیجات میزنیم.🥯
۷- خمیر را داخل سبد میگذاریم و روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ساعت و نیم استراحت پایانی میدهیم.حجم خمیر باید دو برابر شود.🍣
(برای من ۴۰ دقیقه زمان برد تا حجمش دو برابر شود،به دلیل گرمی هوا)
۸- و خمیر را داخل سینی برمیگردانیم و سپس داخل فر از قبل گرم شده باحرارت ۱۹۰ به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.🥧
نوش جان🍽
↜نشر و پخش ویدیو و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است 🥰🙏
︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵
፧ 🌾༉#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دورنگ تابه ای😍😋
مواد لازم:
ترکیب گوشت گوساله و گوسفند🥩 ۳۰۰گرم
ماست🍶 ۱ ق غ
آرد سوخاری🍘(پودر نون باگت) ۱ ق غ
پیاز🧅یک عدد( اگه خواستید حدود ۷۰ درصد آب پیاز رو بگیرید)
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 دلخواه
مخلوط ران و سینه مرغ 🍗 ۳۰۰گرم
پیاز رنده و آب گرفته 🧅یک عدد متوسط
کره نرم 🧈ق غ (۲۰گرم)
زعفرون دم کرده💛۱ ق غ
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑 نصف عدد
نمک و ادویه ها : پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودر پیاز
همینکه مواد تو فریزر تا حدی یخ بزنه که بتونیم برش بزنیم کافیه ، خیلی زیاد نزاریم چون برش زدنش سخت میشه👌🏻
آخرای سرخ شدن حتما مخلوط کره و زعفرون دم کرده روی کباب ها بریزید تا کاملا نرم و آبدار بشه
#کباب_دو_رنگ_تابه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب انرژی کنجدی😍😋
مواد لازم:
کنجد🌾120 گرم یا یک لیوان
شیره انگوریاخرما🍇نصف فنجان
پودر پسته یا گردو
پودر نارگیل🥥
کنجد رو آسیاب کنید و یا شیره مخلوط کنید مقدار شیره زیاد نباشه چون وامیره.... مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید بین دو لایه پودر گردو یا هر مغزیجاتی که دوس دارید و پودر نارگیل بزنید
لایه دوم هم بزارید و روش دوباره با پودر نارگیل و مغزیجان بپوشونید توی قالب
یا ظرف بزارید
دو سه ساعت بره توی فریزر تا خودشو بگیره و بعد نوش جان کنید🥹
❌نکته مهم❌
بین لایه ها پودر نارگیل و مغزیجات زیاد
نزنید وگرنه دو لایه به هم نمیچسبن
#بمب_انرژی_کنجدی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس شکلات نسکافه🍫🍮😍😋
از طعمش و بافتش نگم که فوووق العاده عالیه🤌🏻.
.
مواد لازم برای یک ظرف سرو کوچک:
یک لیوان شیر
۱ ق غ نشاسته ذرت
۳،۴ ق غ شکر
نصف بسته پودر نسکافه
۳۰ گرم شکلات تخته ای
۱ ق غ خامه
مقداری وانیل
.
شما میتونید به نسبت تعدادتون مقادیر رو باهم بالا ببرید.
.
طرز کار داخل ویدیو کاملاً مشخصه،اول نشاسته و شمر و نسکافه باهم مخلوط و بعد شیر سرد رو اضافه میکنیم که گوله نشه،روی حرارت میذاریم تا وقتی که به غلظت برسه و مدام هم میزنیم.
بعد خامه و شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل ظرف سرو میریزیم میذاریم داخل یخچال ۲،۳ ساعت بمونه که کاملاً خنک شه.
.
پیشنهادم اینه که حتماً امتحانش کنی و این ویدیو رو بفرست واسه دوستت که عاشق شکلات و دسرهای شکلاتی😋.
.
#موس_شکلات_نسکافه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنوفه🍧
مواد لازم
رشته کادائیف تر نصف بسته
کره ۱۰۰ گرم
گردو به میزان لازم
خلال پسته یا پودر پسته به دلخواه برای تزیین
برای شربت
آب ۱ لیوان
شیر عسلی ۱/۲ قوطی (لوازم قنادی ها دارن)
شکر ( دلخواه مقداری)
هل چند عدد
زمان آماده سازی شربت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط
دمای فر های برقی و تستر ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه
فر گازی ۱۸۰ درجه
شربت سرد رو روی کنوفه داغ بریزید
#کنوفه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خونگی 🧀🧀😍😋
پنير به سه روش ميتونيد تهيه كنيد:
يكي قرص پنير يكي پودر پنير يكي سركه
هفت كيلوشير جوشندم وقتي كه شير جوش إمد نيم. فنجون سركه سفيد ريختم وقتي شير ميبره ودرده درده ميشه بهد با يك وسيله مناسب مثل صافي شيرهاي كه بريده شده رو برميدارم درضمن اگر دوست داشتيد ميتونيد توش زيره يا سياه دونه بريزد سليقه اي . شيرهاي بريده شده روداخل كيسه نخي نظيفي ميريزم داخل سبد گذاشتم سپس جسم سنگيني روي كيسه گذاشتم به مدت نيم ساعت .بعد از اینکه آبش کشیده شد داخل همون اب ۲۴ ساعت بهش استراحت میدم داخل اب پنیربعد از استراحت بعد پنيرها رو برش زدم ومقداري از اب خودش كه داخل قابلمه بود نمك ريختم اب نمك روي پنيرها ريختم ودر ظرف مناسب گذاشتم
اين پنير خوبيش اين كه جوشيده ميشه وتب مالت نميگيرم . واب بدست اومده از پنير براي كسايي خوبه كه اضافه وزن دارن . وبراي ورزشكاران هم خيلي عالي عضله سازي ميكنه 😍
#پنیر_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس مرغ خونگی😍😋
مواد لازم:
ترکیب ران و سینه مرغ🍗 ۶۰۰ گرم
۵ حبه سیر🧄
۳ ق غ خ نشاسته ذرت و یا گندم🌽
۲ عدد تخم مرغ🥚
۲ تکه یخ🧊
روغن 🥃۲ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا، پودر تخم گشنیز🍀، پودر زنجبیل🫚، پودر زیره، پودر پیاز🧅، پودر سیر🧄، پودر آویشن🍃، جور هندی
کاور سوسیس که میتونین از قنادی فروشی ها تهیه کنین(من چون نداشتم به ساده ترین شکل ممکن با سلفون و کاغذ آلومینیومی درست کردم)
نکته مهم:
⭕️سر و ته سوسیس رو محکم ببندین که آب داخلش نره.
⭕️ادویه هارو حتما بدون کم و کسری استفاده کنین که اون طعم سوسیس رو حس کنین.
#سوسیس_مرغ_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا نان😍😋
مواد لازم:
1 عدد نان کامل (نان تست یا هر نان دیگری مثل نان باگت)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
برای سس:
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر له شده
از نصف استکان کمی کمتر آب
1 پنس نمک
برای روی نان:
پنیر پیتزای رنده شده
سوجوک خرد شده (سوسیس یا کالباس هم میشه)
به دلخواه فلفل قرمز کاپیا ، فلفل سبز
طرز تهیه:
نان ها را برش بزنید. تخم مرغ و شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نان ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200 درجه حرارت بالا و پایین بذارید و نان ها را کمی سرخ کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی نان های سرخ شده بمالید، سپس پنیر پیتزا ، سوجوک و فلفل بذارید و مجدد پنیر بذارید و داخل فر بذارید تا پنیر آب شود.
#پیتزا_نان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر رژیمی🍮
مواد لازم برای دوتا دسر:
دو عدد موز
سه قاشق آرد جودوسر
دو لیوان شیر
یک پینچ نمک
کمی وانیل
سی گرم شکلات تلخ
پودرکاکائو برای تزئین
همهی مواد رو کاملا میکس کنید (اگر میخواهید لطیف بشه، حتما از گوشتکوب برقی یا مخلوط کن استفاده کنید، من اون مرحله رو تو ویدیو نشون ندادم)
لطفا خیلی حرارتش ندید و غلیظش نکنید، همین که خواست قل بزنه آمادست!
.
نکته: میتونید موز رو حذف کنید، مقدار آرد رو کمی بیشتر کنید ولی باید از استویا یا عسل برای شیرین شدنش استفاده کنید!
.
نکته دوم: وانیلهای پودری ممکنه تلخ باشند، وانیل من تلخ نبود، سعی کنید از عصارهی وانیل استفاده کنید…
.
نکته سوم: بعضی آردهای جو ممکنه تیرهتر باشند، اگر مهمون دارید و رنگ دسر براتون مهمه، از آرد سفید گندم استفاده کنید (باور کنید یه قاشق آرد رژیمتون رو به هم نمیزنه😂)
#دسر_رژیمی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی_کنجدی 😍😋
خوشمزگی این شامی چند تا نکته هست:
1️⃣ اول خوشمزگیش مزه دار کردنه گوشته حتما اینکارو انجام بدید
2️⃣ نشاسته ذرت یا آرد یا آرد نخودچی باعث ترد و پوک شدن شامی میشه
3️⃣ رب باعث خوشرنگ شدن شامی میشه ولی خیلی کم بریزید
4️⃣ کنجد سفید خام هم باعث زیبایی و خوش طعم شدن شامی میشه
5️⃣ یه سیبزمینی کوچیک پخته اضافه کنید تا مواد منسجم بشه
تمام
من یه مدل شامی هم درست میکنم که سبزی بیشتر میریزم مخصوصا سبزی های شمال که اون رنگش سبز تر میشه
#شامی_کنجدی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛