فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازداغ_مجلسی
هم مجلسی هم سوخاریه
توصیه میکنم یه بار امتحانش کنی عالی میشه
مواد لازم:
پیاز ریز سفید یا بنفش ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز اگه دوست دارین پیازتون کمی تند بشه اضافه کنین
مقدار زردچوبه هم به خودتون بستگی داره
من نصف قاشق چایخوری پاپریکا و پودر سیر هم اضافه کردم ولی در کل میتونین فقط زردچوبه استفاده کنین
نشاسته رو با ادویه ها مخلوط کنین و به پیازای حلقه ای اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد بریزین توی یه صافی و نشاسته اضافی رو بگیرین و من دو مرحله با نصف پیمانه روغن سرخ کردم
حتما حتما بعد از سرخ کردن پیازا رو روی حوله یا دستمال کاغذی بریزین تا روغن اضافی گرفته بشه و پیازاتون خشکتر میشه
این پیاز داغ برای تزیین خیلی شیکه و طعم سوخاری خوشمزه ای داره
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زردآلو با سس مخصوص
این کیک رو با هر نوع میوه تابستونی میتونی درست کنی مثل :شبرنگ،هلو،حتی گیلاس و آلبالو
و انبه😍
اینارو لازم داری :👇
آرد : ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه)
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
روغن : ۹۰ گرم (نصف پیمانه کمی کمتر)
شیر: ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ خ
وانیل : نصف ق چ خ
زرد آلو : ۳ عدد
مواد سس:
۱۵۰ گرم زردآلو(تقریبا ۲/۳ پیمانه)
شکر : ۹۰ گرم (نصف پیمانه)
نشاسته ذرت : ۵ گرم ( ۱ ق غ خ سر پر)
ژلاتین : ۵ گرم ( ۱ق غ خ )
آب : ۳۰۰ گرم(۱/۵ پیمانه )
گلاب: ۱ ق غ خ
نکات:
✅اگر قالب شارلوت نداشتید میتونید از قالب کمربندی یا تلق برای ریختن سس انتهای کار استفاده کنید.
✅اجازه بدید کیک و سس حدودا نیم ساعت در دمای محیط بمونه ولی کاملا خنک نشه بعد سس رو اضافه کنید و حدودا ۳/۴ ساعت بذارید داخل یخچال تا سس ببنده .
✅شکر و زردآلو و آب حدودا یک ربع رو حرارت با شعله ملایم بمونه بعد نشاسته ذرت و ژلاتین رو با آب خنک ترکیب کنید و به مواد فوق اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بمونه.
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دنبالچه گوساله. شوید پلو امتحانش کن 👌🏻عاشقش میشی🥰
مزه و طعم و ماهیچه داره حتی خوشمزه و نرمتر😋
⬅️ دنبالچه را خورد کرده و شسته و داخل کمی روغن تفت داده تا تغییر رنگ دهد
⬅️ بهش چندتا پیاز درشت خلال کرده و اضافه کنید
⬅️ نمک ، فلفل سیاه ، پودر گژنیز بزنید
⬅️ یه لیوان آب +زعفرون دمکرده اضافه کنید
⬅️ یه بوته سیر گذاشته و درشو بزارید حدود ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه
⬅️ شوید تازه خورد کنید و به برنج در حال پخت اضافه کرده+ آبکش کنید و بزارید دم بکشد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی ۳سوته شیکترین #فینگرفود رو درست کن😍
نان باگت رو که به این روش برش بدین
داخلش میتونین حتی میرزا قاسمی یا کشک بادمجان هم بریزید و به سلیقه خودتون دیزاین کنید
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_میوه_ای بدون ژلاتین 🥰
مواد لازم:
💛بیسکویت ۲۰۰ گرم
🧡کره ۱۰۰ گرم
❤️شیر ۲ قاشق غذاخوری
💚ژله با هر طعمی یک بسته+۲ لیوان آب
💙ژله آلوورا یک بسته+نصف لیوان آب
💜پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
🩷خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🩵شکر ۵۰ گرم
🤎وانیل نوک قاشق چایخوری
⛔️نکات
بیسکویت حسابی پودر بشه
کف قالب کمربندی حتما کاغذ روغنی یا سلفون یا پلاستیک بندازین
از میوه هایی مثل کیوی و پرتقال استفاده نکنید چون ژله نمیبندد
سایز قالب کمر بندی من ۲۰ سانت بود
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_حلوا
اگر نخواستین حلواشو درست کنید حتما کوکی گردویی رو درست کنید🍪😍
مواد لازم برای درست کردن کوکی:
آرد: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
گردو پودرشده: ۷۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: ۱/۴ ق چ
دمای پخت: ۱۸۰ درجه
زمان پخت۱۴ تا ۱۵ دقیقه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_كافه_اى(دنيش ميوه اى)
دنيش هاى ميوه اى رو اين روزا خيلى تو كافه ها ميبينيد
دنيش هاى ميوه اى يه مدل نان شيرين به همراه كرم و مارمالادها هستن
چى لازم داريم:
خمير هزار لا دماى محيط ١ بسته
كرم كاستارد
ميوه ى دلخواه
من توت فرنگى و بلوبرى استفاده كردم
🔺حتما فر رو از قبل روشن كنيد كه گرم بشه
و لايه هاى شيرينى قشنگ باز بشه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو 😍
با یک کیلو هلو این رانی سالم و خوشمزه خودت درستش کن
⬅️ یک کیلو هلو زعفرونی شسته و پوستشو بگیر
⬅️ هسته شو خارج کرده وداخل ظرف بریز
⬅️ و کنار بزار دو تا هلو نگینی خورد کن
⬅️ داخل میکسر هلو ها را میکس کن
⬅️ داخل قابلمه ریخته
⬅️ یک لیوان شکر 👈🏻با چهار لیوان آب داخلش بریز
⬅️ بزارید با حرارت متوسط ده دقیقه بجوشه کف روشو بگیرید
⬅️ بهش هلوهای نگین شده اضافه کنید
⬅️ بزارید حدود ۱۵ دقیقه با هم بپزه
⬅️ حرارت خاموش کرده و بزارید خنک بشه
⬅️ داخل پارچ ریخته بزارید یخچال خنک بشه
⬅️ تا دو هفته میشه داخل یخچال نگهداری کرد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماش داخل آرامپز ، سه سوته حاضره😍
در زبان کوردی ماشینه🥰
این آش باید تند و تیز باشه 🌶️
مواد لازم:
۱ پیمانه ماش
نیم پیمانه گندم پوست کنده
نیم پیمانه لوبیا چشم بلبلی
نیم پیمانه نخود نیم پز
فلفل تند دو عدد
زردچوبه و نمک
سبزی خشک دو قاشق غذاخوری👈🏻نعنا و آویشن کوهی، جاتره 🌱همون مرزه محلی
یک لیتر آبجوش
۱عدد پیاز درشت
روغن نیم استکان
⬅️ گندم و ماش و لوبیا چند بار بشویید
⬅️ پیاز رنده یا نگینی خورد کنید
⬅️ داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز تفت داده وقتی سبک شد زردچوبه و سبزی خشک اضافه کنید
⬅️ ماش و نخود داخل قابلمه ریخته بهش آبجوش اضافه کنید
⬅️ درشو بزارید روی تایم ۷۵تا کامل بپزد
⬅️ بعد از تایم درشو برداشته و داخل کاسه بریزید
⬅️ داخل قابلمه روی اجاق همین مدلی درست میشه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر به این روشی که من درست کردم هم بینهایت خوشمزه و لذیذه هم مورد پسند ما ایرانیاست😁✋🏻
این برگر نسخه اورجینال نیست ولی با ذائقه ایرانی ها بشدت جوره ،برگر اورجینال فقط گوشت گوساله نمک و فلفل هست
#ساندویچ_همبرگر
مواد لازم
گوشت چرخکرده برای هر قرص برگر ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط پوره شده(با رنده ریز رنده کنید و بعد آبش رو بگیرید)
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر و پیاز
نان برگر(هر دو طرف کره بزنید و تست کنید)
خیارشور،جعفری،پیاز قرمز
مایونر
لیموترش تاره
گوجه
ریحان تازه اصلا فراموش نشه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشمش_پلو یا #گردو_پلو 😍
برنج : چهار پیمانه، عدس: یک پیمانه، کشمش: یک پیمانه، گردو: یک پیمانه، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، نمک: یک قاشق غذاخوری، فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری، پودردارچین: نصف قاشق چایخوری، زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری، گلاب : یک قاشق غذاخوری
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_فلفل_کبابی نوعی ترشی است که با استفاده از فلفل کبابی، سیر، سرکه، نمک، و سبزیجات معطر تهیه می شود.ترشی فلفل طعم خاصی دارد و به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها استفاده می شود.
فلفل کاپی: 1 کیلوگرم، سیر: 8حبه، سرکه 2 لیوان، نمک: 1قاشق غذاخوری،فلفل تند 1عدد، جعفری وگشنیز:۳ قاشق غذاخوری، نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل ها را روی حرارت مستقیم کباب کنید تا پوستشان سیاه شود. فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را سلفون بپوشانید تا خنک شوند. فلفل های خنک شده را پوست بکنید درظرفی اول فلفل بعد جعفری وگشنیز سیر فلفل تند پودر نعناع ردیفی لایه به لای ادامه میدیم تا ففلا تموم بشه ودرآخر یک قاشق نمک رو در سرکه حل کرده روی ترشی میریزیم بعد ۲۴ ساعت نوش جان کنید.
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی با #سس_تمشک ، تجربه ی یه طعم جدید و متفاوت و جذابه😍 طعم ترش و شیرین این غذای خاص همه رو شگفتزده میکنه و بنظرم میتونه یه پیشنهاد خاص برای مهمونی هاتون باشه.
پس دیگه لازم نیست فقط با تمشک مربا و کیک و بستنی درست کنین! یه بار این غذای مجلسی رو درست کنین و لذتشو ببرید😍
مواد لازم مرغ تمشکی برای ۴ نفر:
مرغ: ۴ تکه
آب: ۶ لیوان
نمک: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف فنجان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پیاز : ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
فلفل دلمه ای نارنجی: ۱ عدد
تمشک: ۴۰۰ گرم
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق غذاخوری
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه آموزش خانه داری دیگه
ایندفعه درست کردن لیموعمانی🍋🍋
#لیمو_عمانی
من لیمو هامو میشورم و میرزم تو قابلمه و بهش آب و یک فنجان سرکه اضافه میکنم و میزارم چند تا قل بخوره
بعد ابکش میکنم (از آبش به عنوان پاک کننده چند منظوره میشه استفاده کرد،برای پاک کردن گاز شیشه ای و هود عالیه)
لیمو ها رو توی سبد میزارم جلو افتاب بعد دو الی سه هفته لیمو عمانی ها آماده اس
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
اینطوری درستش کن:
پاستا پخته شده ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۲ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ تفت داده شده( کاملا باید به روغن بیوفته) ۱۵۰ گرم
جعفری مقداری
سینه س مرغ آب پز شده ۱/۵ پیمانه
پنیر موزارلا نصف پیمانه
نمک، فلفل، آویشن، پودر تخم گشنیز
تمام مواد و داخل غذاساز بریزید، چند پالس بزنید تا یک دست شه
به اندازه های ۴۰ گرمی تقسیم کنید
به شکل دلخواه فرم بدید
و داخل فریزر استراحت بدید تا یخ بزنه
طبق ویدیو ،سوخاری کنید و بعد سرخ کنید
❌نکته مهم❌
حتما باید روغن داغ شده باشه در غیر این صورت وا میره‼️
میتونید اسپری روغن کنید و توی دستگاه ایرفرایر قرار بدید✅
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رولی
✔️هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین
(اب کمتر میریزیم که حالت پاستیلی بگیره و راحت تر از مولد دربیاد)
روی بخار اب جوش هم میزنیم تا ذرات ژلاتین حل بشن (روش بنماری کردن)
بعد از اینکه کاملا سرد شد یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده بریزین
ژله سفید :
نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی سرد شده بریزین
ژله بی رنگ:
نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین نیمبند شه
کمی از ژله سفید تو مولد چرب شده بریزین و بعد از نیمبند شدنش مولد رو با ژله رنگی پر کنین
بذاربن چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه و از مولد خارج کنین
.
تو قالب کره که از قبل با روغن مایع چرب کردین، کمی ژله سفید بریزین
بعد از اینکه نیمبند شد گل ها رو توی قالب بچینین
یک قاشق ژله الوئه ورا (بی رنگ) روی گل ها بریزین و بذارین نیمبند بشن تا فیکس بشن
باقی ژله آلوئه ورا رو توی قالب بریزین
در قالب رو بذارین و خوب فیکسش کنین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه
در قالب رو بردارین و ژله های کروی رو از تو قالب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله 😍😋
این ژله یه پیشنهاد خیلی خوبه برای بهار و تابستون که کلی میوه رنگی رنگی هست
مواد لازم:
ژله آلوءورا ۲ بسته
آبجوش ۳ لیوان
میوه های دلخواه
پودر ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم و اجازه میدیم خنک بشه
قالب کمی با روغن مایع چرب و میوه هارو داخلش میچینیم (من از پاناکوتا هم استفاده کردم داخل قالب کروی ریختم و گذاشتم بسته و از قالب خارج کردم).اگر از کیوی و پرتقال استفاده میکنید داخل شهد بغلطونید بعد بذارید داخل قالب.روی میوه ها ژله میریزیم.سه تا از نیم کره هارو من کامل با ژله پرکردم و سه تای دیگه رو یک سانت سرش خالی هست.
وقتی کامل داخل یخچال بست .قالب داخل آب ولرم قرار میدیم و اون سه تا نیم کره که کامل پر شده رو از قالب خارج میکنیم و روی
سه تای خالی تر ژله میریزم و مثل ویدئو عمل میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا فنجونی😍😋
اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰
برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید.
مافین پیتزا
دو عدد تخم مرغ
آرد یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
روغن مایع یکسوم پیمانه
نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه
مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه
هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت
مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین
تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد
فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب لرستانی 😍😋
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله
۱۰۰ گرمسبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری)
۸۰ گرم گردو
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ ق غ آرد نخودچی
۱ عدد تخم مرغ
ادویه (زردچوبه، فلفلسیاه، پودرسیر) و نمک
.
سس غذا:
۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده)
۲۰ گرم گردو
۲ ق غ رب انار
۲ ق غ شکر
.
.
- اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉
- شکر کاملا بر اساس ذائقهس، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب تر از ترکیب طعمای توت فرنگی و نوتلا نداریم🍓🌰😋
هر موقع خواستی #دسر فوری و خیلی خوشمزه و راحت درست کنی، این دسرو درست کن
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
خامه قنادی ۱۰۰گرم
نوتلا ۵۰گرم
پودر ژلاتین ۲ق غ
ژله توت فرنگی ۱ بسته
شیر و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه،خامه ها و نوتلا رو بنماری کنید، ژله رو با نصف لیوان آب ولرم حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،پودر ژلاتین رو با ۵برابر وزن خودش آب مخلوط و بنماری کنید، ترکیب خامه ها و نوتلای بنماری شده رو همراه با ژلاتین بنماری شده به قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید ،ژله خنک شده رو به مواد دسر که خنک شده اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید، از صافی رد کنید ،داخل قالب چرب شده بریزید و ۶ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده👌با انگشت دسر رو از دیوارههای قالب جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_شنبلیله با قلقلی
🫕🍽️ خورشت یک ساعته و بی نهایت خوشمزه با عطر شنبلیله 😋👌
مواد لازم برای 4 نفر
🥩مواد لازم برای قلقلی ها
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
نعنا و شنبلیله خشک از هر کدام نصف ق چ
🌶️مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
رب انار 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
نعنا خشک 1 ق غ
شنبلیله خشک 1 ق غ
آب جوش 1 لیوان
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_گیاهی
مواد لازم
کدوی نگینی چهارعدد
بادمجان نگینی یک عدد
گوجه رنده شده چهارعدد
غوره بی دونه دو قاشق
رب گوجه دو قاشق
فلفل سبز
نمک و زردچوبه و پودرسیر و پارپیکا و آویشن
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_حسینی اصفهان یه غذای مجلسی حساب میشه و واقعا خوشمزهس🤌🏾✨
هم با مرغ هم با گوشت و هم بصورت میکس میشه درستش کرد😍
مواد لازم کباب حسینی برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی خورد شده ۸۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۲۰۰گرم
پیاز متوسط رنده شده ۱عدد
پودر پیاز نصف قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
سرکه نصف استکان
برای سس:
پیاز ۱عدد
فلفل کاپی یا دلمه ای قرمز ۱عدد
رب گوجه ۲ ق غذاخوری
تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
میتونید برای چاشنی از آبغوره هم استفاده کنید!
شعله گازتون در تمام مراحل پخت ملایم باشه.
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛