eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.1هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#قیمه_یزدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 مواد لازم: قارچ نیم کیلوگرم آرد سوخاری یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد شیر یک قاشق غذاخوری نمک کمتر از نصف قاشق چای خوری روغن زیتون به مقدار لازم طرز تهیه : قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید. سپس درآورید و در روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧 آموزش تخصصی انواع #ژله 🍧 #ژله_رولی #ژله_تزریقی #کیک_ژله #ژله_سورپرایز #ژله_شکم_پر #ژله_ویترینی #ژله_ابروباد 🎥 آموزش #تصویری #ژله_بریلو http://eitaa.com/joinchat/4145676300Cae7182a9b2 بدو فقط30نفر جا داره جا نمونی حسرتش بخوری 😉😉😉😉
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم: ماکارونی فرمی ۲ پیمانه خیارشور ۱۵۰ گرم کالباس با برش درشت ۴ برگ گوجه فرنگی ۳ عدد نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه ذرت ۱/۲ پیمانه پیازچه و فلفل دلمه خرد شده با هم ۲ قاشق غذا خوری سس مایونز ۳/۴ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو اختیاری طرز تهیه: مواد رو نگینی خرد میکنیم ماکارونی رو ده دقیقه میجوشونیم و آبکش میکنیم بعد از اینکه سرد شد تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میکشیم و داخل یخچال قرار میدیم تا سس به خورد مواد بره 😘😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار طرز تهیه : ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 شیره انگور : یک و نیم پیمانه کره و یا روغن : 3/4 پیمانه آرد : دو پیمانه زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری گلاب : نصف پیمانه پودر هل : به مقدار لازم ✍️طرزتهیه: برای درست کرد این نوع حلوا، ابتدا آرد را الک کنید سپس آرد الک شده را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن مقداری تغییر کند.بعد از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد دوباره آن را الک کنید و بعد از الک کردن؛ آرد را دوباره درون تابه بریزید.در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای شیره انگور روغن و یا کره ذوب شده را به آرد بیفزایید و مخلوط آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا کره و یا روغن به خورد آرد بروند.سپس شیره انگور را به صورت آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا نسوزند در این مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور مخلوط آرد و شیره انگور شروع به جمع شدن می کند.زعفران دمکرده و پودر هل و گلاب را به حلوا اضافه کنید و مواد حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه حلوا به طور کامل آماده شد شعله گاز را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و دوباره مواد حلوا را هم بزنید.حلوای آماده شده را درون ظرف مناسبی بریزید و یا کمک روش های تزیین حلوا مجلسی این حلوای خوش طعم و خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره_انگور #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 كره نرم 250 گرم  شكر ‌ریز 110  گرم  آرد گندم 300 گرم  آرد برنج 100 گرم  مواد لازم رویه:  آرد 50 گرم  كره‌ خردكرده 25 گرم  شكر ‌ریز 2 قاشق سوپخوری  پسته بی‌نمك و خردكرده 30 گرم  خلال بادام 35 گرم ✍طرزتهیه: فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند. سپس آردهای الك‌ كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه خمیر را به ضخامت ۳ میلی‌لیتر،  روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد ۳× ۶ سانتیمتر قالب بزنید، روی هر یك از شیرینی‌ها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. روش تهیه مواد رویه:  در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خرده‌نان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# شیرینی_ترد_آجیلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 📝 گوشت خورشتی ٤٠٠ گرم پیاز ١ عدد لوبیا سبز ٦٠٠ گرم سیب زمینی ٢ عدد هویج ١ عدد پودر لیمو عمانی ١/٢ قاشق چایی خوری رب گوجه فرنگی ٢ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم ✍️طرز تهیه : ابتدا پیاز را رنده کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و سرخ کنید . بعد که رنگش طلایی شد زردچوبه و گوشتهای تیکه ای را اضافه کنید و تفت دهید در این مرحله فلفل سیاه را هم اضافه کنید به میزان مناسب آب بریزید زمان دهید تا گوشتها پخته شوند . سپس رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید ( اینجوری رنگ رب گوجه تو خورشت خوش رنگتر میشه ) و به همراه نمک و پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید و در پی آن لوبیا سبز و سیب زمینی و هویج مکعبی خورد شده را هم بریزید و زمان دهید تا سبزیجات بپزند و خورشت جا بیفتد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_لوبیا_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 هویج متوسط ۳عدد و رنده شده سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه) زرشک_پیاز خلال پسته نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه ✍طرزتهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم. برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم،نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👉 کوکی پودینگی با بافتی نرم که تو دهن آب میشه😊👌 تعداد کوکی: حدود 18 عدد موادلازم 125 گرم کره 2 ق غ پودرشکر وانیل 1 ق چ 1 بسته پودرپودینگ وانیلی 1 عدد زرده تخم مرغ آرد 1 پیمانه شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری 50 گرم شکلات تلخ با کیفیت ( من از 70 درصد لینت استفاده کردم) که میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای 80 گرم از 40 گرم شکلات، استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_پودینگ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام به امروزخوش آمدی همه چیزتازه است هواتازه نفس تازه عشق تازه سلام زندگی سلام طراوت عشق سلام خدا بگشاپنجره ی زندگی را روبه سوی شروعی دوباره صبحتون سرشار ازانرژی ومهربونی 🌺🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دادلی 😋 ✍ مواد لازم: کره100گرم ارد300گرم پودر قند90گـرم زرده تخم مرغ یک عدد روغن جامداصیل 80گرم وانیل مقداری 🍜 طرز تهیه: روغن صاف وپودر قند وکره نرم شده راباهم زن میزنیم تاپوک شود بعد زردهووانیل رااضافه کرده ودراخراردرااضافه کردهدرحدمخلوط،شدن.از،خمیربه اندازه گردوبرداشته گرد کرده د سینی چرب و ارد پاشی شده گذاشته و باته خودکار یا هر وسیله ای که دردسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.در فر از قبل گرم شده بادمای 160به مدت20 دقیقه.تا جاییکه زیر شیـرینی کمی رنگ بگیرد.زیاد نه.بعد از فر در اورده بعدخنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو میریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم من برای تزیینش از7 شکلات آب شده تلخ وشیری خلال پسته،شکلات سفیدوبرای وسط شیرینی ها از مربای توتفرنگی که داخل میکسر ریختم استفاده کردم وبا قیف وسط شیرینی‌ها زدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دادلی_شیرینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. برای اون دسته از دوستانی که فر ندارن میتونن از کیک آماده استفاده کنن قنادیها کیک ساده وتخته ای دارن. . اندازه لیوان 200 میلی لیتر مواد لازم کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع 1 پاکت وانیل 5 گرم( یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 لیوان آرد 1 پاکت10گرمی بیکینگ پودر (یا 1قاشق مرباخوری) + 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک وکرم رنگ شود. به نوبت روغن مایع و شیر را اضافه ودرحد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک (آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و وانیل) را که ازقبل 3 بار الک کرده اید راکم کم به مایه اضافه کنیدومخلوط کنید . مایه را داخل قالب ریخته وبزازید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا پخته شود(حدود40تا50 دقیقه) با خلال چک کنید . مواد لازم برای گاناش: 1 پاکت خامه صبحانه 200گرم (پاکت صورتی) 2 بسته 80 گرمی شکلات تلخ یا شیری مغز دلخواه (فندق یا.. به میزان لازم) برای روکش ترافل: 3 بسته 80 گرمی شکلات تلخ شکلات سفید بن ماری شده(آب شده) برای تزیین طرز تهیه گاناش: داخل قابلمه خامه را ریخته وبزارید رو حرارت تا داغ شود(نباید بجوشه)، 2 بسته شکلات را اضافه واز رو حرارت بردارید وهم بزنید تا شکلات در خامه آب وحل شود. کیک آماده شده را در ظرفی بریزید وخوب خرد کنید(میتونید از غذا ساز هم استفاده کنید)، گاناش را کم کم اضافه کنید و با مغز دلخواه وخوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی ظرف را با سلفون بکشید وبزارید 1 ساعت در یخچال، وبعداز مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید وباز بزارید نیم ساعتی در یخچال بمونه وبعد ترافل هارو در شکلات آب شده بزنید وبزارید روی کاغذ روغنی تا خشک وسفت شده ودرآخر با شکلات سفید ذوب شده تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترافل_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : شیر : 1 لیوان کره نرم : 125 گرم روغن مایع : نصف لیوان شکر : 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری : 10 گرم نمک : 1 قاشق مرباخوری آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان زرده تخم مرغ : برای روی نان کنجد : برای روی نان طرز تهیه : خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین. نکته:اگه روغن و کره اش براتون زیاده، کمتر کنین، ولی نه زیاد... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_صبحانه_فوق_العاده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ی مواد لازم : کره‌ ........................ 250 گرم(هم‌دما با اتاق) پودرشکر ................. 1 لیوان روغن مایع ............... 1 فنجان ماست ..................... 1 فنجان بیکینگ‌پودر .............. نصف قاشق چای‌خوری وانیل ...................... 1 قاشق چای‌خوری آرد .......................... حدود چهار تا چهار و نیم لیوان . مواد لازم داخل خمیر کوکی: مغز فندق .................1 لیوان(خرد شده) پودر دارچین.................. 1 قاشق مرباخوری شکر ........................ 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: ی نرم، مایع، و پودر شکر را در مناسبی، به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم سپس مخلوط ، بیکینگ‌پودر و را کم‌کم و با دقت به مخلوط ماست اضافه کرده و هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد سپس مغز خرد شده، و را به خمیر اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز می‌دهیم. از خمیر تکه‌هایی به اندازه‌ی دلخواه جدا کرده و شکلِ دلخواه را به آن می‌دهیم سپس خمیرهای آماده شده را در سینی که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌ایم، با فاصله کنار هم می‌چینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا های بپزد و روی آن کمی پررنگ شود سپس سینی کوکی‌ها را از فر خارج کرده و بعد از این که کوکی‌ها شد، روی آن‌ها پودر شکر می‌پاشیم و در کنار ، یا ، می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛