eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آغاز امامت گل سرسبد عالم هستی بقیه الله الاعظم حضرت حجه بن الحسن امام زمان عجل الله برمنتظرین ظهورش مبارک🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا فرمون‌ِ زندگیمونو به سمتی‌ که خِیر و‌ صلاحِمونه بچرخون الهی آمین🙏🙏 💕💐🌹 ‌─━━━⊱🌸⊰━━━─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی و شوید😍😋 سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید. فلفل‌سیاه نمک پاپریکا پودر سیر پودر پیاز خوب مخلوط کنید و بزارید کنار. سیب‌زمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید. مرغ‌هارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید. . داخل کاسه، نصف سیب‌زمینی‌هارو به همراه نمک، فلفل‌سیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه. مرغ و ذرت، بقیه سیب‌زمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد آماده هست. میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید. ♥️🌝🌼 [𖥻🌤@mallakebash✨𖥻]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید پوستشو بگیرید با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو بریزید تو آب ویخ ویک لیوان پر سرکه بریزید روش اگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه آب کمتر سرکه بیشتر بریزید وبزارید به مدت دوسه ساعت سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید وتو روغن داغ سرخ کنید میبینید که چقده ترد وخوشمزه میشه بعداز سرخ کردن نمک ویا کمی فلفل بپاشید روش وبا ماست موسیر نوش جان اگه سرکه قرمز باشه خیلی خوش رنگتره من از سرکه سفید استفاده کردم آگه سرکه دوست ندارید نریزید میشه چیپس ساده سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بزارید تو روغن اگه رو هم انباشته شن بهم میچسبن بعضی دستورها بگینگ پودر استفاده میکنن یعنی 1ق م بکینگ پودر رو تو آب سرد می ریزن. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون 😍😋 پیاز: ۳ عدد سیر: ۵-۶ حبه پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید) بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید، ۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره. نوش جونتون .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴مواد لازم: 💥400 گرم سینه مرغ 💥 عدد نان لواش به مقدار لازم 💥1 عدد پیاز قرمز 💥1 عدد فلفل قرمز 💥 سیر یک حبه 💥روغن مایع 💥 خامه صبحانه 200 گرم 💥1 قاشق چای خوری پودر کاری 💥نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه 💥نمک 💥پنیر پیتزا 🔴طرز تهیه: مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده (این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه) 🥣طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید. نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۳ ق‌غ، جعفری ساطوری ۳ ق‌غ، پودر سیر ۱ ق‌غ، پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ، پودر زیره سبز ۱ ق‌چ، پودر دارچین نصف ق‌چ، پودر زنجبیل نصف ق‌چ، فلفل سیاه نصف ق‌چ، فلفل قرمز 1/4 ق‌چ 🔴همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید. از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم. بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد. کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد. روغن را داغ میکنیم و کوفته هارا با حرارت ملایم سرخ میکنیم. میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای مواد گوشتی : 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 3-4 قاشق غذا خوری روغن 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 گوجه فرنگی 3-4 فلفل آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی) نمک فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز ورقه لازانیا پنیر پیتزا برای سس : 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر) آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید. روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین پیتزایی😍😋 اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰 برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید. مافین پیتزا دو عدد تخم مرغ آرد یک پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق م روغن مایع یک‌سوم پیمانه نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید به همین سادگی نوش جونتون .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برای تهیه سرکه سیب به ازای هر یه دونه سیب یه فنجون آب جوشیده سرد شده و یه ق چ شکر احتیاج داریم سیبها رو با پوست بشویید و چهار قاچ بزنید و چوب و هسته های سیبها رو جدا کنید به هیچ عنوان چوب سیب داخل سرکه نباشه تبدیل به الکل میشه سیبهای خرد شده رو داخل دبه یا شیشه بریزید و شکر و آب رو در یه کاسه باهمدیگه حل کنید سپس روی سیبها بریزید یه صفحه پلاستیکی به اندازه ی درب شیشه ببرید و روش رو چند تا سوراخ بزنید روی سیبها بزارید این کار باعث میشه روی سیبها رو آب میگیره و سیبها کپک نزنه روی درب شیشه یه پارچه بزارید و با کش ببندید و یه گوشه تاریخ روزی که سرکه رو گذاشتین رو یاداشت کنید شیشه رو بزارید جای گرم و تاریک به مدت ۴۰ تا ۵۰ روز بعد سرکه رو از صافی رد کنید ✅اگه روی سیبها کپک سبز رنگ دیدید سرکه قابل استفاده نیست ✅سرکه رو اگه زیر ۴۰ روز استفاده کرد از لحاظ شرعی مشکل داره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه) نصف پیمانه شکر یک چهارم ق چ وانیل یک ق م بکینگ پودر دو ق پودر کاکائو روغن مایع یک سوم پیمانه یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه) روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با همزن دستی یا برقی دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید تو کپسول ها روشم با گردوی تزیین کنید (اردپاشی کنید گردوهارو تا ته نشین نشه)بزارید توی فر از قبل گرم شدخ با دمای ۱۸۰ برای من ۲۵ دقیقه زمان برد چک کنید. توی تابه ای هم اگر خواستید درست کنید چربش کنید مواد رو بریزید سرش دمکنی بزارید یه شعله پخش کن هم روی شعله بزارید بعد اجازه بدید بپزه حدودا نیم ساعت زمان میبره. 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بنظرم معرکه بود.😍👌🏼 دستور: فیله راسته گوسفندی چند تکه با سایز دلخواه رو از شب قبل با پیاز و ادویه(فلفل سیاه،کمی ادویه گوشت) و آب لیموی تازه،چند تکه فلفل دلمه ای،و زعفران دم کرده بذارید تا مزه دار بشه. (چند ساعت قبل از استفاده،حتما دو قاشق ماست و کمی نمک هم اضافه کنید.) فیله مرغ رو هم سعی کنید هم سایز فیله های گوسفندی،برش بدید و تو همین مواد بذارید تا مزه دار بشند. داخل سیخ ها رو یک تکه،از فیله گوسفندی،یک تکه،فیله مرغ به ترتیب بزنید و سعی کنید که هم اندازه باشند وکنارشون رو اگه لازم بود کمی برش بدیدو اینکه حتما کامل کنار هم باشند. داخل فر با دمای 180 درجه به مدت چهل دقیقه، طبقه بالای فر اجازه بدید که بمونه. بعد از چل دقیقه برشون گردونید و کمی رومال کره و زعفران بزنید و اجازه بدید نیم ساعت اون طرفش هم بپزه. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه بدون فر هویج و ۵ دقیقه وقت داری؟؟ پیشنهاد میکنم این دسر خوشمزه ی فوری که نیازی به فر هم نداره رو حتما درست کنی! هویج ها رو بشورید و پوستشونو بگیرید. و بعد هم رنده کنید . اندازه پنج لیوان از هویج های رنده شده رو داخل تابه بریزید . یک و نیم لیوان شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا روی حرارت بذارید تا خوب پخته بشه و آبش کشیده بشه. ۲۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنید و به هویج های پخته شده اضافه کنید پنجاه گرم گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه روی سلفون پودر نارگیل بپاشید و از مواد روش بزارید و رول کنید. و بمدت دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید دسر خوشمزه و خوش عطر ما آماده شد برش بزنید و نوش جان کنید. همین حالا دست بکار بشید و این دسر خوشمزه رو درست کنید، مطمئن باشید خوشتون میاد. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 تخم مرغ 1.5 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان چای سرد تازه دم شده (200 میلی) 2 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری دارچین آرد 2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم حدود 4-5 دقیقه با میکسر مخلوط میکنیم .( این قسمت را خیلی خوب هم بزنید) در ادامه چای و روغن مایع را هم افزوده، مابقی مواد خشک را هم الک کرده و اضافه میکنیم. آرد به اندازه 2 لیوان میریزیم، بعدها اگر نیاز شد میتوانید آرد بیشتری هم اضافه کنید. تمام این مواد را با درجه پایین تا وقتیکه مواد باهم مخلوط شوند هم میزنیم. 1 قاشق غذاخوری آرد هم دوباره اضافه کردم. . قالب را کاملا چرب کرده و مخلوط را داخل ان میریزیم. فر را در دمای 175 درجه گرم میکنیم و کیک را تا زمانیکه کاملا پخته شود میپزیم. بعد از پخت حدود 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود؛ سپس از قالب خارج کنید. اگر بخواهید حدود 80-100 گرم شکلات را به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک میریزیم. با هرچیز دیگری هم میتوانید تزئین کنید. نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
😋😋 موادلازم: ژله آلوئه ورا یک بسته آب ۱/۳لیوان عسل ۱ ق غ شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم روغن مایع ۳ ق غ بیسکوییت ساقه طلایی دو تا سه بسته طرز تهیه: ابتدا ژله واب را ترکیب کرده وبعد از ۵ دقیقه به روش بنماری روی گاز مرتب هم بزنین تاکامل حل شود. حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل ذرات ژله حل بشه. بعدعسل رااضافه میکنیم تایکدست شود. و از روی گاز برمیداریم. یکی دو دقیقه بعد درظرف دیگراین مخلوط راحسابی باهمزن میزنیم تاسفت وسفیدشود. انقدر باید بزنید که وقتی بین بیسکویت میزارید شل نباشه و بمونه بعدبا قیف بین بیسکوییت هامیریزیم.و به هم فشرده میکنیم. بعد به مدت نیم ساعت دریخچال میگذاریم.دراین زمان شکلات رابنماری کرده وروغن مایع میریزیم ودر اخر بیسکوییت سردشده رادرشکلات داغ میغلتانیم. نوش جان😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشملوهای نرمولکی با پودر ژله 🩷☁️ پودر ژله : ۱ بسته پودر ژلاتین : ۱ بسته آب جوش : نصف لیوان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩شیرینی_زعفرانی😋 🔹مواد لازم : _کره ١٢٠ گرم _پودر قند ۶٠ گرم یک سوم لیوان _١ عدد زرده تخم مرغ _کمی وانیل _سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ _نشاسته ذرت ٣ ق غ (٣٠ گرم) _آرد برنج ۴ ق غ (۵٠ گرم) _آرد سفید ١۵٠ گرم (یکو یک چهارم لیوان) _عسل ذوب شده _ژله بریلو 🔹کره و پودر قند رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه سپس زرده تخم‌مرغ، کمی وانیل و زعفران دم کرده و اضافه مجدد چند دقیقه با همزن بزنید سپس نشاسته ذرت و آرد برنج الک شده را اضافه کنید در آخر آرد سفید الک شده رو بزنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر نرم لطیف داشته باشید. تو نایلون فریزر بذارید و در یخچال حدودا یکی دو ساعت بمونه تا استراحت کنه و سپس بین دو نایلون با وردنه خمیر رو باز کنید و کاتر بزنید.در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدودا ١٠ دقیقه بمونه و در قابلمه به همراه شعله پخش کن و دمکنی و حرارت کم حدودا پانزده دقیقه بمونه تا شیرینی شما آماده بشه،برای تزیین از عسل آب شده ژله بریلو و .... میتونید استفاده کنید.نوش جاااان🙋‍♀️ . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 750گرم سينه مرغ، 2 ق غ آرد، 1 عدد سفيده تخم مرغ، 3تا4 ق غ روغن، 1/5 ق چ نمك، 1 ق چ فلفل سياه، 1 ق چ آويشن، 1 ق چ ادويه كاري، 1 ق چ پاپریکا، 1 ق چ زيره، 1 تا 2 حبه سير مواد لازم برای سرخ کردن : 1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری)، 2 عدد تخم مرغ، 3 تا 4 ق غ آرد 🔴سينه مرغ، آرد، سفيده تخم مرغ، روغن وادويه ها رادر غذاساز میکس کنید تا یکدست شود. دست رو خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید). به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاري زده در روغن داغ شناور سرخ كنيد . پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید بیرون و در روغن داغ سرخ کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌸 یک صبح سلام و 🌿خنده تحویل شما 🌸 خورشـید نثارتان 🌿 به یک قــاب طلا 🌸 زیباست نفس کنار 🌿 این هم نفســان 🌸صبحانه فقط عشــق 🌿 بنوشید و دعـا ... 🌸سلام صبح زیباتون بخیر شنبه تون پر نشاط و دل انگیز