eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
✅رینگ پسته و شکلات😋 ✍مواد لازم: کره همدمای محیط یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند یا (پودر شکر الک شده) ۴۰ گرم (من ۵۰ گرم استفاده کردم) وانیل ۱/۴ ق چ زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۱۸۰ گرم (شکلات سفید ۱۰۰ گرم ) خلال پسته خرد شده و گل رز خشک به میزان لازم 🍲طرز تهیه: کره نرم و پودر قند را با همزن برقی (با دور متوسط) به مدت ۳ دقیقه هم بزنید .زرده و وانیل را افزوده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه کنید و سعی کنید با لیسک خمیر را جمع کنید .به هیچ عنوان خمیر را ورز ندهید (چون ممکن است روغن پس دهد و سفت شود) خمیر را در کیسه فریزر قرار داده با وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلیمتر باز کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از آن خمیر را کاتر گرد ۵ سانتی میزنیم و با فاصله در سینی روی کاغذ قرار میدهیم. وسط خمیر را با ماسوره کوچک یا کاتر گرد کوچک درآورده و سینی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم. برای من شیرینی با فر برقی دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه آماده شد. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ شیرینی کره ای😍😍 کره100گرم تخم مرغ 1عدد آرد2پیمانه و یک چهارم پیمانه پودر قند 1/2 پیمانه وانیل 🍜طرز تهیه ابتدا کره رو بزارید به دمای محیط برسه,بعد با پودر قند الک شده مخلوط کنید با همزن بزنید تا یکدست بشه, بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. دوباره با همزن بزنید,بعد آرد را اضافه کنید, خمیرنرم و لطیفی بدست می اید داخل کیسه فریزر گذاشته در یخچال میزاریم تا استراحت کند,حدود یک ساعت استراحت بدهید,بعد بین دو کیسه باز کرده و قالب میزنیم روی سینی فر کاغذ انداخته. در فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت 10 تا15 دقیقه قرار میدهیم روشو شکلات تخته ای بن ماری شده و پودر پسته می ریزیم. @ashpazy_irani
مواد لازم: ▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ▫️گوشت سینه مرغ 500 گرم ▫️فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده الوان 1 عدد ▫️قارچ خرد شده 100 گرم ▫️پیاز رنده شده متوسط 2 عدد ▫️جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری ▫️هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوری ▫️آرد به مقدار لازم ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️دارچین 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: گوشت مرغ را بعد از اينکه بي استخوان کرديم همراه با پياز ميکس يا چرخ مي کنيم. بعد از اينکه خوب ميکس شد نمک و فلفل را می افزاييم و خوب هم مي زنيم. سپس مواد را روي نايلونی که از قبل آرد پاشی کرده ايم می گذاريم و پهن می کنيم.سپس از مواد خرد شده و رنده شده (فلفل دلمه ای، قارچ، جعفری، هويج) داخل مرغ قرار مي دهيم و خوب لوله مي کنيم تا ترک و درز نداشته باشد. سپس آن را داخل روغن سرخ مي کنيم. بعد از اينکه سرخ شد سسی از رب گوجه فرنگي و دارچين درست می کنيم و روي مرغ مي ريزيم و مي گذاريم تا جا بيفتد. @ashpazy_irani
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد @ashpazy_irani
🥗 😋 🔸نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز4 عدد سیب زمینی 10عدد خیارشور 2 حبه سیر (درصورت تمایل)نصف لیوان ماست نصف لیوان سس مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری هویج وسیب زمینی رانگینی خورد کرده وجداگانه بگذاریدبامقداری آب و نمک بپزدبعدازپختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شودخیارشور رامربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم2 حبه سیررا با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود @ashpazy_irani
🥰😋 اين مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه بقيه ى داستان در پايان دستور مقدار مواد لازم گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك  نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) ✍🏻طرزتهيه اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قل خوردن خاموش تاجابيافته و با پلو نوش جان نكته : اگر دوست دارين گوشت رو ابكى و همينطور نوش جان كنيد. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم: كره ٦٥ گرم روغن جامد لادن طلايي صاف شده ٧٠ گرم پودر قند ٣٠ گرم زرده تخم مرغ ١ عدد پودر بادام ٢٠ گرم آرد ٢٥٠ گرم وانيل نوك ق چ مارمالاد توت فرنگي به مقدار لازم پودر پسته يا كنجد به مقدار لازم ابتدا كره و روغن رو كمي با همزن ميزنيم تاباز بشه بعد پودر قندو اضافه ميكنيم و به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيم تا پفكي و كرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مايه يكدست بشه بعد پودر بادام رو اضافه ميكنيم و يك دور هم ميزنيم و همزن رو خاموش ميكنيم و آرد رو كه الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم و با ليسك هم ميزنيم تا خمير جمع بشه و چسبناك نباشه بعد خمير رو داخل نايلون ميزاريم و به مدت ١الي ٢ ساعت استراحت ميديم،من بعد از ١ ساعت قالب زدم، اگر خميرتون منسجم نبود كمي دستتون رو با روغن جامد چرب كنين بعد يه ورز كوچولو بدين (زياد ورز ندين چون خميرتون به روغن ميوفته)و بعد خميرو بين دو تا نايلون به قطر ٢ ميل باز ميكنيم و كاتر ميزنيم براي هر شيريني دوتا كاتر ميزنيم يكيش توخالي و يكيش هم كامل باشه ، يادتون باشه كه شيريني هاي كامل تو يه سيني باشه و توخالي ها هم توي يه سيني ديگه باشه ،چون تو خالي ها زودتر پخته ميشن،و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ به مدت ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ،دماي فرها فرق داره من توي توستر درست كردم مال من كاملش ٣٠ دقيقه رو ١٦٠ پختم و توخالي ها ٢٠ دقيقه شد وقتي از فر در آوردين بهش دست نزنين چون اين شيريني ها خيلي ترد و شكننده هستند بزارين كامل سرد بشن بعد توشونو با مارمالاد يا مرباي كه دوست دارين پركنين و روشو هم با يه ق مرباخوري عسل و يه ق م آب جوش حل كنين تا رقيق بشه و روشو با قلمو بكشيد و پودر پسته يا كنجد يا .......بريزيد ،حتي ميتونيد شكلات سفيد و تلخ آب كنين و روش بريزين 😍 @ashpazy_irani
‍ ‍ ✅دسر شانامو😋 ✍مواد لازم شیر عسلی نصف قوطی بستنی لیوانی وانیلی یک عدد پنیر لبنه 200گرمی خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری ژله الو ورا یا هر طعمی دوست داشتید یه بسته 🍜طرز تهیه ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله آلوئه ورا یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید. 🍮 @ashpazy_irani
سلام🙋‍♀️ شام دیشب خونه ما یه غذای_نونی خوشمزه بود 😋 ما که خیلی دوست داریم 😍 هر چند وقت یه بار درست میکنم😊 . میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... . . من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇👇👇 . . کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار  بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار  قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه) یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم  میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مرغ _سیب زمینی 🥔🍗 برای درست کردن این کروکت ها ی خوشمزه ابتدا ی پیاز رو نگینی ریز کرده و کمی تفت میدیم در صورت تمایل کمی سیر خرد شده هم بهش اضافه می کنیم. حالا نصف سینه ی مرغ ریز شده رو هم با پیازها تفت میدیم و کمی نمک، ادویه و ی قاشق غذاخوری هم رب گوجه فرنگی و کمی هم جعفری ساطوری شده رو هم اضافه و همه ی مواد رو تفت میدیم. سه عدد سیب زمینی متوسط رو پخته و پوره می کنیم، سپس‌ کمی نمک و فلفل هم اضافه و مخلوط میکنیم، یک پیمانه پنیر پیتزا ی رنده شده رو با موادی که قبلا تفت داده بودیم را پس از کمی خنک شدن به پوره ی سیب زمینی ها افزوده و مخلوط می کنیم، کمی از مواد را برداشته با دست به شکل بیضی فرم می‌دهیم، بعد به ترتیب ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری می غلتانیم و سپس در تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم، پس از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود. سسپس با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدوارم این پست مورو توجه تون قرار گرفته باشه. ممنون از دوستان و عزیزانی که باهمراهیشون به من انرژي میدن 😘😘. @ashpazy_irani
سلام همراهان عزیزم بعد از مدتها یه خوراک ناسالم خیلی خوشمزه میشه جاتون سبز . سوسیس_بندری  نیم کیلو سوسیس رو حلقه ای کردم و سرخشون کردم و گذاشتم کنار سیب زمینی مکعبی ریز کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار. نیم کیلو پیاز رو خلال کردم و سرخشون کردم بهشون زردچوبه و ادویه زدم و موارد سرخ شده رو به پیاز اضافه کردم و دو قاشق رب گوجه رو به همه مواد زدم و تفت دادم و اگه دوست داشتید بهش فلفل قرمز که تند بشه و کمی هم فلفل سیاه و یک استکان آب به مواد اضافه کردم تا بجوشه و مواد بخورد هم برن و نوش جان کنید. پ.ن. دوستان خوشمزگی سوسیس بندری به پیاز فراوونه شما میتونید با یکی دو عدد هم پیاز این خوراک رو آماده کنید ولی من خیلی پیاز استفاده میکنم😉 @ashpazy_irani
ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم. بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره. کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون) نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋 نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋 همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد. مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا‌_باگت 🍕😋🥖❤️ مواد لازم: نان_باگت : ۴-۳ عدد  سینه_مرغ آبپز شده: ۱ عدد سیب_زمینی نگینی آبپز شده: ۱ عدد هویج نگینی آبپز شده: ۱ عدد نخود_فرنگی آبپز شده: به مقدار لازم مواد سس : کره : ۱ قاشق غذاخوری سرپر آرد : ۱ قاشق غذاخوری سرپر شیر : ۲ لیوان (می توانید ۱ لیوان شیر و ۱ لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید) نمک : ۱ قاشق چایخوری  فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری  پنیر_پیتزا برای روی نان ها: به میزان لازم طرز تهیه:  داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید.  شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید.  در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید.  اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید.  مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید. نوش جان 😄😍 @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
براي خوردني عصرانه ميتونين بيسكوييت رو با شكلات بن ماري شده و پسته-گردو يا نارگيل تزيين كنين مناسب تولد بچه ها و تنقلات عصرانه ☕️ @ashpazy_irani
طرز تهیه: "کباب_ترش فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌  توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ @ashpazy_irani
  طرز تهیه ماهیچه:ابتدا دووسه عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید و سرخ کنید بهش زردچوبه و ادویه بزنید و بعد ماهیچه رو بهش اضافه کنید و بزارید کمی دو طرفش سرخ بشه و روی ماهیچه آب میریزیم طوری که تا روی ماهیچه رو بگیره.و میزاریم با شعله کم پخته بشه در اوسط یک استکان زعفران دم شده بهش اضافه کنید و بزارید جا بیوفته.من کمی دارچین هم زدم ولی یادتون باشه دارچین زیادی ماهیچه رو تیره میکنه. پ.ن. وقتی ماهیچه آماده شد فقط در حد یک لیوان باید آب داشته باشه . .   اینم سالاد مرغ و کرفس که البته بهش سس نزدیم تا ترکیباتشو مشاهده کنید .مرغ رو با پیاز و ادویه پختم گذاشتم آب مرغ خیلی کم بشه و بخورد مرغ بره خردش کردم، ساقه های ظریف کرفس رو خرد کردم خیارشوروذرت و تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز رو خرد کردم و یکعدد پیاز بنفش رو هم بهش اضافه کردم. چاشنی این سالاد خوش عطر و بو سس مایونز سس خردل و کمی آبلیمو و روغن زیتونه البته جعفری خرد شده هم میتونید به این سالاد اضافه کنید که اختیاریه. سالاد مرغ و کرفس انواع مختلف داره.میتونید این سالاد رو با سس مخلوط کنید و قالب بزنید .نوش جان @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مچبوس مرغ اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم‌. @ashpazy_irani
خوشمزه سينه يا فيله مرغ رو بصورت مکعبی برش میزنیم و واسه چند ساعت در نمك و فلفل سیاه پیاز آبلیمو پاپریکا مزه دار میکنیم(ترکیبات دلخواه) بعد از زمان طی شده در سه ظرف به ترتیب آرد سفید.تخم مرغ و آرد سوخاری میریزیم ... حالا مرغها رو یکی یکی به آرد سفید آغشته میکنیم و سپس در تخم مرغ و در نهایت در ظرف سوم به پودر سوخاري آغشته میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم و یا( بچينين روي سيني فر روشون اسپري روغن بزنين و بذارين توي فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه) به همين راحتي ☺️ 🛑 من به تخم مرغ نمک و زعفرون هم میزنم(میتونید به جای تخم مرغ از شیر پرچرب استفاده کنید) 🛑آرد سوخاری رو با پودر سیر.نمک.فلفل و سبزی معطر مخلوط کنید که طعم دار باشه @ashpazy_irani
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا👌 بنفش کلم + آبلیمو = بنفش کلم + بکینگ پودر = رنگ آبی + زرد زعفران = رنگ آبی + صورتی = صورتی + زرد زعفران = کلی ایده خوشگل داریم با ما باشید😉 @ashpazy_irani