eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم برای حدود ۲۰ نفر : سینه مرغ پخته شده ۱ عدد پیازچه یک دسته سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری گردو ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم جعفری کمی نون تست دو بسته نمک و فلفل به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊 مواد لازم: بیسکویت لیدی فینگر پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد شکر نرم و دانه ریز ۷۰ گرم شیر ۱۶۰ میلی لیتر وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری خامه فرم‌گرفته ۸۰ میلی لیتر سفیده تخم مرغ یک عدد پودر قهوه فوری ۶ گرم
😍 😋 برای افرادی که برای تهیه پاناکوتا دوست ندارند از خامه زیادی استفاده کنند ،میتوانند از یکی از این دو دستور تهیه پاناکوتا استفاده کنند. دستور اول: شیر ۳لیوان شکر ۶ قاشق غذاخوری ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری خامه ۲۰۰ گرم آب نصف لیوان وانیل یک دوم قاشق چایخوری دستور دوم: شیر یک پیمانه، بهتر است که پر چرب باشد خامه یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه آب جوش ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری وانیل یک قاشق چایخوری
وانیلی😋 مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی : خامه صبحانه ۴۰۰ گرم شیر یک پیمانه پودر ژلاتین۳ قاشق چایخوری شکر یک دوم پیمانه وانیل یک دوم قاشق چایخوری طرز تهیه پاناکوتا وانیلی: مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد. مرحله دوم :وقتی گرم شد مقداری از آن را حدود یک پیمانه یا کمتر را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و به روش بن ماری به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا پودرژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد . مرحله سوم: وقت شیر و ژلاتین به خوبی مخلوط شد آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است دقت کنید که مایه ی شما نجوشد و اگر مایه به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید. مرحله چهارم: در ظرف جداگانه ای شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید و به قدری هم بزنید تا خامه یه ساختار یک دست پیدا کند. مرحله پنجم: حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید و وانیل را بیفزایید و به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود. مرحله ششم: وقتی مایه یکدستی حاصل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. نوش جان😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊 ماست ١/٤پيمانه روغن ١/٤ پيمانه ارد ١ليوان پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم گلاب چند قطره . زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون... حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
🌷🌷 ران مرغ ۵ الی ۷ عدد خامه ۲۰۰ گرم شیر ۱ لیوان آب مرغ ۱ لیوان کره ۵۰ گرم پنیر پارمزان ۵۰ گرم سیر دو حبه آویشن یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر پیاز یک ق چ آبلیمو یک ق غ نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا ران های مرغ را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در ظرف را ببندید یا با فویل بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . ۵ دقیقه آخر در آن را بردارید ، پنیر پارمزان زا اضافه کنید و گریل فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر برنج ۴ پیمانه اسفناج نیم کیلو پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب یک قاشق روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم ⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم ⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم ⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم ⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم ⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد ⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 😋 نمونه هایی از تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا در صورتی که ظرفهای مخصوص تزیین آجیل دردسترستان نبود می‌توانید از این مدل ها ایده بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 😋 نکات کلیدی تهیه پاناکوتا : برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا میوه های مورد نظر را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس میوه های یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شود .سس شما حاضر است و موقع سرو روی پاناکوتا بریزید . ۲_ممکن است دو مسئله باعث دردسر شود اول، بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین و دوم، گلوله شدن ژلاتین در دسر ، به همین دلیل ما در این دستور تهیه مقدار شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود و هم شیر، هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد. ۳_پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.
😊 مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر ۱۵۰ گرم معادل سه چهارم لیوان ماست ۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری عسل ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک چهارم لیوان پودر هل نصف قاشق چایخوری، اسانس هل یا عرق هل معادل ده قطره آرد ۲۷۰ گرم معادل دو لیوان سر پر روغن یک لیوان تخم مرغ ها را با شکر حدود ۱۰ دقیقه با دور تند هم میزنیم تا وقتی که رنگش روشن شود و حجمش دوبرابر بشود ماست را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کند و حجم ماست زیاد شود و پفکی بشود. حالا روغن مایع را همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم اسانس هل و ماست را اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آرد را روی مایمون الک می‌کنیم و با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط می کنیم وقتی که مایمون کاملاً یکدست شد داخل قیف می ریزیم تا راحت تر توی کپسول ها راپر کنیم . داخل قالب مافین کپسول می‌گذاریم و مایه کیکمون را داخل شان با کمک قیف یا با قاشق پر می کنیم به طوری که نیم سانت از سر کپسول ها خالی بماند و در آخر هم رویش را کنجد می ریزیم . دستگاه مون رو روی حالت کانکشن می گذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیمو قالب را داخلش می گذاریم و بعد از ۲۰ دقیقه کیک های خوشمزه ما آماده می شود.
😍 ❄️ مواد لازم: شیر لیوان ۲ لیوان شکر ۵ قاشق آرد سفید یا آرد گندم ۳ قاشق نشاسته ذرت در صورت تمایل یک قاشق خامه ۲ قاشق پودر نارگیل به اندازه لازم بیسکویت پتی بور نصف بسته وانیل نوک قاشق شیر، شکر، آرد، وانیلو نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و از فرنی غلیظ تر شود و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا داخل ظرف مورد نظر کمی از مواد را می ریزیم بعد بیسکویت میچینم و دوباره مواد را روی بیسکویت ریخته و پودر نارگیل را نیز روی مواد میریزیم این کار را تکرار می‌کنیم تا تمام مواد تمام شود و در آخر هم مقدار زیادی پودر نارگیل روی سطح آخر میریزیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم و در آخر برش می زنیم و با هر برش کارد را تمیز کرده و دوباره برش میزنیم و تزیین می کنیم. نوش جان😊
لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
🧉 😋 ▫️شکر قهوه ای 1 فنجان ▫️آب 1 فنجان ▫️چوب دارچین 1عدد همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد ازاينكه تيغ كنگر رو پاك كردين،ده دقيقه خيس كنيد شستُشو بدين اگه پوست ضخيم داشت بكنيد ،به هر اندازه اي كه دوست دارين قطعه قطعه كنين وبعد سرخ كنين، نسبت نعنا به جعفري يك به سه باشه،بعد از شستن بزارين خوب خشك بشه و تو تابه داغ بريزين وسرخش كنين كه آب نندازه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد ران کامل مرغ ۲ عدد پیاز ۱ قاشق رب گوجه ۱ لیوان غوره ۳عدد بادمجون ۳ عدد گوجه نمک و فلفل و زردچوبه