هدایت شده از یا باب الحوائج(عباس)
یعنی رهبری میگن اشکال نداره؟!!!!!
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم
این حکم شرعی هست
اما اصل اینه تاجایی که امکان داره
ناخن مصنوعی رو رفعش کنه...
وقتی جدیت قضیه این باشه
پس پاسخ اونی که دنبال کلاه شرعی
هست مشخصه....
هدایت شده از Zahra
🔥شبهه اول:
تمامی طرف های مؤثر در واقعه غدیر، درباره حق امیرمؤمنان (علیه السلام) سکوت کرده اند. از الله گرفته تا خود حضرت علی [(علیه السلام)]، همه به خلافت خلفا راضی شدند. پس چرا شیعیان ساکت نمی نشینند؟ !
🔥 شبهه دوم :
نقش حضرت علی (علیه السلام) در واقعه غدیر چیست؟ آیا عاقلانه است گفته شود امیرمؤمنان (علیه السلام) پس از رحلت رسول الله (صلی الله علیه و آله) سکوت کرد و از حق خود به آسانی گذشت؟
هدایت شده از Zahra
سلام پاسخ این دوشبهه چی میشه؟
هدایت شده از یاسریع الرضا
پاسخ به شبهه اول و دوم :
اگرچه حضرت علی علیه السلام سزاوارترین
فرد به خلافت بود و جانشینی او
از طرف پیامبر صلوات الله علیه
یقینی و حتمی بود اما بعد ازینکه
به حضرت خیانت شد و خلافت از
ایشان به ناحق غصب شد فقط
از راه احتجاج و استدلال به حقانیت
خود و غصب شدن حق خود به
دست دیگران و ناصالحان پرداخت.
ایشان هرگونه قیام و برخورد نظامی
در جهت بازپس گیری حق خلافت
را به ضرر #نظام نوپای اسلامی
که با زحمات پیامبر و امیرالمؤمنین
شکل گرفت میدانست.
لذا از راه استدلال و تبیین حق وارد
شد...، خب با این وصف سؤال این
هست اگر دیگران در برابر حقی
که از حضرت غصب شد سکوت
کردند آیا خود حضرت هم سکوت
کردند ؟؟؟؟
اگر سکوت نکردند
در چه مقاطعی به حدیث #غدیر
تمسک و احتجاج کردند؟!!
❌چند نمونه از احتجاج و استدلال
حضرت را در قضیه حق خلافت
غصب شده بیان میکنم که این
نمونه ها دلالت بر این مطلب داره
که حضرت هیچگاه #سکوت
نکردند و راضی به وضع موجود
نشدند، رضایت خدا هم در گرو
رضایت امام علیه السلام هست...
👈نمونه ها👇
✅الف) احتجاج به جریان غدیر پس از رحلت حضرت نبی اکرم (صلی الله علیه وآله) تا خلافت وصی علیه السلام
🔺1. پس از سقیفه
غدیر از جریانهای مسلم در تاریخ اسلام، و حدیث غدیر از جمله مهمترین ادله اثبات ولایت و خلافت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام است. اگرچه پس از رحلت پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) دستور ایشان و به محتوای حدیث غدیر عمل نشد و جریان حاکمیت اسلامی پس از رحلت رسول گرامی اسلام مسیری غیر از خواست پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) که خواست خدا بود، پیمود، اما این حدیث از همان آغاز، خار چشم حاکمیتی بود که خود را جانشین پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم میخواندند. امام علی علیه السلام، سایر معصومان و شیعیان در هر فرصتی با پیش کشیدن جریان غدیر و یادآوری حدیثی که پیامبر (صلی الله علیه وآله و سلم) در حضور هزاران انسان مسلمان آن را بیان داشته بود، سعی داشتند به حقوق الهی اسلامی خود در قبال جامعه و تضییع حقشان تأکید نمایند.
استدلال به حدیث غدیر اولین بار در مسجد رسول خدا (صلی الله علیه وآله) توسط شخص #امامعلی علیه السلام انجام شد. امام علیه السلام تازه از کفن و دفن بدن مطهر خاتم النبیین(صلی الله علیه وآله وسلم) فراغت یافته بود که یاران خلیفه او را برای بیعت با خلیفه، با زور به مسجد کشاندند و با تهدید از ایشان خواهان بیعت با ابوبکر شدند.
حضور امام علیه السلام در مسجدالنبی و ایراد خطبه و گفتوگوهای ایشان با سران حاکمیت جدیدالتأسیس خلافت اسلامی به طور مبسوط در منابع تاریخی ثبت شده است. این سطور اندک نه توان بازگویی و بازنویسی آن را دارد و نه درصدد بیان تمام جریان واقع شده میباشد، لکن به طور اختصار میتوان اشاره کرد که امام بر حقانیت و شایستگی خود برای احراز خلافت
امت و جانشینی رسول اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم )تأکید میکرد:👇
(((( #منبهخلافتشایستهترم و برای شما سزاوار است که با من #بیعت کنید. شما برای در اختیار گرفتن خلافت، علیه انصار بر قرابت #رسولخدا استدلال کردید و بر آنها غالب آمدید و از اختیار ما نیز غاصبانه درآوردید... چه کسی از من به رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم )در حیات آن بزرگوار و بعد از رحلت ایشان سزاوارتر است؟ من شایسته ترین فرد به پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم )هستم، وصی، یار و امانتدار اسرار و علم اویم و من صدیق اکبر و فاروق اعظم و اولین مؤن و تصدیق کننده ایشانم
امام علی علیه السلام با سخنان مستدل و در عین حال کوبنده اش، #سران حاکمیتی را که به عنوان جانشین رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم ) جامه #خلافت را بر تن کرده و از دست علی علیه السلام درآورده بودند، به #چالش میکشید. از همین رو آنان گاهی با نرمش و اعتراف به فضایل و شایستگی های حضرت، و گاهی با تندی با ایشان برخورد کرده، اظهار میداشتند که اکنون بیعت با ابوبکر واقع شده و شکستنی نیست و تو نیز باید بیعت کنی! و حتی امام را در صورت عدم بیعت به #قتل تهدید میکردند.
#عمربنخطاب به امیرالمؤمنین علی علیه السلام گفت: 👇
این سخنان #باطل را رها کرده، بیعت کن. امام فرمود: #اگربیعتنکنمچه؟ 👈گفتند: در آن وقت تو را #میکشیم....
📍ادامه.....
#یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔺2. هفت روز پس از رحلت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله وسلم) (در خطبه وسیله)
جابر بن یزید از امام باقر علیه السلام
نقل میکند که حضرت #امیرالمؤمنین علی علیه السلام هفت روز پس از رحلت رسول مکرم اسلام و وقتی که از جمع آوری قرآن فراغت یافت، خطبه ای ایراد کرد.
در این خطبه طولانی که به خطبه «وسیله» معروف است،8 امام علیه السلام به مسئله غدیر اشاره میکند
و با تشریح و تذکر واقعه غدیر بر حقانیت خود برای خلافت تأکید
میورزد. محورهای طرح شده در
خطبه « #وسیله» چنین است:👇
حمد و ثنای الهی و بیانات جامع
و رسای توحیدی (همراه با توجه
دادن به اخلاق و تهذیب نفس)،
بیان خصایل و ویژگیهای انسان، بیان ویژگیها و مقام برجسته پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله وسلم ) و اهل بیت علیهم السلام و طرح مسئله ولایت، تبیین جایگاه خود نزد رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم ) و یادآوری
مسئله جانشینی آن حضرت9 و
بیان واقعه غدیر....،
👈رسول مکرم اسلام در آن روزی که
همه مهاجر و انصار بر گرد ایشان
جمع شده و جا بر آنها تنگ بود،
فرمود:
[ #جایگاه #علی نزد من همانند جایگاه #هارون نزد #حضرت عیسی علیه السلام است و...] و [باز هم] سخن رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم )
[در مورد جانشینی حضرت علی علیه السلام ]آنگاه که شنیدند عده ای
خود را جانشین پیامبر(صلیالله علیه وآله وسلم ) میدانند. پیامبر (صلیالله علیه وآله وسلم) به سفر حج که آخرین سفر ایشان بودند، رفت و در بازگشت در منطقه غدیر خم دستور دادند تا شبه منبری برایش برپا کردند. ایشان بر منبر بالا رفت و بازوی مرا گرفته، بلند کردند به گونه ای که سفیدی زیر بغلشان نمودار شد و با صدای بلند در میان جماعت فرمودند:
« #هرکه را من #مولای اویم، علی مولای اوست، #خدایا کسی که علی را دوست دارد دوست بدار و کسی که علی
را دشمن است دشمن بدار».
قبول ولایتم عین ولایت الهی و دشمنی با من دشمنی با خدا به شمار آمد. در همان روز خداوند متعال این آیه را نازل فرمود: 👈« #امروز دین شما را کامل کردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان دین شما پذیرفتم» پس با ولایت من دین خدا کمال یافت و رضایت الهی حاصل شد....
📍ادامه.....
#یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔺3. گفت وگوی #امیرالمؤمنین علی علیه السلام با #ابوبکر
با استقرار حاکمیت #خلیفهاول و بیعت مردم با وی، اوضاع به شکلی آرام شد. ابوبکر و یارانش که پایه های حاکمیتشان را تثبیت شده و معترضان را در حالت سکوت و پذیرش وضع موجود مشاهده کردند، تا حدودی تلاش کردند با دلجویی از مخالفان، به ویژه شخص امام #علی علیه السلام، مانع هرگونه #اقدام و خطر بالقوه از جانب آنان شوند. ابوبکر در راستای همین سیاست، خواهان گفت وگوی #تنهایی با حضرت شد و سعی کرد با تمسک به حدیثی که به قول خودش از رسولخدا (صلی الله علیه وآله وسلم)شنیده بود، علیه امام استدلال کرده، اقدام خویش مبنی بر به دستگیری قدرت و غصب خلافت رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم ) را توجیه نماید. او گفت:
👈از #رسول خدا شنیده که امتش بر گمراهی جمع نخواهد شد و وقتی اجتماع مردم را بر گردش دیده است با تمسک به همان حدیث، خلافت را به دست گرفته است.
در مقابل، #امام علیه السلام با رد دیدگاه #ابوبکر و اینکه آیا من و کسانی که در اجتماع حضور نداشتند و مخالف به شمار می آیند، جزء #امت نیستند؟ با طرح #فضایل و جایگاه خود در جامعه، نزد رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) و اسلام و گرفتن اقرار از #ابوبکر، حاکمیت خلفا و ریاست ابوبکر بر دنیای اسلام را #مردود میشمرد.
جریان گفت وگو میان امام علی علیه السلام و ابوبکر را امام #صادق علیه السلام به نقل از پدر بزرگوارش از امام #سجاد علیه السلام نقل میکند. طبق این نقل، #ابوبکر درصدد دلجویی
از #علی علیه السلام برآمده، به ایشان میگوید: 👇
#من برای #خلافت، زمینه چینی نکرده و رغبتی به آن نداشتم؛ نه به #خلافت حریصم و نه #توان آن را دارم، چون نه #ثروتی دارم و نه #قبیلهای که با اتکا به آنها به فکر غلبه بر دیگران باشم. اما #تو از من دلگیر و از خلافت، گلایه مندی و...
👈👈 #امام علیه السلام در پاسخ میفرماید:
اگر رغبتی به #خلافت نداشتی و به آن #حریص نبودی چرا زیر بار آن رفتی، در حالی که به عدم تواناییهای خود معترفی؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنگاه #امیرالمؤمنین علیه السلام از #ابوبکر سؤل میکند:👇
کسی که میخواهد #زمام امور مسلمانان را به دست گیرد باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
#ابوبکر بعد از برشماری برخی خصوصیات، ساکت میماند و امام علیه السلام با بیان ویژگیهای خود، #ابوبکر را سوگند میدهد که اگر این ویژگیها را قبول دارد، تصدیق کند که همه مورد تصدیق #ابوبکر قرار میگیرد. یکی از این فرازها حدیث غدیر است:👇👇
(((تو را به #خدا سوگند، آیا با استناد به حدیث رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم) در روز #غدیر، من مولای تو و هر مسلمانی هستم یا نه؟ #ابوبکر گفت: البته که شما #مولا هستید..
📍ادامه....
#یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔺4. #شورای #شش نفره
#دومین خلیفه برای تعیین جانشین،
امر خلافت را به شورایی واگذار کرد
که همه از سران و بزرگان اصحاب در آن روز به شمار می آمدند.
این #شورا متشکل از #شش تن از اصحاب بود که به دستور عمر برای تعیین خلیفه بعد از #عمر باید رایزنی میکردند. 👈ترکیب شورا به گونه ای بود که امکان #انتخابامامعلی علیه السلام برای #خلافت منتفی بود. امام علی علیه السلام با اینکه میدانست از طریق این شورا به حق #مسلم خود دست نخواهد یافت، برای اتمام حجت در شورای انتخاب خلیفه شرکت کرد و بر #حقانیت خود و #بطلان ربایندگان خلافت اسلامی از کانون اصلی اش تأکید کرد.
حضرت #علی علیه السلام اقدام #عمر مبنی بر ترکیب شورا و نامزد کردن #شش تن و برابر قرار دادن آنان را با ایشان #نقد کرده و فرمود: 👇👇👇
((( #مرا جزء آن #شش نفر قرار داد و امتیازات مرا به شمار نیاورد و حتی برخی از آنان را بر من #ترجیح داد. او قرابت و #وراثتم را نسبت به رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم) نادیده انگاشت، با آنکه هیچ یک سابقه مرا در اسلام و گذشته درخشان #جانفشانیها و... مرا ندارند....)))
امیرالمؤمنین #علی علیه السلام، در شورای #شش نفره برگزیده #عمر که برای انتخاب خلیفه گرد آمده بودند خطبهای و نطق بلندی ایراد کرده، با شمردن خصوصیات و امتیازات خود در اسلام و نزد رسول الله (صلیاللهعلیهوآله وسلم) بر ایشان #حجت اقامه نمود و از اعضا علیه اقدام اشتباهشان #اقرار گرفت. حضرت با بیان خصایل و ویژگیهای خویش، آنان را سوگند داد تا هر آنچه از خصوصیات مطرح شده از جانب امام علیه السلام را میدانند و قبول دارند تأیید کنند و آنان نیز چنین کردند.
بیان امام علی علیه السلام که در منابع، اصطلاحاً به حدیث « #انشاد» معروف است، در واقع #تذکری بر دانسته ها و یادکردی بر #لغزشهای کسانی بود که به گونه ای در تضییع #حقوق مسلم امام علیه السلام دست داشتند. آنان بیگانه از آنچه #علی علیه السلام بیان میداشت نبودند و سابقه و صحنه های درخشان ایشان را در اسلام و نزد رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم)به خاطر داشتند. #خوارزمی در المناقب سخنان علی علیه السلام در شورا و سوگند دادن اعضای آن را ذکر میکند که در آن، حضرت از #تضییع حق خود و به بیراهه کشاندن حاکمیت دنیای اسلام شکایت میکند و از ترس بازگشت مسلمانان به سوی کفر اقدامی برای بازپسگیری انجام نمیدهد. ایشان پس از آنکه دیدند اعضای شورا همان طور که پیش بینی میشد برای خلافت با #عثمان بیعت کردند، همه افراد را مورد خطاب قرار داده از ایشان خواست تا به سخنانش گوش فرا دهند و آنچه را قبول دارند بپذیرند تا حجت بر آنان تمام باشد.
امیرالمؤمنین ضمن بیان ویژگیهای منحصر به فرد خود، به مسئله غدیر نیز اشاره فرمود و بر صحت و درستی آن از حاضران در شورا اقرار گرفت.
👈فرمود: #شما را به خداوند سوگند میدهم آیا در میان شما فردی به غیر از من وجود دارد که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم) در مورد او فرموده باشد:
«هر کس #من مولای اویم، علی مولای اوست، خدایا دوست بدار کسی که او را دوست دارد و دشمن بدار کسی که با او دشمن است»؟ همگی سوگند خوردند که نه.
در حدیث دیگر چنین آمده است:
شما را به خدا سوگند میدهم آیا در میان شما غیر از من کسی هست که رسولخدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم)در روز غدیر خم او را به امر خداوند به خلافت منصوب کرده و گفته باشد:
«هر کس من مولای اویم علی علیه السلام مولای اوست، خدایا دوستان علی را دوست بدار و دشمنانش را دشمن باش»؟ گفتند: #خیر.
خطبه حضرت یا حدیث #انشاد در بسیاری از منابع گذشته به طور مفصل یا مختصر ذکر شده است. به همین سبب گاهی برخی از قسمتهای حدیث در منبعی آمده که در دیگری نیامده است. به عنوان نمونه در المناقب که نگارنده به آن مراجعه کرده، به حدیث غدیر اشاره نشده است، در حالیکه شیخ طوسی در الامالی با همان سند مناقب، از این سخنان حضرت یاد کرده و حدیث غدیر هم در آن آمده است....
📍ادامه....
#یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔺5. دوران #عثمان
از موارد دیگری که امامعلی علیه السلام به جریان #غدیر اشاره و مسئله جانشینی خود را مطرح فرمود، اجتماعی است که در ایام خلافت #عثمان و در مسجد مدینه تشکیل یافته بود. طبق گزارش سلیم، بسیاری از مهاجران و انصار در مسجد مدینه گرد آمده بودند و در آن اجتماع، حضرت علی علیهالسلام و فرزندان بزرگوارش #حسنین نیز حضور داشتند. وی فهرست افراد سرشناسی را که در آن اجتماع حضور پیدا کرده بودند، آورده است.
در این محفل از #امتیازات و افتخارات قبیلهای یاد میشد؛ هر دسته از مهاجران و انصار به فضایل و افتخارات قبیله خود اشاره میکردند.
معیار و #ملاک فضایل و افتخارات، سخنان #رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) درباره هر قبیله و مردان آنها بود. همچنین به سابقه و فداکاری در اسلام و حضور در جنگهای آغازین اسلام افتخار میکردند. #علی علیه السلام و به پیروی از ایشان، شیعیان در این میان ساکت و تنها نظاره گر ماجرا بودند.
سابقه درخشان #امام علی علیهالسلام در اسلام و جایگاه ایشان در میان امت و نزد رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله وسلم) و... موجب توجه عده ای به سوی ایشان شد و از او خواستند تا اظهار نظر نماید. آنان همه #امام علی علیهالسلام را میشناختند و به سوابقش آشنایی داشتند، شاید در پی این بودند که حضرت #قضاوتی به نفع این یا آن قبیله داشته باشد. #حضرتعلی علیه السلام با توجه به همان معیار مورد قبول جمع که خود نیز بی نهایت به آن وفادار بود، لب به سخن گشود و با ذکر افتخارات ویژه که از قِبل اسلام و از جانب رسولخدا نصیبش شده بود، به برتری و مقدم بودن خود برای حکومت و خلافت #پیامبر استناد کرد؛ سخنانی شبیه آنچه بارها عنوان کرده بود، بیان داشت و از آنان بر راست بودن جریان غدیر و مسئله ولایت بر جهان اسلام اقرار گرفته، سوگندشان داد تا هر آنچه در غدیر دیده و از کلمات رسول مکرم اسلام به خاطر دارند با شنیدن کلامش #تصدیق نمایند:👇👇👇👇
(((آیا اقرار میکنید که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم) در غدیر خم مرا طلبید و #ولایتم را اعلام نمود و آنگاه فرمود: که #حاضران به #غایبان این خبر را اعلام کنند؟ گفتند: آری قسم به خدا [ #اقرارمیکنیم].
حضرت پس از یادآوری سابقه و گذشته پر از جلال و شکوه خود در اسلام و تمسک به آیات الهی و... به روز غدیر و مسئله مهم ولایت مسلمانان اشاره میکند:👇👇👇
(((ای جماعت شما را #سوگند میدهم، آیا میدانید وقتی این آیات نازل گردید:
«ای #اهلایمان، خداوند متعال، رسول خدا و #اولوالامر را اطاعت کنید» و «تنها خدا و رسولش #ولی شماست و آنهایی که ایمان آوردند و همانها که نماز برپا میدارند و در حال #رکوع زکات میپردازند» و «آیا گمان کردید که به حال خود #رها میشوید، در حالیکه خداوند هنوز کسانی از شما را که #جهاد کردند و غیر از #خدا و #رسولش و #مؤمنین را محرم اسرار خویش نمیدانند»، مردم از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم)پرسیدند: یا رسول اللّه این آیات شامل همه مؤمنان است یا اختصاص به بعضی دارد؟ خداوند به #رسولش دستور داد که #ولی امر مردم را به آنان بشناساند و همان گونه که نماز، زکات و حجشان را توضیح داد و احکامشان را بیان کرد، #ولایت مسلمانان را نیز بیان کند. در پی این دستور الهی بود که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله وسلم)در غدیر خم #مرا به #ولایت و زمامداری مسلمانان منصوب کرد و در خطبه ای فرمود: 👇👇
«ای #مردم، خداوند مأموریتی بر عهده من نهاده است که به سبب آن سینه ام تنگ شده و از نپذیرفتن آن توسط مردم #نگرانم و احتمال میدهم عده ای زیر بار آن نروند، اما خداوند از عدم ابلاغ آن مرا وعده #عذاب داده است...» سپس خطبهای خواند و فرمود: «ای مردم آیا میدانید که خدای متعال #مولای من و من مولای #مؤمنان هستم که بیشتر از خود مؤمنان به آنها صاحب #اختیارم؟» مردم گفتند: آری یا رسول اللّه.
آنگاه اظهار داشت: 👇👇
« #یاعلیبرخیز! »
من برخاستم و ایشان فرمود: 👇👇
«هر کس من #مولای اویم این علی مولای اوست. خداوندا دوست بدار هر کسی علی را دوست دارد و دشمن باش هر که با علی دشمنی ورزد...» همه [جمعیت حاضر در مسجد با شنیدن کلام امام #علی (علیهالسلام )حضرت را تصدیق کرده] گفتند: آری ما این سخنان را #شنیده و به صداقت آن #شهادت میدهیم.
#یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
البته دلایل بیش از اینهاست که مجال
بیان همه نیست...
لذا با این پاسخها به این واقعیت
میرسیم که امام در مقابل ظلمی که
به ایشان شده ( #غصب خلافت)
هیچگاه سکوت نکردند.
✍ #یاسریعالرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin