patates püresi yatağinda schnitzel
(شنیسل مرغ باپوره سیب زمینی)
موادلازم:
سینه مرغ 1 کیلوگرم
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
آویشن خیلی کم
1 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری ماست
برای سوخاری❣️
2 لیوان آرد سوخاری
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد
روغن برای سرخ کردن
برای پوره سیب زمینی؛❣️
1 کیلوگرم سیب زمینی
100 گرم کره
1 لیوان آب شیر
نمک
طرزتهیه:
پس از شستن سینه مرغ، انهارا از وسط نصف کرده و به صورت نواری نه چندان عمیق برش می دهیم بطوریکه گوشتمون یک تیکه باقی بماند
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و ماست و روغن و سیر را رنده می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و اگر وقت داشتید 1 الی 2 ساعت اجازه بدین استراحت بکنه و خوب سس را جذب بکند
آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری را در کاسه های جداگانه می ریزیم و تخم مرغ را هم می زنیم
مرغمون را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میغلتونیم و سپس در روغن داغ سرخ می کنیم
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در قابلمه مناسبی بریزید و آب اضافه کنید و روی اجاق بزارین تا نرم شوند
سیب زمینی های پخته شده را آبکش می کنیم و با چنگال یاهرچیز دیگه خوب له می کنیم
کره، نمک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کره ذوب شود.
بعد شیر رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم و با شنیسل مرغمون سرو میکنیم
نوش جانتون
🍲 @bebinobepaz
این ماکارونی سیخیه که خیلییی وایرال شدهههه😃 ماام درست کنیم خببب😁
🌸مواد لازم برای ۶ عدد سیخ:
نصف بسته ماکارونی
نصف گوجه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ ق.غ
جعفری تازه به میزان لازم
رب گوجه نصف ق.غ
پنیر پیتزا
زیتون
ابتدا ماکارونی رو داخل آب جوش میریزیم، نمک و روغن بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا زمانی که نرم بشه.
توی این مدت سس فینگر فود رو درست میکنیم: گوجه، سیر، رب گوجه، جعفری، نمک فلفل سیاه، آب، روغن زیتون رو با هم میکس میکنیم.
بعد از اینکه ماکارونی پخت آبکش میکنیم و داخل سیخ چوبی میزنیم.
روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میچینیم و روش از سسی که درست کردیم میزنیم.
روش پنیر پیتزا، سوسیس و زیتون میچینیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میزاریم تا پنیر کاملا آب بشه و سوسیسا بپزه.
نوش جان🤩
🍲 @bebinobepaz
گوشت قلقلی لذیذ و خفن🤤…
🌸مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱ ق.چ
زردچوبه نصف ق.چ
پودر سوخاری ۱ ق.غ
رب گوجه ۱.۵ ق.غ
نصف پیاز رو با ریز ترین رنده ، رنده میکنیم توی صافی میزاریم یه مقدار آبشو میگیریم ، ولی همه آبشو نمیگیریم که گوشتمون خشک نباشه.
پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، نوک ق.چ زردچوبه ، پودر سوخاری و گوشت رو وزر میدیم بعد میزاریم داخل یخچال برای دو ساعت تا استراحت کنه.
بعد گوشت رو با دست قلقلی میکنیم 😅 و تو روغن داغ تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه بعد اونارو کنار میزاریم.
نصف دیگه پیاز رو نگینی خرد میکنیم تو روغن تفت میدیم تا نرم شه بعد بهش نوک ق.چ زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از یکم تفت دادن رب رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا رنگباز کنه.
بعد بهش یک الی ۱.۵ پیمانه آب اضافه میکنیم ، وقتی قل زد زیرشو کم میکنیم میزاریم تا سسمون غلیظ بشه.
وقتی غلیظ شد ، به مقدار از سس رو تست میکنیم و نمک و فلفل اونو تنظیم میکنیم، اگر دوست داشتید میتونید آبلیمو هم تو این مرحله اضافه کنید ، در نهایت گوشت هارو روی سس اضافه کنید درشو میبندیم بعد از ۱۵ دقیقه پخت ، خورشت گوشت قلقلی خوشمزمون آمادستتتتت!
🍲 @bebinobepaz
دوستای خوبمممم آموزش امشبمون یه اسنک آسون و خوشمزس که زود و فوری آماده میشه و برای شام یا تولد و دورهمی یه انتخاب عاالیه❤️😋
.
#اسنک_هندی
.
مواد لازم
نان تست: 4 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد یا گوجه گیلاسی به مقدار لازم
فلفل دلمه سبز : نصف یه عدد
ذرت پخته شده : 2 ق غ
پنیر پیتزا : 4 تا 5 ق غ
سوسیس انگشتی : در صورت تمایل
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
سس تند یا کچاپ: 2 ق غذاخوری
.
طرز تهیه :
ابتدا سوسیس ها رو حلقه حلقه میکنیم، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو نگینی خرد میکنیم.
سپس ذرت، پنیر، نمک، فلفل، آویشن و سس گوجه را با مواد مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا 4 عدد نون تست رو داخل سيني فر که کمی چرب شده قرار میدیم، روی نون ها رو با کمی کره یا روغن چرب میکنیم و از مواد روی نون ها میریزیم و سپس در فر که ازقبل گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا پنیرها آب بشه. بعد از اینکه پخت با چاقو از وسط برش میزنیم و نوش جان میکنیم❤️
.
🔺اگر به جای فر از تابه استفاده میکنید:
ابتدا با کمی روغن یا کره تابه رو چرب میکنیم و اسنک ها رو داخلش قرار میدیم، درب تابه رو میبندیم تا با حرارت کم آماده بشن و پنیر آب بشه😋
.
.
.
.
.
.
🍲 @bebinobepaz
#خوراک سبزیجات و مرغ با طعم سیر و پنیر
مواد لازم :
مرغ گریل شده
ذرت ابپز
نخود فرنگی ابپز
پنیر موزارلا
قارچ ریز خرد شده
ورق برنج #رایسپیپر
هویج پخته رنده شده
سیر
پودر سیر و پیاز
روغن زیتون
ابلیمو تازه
روش تهیه:
ابتدا مرغ رو با روغن زیتون ، سیر ، پودر سیر و پیاز ، نمک و فلفل مرینت کنید یکساعت استراحت بدید و بعد گریل کنید و ریز خرد کنید، قارچ هارو ریز خرد کنید و تفت بدید بزارید خنک بشه ورق برنج رو حدود ۲۰ ثانیه بزارید توی اب تا نرم بشه، ورق رو پهن کنید همه سبزیجات رو به ارومی بچینید روی ورق برنج و ببندید و توی روغن زیتون سرخ کنید و تمام.
نوش جان❤❤❤
🍲 @bebinobepaz
دسر کدو حلوایی
(kabak tatlisi)
مواد:
کدو حلوایی متوسط 1 عدد-
شکر 400 گرم-
(۲لیوان)
1 چوب دارچین-
برای رویه یاتزیین:
گردو-
ارده-
سرشیر
طرزتهیه:
برای دسر کدو حلوایی ابتدا کدو را نازک برش داده سپس پوستش روبگیرید و دانه هاش را جدا کنید
بعد از شستن کدوها را به اندازه دلخواه در عرض 2 تا 3 انگشت خرد کنید کدورا به ظرف موردنظرخود اضافه کنید و شکر رو روی آن بپاشید و بزارید حداقل 1 ساعت بمونه تااب بنداره.می توانید این کار را یک شب قبل انجام دهید.کدو وقتی اب انداخت دیگه نیازی به اضافه کردن اب اضافی نیست
بعدش فر رو باتنظیم حرارت بالا وپایین روشن کرده ودردمای ۲۰۰درجه داخل فر قرارمیدیم (روی ظرفتون کاغذ روغنی روخیس کنید وروش بکشید)برای پختش با چنگال چک کنید که پخته است یا نه. اگر چنگال شما راحت جا می شود، پخته بعد کاغذ روغنی رو بردارین واجازه دهید تاروی کدوها سرخ وطلایی بشه بعدازفر خارج میکنیم واحازه میدیم سرد بشه بعد میتونیدباارده یا سرشیر وگردو سرو ونوش جان کنید
کسایی که فرشون حرارت بالا وپایین همزمان نداره ابتدا حرارت پایین رو روشن کرده تا پخته شود ودراخر حرارت بالا روروشن کنید
ازالان نوش جان کسایی که درست میکنند😋
🍲 @bebinobepaz
سلام بایه دستورخوشمزه دیگه روستوکوفته که یه غذای کامل میتونید درکناربرنج یاماکارونی سرو کنید ولذت
ببرید
ROSTO Köfte
موادلازم:
500 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب
1 عدد پیاز رنده شده
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان چای آرد سوخاری (110 میلی لیتر)
نصف فنجان چای آب
1.5 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1.5 قاشق چایخوری نمک
برای سس:
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 لیوان آب داغ
نمک
▫️▫️
برای پوره سیب زمینی؛
5 عدد سیب زمینی بزرگ
1.5 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان چای شیر (125 میلی لیتر)
نمک، فلفل
▫️▫️▫️
طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده و همه موادمون برای کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 6-7 دقیقه مثل کوفته خام ورز می دهیم خوب همه موادرو ورز میدیم. ورز دادن تواین دستور بسیار مهم هستش. بطوریکه گوشت چرخ کرده باید قوام یکدستی با تمام مواد داشته باشد. به این ترتیب کوفته مون وا نمیره
دستمون روکمی مرطوب کرده و گوشت را به شکل رول در میاوریم. ودر کاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قراردهید. بعد از مدت استراحت، کوفته پیچیده شده را به سینی فر منتقل کرده وبرای جلوگیری از سوختن کاغذ روغنی، آن را کمی مرطوب کنید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 30 دقیقه میپزیم
پس از گذشت زمان پخت، کوفته را از فر خارج کرده وآن را از کاغذ روغنی جداکنید و 15 دقیقه استراحت دهید، اینطوری وانمیره .بعد۱۵دقیقه با یک چاقوی تیز، کوفته روبرش دهید. وداخل یک ظرف مناسب قرار دهیدبعدسس را آماده کنید. کره وسس گوجه روتفت دهید اب ونمک اضافه کنید(میتونیدپیازهم اضافه کنید) وبعد سس را روی کوفته بریزید. دوباره در فر با دمای 180 درجه بپزید. روی آن را با سینی یا کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 25 دقیقه بپزید تا سرخ شوند.
▫️▫️▫️
برای پوره سیب زمینی، سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید و در آب ونمک بجوشانید تا نرم شوند. سیب زمینی پخته شده را آبکش کرده و کره را اضافه کرده و له کنید. نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید وبع سیب زمینی اضافه کرده ومخلوط میکنیم تا یکدست شود
در حین سرو، پوره سیب زمینی را روی بشقاب بریزید و بعدکوفته و سس را روی آن بریزیدمیتونیدکمی جعفری ساطوری هم روش بریزین
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای#موس_انار
پنیر ماسکار پونه یا پنیر لبنه یا پنیر خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
پودر ژله انار ۲ بسته
آب جوش ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر قند ۱ قاشق سوپخوری پر
پودر ژله را با آب مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن.
خامه قنادی را با پودر قند مخلوط و با همزن بزنید تا خامه کمی فرم بگیره.
سپس پنیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
شیر را هم اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد باهم مخلوط بشن.
در نهایت مایع ژله را که از داغی افتاده و خنک شده کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن مداوم هم بزنید تا یکدست بشه.
من اندازه ۲-۳ قاشق از موادم را جدا کردم و بهش رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم ( برای ۲ رنگ شدن موس انار) شما میتونید اینکارو نکنید.
قالبتون رو خیلی کم با پنبه آغشته به روغن چرب کنید و مواد موس را داخل قالب بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار بدین.
اگه خواستین مثل من ۲ رنگ کار کنید اول مواد قرمز رنگ را کف قالب بریزید،قالب را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا مواد موس رویه ببنده اما هنوز چسبنده باشه.
سپس قالب را خارج کنید و بقیه مواد موس را به آرامی داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدین.
اگه تا زمانی که لایه اول میبنده،مواد باقی مانده موس سفت شد میتونید مجدد روی بخار کتری قرار بدین تا مواد روون بشه.
بعد از ۶ ساعت قالب را از یخچال خارج کنید،گوشه های موس را از قالب به آرامی با دست جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردانید.
با هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید.
میتونید از خامه صبحانه به جای خامه قنادی استفاده کنید که در این صورت باید مقدار پودر قند را ۳ قاشق سوپخوری کنید.
با خامه قنادی موس خیلی خوشمزه تر میشه.
🍲 @bebinobepaz
رول های شکلاتی
مواد لازم:
500 گرم آرد
125 میلی لیتر شیر
125 گرم ماست
10 گرم خمیر مایه خشک یا 20 گرم خمیر مایه تازه
30 گرم شکر
1 عدد تخم مرغ
1 عدد سفیده تخم مرغ
80 گرم کره آب کرده
نوک ق چ نمک
برای فیلینگ می توانید از نوتلا یا مارمالاد غلیظ استفاده کنید.
برای رومال:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 ق غ روغن مایع
طرز تهيه :
یک فنجان از شیر را حرارت بدهید تا ولرم شود. نصف خمیر مایه و 1 ق چ از شکر را در شیر ولرم ریخته, مخلوط کنید و صبر کنید تا خمیر مایه پف کند.
1 عدد تخم مرغ و 1 عدد سفیده را خوب با همزن بزنید تا پف کند, سپس باقیمانده شیر را همراه با ماست, شکر و بقیه ی خمیر مایه مخلوط کنید.
خمیرمایه ی عمل آمده را به این مخلوط بیفزایید.
آرد و نمک را مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه کنید. در انتها کره آب شده را به مایه افزوده و خمیر را آنقدر ورز دهید تا کاملاً نرم و لطیف شود.
خمیر را در یک کاسه گذاشته, روی کاسه را بپوشانید و در جای گرم استراحت بدهید تا دو برابر شود.
سپس با نوک انگشتان, خمیر را ورز داده و باز کنید تا هوای آن خارج شود. خمیر را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت گرد, شکل داده و مجددا 15 دقیقه استراحت بدهید.
هر گلوله خمیر را به شکل بیضی باز کنید (مشابه عکس ها) یک سمت بیضی چند برش ایجاد کنید. روی سمتی که کات ندارد, کمی نوتلا یا مارمالاد بگذارید و از همان سمت رول کنید.
رول ها را روی سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. 20 دقیقه استراحت بدهید.
زرده تخم مرغی که برای رومال کنار گذاشته بودید با روغن مخلوط کرده و رول ها را رومال کنید.
در فری که با دمای 220 درجه گرم شده بپزید تا زمانی که رول ها طلایی شوند. زمان پخت بستگی به فر شما دارد.
🍲 @bebinobepaz
.
مواد میانی رو میتونید کلا حذف کنید و همون مواد کوفته رو قلقلی کنید و بریزید در سس.
.
#کوفته (با گوشت و بدون گوشت)
مواد لازم برای خمیر:
2ونیم لیوان بلغور ریزخوب
.
1 لیوان برنج(پخته شده)
.
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
.
1عدد تخم مرغ
.
1ونیم قاشق چایخوری نمک
.
مواد میانی:
300 گرم گوشت چرخی
.
2 عدد پیاز خرد شده
.
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
.
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
.
1 قاشق چایخوری پاپریکا
.
1 قاشق چایخوری نمک
.
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه،
کمی جعفری خرد شده
.
برای سس کوفته:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
.
1 قاشق غذاخوری کره
.
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
.
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
.
4 لیوان آب
.
1 قاشق چایخوری آب انار
.
آب نصف لیمو
.
1ونیم استکان نخود پخته شده
.
1ونیم قاشق چایخوری نمک
.
طرز تهیه:
اول از همه مواد میانی را آماده کنید.
پیازهای خرد شده را در ماهی تابه در روغن تفت بدید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، در آخر ادویه ها و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید وبعد چند دقیقه از روی حرارت بردارید وبزارید کنار تا خنک شود.
.
برای خمیر بلغور، بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب داغ روی آن بریزید (به اندازه یک بند انگشت روی بلغور آب بریزید)و روی ظرف را بپوشانید و بزارید به مدت 15 دقیقه بماند تا پف کند، سپس تمام مواد لازم را برای خمیر اضافه کنید و کاملا خوب ورز بدید و بعد از ورز دادن آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
از مواد خمیر بلغور به اندازه گردو بردارید و با دست باز کنید ومقداری از مواد میانی بزارید وگرد کنید ومابقی را گردالی ریز قلقلی کنید.
(میتونید همه مواد را بدون مواد میانی درست کنید).
برای مواد سس،کره وروغن را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت تا گرم شود رب را اضافه کنید تا رنگ رب گوجه باز شود,نخود ومابقی مواد را اضافه کنید وکمی هم بزنید و قبل به جوش آمدن سس، کوفته ها را اضافه کنید و وقتی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بزارید تا کوفته ها پخته شوند ،حدود20تا30دقیقه.
نوش جان.
.
🍲 @bebinobepaz
.
کیک مادر بزرگ
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان قهوه خوری شکر (یا 1لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی )
2 فنجان شیر(1لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی )
کره یا مارگارین ذوب شده 125 گرم
1 بسته بیکینگ پودر(1قاشق مرباخوری پر )
1 بسته وانیل(1/4قاشق چایخوری )
آرد به میزان لازم
طرزتهیه:
همه مواد را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی مثل لاله گوش بدست بیاد. خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را با کمی آرد با وردنه به اندازه قالب گرد خود باز کنید وبزارید در قالب چرب وآرد پاشی شده و یک به یک خمیر ها را آماده کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای دمای 180 درجه پخته و کمی تغییر رنگ دهد .(10تا15دقیقه).
لایه های کیک که پخته شد پس از بیرون آمدن از فر به اندازه قالب برش بزنید و مابين لایه ها کرم بمالید تا شش لایه و آن را به مدت یک شب در یخچال نگه دارید ، سپس میتونید آن را به دلخواه تزیین و برش داده و سرو کنید. تزئینات بستگی به شما دارد.
برای کرم:
2 عدد تخم مرغ
شکر دانه ریز 1.5 لیوان
7 قاشق غذاخوری آرد (سر پر)
2 قاشق غذاخوری نشاسته (سر پر)
نصف بسته مارگارین یا کره(50گرم)
1 بسته وانیل شکری (1/4قاشق چایخوری )
3 لیتر شیر
همه مواد به جز کره و وانیل را داخل قابلمه ریخته وبزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد و به محض شروع به جوشیدن ، وانیل و کره را اضافه کرده و بعد سه دقیقه که هم زدید خاموش واز روی حرارت بردارید. نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
یهو یی تصمیم گرفتم پست بشه اکبر جوجه؛
خلاصه که دل بدین بهش ؛ فوق العاده خوشمزه میشه؛ پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ؛ اصلا سیوش کنید که داشته باشین ؛ واسه مهمونی هم عالیههههه ؛
اکبر جوجه :
مرغ به وزن یک کیلویی
پیاز خورد شده دو عدد
نمک فلفل زعفران دم کرده
؛
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۴ ق غ
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
مرغ رو از ارتفاع دو قسمت کنید ( من از سه تیکه مرغ استفاده کردم ) و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مرینت کتید به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت ؛
ی تابه روی حرارت بزارید
روغن کمی بریزید و مرغها. رو سرخ کنید ؛ بعد از تابه خارج کرده و تابه رو بشویید؛ حالا برای سه تیکه. مرغ ؛ ۱۰۰ گرم کره و ۴ ق غ روغن مایع رو بریزید تو تابه همراه با زعفرون دم کرده و یک و نیم لیوان ابجوش ؛ مرغ های سرخ شده رو بزارید تو تابه و زمانی که جوش اومد حرارت رو کم کنید و بزارید تا کاملا بپزه و ابش کشیده بشه و دوباره تو روغن باقی مانده سرخ شود
بعد با سس انار میل کنید .
.
سس انار: رب انار رو با ی مقدار کم ابجوش مخلوط کرده اکر تمایل داشتید ۲ ق پودر گردو هم بزنید
بریزید روی مرغ و نوش جانتون 😋
🍲 @bebinobepaz
شويد خولی گیلانی
.
مواد لازم:
سینه مرغ:۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
شوید: ۲۵۰ گرم
آلو: ۴ عدد
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
رب:۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را خوب بشورید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان قابلمه با مقداری زردچوبه تفت دهید و در ادامه سیر را پوست بگیرید و آن را نیز به صورت پوره اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود.
در ادامه مرغ های سرخ شده را داخل تابه برگردانید و به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و ۲ پیمانه آب روی مرغ بریزید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت کم کنید و صبر کنید تا مرغ ها نیم پز شوند.
شوید تازه را بشورید و بعد از خشک شدن ساطوری ریز خرد کنید سپس داخل تابه ریخته و به همراه کمی روغن تفت دهید در ادامه رب را نیز به شوید اضافه کنید و کمی تفت داده تا رب خوش رنگ شود سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید.
در ادامه که آب خورشت غلیظ شد و مرغ ها در حال پخته شدن بودن آلوها را اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه انتهایی پخت غذا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ تیکه تیکه نشود به دلخواه می توانید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مانند باقالی قاتق تخم مرغ به صورت درسته پخته شود در انتها نمک خورش را اندازه کنید و به همراه برنج نوش جان کنید😋
.
🍲 @bebinobepaz
خوراک سبزیجات🤩
مواد لازم: برای ۴نفر
1 عدد هویج بزرگ خرد شده.
کلم بروکلی 2 فنجان.
ذرت کوچک آب پز شده
2فنجان قارچ خردشده
1 عدد فلفل دلمه ای (قرمز ، زرد یا نارنجی )خرد شده.
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 حبه سیر پوست کنده و خرد شده.
مواد سس:
2 قاشق چایخوری زنجبیل چرخ شده.
1 فنجان آبگوشت یا سبزیجات.
2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
2قاشق غذاخوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری عسل
دستورالعمل ها:
1. در یک تابه بزرگ یا نچسب ، روی حرارت متوسط ، روغن را گرم کنید. سبزی را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات ترد شوند ، آنها را هم بزنید. روغن زیتون ، سیر ، زنجبیل را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود
. 2. در یک کاسه کوچک ، تمام مواد لازم برای سس همزن را مخلوط کنید. سس را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید.
3. حرارت را به متوسط یا کم برسانید تا سس غلیظ شود و سبزیجات لطیف شوند
فاکتورهای تغذیه (برای یک وعده):
کالری :235 کیلوکالری.
چربی : 11.7 گرم
کربوهیدرات :31 گرم
فیبر :4 گرم.
پروتئین:7گرم
🍲 @bebinobepaz
یک سالاد غول پیکر تاکو 😍
موادلازم:
* کاهو تازه،
*گوشت گاو،
* پنیر،
*خامه ای،
*آووکادو، Cilantro، پنیر،
*لوبیا سیاه،
*ذرت،
*پیاز قرمز،
*گوجه فرنگی،
*جلاپنو فلفل،
*گوجه فرنگی
(این ترکیبات فوق العاده انعطاف پذیر هستند و شما حتی می توانید از Doritos به جای تراشه های ترتیلا استفاده کنید!) پانسمان سالاد خیلی سریع است و کاملا خوشمزه است، فقط یک ترکیب ساده از سالسا و خامه ترش، (قسمت های مساوی از هر یک)، با یک چاشنی کمی Taco شما می توانید یک بسته چاشنی TACO را برای یک میانبر سریع / راحت استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
شنیسل مرغ
✔️مواد لازم (2-3 نفره )
▫️سینه مرغ : 1 عدد 🌟از فیله ی مرغ هم می تونید استفاده کنید.
▫️زعفران دم کرده : به مقدار لازم
▫️نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم
▫️پیاز : 1 عدد
▫️سس مایونز یا ماست : 2 قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ : 2 عدد
▫️آرد سفید : مقداری
▫️آرد سوخاری: مقداری
▫️روغن مخصوص سرخ کردن : مقداری
✔️رسپی
◀️ابتدا یک عدد سینه مرغ رو به شکل نازک و پهن برش می زنیم. روی سطح کار یک کیسه فریزر می گذاریم یک ورق از مرغ رو روش قرار می دیم و یک کیسه دیگه روش می گذاریم .حالا با بیفتکوب یا گوشت کوب آروم آروم روش می زنیم تا حسابی پهن و نازک بشه. مرغ ها حدود یک و نیم برابر میشن.
🌟نایلون برای اینکه وقتی مرغ رو پهن می کنیم به اطراف نپاشه. و کثیف کاری نشه. و مرغ ها با ذربه ای که بهشون وارد میشه پاره نشن.
داخل ظرف مناسبی می ریزیم و با مقداری زعفران آب کرده ،نمک ، فلفل سیاه ،سس مایونز و پیاز خرد شده مزه دار می کنیم. با دست خوب هم می زنیم. و از ادویه ها به همه ی قسمت های مرغ می زنیم.
حالا روی ظرف رو سلفون می کشیم و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می دیم تا استراحت بکنه.
🌟هر چقدر مدت زمان استراحت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
◀️دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال خوب می زنیم تا باز بشن. در بشقابی مقداری آرد سفید می ریزیم. مقداری هم پودر سیر بهش اضافه می کنیم و باهم مخلوط می کنیم تا مزه دار بشه.
داخل بشقاب دیگه ای هم مقداری پودر سوخاری می ریزیم.
◀️ورقه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید می غلتونیم. به طوری که همه ی قسمت های مرغ آردی بشه .بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو می بریم. چند ثانیه نگه می داریم و بعد خارج کرده داخل پودر سوخاری می گذاریم و به همه ی قسمت هاش می زنیم.
◀️داخل تابه ای مقداری کمی روغن مخصوص سرخ کردن می ریزیم.وقتی خوب داغ شد شنیتسل ها رو داخلش می گذاریم. وقتی یک طرفشون سرخ شد ،طرف دیگشم به آرامی برمی گردونیم تا سرخ و پخته بشه. حرارت ملایم باشه تا مرغ ها مغز پختن پشن.
بعد خارج کرده روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار می دیم تا روغن اضافیش کشیده بشه.
می تونید در بشقاب سرو گذاشته و در کنار سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی حلقه شده ،جعفری و خیار شور سرو کنید.
نوش جونتون😊
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شکلاتی_بدون_آرد_با_فندق 🥧
مواد لازم🔻
فندق : ۲۰۰ گرم
کره : ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده رو از زرده جدا کنید) : ۶ عدد
شکر قهوه ای : ۱۵۰ گرم
عصاره قهوه یا شکلات : ۴ ق غ خ
مواد لازم برای گاناش🔻
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
خامه قنادی : ۱۰۰ میلی لیتر
عصاره قهوه یا شکلات : ۲ ق غ خ
کمی نمک
⠀
طرز تهیه🔥
۱.فندقها رو در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپز تا بوش در بیاد.
۲.بعد بزار خنک بشه و پوستشو بگیر ۱۷۵ گرم از فندق رو آسیاب کن.
۳.سپس ۲۵ گرم باقیمانده رو با چاقو خرد کن.
۴.فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کن.
۵.یه قالب رو چرب کن (قطر حداقل ۲۰ سانتی متر) و آردپاشی کن.
۶.شکلات و کره رو داخل یه ظرف شیشه ای مقاوم در برابر دما بریز و و در داخل فر ذوب کن یا بنماری کن یا در مایکروویو ذوب کن ، هر ۳۰ ثانیه درش بیار و کاملاً هم بزن. ۷.سفیده ها رو بزن تا خامه ای شن.
۸.توی یه کاسه جداگانه ، زرده ها رو با شکر بزن بعد شکلات و سرکه رو به زرده اضافه کن و هم بزن.
۹.به آرامی مواد رو با لیسک و از بالا به پایین هم بزن ، سفیدهای زده شده رو به مخلوط زرده و شکلات اضافه و مخلوط کن.
۱۰.همه فندق ها رو اضافه کن و هم بزن.
۱۱.خمیر رو داخل قالبی که آماده کردی بریز و حدود یک ساعت بپز ، تا وقتی که داخلش خلال دندون فرو میکنی کیک بهش نچسبه.
۱۲.کیک که آماده شد بزار خنک بشه بعد از قالب درش بیار.
۱۳.برای گاناش ، همه مواد رو با هم مخلوط و بنماری کن و بزار یکم خنک بشه و روی کیک بریز.
نوش جانتون😍🌹
🍲 @bebinobepaz
Dalgona Basque Cheesecake
یا چیزکیک بسک دَلگُنَ.
مواد لازم:
( اين مواد مناسب قالب ١٥ سانت با ارتفاع هست)
٥٠٠ گ پنیر خامه ویلی ( حتمن دمای محیط باشه)
۱۰۰گ شکر
۳عدد تخم مرغ بزرگ
۳ عدد زرده
۱۵گ نشاسته ذرت
۲۵۰گ خامه صبحانه
۱۵گ قهوه فوری
۱۵گ آب گرم
۱۵گ شکر
🟡پنیر رو با شکر میکس کنید تا دونه های شکر کاملن حل بشه داخل پنیر و دون دون نمونه.
با بن ماری، تخم مرغ وزرده هارو بزنید تا به دمای ۴۰ درجه سانتی گراد برسن
داخل یک کاسه هم آب جوش ریخته و خامه رو داخل آب جوش قرار بدین تا به ۴۰ درجه برسه.
تخم مرغ هارو طی ۳ مرحله به پنیر اضافه کنید
نشاسته روالک کنید روی مواد و میکس کنید
در آخر خامه صبحانه رو اضافه کنید ومیکس کنید
.
.
.
🟢قهوه و آب گرم و شکر رو با ویسک انقدر بزنید تا مثل عکس بشه.
دلگونَ رو اضافه كنيد به مايع چيزكيك و میکسکنید.
دمای فر از قبل گرم شده: ۱۹۰درجهسانتیگراد
مدت پخت حدودی هست و بر فر شما بستگی داره:
بین ۳۰ تا ۳۵دقیقه
.
یک شب تا صبح چیزکیک رو داخل یخچال قرار بدین و فرداش نوش جان کنین☕️.
.
چیزکیک فوق العاده ایه. پیشنهاد میکنم امتحانکنین🤗
.
.
.
🍲 @bebinobepaz