ناهار خوشمزه #رژیمی# 🤩
مواد لازم :
4 عدد سینه مرغ هم اندازه و متوسط
1 قاشق چایخوری پودر سیر
2 قاشق چایخوری ادویه خشک ایتالیایی
1قاشق رب گوجه فرنگی
۲قاشق فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده، آبکش شده
سیر تازه یا بو داده 4 حبه
2 قاشق غذاخوری آب مرغ
2 قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه
دستورالعمل ها
فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک تابه ورق پخت را با کاغذ روغنی و/یا اسپری پخت و پز آماده کنید.
سینه های مرغ را بین کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید.
سینه های مرغ را به آرامی و با احتیاط به قطعات نازک/یکنواخت «پنکیک مانند» برش دهید.
با پودر سیر و چاشنی های ایتالیایی مزه دار کنید و ادویه ها را از هر طرف به گوشت بمالید.
پوره در مخلوط کن یا غذاساز:
رب گوجه و فلفل سرخ شده (خوب آبکش شده یا خودتان کباب شده) و سیرتان. در صورت لزوم، کمی آب مرغ (یا آب) اضافه کنید تا پوره سس غلیظ و خوبی ایجاد شود.
یک لایه نازک از پوره (حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری) را روی یک طرف سینه مرغ پخش کنید و روی آن را با کمی جعفری خشک یا تازه ایتالیایی بپاشید.
مرغ را حلقه حلقه کنید، همانطور که در تصویر نشان داده شده است، پوره را بپوشانید، با استفاده از خلال دندان هر کدام را کنار هم نگه دارید، و رول ها را روی تابه صافی که کمی اسپری کرده اید قرار دهید.
در دمای 375 درجه گرم شده خود بپزید. درجه فر را برای حدود 30-35 دقیقه یا فقط تا زمانی که مرغ پخته شود، با یک جوش سریع (1-2 دقیقه) تمام کنید تا رویه ها قهوه ای شوند.
، چند تکه اسفناج تازه یا کلم پیچ اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
زولبیا اوردم لوله ای ،پفکی ،با تمام نکته های ریز به ریزش 😉👌
تازه اگه خودمون درست کنیم که چه بهتر 👌
امروز میخواهم اموزش زولبیا رو براتون بزارم البته به یه روش دیگه هم درست میکنم که اگه خوب شه اونم براتون میزارم این که خیلی عالی شد 👌👌😋
#زولبیا_خانگی
نشاسته گل :ا(ز این دونه درشتا ) نصف لیوان
ارد نصف لیوان
ماست ۳ یا ۴ق غ ( ماستون سفت باشه زیاد حساسیت نشون ندید پر چرب باشه یا ترش یا شیرین )
پودر خمیر مایه :یک ق چ
گلاب یک ق چ
زعفران دم کرده غلیظ یک الی دو ق چ
روغن جامد :۱ ق چ
نصف لیوان اب جوش که دست رو نسوزونه
شکر یک ق چ
اگه پودر خمیر مایه فوری نبود به این شکل عمل میاریم
نصف لیوان اب جوشی که دست رو نسوزونه با شکر مخلوط پودر خمیر مایه رو میپاشیم روش درش رو میزاریم ده دقیقه اجازه میدیم تا عمل بیاد یعنی پف کنه و بالا بیاد
نکته 💥اگه خمیر مایه اتون فوری بود مستقیم بریزید داخل بقیه مواد که در این صورت شکر رو حذف کنید و اب باید معمولی باشه 💯
نشاسته گل رو با ماست ترکیب تا نشاسته کامل داخلش حل بشه اگه دیدید سفته دوباره یه قاشق دیگه ماست بزنید
هم میتونید با همزن برقی بزنید هم با همزن دستی و قاشق
خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید،روغن، ارد و زعفرون و گلاب
در اخر غلظت مواد باید طوری باشه که وقتی از قاشق پایین میاد سخت پایین نیاد و یه سره بریزه یعنی چند تیکه پایین نیاد ،در ظرف رو سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بهش استراحت بدید تا عمل بیاد بعد پفش رو میگیرم و یکدست میکنیم میریزیم داخل قیف که سرش رو قیچی کردیم یا جای سس و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم با حرارت متوسط
به محض ریختن داخل روغن باید سریع بیاد بالا و حفره حفره بشه و لوله ای اگه دیدید تخت شد بدونید خمیر مایه خوب عمل نیومده که در این صورت به موادتون کمی بکینگ پودر بریزید یک ق چ
بعد اینکه دوطرفش سرخ شد مستقیم میزاریم داخل شربت داغی که دست رو نسوزونه مثل شیری که برای بچه درست میکنید 😁
یک یا دو دقیقه داخل شربت بمونه تا به خوردش بره و بعد داخل سبد که اضافه شربت خارج شه و بعد هم با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و با چای داغ روزه اتون رو باز کنید 🙏ومنم سر سفره افطارتون دعا کنید 🙏😍
دوستتون دارم خیلی زیاد ،حال دلتوون خوب ❤️
🍲 @bebinobepaz
بامیه داریم با نکته های که تا به حال جایی ندیدی و نشنیدی 👌
برای درست کردن بامیه که ظاهرا کار ساده ای هستش ولی چند تا نکته مهم داره که حتما باید اونا رو در نظر بگیرید تا تا یه بامیه عالی و خوشمزه داشته باشید 👌👌😋😋
من مواد رو دو برابر گرفتم تا بامیه بیشتری داشته باشم شما میتونید نصفش کنید 😉
مواد لازم برای بامیه 👇👇
اب :۲ لیوان
ارد :دو لیوان
کره یا روغن جامد :۴۰ گرم
وانیل :نصف ق چ
شربت بار یا عسل :دو ق س 👈آموزش شربت بار تو پست قبلیه
تخم مرغ :۴ عدد
اب و کره و شربت بار رو میریزیم داخل یه قابلمه یا ماهیتابه و زیر حرارت رو روشن میکنیم تا اب جوش بیاد قل که زد ارد الک شده رو به یکباره بهش اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا خمیر جمع شه ده دقیقه تقریبا خمیر باز کنید و جمع کنید که به این کار میگن داغ زدن که مرحله داغ زدن خیلی تو کیفیت نهایی بامیه تاثیر داره تا جایی اینکار رو انجام میدید که خمیر رطوبتش کامل از بین بره
همینطور که دیدید
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم که اضافه میشه یه دقیقه با دست ورز بدید یا با همزن بزنید
با همزن اگه میزنید سری خمیر زن رو وصل کنید
با اخرین تخم مرغ وانیل رو اضافه کنید
در آخر یه خمیر چسبناک براق و کشدار بهتون میده
اگه دیدید خمیر هنوز کمی سفته یه تخم مرغ دیگه تو پیاله بشکونید و با چنگال بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید
خمیر رو داخل قیف ماسوره دار که ماسوره مخصوص بامیه باشه که بهتره
داخل روغن سرد بامیه رو ماسوره میزنیم و با قیچی آغشته به روغن سایز دلخواه که شد برش میزنیم
قابلمه رو حرارت ملایم میزاریم تا روغن داغ شه و اصلا با قاشق هم نمیزنیم تا شکلش رو از دست نده بعد که پف کرد و حالت گرفت بعد با کفکیر خیلی اروم زیر و رو میکنیم تا همه جاش یکدست سرخ شه و طلایی یا قهوه ای شهد
نکته مهم 💥اگه خمیرتون خوب داغ زده نشده باشه اینجا خطهایی که رو بامیه هست از بین میره و محو میشه و بامیه ترک برمیداره
بامیه که سرخ شد داخل شربت ولرم رو به سرد میریزیم و یه دقیقه داخل شربت میزاریم بمونه بعد داخل ابکش میریزیم تا شربت اضافه اش خارج بشه و بعد داخل بشقاب میریزیم و نوش جان میکنیم 😋😍
دوستتون دارم خیلی زیاد ،حال دلتوون خوب ❤️❤️
🍲 @bebinobepaz
.
امروز میخوام یکی از شیرینی های سنتی آذربایجان به اسم سوت شیرینی سی یا همون بستنی خشک رو بهتون یاد بدم
.
این شیرینی فوق العاده خوشمزست و مواد اولیه و آماده سازی راحتی داره و بدون فر هست
.
سوت شیرینی سی یا بستنی خشک:
.
مواد لازم
شیر پاکتی پر چرب= ۹۰۰ گرم
شکر= ۷۰۰ گرم
وانیل= یک چهارم ق چ سر پر
کره= ۵۰ گرم
.
شکر رو به شیر اضافه کنید توجه کنید که این شیرینی از نظر طعم شیرین تر از مابقی شیرینی هاست و معمولا به عنوان قند کنار چای میل می شود اگر خواستین کمی کم شیرین تر باشه میتونید مقدار شکر رو تا چهار صد و پنجاه گرم کاهش بدین
شیر و شکر مخلوط شده رو روی حرارت بالا قرار بدین و هم بزنید تا شکر حل بشه
بهتره از ظرف بزرگ برای تهیه این شیرینی استفاده کنید به جای استفاده از قابلمه از تابه های بزرگ استفاده کنید تا ارتفاع مواد داخل ظرف کم باشه
مواد رو روی حرارت بالا گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه و شیر شروع به جوشیدن کنه باید کنار گاز باشین و گاهی مواد رو هم بزنید و مواظب باشین تا شیر سر نره اگه دیدین شیر میخواد سر بره حرارت رو پایین بیارین و از سر رفتن شیر جلوگیری کنید و بعد مجددا حرارت رو بالا بیارین و حواستون جمع باشه تا اگه باز خواست سر بره حرارت رو کم و زیاد کنید درست کردن این شیرینی کمی زمان بر هست و باید حتما کنار گاز بایستین و اون رو هم بزنید و مراقب باشین
اجازه بدین مواد با حرارت بالا بجوشه تا جایی که شیر شروع به حباب حباب زدن کنه در این مرحله مواد کم کم شروع به غلظت پیدا کردن میکنه و باید مواد رو به صورت مداوم هم بزنید وقتی حس کردین مواد داره کم کم غلیظ میشه حرارت رو کمی پایین بیارین و روی حالت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنید تا جایی که مواد به غلظت شیر عسلی برسه و با کشیدن قاشق داخل تابه رد قاشق داخل تابه پیدا باشه و دیر محو بشه برای تست غلظت میتونید داخل یک ظرف مقداری آب سرد یخچالی بریزین و با قاشق کمی از مواد بردارین و به صورت قطره ای داخل آب بریزین اگه قطره ها به همون صورتی که داخل آب افتاد باقی موند و پخش نشد و شکلش رو از دست نداد یعنی مواد به غلظت لازم رسیده اما اگه مواد پخش شد باید به هم زدن ادامه بدین زمان مشخصی برای هم زدن نمیشه عنوان کرد چون بسته به قدرت شعله و جنس ظرف زمان متغیره ولی با انجام این تست میتونید غلظت مناسب مواد رو چک کنید
وقتی مواد به غلظت لازم رسید حرارت رو خاموش کنید و مواد رو داخل کاسه همزن بریزین و وانیل رو به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن شروع به زدن مواد کنید به هم زدن مواد ادامه بدین
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
فسنجون 🍲 @bebinobepaz
فسنجون خوشمزه كه تو اين هوا خيلي ميچسبه
✅فسنجون
مواد مورد نياز
مغز گردو ٥٠٠ گرم
گوشت چرخ شده ٤٠٠ گرم
رب انار ٢ ق.غ
زردچوبه ١ ق.چ
شكر به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
مغز گردوهارو كمي تفت بديد و بريزيد توي مخلوط كن
با كمي آب بذاريد حسابي ميكس بشه
بريزيد توي قابلمه و بذاريد جوش بياد
بعد از اينكه جوش اومد زردچوبه رو اضافه كنيد و شعله رو كم كنيد تا فسنجون بپزه
تو اين فاصله نمك و فلفل به گوشت چرخ شده بزنيد و كمي ورز بديد
بعد قلقلي درست كنيد و بذاريد سرخ بشه
بعد از اينكه گردو پخت و قوام اومد رب انار و گوشتاي قلقلي و شكرتونم اضافه كنيد و بذاريد فسنجون حسابي جا بيفته و روغن بندازه
✅كدو پلو
من واسه بار اول بود كه كدو پلو درست ميكردم
فكر نميكردم انقد خوشمزه باش
اگه شمام غذاهاي ملس دوست داريد حتما امتحانش كنيد
مواد مورد نياز
كدو حلوايي ٢٠٠ گرم
گوشت چرخ شده ٢٠٠ گرم
پياز ١ عدد
نمك و فلفل و زعفران و خلال پسته
طرز تهيه :
كدوهارو نگيني خرد كنيد و بذاريد با كمي كره سرخ بشن
حواستون باش موقع سرخ شدن خيلي كدوهارو هم نزنيد و نذاريد لِه بشه
پيازتونم سرخ كنيد و به كدوها اضافه كنيد
بعد نمك و فلفل و زعفرون بزنيد
يدونه پياز رنده كنيد و بريزيد توي گوشت چرخ شدتون
نمك و فلفل اضافه كنيد و گوشتارو قلقلي كنيد و بذاريد سرخ بشن
حالا ميتونيد برنجتون آبكش كنيد و كدو و گوشتاي قلقلي رو لابلاي برنج بريزيد و بذاريد دم بكشه
يا اينكه مثل من بعد از اينكه برنج دم كشيد كدو و گوشت قلقلي و برنج زعفروني و خلال پسته رو روي برنج تزيين كنيد.
.
✅دسر
دسرم كه خيلي راحته ، نياز به توضيح نداره
همون پاناكوتا وانيلي كه بينش يه رديف ژله آلبالويي ريختم
تركيب اين دوتا طعم باهم خيلي خوب بود 🍒
🍲 @bebinobepaz
«سالاد شوبا»
شوبا یک سالاد بسیار خوشمزه و خوشگل روسی هستش
که ترکیب رنگ بسیار جذابی داره
و گزینه ی خوبی برای سرو در مهمانی ها، تولد ها و دورهمی هاست.
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
«سالاد شوبا» شوبا یک سالاد بسیار خوشمزه و خوشگل روسی هستش که ترکیب رنگ بسیار جذابی داره و گزین
«سالاد شوبا»
شوبا یک سالاد بسیار خوشمزه و خوشگل روسی هستش که ترکیب رنگ بسیار جذابی داره و گزینه ی خوبی برای سرو در مهمانی ها، تولد ها و دورهمی هاست.
✔️مواد لازم
▫️سیب زمینی پخته : ۲_۳ عدد
▫️تخم مرغ پخته : ۲ عدد
▫️خیارشور : ۲ عدد
▫️لبو پخته : ۱ عدد
▫️هویج پخته : ۱ عدد
▫️تن ماهی : ۱ عدد
▫️سس مایونز : چند قاشق غذاخوری
▫️ادویه ی سالاد ، نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
▫️رینگ یا قالب کمربندی
✔️رسپی
◀️ ابتدا سیب زمینی ها رو می شوییم و با مقداری آب می پزیم.
تخم مرغ ها رو هم جدا گانه آب پز می کنیم.
هویج ها رو پوست گرفته و با کمی آب می پزیم.
لبو ها رو هم می شوییم و به همراه پوست با کمی آب می پزیم.
◀️بعد از پخت پوست سیب زمینی، تخم مرغ و لبو رو می گیریم و جداگانه رنده ی درشت می کنیم.
هویج پخته شده رو هم رنده ی درشت می کنیم.
خیار شور ها رو هم نگینی ریز خرد می کنیم.
◀️ تن ماهی رو هم داخل قابلمه ای می گذاریم.مقداری آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم ۲۰ دقیقه بجوشه.
بعد از جوشیدن روغن اضافیشو می گیریم و ماهی رو ریش ریش می کنیم.
◀️ داخل کاسه ای چند قاشق سس مایونز می ریزیم و خوب هم می زنیم تا یکدست بشه.
⭐در صورت تمایل می تونید مقداری سس هزارجزیره یا سس خردل یا ماست هم اضافه کنید.
حالا ادویه سالاد، نمک و فلفل سیاه رو به سس اضافه می کنیم و خوب باهم مخلوط می کنیم.
◀️یک رینگ با سایز دلخواه وسط دیس سرو می گذاریم.
ابتدا سیب زمینی رنده شده رو اضافه می کنیم. و با پشت قاشق فشار می دیم تا یک دست بشه.
کمی سس روش می زنیم و صاف می کنیم.
برای لایه بعدی هویج پخته شده رو می ریزیم و با پشت قاشق فیکس می کنیم.
دوباره کمی سس می زنیم و صاف می کنیم.
حالا تن ماهی ریش شده رو می ریزیم و یکدست پخش می کنیم.
مجدد سس می ریزیم و صاف می کنیم.
حالا خیارشورهای نگینی رو اضافه کرده و با پشت قاشق صاف می کنیم.
دوباره سس می ریزیم و صاف می کنیم.
لایه ی بعدی تخم مرغ های رنده شده رو اضافه کرده و صاف می کنیم.
در لایه ی آخر لبو های رنده شده رو اضافه کرده و صاف می کنیم.
کمی دیگه سس روش می زنیم و صاف می کنیم.
⭐ترتیب لایه ها مهم نیست . فقط لایه ی آخر لبو باشه که خوشگلتره
این سالاد رو با رینگ های کوچیک به صورت تک نفره هم می تونید درست کنید.
در نهایت دیس سالاد رو حداقل یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا طعمشون به خورد هم بره.
موقع سرو هم به آرامی رینگ رو باز می کنیم.
🍲 @bebinobepaz
♡سوپانگل♡
🍨مواد لازم👇🏻
۱ لیتر شیر
۱ استکان آرد
۳ ق غ پودر کاکائو
۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
۶۰ گرم کره
۱ لیوان آب خنک
🍨برای تزئین👇🏻
شکلات چیپسی
پسته خرد شده
♦️اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر
♦️اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر
🍨طرز تهیه👇🏻
شیر سرد رو داخل قابلمه ای می ریزیم سپس آرد ، پودر کاکائو ، شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه کرده و با کمک همزن همه مواد رو مخلوط می کنیم.
اجاق رو روشن کرده و مخلوط سوپانگل رو با شعله متوسط مداوم هم می زنیم و می پزیم وقتی حباب حباب شد از روی اجاق برمیداریم.
سپس تیکه های شکلات و کره رو بهش اضافه می کنیم تا با حرارت دسر آب بشن.
دسر رو هم میزنیم و صبر میکنیم تا کمی ولرم بشه در نهایت ۱ لیوان آب خنک اضافه کرده و با کمک همزن هم میزنیم و توی ظرف های سرو میریزیم.
بعد اینکه دسر به دمای محیط رسیده رو تزئین کردیم داخل یخچال میذاریم تا خنک بشه. بعد از اینکه خنک شد میتونیم سرو کنیم.
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
🌱 سالاد عدس
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۱/۵ لیوان عدس
۲) یک لیوان ذرت
۳) یک لیوان انار دون شده
۴) ۴ عدد خیارشور
۵) ۴ عدد فلفل قرمز کبابی
۶) یک دسته جعفری خرد شده
۷) یک دسته شوید خرد شده
۸) یک عدد پیاز
۹) نمک
۱۰) رب انار
۱۱) آب لیمو
۱۲) روغن زیتون
✔ طرز تهیه :
ابتدا عدس رو بپزید آبکش کنید داخل ظرفی بریزید ذرت ، انار رو بریزید مابقی مواد رو ریز خرد کنید اضافه کنید روغن زیتون ، رب انار ، آبلیمو ، نمک رو هم اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید سپس سرو کنید .
نوش جان 😋
🍲 @bebinobepaz
سالاد خوشحال ماست و خیار یونانی
بچه ها این سالاد خوشحال شامل پیاز بنفش، یه عالم خیار حلقه شده، ماست یونانی یا ماست همزده کم چرب، شوید خورد شده و نمک و فلفل هست.
اگر دوست دارید میتونید جای پیاز بنفش از پیازچه استفاده کنید. برای استفاده از این سالاد به جای وعده اصلی میتونید تکه های سینه مرغ پخته شده یا ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید❤️
.
🍲 @bebinobepaz
«سوهان عسلی»
✔️مواد لازم
▫️شکر : ۱ پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی
▫️عسل : ۲ قاشق غذاخوری
▫️کره دوغ گرفته : ۱۵_ ۲۰ گرم ( یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری)
▫️خلال بادام : ۱ پیمانه
⭐برای گرفتن دوغ کره ؛ ابتدا کره رو داخل کاسه ای بریزید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب بشه. بعد از اینکه ذوب شد در دمای محیط بگذارید تا از داغی بیوفته و بعد به یخچال منتقل کنید تا سفت بشه.
و بعد به آرامی کره ی سفت شده رو از ظرف جدا کنید که مقداری دوغ کف ظرف جمع شده. این کار رو دوبار تکرار کنید و تمام دوغ کره رو جداسازی کنید. کره ی تهیه ی شده رو برای درست کردن انواع شیرینی می تونید استفاده کنید.
✔️رسپی
◀️ ابتدا داخل تابه ای شکر، عسل و کره ی دوغ گرفته رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم و کمی هم می زنیم تا کره ذوب و مواد شروع به جوشیدن بکنند.
⭐حتما حرارت باید ملایم باشه.
مرتب هم می زنیم تا ریز بجوشه و تمام ذرات شکر حل بشه و تغییر رنگ بده.
◀️بعد از اینکه ذرات شکر کاملا حل شد و رنگی شبیه سوهان گرفت ؛ خلال بادام رو اضافه می کنیم . و هم می زنیم.
اولش چون هم دما نیستن سوهان کمی سفت میشه ولی بعد از چند دقیقه دوباره نرم میشه و به راحتی هم زده میشه.
حدود ۶_۷ دقیقه یا حرارت ملایم خلال بادام ها رو هم می زنیم .
بعد از این زمان که خلال بادام تغییر رنگ داد ؛ زیر تابه شعله پخش کنی می گذاریم و حرارت رو خیلیی ملایم تر می کنیم.
و با نوک قاشق از مواد سوهان برمی داریم و روی کاغذ تفلون نچسب با کمی فاصله می ریزیم.
روشون هم می تونید ۱_۲ عدد خلال پسته بگذارید تا خوشگل تر بشه.
⭐اگه کاغذ تفلون نداشتید می توانید از سینی آلمینیوم یا کاغذ فویل آلمینیومی زخیم هم استفاده کنید.
سوهان ها خیلی سریع سفت میشن .
بعد از ۱۰_۱۵ دقیقه می تونید در ظرف سرو بریزید.
نوش جونتون😊
⏰زمان آماده سازی و پخت : ۳۰دقیقه
💡نکات مهم سرآشپز
۱_حرارت حتما باید ملایم باشد.
۲_تمام ذرات شکر خوب باید حل شده باشد.
۳_مرتب باید هم بزنید.
۴_اگر بعد از آماده شدن کلا تابه را از روی حرارت بردارید زود سفت می شود به همین دلیل روی شعله پخش کنی و حرارت خیلی ملایم تر قرار داده و قاشق قاشق روی سطح کار بریزید.
۵_حتما از سینی های آلمینیومی یا فویم آلمینیومی زخیم استفاده کنید. سوهان عسلی بر روی مابقی سینی ها می چسبد.
⭐این شیرینی ماندگاری بسیار بالایی داره و تا مدت خیلی طولانی می تونید استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_هلال_ماه_رمضان
-
,✎خمیرپیتزا: 3 پیمانه آرد 1 قاشق بزرگ خمیرمایه فوری کمی نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1 تا 1/4 پیمانه آب گرم (کنترل شده) 3 قاشق غذاخوری شیر خشک روغن مایع نصف پیمانه همه موادُ در ظرفی ریخته، خوب ورز بده( آردُ سه مرتبه الک کن) تا خمیر یکدستی حاصل بشه. پس از اینکه به خوبی خمیرُ ورز دادی یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکش و با کمک یک حوله روی ظرف خمیرُ بپوشون و حدود 1 ساعت زمان بده تا خمیر عمل بیاد. -,✎سس پیتزا برای تهیه سس ابتدا دو عدد پیاز پوست گرفته رو با کمک رنده یا میکسر میکس کن، در روغن سرخ کن، 4 عدد گوجه فرنگی رو با رنده یا میکسر میکس کن و در پیاز سرخ شده بریز، نمک و فلفل سیاه و اویشن و پونه خشک و یک عدد فلفل دلمه ای میکس شده، رب گوجه فرنگی رو اضافه کن و تفت بده، بذار مواد بجوش بیاد و غلظت بگیره، سپس حرارتُ خاموش کن. -`,✎طرز تهیه پیتزا هلالی : خمیرُ روی کاغذ روغنی به شکل دایره باز کن و یک طرفشُ بشقاب بذار و به شکل هلال برش بزن و از سس روش بریز و پخش کن. حالا پنیر پیتزا و موزارلا و سبزیجات، فلفل دلمه ای، پیاز، گوجه فرنگی و ورقه های زیتونُ روش بریز و پخش کن، ادویه ها که شامل، نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن میشه رو روی مواد بریز. سپس روی مواد رو پنیر پیتزا بریز. از خمیر گلوله هایی پر شده از پنیر کیبی و پنیر موزارلا درست کن و مانند تصویر به خمیر هلالی بچسبون و روی گلوله ها رو با مخلوطی از زرده تخم مرغ با شیر و یک قطره سرکه رومال کن و کنجد بپاش و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 الی 20 دقیقه بپز (برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا بهتره بعد از اینکه تمام موادُ روی خمیر پیتزا ریختی 20 دقیقه اجازه بدی تا استراحت کنه و بعد بپزی) برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر رو روشن کن، مراقب باش تا روی پیتزا نسوزه. برای تهیه پیتزا میتونی از موادی مانند کالباس و سوسیس، قارچ، ذرت، گوشت چرخ کرده یا مرغ و... استفاده کنی. 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
اش ترش اروميه اش سنتي وقديمي اروميه 🍲 @bebinobepaz
اش ترش اروميه
اش سنتي وقديمي اروميه
🌻🌻سلام
نماز روزه هاتون قبول باشه
اش ترش اروميه را امتحان كردين كافي يك بار درست كنيد عاشق اش مي شين با هم بريم يه اش ترش خوشمزه درست كنيم
🌼مواد لازم
سبزي اش (جعفري .گشنيز.نعنا)يك كيلو
نخود پخته شده نصف ليوان
بلغور گندم نصف ليوان
برنج يك جهارم ليوان
رب سه قاشق غذاخوري (بستگي به رنگ رب اتون داره )
ادويه فلفل قرمز _نمك _زرد چوبه
اب مرغ با گوشت يا عصاره مرغ به مقدار لازم دو ليوان
كلم سفيد خورد شده ٣٥٠گرم
اب غوره به مقدار لازم بستگي به ترش بودن اب غوره داره سه قاشق غذا خوري
پياز كوجك يك عدد
روغن سه قاشق غذا خوری
🌸🌸طرز تهیه
اول پیاز را ریز خورد می کنیم وتوی روغن سرخ می کنیم بهش زرد چوبه وادویه فلفل اضافه می کنیم تا ادویه ها از خامی در بیاد
سپس بلغور را اضافه می کنیم می گذاریم ۴۵دقبقه خوب بپزدوكمي اب اضافه مي كنيم
تا کاملا لعاب بندازه بعد کلم خورد شده را اضافه می کنیم می گذاریم کلم ها خوب بپزد
آب گوشت یا مرغ یا عصاره را اضافه می کنیم
نخودپخته شده را اضافه می کنیم
سبزي خورد شده را اضافه مي كنيم وبرنج را اضافه مي كنيم دوست داشتين فلفل سبز هم مي تونين بريزين يك عدد
ومي گذاريم تا اش بجوشه در قابلمه را باز مي گذاريم
مي تونين جند عددهم گوجه فرنگي خشك شده هم اضافه كنيد
رب را درظرفي بايك قاشق روغن تفت مي دهيم واضافه مي (كنيم مي تونيد رب را با اب هم باز كنيد اضافه كنيد)
به اش ودر اخر سر هم ابغوره ترش ونمك را اضافه مي كنيم من رب ابغوره زدم
❤️❤️اش ما اماده است
🍲 @bebinobepaz
#بسبوسه_پسته
✎مواد لازم :
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن
2 پاکت خامه صبحانه
یک چهارم پیمانه شیر خشک
پسته پودر شده نصف پیمانه
¼ پیمانه کرم پسته 👈🏻 #کرم_پسته_دلبرانه
یک و نیم فنجان آرد سمولینا
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
همه موادُ با هم مخلوط ک ن تا یکدست بشن، بعد در سینی به ابعاد 30 سانت بریز.
در فر از قبل گرم شده، با دمای 250 درجه قرار بده، حدود 10 الی 15 دقیقه، 5 دقیقه هم گریل رو روشن کن تا روش طلایی بشه.
-`,✎لایه دوم :
یک قوطی شیر شیرعسلی
7 عدد پنیر کیبی یا خامه ای
شیرعسلی و پنیر رو با هم خوب مخلوط کن و روی لایه اول بریز و در فر قرار بده، فقط تا حدی که پنیر خودشُ بگیره.
لایه آخر، کرم پسته بریز و مطابق میلت تزیین کن.
2
🍲 @bebinobepaz
سلام دوستای خوبم 😍
امروز با یک شیرینی سنتی و خوشمزه مخصوص ماه مبارک رمضان همراهتون هستم 😋🌹
#گوش_فیل
مواد لازم :
روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف فنجان
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۲ قاشق غذا خوری
شربت (در انتها توضیح داده شده) ۲ قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شیر و روغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق شربت اضافه و مخلوط می کنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم و در آخر آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم وخمیر را استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاید .روی میز کار را آردپاشی کرده خمیر را با وردنه به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوش فیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.
مواد لازم شربت بار:
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
وانیل نصف ق چ
عرق هل یک ق غ
زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
گلاب ۱ ق غ
آبلیموی تازه یک ق غ
مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبنده
طرز تهیه شربت:
شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی شربت در حدود ۸ تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه.
نکته:
آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر به دستتان نچسبد
از ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید.
از داغ بودن روغن مطمئن شوید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتان سخت نشود.
نوش جان❤
🍲 @bebinobepaz