eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.5هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_گوشت 🍲 @bebinobepaz
#کیک_گوشت ‌ 🍲 @bebinobepaz
‌ ‌ موادلازم؛ آرد سفید 2لیوان(منظور لیوان دسته دار فرانسوی میباشد)اگر ندارید معیارتونو همون پیمانه مخصوص آشپزی درنظر بگیرید. تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد ماست شیرین ۱ لیوان(من ماست خامه ای استفاده کردم،ماستتون به هیچ وجه ترش نباشه) روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م نمک وفلفل به میزان لازم پنیرپیتزا مقداری ابتدا تخم مرغها رو داخل ظرف بشکنید ونمک وفلفل اضافه کنید وباهمزن برقی ۵ دقیقه هم بزنیدتاحجیم شه.بعد ماست رو اضافه وخوب بزنید،روغن مایع رو هم اضافه و۲دقیقه دیگر بزنید.آرد وبیکینگ پودر را ۳بار از الک رد کنید ودر۳مرحله به مایه اضافه وبالیسک بصورت دورانی وازیک جهت مخلوط کنید.قالب رو با کره خوب چرب کنیدونصف خمیرروداخل قالب ریخته وازمایه گوشتی وسط خمیر بزارید دقت کنید مایه گوشتی بادیواره قالب فاصله داشته باشه،مقداری پنیر پیتزا روش ریخته وبقیه خمیر را روش بریزید وصاف کنید.داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بپزید تازمانی که روی کیک طلایی ووقتی با سیخ چوبی داخل کیک زدید تمیز بیرون بیاد.ازفرکه خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شه بعد از قالب جداکنید وطبق سلیقه خود تزیین کنید.من روش رو با گل سیر وترخون وسس مایونز تزیین کردم. مواد میانی:هرنوع گوشت،ژامبون یا مایه ماکارونی میتونید استفاده کنید.من مرغ رو باپیازوزردچوبه ونمک پختم وبعد آبش که کاملا کشیده شد اونو ریش ریش کردم.قارچ وفلفل دلمه رو هم جداگانه تفت دادم وسرخشون کردم وباگوشت مخلوط واستفاده کردم. توجه کنید👈مواد داخل کیک اصلا آبدار نباشد چون باعث خمیری شدن کیک میشه. اگرفرتون برقیه دمای بالا وپایین همزمان روشن باشه.درغیر اینصورت درآخر گریل رو روشن کنید تا روی کیک خوشرنگ وطلایی شه.‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
کاپ کیک شکلاتی این #کاپ_کیک خیلی سادست و خیلی هم نتیجه خوبی داره. مواد لازم: آرد دو لیوان،پودر کاکائو نصف لیوان،بیکینگ پودر دو ق چایخوری،شیر یک و یک سوم لیوان،وانیل یک ق چایخوری سر خالی،تخم مرغ سه عدد بزرگ،شکر یک و یک سوم لیوان،کره نرم شده صد و بیست و پنج گرم،نمک نوک ق چایخوری طرز تهیه:اول فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید و توی قالبهای کاپ کیک کاغذ مخصوص بذاريد. آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو رو مخلوط و کنار بزارید. کره و شکر رو با همزن بزنید تا پفکی و سبک بشه بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید.حالا کم کم شیر و آرد رو مخلوط کنید(کمی شیر،کمی آرد تا تموم بشه). مواد رو داخل قالبها بریزید،تا سه چهارم قالب،و برای بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید.خودتون زمان پخت رو چک کنید چون حرارت فرها متفاوته. این مواد رو میتونید بطور یکجا داخل قالب بیست سانتی بپزید ولی زمان پخت ممکنه تا چهل و پنج دقیقه بشه. روشم با #شکلات دوب شدت یا #گاناش میتونید تزیین کنید.برای گاناش:يك ليوان خامه صبحانه رو گرم كنيد (نجوشه) بعد يك ليوان شكلات خرد شده داخلش بريزيد و هم بزنيد تا ذوب بشه. 🍲 @bebinobepaz
پيراشكي غذايي 🍲 @bebinobepaz
پيراشكي غذايي 🍲 @bebinobepaz
پيراشكي غذايي امروز يك خمير عالي براي پيراشكي آموزش ميدم،اميدوارم ازش لذت ببريد. . مواد لازم : آرد سفيد چهار و نيم ليوان(حدود پانصد گرم)،خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر ،آب ولرم نصف ليوان،تخم مرغ يك عدد كامل و يك سفيده،شير نصف ليوان،روغن مايع نصف ليوان،شكر يك ق غ،نمك يك ق چايخوري طرز تهيه:در يك ظرف شيشه اي(بلور) آب ولرم+ شكر+خمير مايه رو مخلوط كنيد،يك بشقاب روش بذاريد و ده دقيقه بهش زمان بديد تا عمل بياد،يعني پف كنه و حجمش دو برابر بشه.اگه حجيم و پفكي نشد يعني خمير مايتون فاسده.حتما موقع خريد به تاريخ انقضا توجه كنيد. در يك كاسه،آرد ونمک رو مخلوط وتخم مرغ وشیر وروغن و مایه خمیر عمل آوري شده رو بهش اضافه ميكنيم وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه بعد پنج دقیقه خوب ورز ميديم. روی خمیر رو با با مشما می پوشونيم ودر جای گرم ميذاريم تا حدود يك ساعت استراحت كنه و حجيم بشه.حواستون باشه كه ظرف به اندازه كافي بزرگ باشه چون خمير تقريبا دوبرابر ميشه. حالا در زماني كه خمير داره استراحت ميكنه،مواد مياني دلخواهتونو درست كنيد.ميتونه مواد گوشتي باشه،مواد پيتزا باشه،سبزيجات باشه،قارح و مرغ باشه،اسفناج و پنير باشه،كلا هر موادي كه دلخواهتونه.بعد كه خمير دوبرابر شد،يه كوچولو ورز بديد تا پف اضافش گرفته بشه،از خمير به اندازه گردو درشت برداريد،خوب نازك باز كنيد،مواد مياني رو بذاريد و خمير رو جمع كنيد.در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيد بچينيد،روشون تركيب يك زرده تخم مرغ+دو ق شير+يك ق روغن مايع+كمي زغفران بزنيد و طبقه وسط فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه حدود نيم ساعت بذاريد تا بپزه و طلايي بشه. اين خمير عالي و ترده،حتي ميتونيد بدون مواد مياني بصورت نون بپزيدش يا بينش كشمش،گردو، خرما،...بذاريد. 🍲 @bebinobepaz
باز هم بهار و عطر والک وشورک و سبزی های معطر دامنه ی کوهای اطراف تهران😍 راستی فکر کنم این پلو یکی از پلوهای تهرانی محسوب بشه مواد لازم : والک ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه : اول از همه این والکه ، من از تجریش خریدم طرز تهیه والک والک زیاد گل نداره بیشتر شن داره ، چند بار با آب معمولی بشورین بعد یکی دو قطره مایع ظرفشویی بریزین تو آبی که والک توشه و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه خوب بشورین و آبکش کنید و با چاقو یا از اون بهتر با قیچی خردش کنید بعد هم ۳ پیمونه برنج را با ۴ پیمونه آب و ۳ مشت از این سبزی ریختم توی پلوپز ، نمک و فلفل و روغن را اضافه کردم و گذاشتم دمی والکم پخته بشه و دم بکشه. بعد از یک ساعت والک پلوی شما به یک ته دیگ خوشمزه و برشته آماده است. میشه والک پلو را همینطوری با ماست و سبزی و یا ترشی خورد. اگه دوست داشتین برای کنارش مرغ یا ماهی بذارین. 🍲 @bebinobepaz
‌ پاچینی ‌ کتف هارو از شب قبل در مخلوط ماست+پیاز+فلفل دلمه+نمک+فلفل سیاه و پودر زیره بخوابانید تا خوب مزه دار شوند. بعد از مواد مرینت خارج کرده پوست کتف مرغ رو بگیرید بعد استخوان کتف رو در دست بکیرید و با چاقو روی کتف رو از بالا به پایین بتراشید تا همه گوشت به پایین کتف به صورت توپ جمع بشه. اول در تخم مرغ بعد در پودر سوخاری یا پولک سوخاری بغلتانین (اگه میخواین حسابی ترد بشه دوبار این مرحله رو انجام بدید) بعد در روغن شناور با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشن. از روغن که دراوردید داخل کنجد بغلتانید. 🍲 @bebinobepaz
سالاد تن ماهی یک قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید. یک قاشق شوید خشک و کمی فلفل یک قاشق سس مایونز یک قاشق سس فرانسوی کمی سس خردل همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سالاد تن رو‌ داخلش بزارید و نوش جان کنید 🍲 @bebinobepaz
#سیب_ژله_ای موادلازم📝 سیب کوچک پوست کنده ۵تا پودر ژله۱بسته من از پودر ژله آلبالو استفاده کردم آب جوش ۲ لیوان ✍️طرزتهیه: اول آب جوش و ژله رو باهم خوب ترکیب میکنیم تا پودر ژله حل بشه بعد میزاریم روی گاز و سیب ها رو میندازیم داخلش و میزاریم حدود ۴۰ دقیقه بجوشه و هرازگاهی جا بجاشون میکنیم تا یکدست رنگ بگیرن بعد میچینیم داخل ظرف مورد نظر و ژله رو هم میریزیم کف ظرف و میزاریم یخچال و آمادست 🍲 @bebinobepaz
🍅سوپ #گوجه_فرنگی 🍅Tomato Soup 🍲 @bebinobepaz
🍅سوپ 🍅Tomato Soup کوچک نگینی: ۲ عدد نمک و فلفل سیاه پودرشده: ب.م.ل سیر کوبیده شده ۲ حبه رب گوجه فرنگی 1 ق.س شکر ۱ ق.س گوجه فرنگی فیله و نگینی خرد شده( ۵ عدد ) مرغ ۳ پیمانه پودرشده( ۱ ق.چ ) ۵۰ گ روغن ب.م.ل در صورت تمایل، میتوانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید. در صورت تمایل، میتوانید به جای روغن مایع، از روغن زیتون استفاده کنید. 👈 🍅روش تهیه 1. در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، پیاز را به همراه کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید. در این مدت، چند بار آن را هم بزنید تا مواد به تهِ قابلمه نچسبد )اگر پیازها قهوه ای رنگ شدند، حرارت را کمتر کنید( سپس سیر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. 2. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود سپس آن را به همراه شکر، کمی نمک و فلفل به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و تفت دهید. 3. حرارت را زیاد کنید، فیله های گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و با پشتِ قاشق چوبی آنها را کاملاً فشار دهید تا له شوند. استاک را به همراه آویشن به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده درِ قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت 25 دقیقه بپزند. 4. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سوپ سرد شود. 5. برای یکدست شدن بافت سوپ، پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را با گوشتکوب برقی هم بزنید تا به صورت پوره درآید. 6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ به مدت 5 دقیقه، گرم شود سپس ۱/۳ از خامه را برای تزیین کنار گذاشته و بقیه آن را به سوپ بیافزایید و هم بزنید )دقت کنید حتماً قبل از جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید(در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کرده و آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه خامه تزیین و سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
كوكو كدو غذاى رژيمى (ويژه گياهخواران) مواد لازم: كدو قلمى ٣عدد سيررنده شده ٣حبه شبت خرد شده ١/٢ليوان گشنيز خرد شده ١/٢ليوان آرد ١ق سوپخورى جوزهندى ١/٤قاشق مرباخورى مخلوط هل و دارچين ١/٢ قاشق مرباخورى تخم مرغ ٤-٣ عدد روغن ٤-٣ قاشق سوپخورى نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: 1. كدوها را شسته و درشت رنده كنيد. 2. سير، شبت ، گشنيز و آرد را با كدو مخلوط كنيد. 3. جوزهندى، دارچين و هل را اضافه و مخلوط كنيد. 4. تخم مرغ ها را با مفتول زده و با مواد مخلوط كنيد. 5. روغن را در تابه متوسط تفلون و يا قالب هاى تك نفره بريزيد. 6. نمك و فلفل مواد را اضافه كرده و مواد را در قالب و يا تابه بريزيد و در فرى كه از ١٥ دقيقه قبل روى ٣٥٠ درجه فارنهايت روشن كرده ايد به مدت ٣٥-٣٠ دقيقه بپزيد. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از گسترده | برند🎖
😍 اپلیکیشن شرکت در مسابقه برنده باش با روزی 800 هزار تومان واریز نقدی برای یک نفر 💰 اهل رقابت و گیم هستی ‼️ 💰اطلاعات عمومی خوبی داری ⁉️ 💯واریزی قطعی برای برندگان تو مسابقه #همین_الان_نصب_کنید 👇
200برنده باش.apk
4.48M
😍مسابقه آنلاین برنده باش شروع شد 💯🔸شرکت در مسابقه همین الان 📲⌚️🔺 #حتما_دانلود_کنید👆
حلوا ایرمیک مواد لازم: 2 لیوان ایرمیک (سمولینا) 125 گرم کره 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 لیوان آب 1.5 لیوان شکر 1 لیوان شیر طرز تهیه: ابتدا آب ، شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که شکر آب شود هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. کره و روغن مایع را داخل قابلمه بزرگی بریزید و روی اجاق بذارید وقتی کره آب شد ایرمیک را اضافه کنید با حرارت متوسط و تا وقتیکه رنگ ایرمیک تغییر کند حدود 20 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید و تفت بدید. در حالیکه ایرمیک را هم میزنید شربت آماده شده را آرام آرام بریزید ، تا وقتیکه که ایرمیک شربت را جذب کند مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شربت را جذب کرد اجاق را خاموش کنید سر قابلمه حوله و یا دستمال بندازید و در قابلمه را بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید. روی حلوا دارچین ، گردو یا به دلخواه بستنی بذارید و سرو کنید نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
#چیکن_رایس(#مالزی) مواد لازم: سینه مرغ ۵۰۰ گرم برنج ۵۰۰ گرم قارچ ۴ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد کنجد به مقدار لازم سس ورچسترشایر نصف قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق غذاخوری کره به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم  طرز تهیه: برنج، کمی نمک و یک پیمانه آب (به ازای هر پیمانه برنج) را در قابلمه‌ای متوسط بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از جوشیدن شعله را کم کنید و 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که آب کاملاً تبخیر شود و برنج پخته شود روی شعله ملایم قرار دهید. پس از پخت برنج آن را از روی شعله بردارید. برنج دم کشیده را به ظرف سرو منتقل کنید و در جایی گرم قرار دهید. آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید سینه مرغ را به صورت قطعاتی نسبتاً کوچک برش بزنید. فلفل دلمه‌ها را به صورت نواری خرد کنید. قارچ‌ها را خرد کنید.کره را در تابه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. مرغ را داخل تابه بریزید کمی فلفل به تابه اضافه کنید. مرغ را کمی تفت دهید تا مرغ 80 درصد پخته شود سس ورچستر و سس سویا رو بهش اضافه کنید سپس قارچ رو اضافه کنید آب قارچ که گرفته شد فلفل دلمه را اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدهید سپس روی برنج سرو کنید و مقداری کنجد روی مرغ و سبزیجات بریزید و میل کنید. نکته: سس سویا و ورچستر مزه نمکی در خود دارند پس مقدار نمک رو خیلی کم به غذا اضافه کنید 🍲 @bebinobepaz
اینم غذای نونی آسون و خوشمزه خوراک مرغ و سبزیجات #خوراک_مرغ_سبزیجات ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم. کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم. حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است. سیب زمینی مکعبی خورد شده رو سرخ کردم و در کنار غذا سرو کردم.میتونید به موادتون اضافه کنید ولی من اینجوری دوست داشتم😋 🍲 @bebinobepaz
آش ترش مازندران 🍲 @bebinobepaz
آش ترش مازندران مواد لازم برای آش ترش مازندران باقلا : 1 لیوان لوبیا : 1 لیوان عدس : 1 لیوان برنج نیم دانه : 1/2 لیوان سیر خرد شده : 1 لیوان چغندر : 2 عدد سبزی آش : 400 گرم شکر و رب انار : به مقدار لازم طرز تهیه آش ترش ( مازندران ) این آش بدلیل مزه ملسی که دارد به اش ترش معروف شده است ، این اش طعم بسیار خوبی داشته و در گذشته مرسوم بوده که در این آش از 40 نوع گیاه استفاده میکرده اند و به نوعی این آش خاصیت درمانی نیز داشته است. طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( باقلا ، لوبیا چیتی ، عدس ) را در ظرف های جداگانه درون اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب انها را تعویض نمائید ؛ چغندرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید ، سبزی های اش را نیز ریز خرد کنید. درون قابلمه ای اب فراوان بریزید سپس حبوبات ( باقلا ، عدس ، لوبیا ) و چغندر خرد شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که حبوبات بپزند ( بتوانید با دست حبوبات را له کنید ) ؛ پس از پخت حبوبات برنج نیم دانه را اضافه کنید ؛ پس از 15 دقیقه سبزی های خرد شده را نیز اضافه نمائید و حرارت را کم کنید و با در باز بگذارید آش جا بیفتد. سیرها را بهمراه مقداری نمک درون روغن تفت دهید تا طلایی شده و تبدیل به سیر داغ شود ، وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغ ها را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد سپس درون کاسه بکشید و با نصف دیگر سیر داغ تزئین کنید. نکته ها : در این آش میتواند از انواع سبزی های مخصوص اش استفاده کنید اما سبزی هایی که در شمال برای این اش استفاده میشود عبارتند از : ( اسفناج 100 گرم + تره 100 گرم + گشنیز 100 گرم + جعفری 100 گرم ) میزان شکر ورب بستگی به سلیقه شما دارد 🍲 @bebinobepaz
اول از همه گوشت و پیاز رو تفت دادم بهش زردچوبه و رب گوجه و لپه و آب اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت بپزه. بعد کنگر هارو که پاک کردم تفت دادم و به خورشت اضافه کردم . آخرای پخت هم بهش نمک و یکم آبغوره به عنوان چاشنی اضافه کردم . من همیشه یک ساعت آخر پخت کنگر رو اضافه میکردم . یسری از آشناها میگفتن که کنگر و گوشت رو باید با هم بپزی چون دیر پخته میشه. یبار امتحان کردم کاملا لِه شد . پس تو این مورد اشتباه نکنید 😊 🍲 @bebinobepaz
دسر_محلبی_با_کاداییف از سری موادلازم برا محلبی👇👇 ۱لیتر شیر ۳ق غ نشاسته ۴قاشق غ آرد ۳ق غ پنیر لبن ۱ونیم لیوان شکر ۱بسته وانیل ترکیه ۵۰گرم کره برا لایه های کاداییف👇👇 ۴۰۰گرم کادائیف ۱لیوان گردوی خرد شده ۵قاشق غذاخوری شکر ۵۰گرم کره ابتدا کاداییف رو آماده میکنیم به اینصورت که 👈کاداییف رو خرد میکنیم وداخل تابه ی تفلون با کره خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه سپس شکر رو اضافه میکنیم ودوباره تفت میدیم تاجایی که کاداییف طلایی بشه شعله رو خاموش میکنیم وگردو ومیریزم ومخلوطشون میکنیم ومیزاریم کنار حالا نوبت محلبی هست شیر و نشاسته وارد وشکر رو داخل قابلمه میریزیم وباهمزن دستی میزنیم تا نشاسته وآرد باز بشن رو شعله ی ملایم میزاریم و باقاشق هم میزنیم تا به حد فرنی قوام بیاد وقتی قوام اومد زیرشو خاموش میکنیم وکره وپنیرلبن ووانیل رو اضافه میکنیم وخوب قاطی میکنیم تا یکدست بشه . قالب کمربندی رو در ظرف سرومون میزاریم (قسمت زیری قالب رو نمیزاریم) کمی کاداییف میریزم،یکدست میکنیم بعد ۱سوم محلبی رو روش میریزم صاف میکنیم دوباره کاداییف میریزیم اینکارو تا آخر میکنیم لایه ی آخر کاداییف رو میریزم صاف میکنیم وبرا ۳تا ۴ساعت داخل یخجال قسمت سردش میزاریم بعد قالب روجدا میکنیم وسرو میکنیم‌. نکته اگه قالب کمربندی ندارین درظرف پیرکس ویا هرظرف دیگه هم میشه. 🍲 @bebinobepaz
موس چیزکیک نعنا 🍲 @bebinobepaz
موس چیزکیک نعنا بیسکوئیت کرمدار پودر شده ١۵٠ گرم کره ذوب شده ٢قاشق غذاخوری آب سرد ٢ قاشق غذاخوری پودر ز ژلاتین ١ و ١/٢ قاشق چایخوری استاندارد خامه صبحانه ١ و ١/٢ پیمانه (٣۵٠ میلی لیتر) پنیر خامه‌ای نرم شده ٢٢۵ گرم رنگ سبز اختیاری اسانس نعنا ١ قاشق چایخوری پودر شکر ١ و ١/٢ پیمانه شکلات کم شیرین و خرد شده ١٠٠گرم خامه فرم گرفته و برگ نعنا و تکه های شکلات برای تزیین . توی یه کاسه بیسکوئیت پودر شده و کره رو با هم مخلوط کرده و توی ٨تا ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید و این مخلوط رو کف ظرف خوب پرس کنید. آب سرد رو توی یه کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بذارید ١٠ دقیقه بمونه تا ژلاتین پف کنه. خامه صبحانه رو توی یه کاسه بریزید و با همزن بزنید تا یکمی فرم بگیره بعد ١/۴ پیمانه شكر بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید در حدی که وقتی ظرف رو تکون میدید از ظرف نریزه. پنیر خامه‌ای رو توی یه کاسه دیگه بریزید و با همزن بزنید تا نرم و پفکی بشه بعد بقیه شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت اسانس و رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن. برای داشتن رنگ سبزی که در تصویر می‌بینید از ١۶ قطره رنگ سبز و ٨ قطره رنگ زرد استفاده شده. ژلاتین رو روی بخار کتری حل کنید بعد ٣دقیقه اجازه بدید خنک بشه و بعد توی مخلوط پنیر خامه‌ای بریزیدش و سریع هم بزنید. خامه و شکلات خرد شده رو هم اضافه و فولد کنید تا کاملا مخلوط بشن. مایه رو توی قیف بریزید و توی ظرف های سرو پایپ کنید.ظرف ها رو به مدت ٣ ساعت توی یخچال قرار بدید و بعد با خامه فرم گرفته و برگ نعنا و شکلات تکه کنید. 🍲 @bebinobepaz
#فرني این فرنی کرمی هست چرا كرمي ؟ چون ما فرني رو به جاي استفاده از ارد برنج ، به اصطلاح با شيره برنج درست ميكنيم به اين ترتيب كه بعد از اينكه چند ساعت برنج رو خيس كرديم ، با همون ابش ميريزيم تو مخلوط كن و حسابي ميكسش ميكنيم و بعد ميريزيم تو يه پارچه حرير و حسابي ميچلونيم و به اصطلاح شيره اش رو ميگيريم ...كمي كه موند و ته نشين شد اب اضافي روش رو ميريزيم و شيره سفيد رنگ رو به شير اضافه ميكنيم و بعد از ريختن ميزان شكر لازم ميره روي حرارت و مرتب هم ميزنيم تا زماني كه جوش بياد و غليظ شه و در اخر گلاب اضافه ميشه و بعد حرارت رو خاموش ميكنيم ...درسته كه كمي دردسرش بيشتر از روش ارد برنجه ولي واقعاً خوشمزه تره ...!( تازه زمانهاي قديم برنج خيس خورده رو تو هاون ، انقدر مي كوبيدن تا شيره اش در بياد 🍲 @bebinobepaz
#کلوچه فسایی #نان-فسایی 🍲 @bebinobepaz
یکی از خوشمزه ترین های سنتی که بو و عطر هل اون سرمستتون میکنه -فسایی میباشد😋 من بامقدار کم مواد رو مینویسم اگر مقدار بیشتر خواستید درست کنید مواد را به نسبت هم اضاف کنید . آردنخودچی  ۱۲۵گرم . پودرقند ۲۵۰گرم . آردسفید ۳۵۰گرم . روغن جامد ۲۵۰گرم . جوش شیرین ۱ق.چ. هل بمیزان لازم . پودرپسته .تخم سیاه دانه . زعفران آبکرده . خاکه قند و روغن را با هم زن برقی خوب میزنیم تا کرمی و لطیف بشه. بعد آرد نخودچی وآرد سفید رو با هم الک کرده وبه روغن و پودر قند آماده اضاف میکنیم و بعد پودرهل رواضاف میکنیم و خوب قاطی میکنیم .جوش شیرین رو داخل روغن و پودر قند میریزیم ومواد رو مخلوط کرده وخوب ورز داده و داخل کیسه گذاشته وتوی یخچال میزارین برای دوساعت .بعد روی یک پلاستیک کمی آردپاشیده مواد رو پهن کرده وقالب میزنیم وروی اون رو با زعفران آبکرده با برس رنگی کرده وتخم سیاه دونه یا پودر پسته میپاشیم وتوی فرطبقه بالا با درجه ۱۷۰ برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی رنگ زیر کلوچه برگرده. درضمن توی سینی فر حتما کاغذ روغنی انداخته . اگر بخواین خمیر رو دورنگ کنید کمی آردسفید و روغن به خمیر آماده اضاف کرده ونصف رو زعفرانی و نصف شکلاتی میزنیم .مطمئن باشین ازدرست کردن این -فسایی خوشمزه پشیمون نمیشید.مقدار هل سلیقه ایه اما من خودم به شخصه عطر زیاد هل رو دوست دارم .💛. 🍲 @bebinobepaz