شپردزپای یا پای_چوپان
یه غذای پرکالری هست که بچه ها عاشقش هستن .
البته بزرگتر ها هم دوست دارن . 😉😉😉
برای این غذا ، دو عدد پیاز رو سرخ کردم ، یک عدد هویج رو درشت رنده کردم و به پیاز اضافه کردم و کاملا سرخ کردم ، فلفل دلمه رو هم ریز کردم و اضافه کردم . صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده رو ریختم و باز تفت دادم . زردچوبه ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی ریختم و چند قاشق غذاخوری آب ریختم تا خشک نباشه . بعد خاموش کردم .
این مایه گوشتی رو کف ظرف ریختم ، توی این مرحله باید روی اون یک ردیف قارچ بچینید اما چون بچه های من قارچ دوست ندارن ، من حذف کردم . روی مایه گوشتی ، یک لایه پنیر پیتزا ریختم و بعد توپک های سیب زمینی رو چیدم .
برای توپک های سیب زمینی هم ، اول سه عدد سیب زمینی درشت رو آب پز کردم . بعد سیب زمینی های داغ رو به همراه سی گرم کره ، نمک ، فلفل سیاه و پودر آویشن ، کاملا له کردم و توپک درست کردم .
توی فر صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه پختم و پنج دقیقه هم روی اون رو گریل کردم .
میشه توی ظرف های کوچیک و تک نفره پخت یا اینکه توی ظرف بزرگ بپزید .
اونقدر لذیذ هست که هر کدوم از بچه های من ، یکی از اون ظرف کوچولو ها رو نوش جان کردن .
می تونید توی مایه گوشتی از ذرت یا نخود فرنگی هم استفاده کنید .
به نظرم آخرین باری که این غذا رو پخته بودم ، یک سال قبل بود .
پیشنهاد میکنم مقدار پنیر رو زیاد بریزید چون خیلی خوشمزه تر میشه .
روز خوش
🍲 @bebinobepaz
کباب چوبی مرغ
سينه مرغ بدون استخوان 700 گرم
خامه 1/4پيمانه
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
زعفران دمكشيده يك قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا سينه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد ميكنيم. خامه، روغن مايع، نمك و زعفران را با هم مخلوط كرده و تكههاي مرغ را داخل اين مواد به مدت پنج تا شش ساعت ميخوابانيم. سيخهاي چوبي را كمي چرب ميكنيم و تكههاي مرغ را به سيخ ميكشيم. تابه را روي حرارت گذاشته زماني كه داغ شد كمي آن را چرب كرده و سيخها را با فاصله در تابه ميچينيم و با حرارت بالا ميپزيم تا آب نيندازد. كره و آبليموترش را مخلوط كرده و روي حرارت گرم ميكنيم و اين مايه را روي سيخها ميريزيم و كبابهاي داغ را همراه با چلو يا كته سرو مينماييم.
🍲 @bebinobepaz
این خونه ی منه🤗🏡
هر کس میاد خونمون،
میگه چقدر آدم خونت احساس خوبی داره ☺️
راستش با #ایده_های این کانال👇
تونستم کلی رنگ و لعاب به خودم و زندگیم بدم😍🌟🌈
#لینکش تقدیم به شما 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2866544651C516c97c5c7
♥️ناب ترین کانال #ترفند از همه چی😍👆
ببین و بپز( آشپزی)
#پیراشکی_مغزدار 🍲 @bebinobepaz
🙋♀️
.
#پیراشکی_مغزدار
من با نصف این مواد درست کردم و ۷ عدد #پیراشکی به من داد.به جای نوتلا هم از فرمند استفاده کردم که عالی بود
يک قاشق غذاخوري پودر خمير مايه فوري
يک قاشق غذاخوري شکر
دوعددتخم مرغ متوسط
شيرگرم يک ليوان (که وقتي انگشتمون رو داخلش نگه ميداريم نسوزه)
نصف قاشق چايخوري نمک
سه قاشق غذاخوري
شکر70 گرم
کره نرم شده دردماي محيط 35 گرم
ارد 500 گرم(نيم کيلو)
حدود ۴ليوان،شکلات نوتلا
دستور تهيه
شير گرم و خمير مايه و ١ قاشق غذاخوري شکر رو با هم مخلوط کرده پنج تا ده دقيقه يه جاي گرم ميزاريم تا پف کنه،تو اين فاصله دو تا تخم مرغ ،نمک،شکرو کره رو با همزن دستي ميزنيم تا مخلوط بشه حالا خمير مايه عمل اومده و پف کرده که دوبرابر شده رو اضافه ميکنيم بعد ارد رو اضافه کنيد سه ليوان اولي ارد رو با خيال راحت اضافه کنيد ولي ليوان چهارم ارد رو کم کم اضافه کنيد تا جايي که خمير به دست نچسبه ارد بيشتر از پانصد گرم اضافه نکنيد که خمير سفت و سنگين ميشه و دوناتهاپوک نميشن وقتي سر خمير جمع شد و ديگه به دست نچسبيد داخل يه ظرف بزرگ رو چرب کنيدخمير رو دردست بگیریدوداخل ظرف بزاريد روش پلاستيک بکشيدچند تاحوله تميز بندازيد ويه جاي گرم به مدت يک ساعت بزاريد تا حجم خميردو برابر بشه تا دوساعت هم ميتوني به خمير استراحت بديدولي بيشتر از اين خمير ترش ميشه و بوي ترشي ميگيره بعد از يک ساعت خمير رو ورز بديد پف خمير رو بخوابونيدحالا از خمير گلوله هاي يک اندازه جدا کنيد ميتونيد با ترازو گلوله هاي ٥٠ گرمي برداريد.حالا گلوله ها رو کاملا گردکنيد با کف دست فشار بديد تا تخت بشه تمام خمير رو به اين صورت اماده کنيد از شکلات نوتلا يه قاشق بردارید داخل قيف بريزير و با قيف وسط خمير بزاريد و لايه بعدي رو اروم روي لايه زيری بزارید کاتر فلزی یا لیوان روی خمیرها گذاشته و دورش رو بردارید داخل تابه اي بزرگ روغن بريزيدو دونات هارو اروم با دوتا دست برداريدتا شکلش خراب نشه داخل روغن داغ باحرارت کم سرخ کنيدبايدداخل روغن زياد و داغ شناوربشه که سريع پف کنه وباقاشق روغن داغ رو روي دونات بريزيد که باعث پف بيشتر اون ميشه و مدام پشت و رو کنيد تايکدست سرخ بشه براي تزيين هم #دونات روي اون پودرقند الك كنيد یا توی شکربغلتونید
....
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_پاستیلی
#پنکیک_پیتزایی
مواد لازم :
شیر ولرم 1 پیمانه
کره ذوب شده 1/6 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 پنس
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
شکلات سفید، پاستیل، اسمارتیز و ترافل به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر ولرم که دست را نمی سوزاند درون کاسه بریزید و کره ذوب شده و وانیل و زرده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه بزنید تا کاملا ترکیب شوند و بوی تخم مرغ گرفته شود.
مواد خشک سه بار الک شده شامل آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه و مخلوط کنید.
سفیده را با نمک بزنید تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
سفیده فرم گرفته را به کاسه اضافه کنید و با لیسک به آرامی فولد کنید تا پف سفیده نخوابد و در نهایت مایه پنکیک کاملا یکدست باشد.
تابه تفلون پیتزا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. میتوانید کف تابه را با دستمال آغشته به روغن کمی چرب کنید.
مایه را درون تابه بریزید و درب تابه را ببندید.
حدود 5 دقیقه زمان دهید تا یک سمت بپزد سپس برگردانید تا سمت دیگر نیز بپزد و طلایی شود.
اگر شعله گاز در همه قسمت ها یکسان نیست (مثل گاز من در وسط بیشتر است حتما از شعله پخش کن استفاده کنید).
پنکیک را چند دقیقه در محیط روی توری قرار دهید تا از داغی بیفتد سپس به تخته پیتزا منتقل کنید.
با چاقو یا پیتزا بر، پنکیک را برش بزنید.
روی هر برش مقداری شکلات سفید ذوب شده بریزید و با قاشق پخش کنید. نیازی نیست شکلات صاف و مرتب باشد.
شروع به چیدن پاستیل و اسمارتیز و ترافل به شکل دلخواه کنید.
پنیک را به صورت گرم همراه با شیر یا چای یا هر نوشیدنی دلخواهی سرو کنید.
با این میزان مواد یک پیتزای بزرگ و یک پیتزای کوچک خواهید داشت. بجای پنکیک میتوانید هر کیک دلخواهی را بپزید و به همین شکل دیزاین کنید.
🍲 @bebinobepaz
. خوراك كوفته قلقلي مرغ با بادمجان
.
. .طرز تهيه كوفته قلقلي ( كفتة الدجاج) به اين صورته:
.ابتدا سينه مرغ چرخ شده ٣٠٠ گرم رو با دو عدد پياز رنده شده به همراه پودر سير ، پودر پاپريكا ، پودر فلفل سياه و پودر زيره ،زردچوبه و ادويه كاري و پودر سوخاري و نمك مخلوط كرده و در ماهي تابه مقدار كمي روغن ريخته و سرخ ميكنيم ( اين كوفته ها يه مدل غذاي عربي بود كه من به صورت تاس كباب خودمون در آوردمش ، خيلي خوش طعم وعطر بودندجاتون سبز🌷 اونم خواهم گذاشت😉 )
.
. . توي يك ماهي تابه بزرگ كمي روغن ريخته تمام سطح ماهي تابه رو پراز پياز حلقه شده مي پوشانيم و پياز رو كمي سرخ ميكنيم و بعد سيب زميني حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم(👉 يا بصورت آبپز )روي تمام پياز ها رو مي پوشانيم و بعدكوفته قلقلي مرغ سرخ شده روي تمام سطح سيب زميني قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم( يا بادمجونها بصورت گريل در آورده من در سرخ
كن بدون روغن سرخ كردم) و به همراه گوجه خرد شده ميچنيم
.
.
و توي يك ظرف سس گوجه رو آماده ميكنيم به اين صورت :دو الي سه تا گوجه بدون پوست رو بصورت پوره در مياريم و يك ق غ رب گوجه بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و درحدود يك ليوان آب به همراه مقداري كمي روغن زيتون مخلوط كرده سپس زردچوبه و ادويه كاري وپودرسير، تخم گشنيز و برگ بو و مقدار كمي نمك روي تمام مواد ميريزيم وهمه رو با هم مخلوط ميكنيم سپس روي خوراك ميريزيم ، بعد روي حرارت ملايم ميذاريم تا تمام مواد از اين سس طعم بگيره و نوش جان كنيد و با مقداري جعفري خرد شده تزيين ميكنيم .
. اميدوارم از عطر و طعم اين خوراك خوشتون بياد
🍲 @bebinobepaz
نان 🍞 تا به حال با طعم موز🍌خورده بودید؟
مواد لازم نان موز
موز ۱ عدد
آرد ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
مخمر ۵ گرم
شکر ۱۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱۰ میلی لیتر
شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر
نوتلا ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
ابتدا موز و تخم مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس میکنیم.
سپس شیر گرم، مخمر و شکر را به آن اضافه کرده و مجددا میکس میکنیم.
حالا آردی را که از قبل ۳ بار الک کرده ایم را داخل ظرفی ریخته و مایه تخم مرغی و روغن را به آن اضافه کرده. ابتدا با یک قاشق با هم مخلوط کرده سپس با دست شروع به مخلوط کردن مواد و ورز دادن آن میکنیم.
به مدت ده دقیقه ورز میدهیم سپس داخل ظرفی که از قبل چرب کرده ایم قرار میدهیم و کمی روغن هم روی خمیر میریزیم و با دست به کل سطح خمیر پخش میکنیم و روی آن را سلفون کشیده و به مدت ۱ ساعت به آن استراحت میدهیم.
بعد از یک ساعت خمیر را از ظرف در آورده و به ۸ قسمت تقسیم کرده. هر کدام از قسمت ها را برداشته و چونه میکنیم. (همانند توپ)
سپس چونه ها را به کمک وردنه کمی پهن کرده و مرکز آن را با کمی نوتلا پر میکنیم.
سپس مجددا خمیر را از اطراف به سمت مرکز آورده و خمیر را جمع میکنیم. (همانند چونه)
حالا خمیر آماده شده را روی سینی فری که با کاغذ روغنی یا ورق نسوز پوشانده ایم قرار میدهیم، و کمی با دست خمیر را پهن کرده و با زرده تخم مرغ رو مال کرده و کمی کنجد یا تخم خرفه روی آن میپاشیم.
حالا سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار میدهیم.
نکته: به دلیل تفاوت در آردها اول ۲۵۰ گرم آرد را اضافه کنید اگر خمیر چسبناک بود بقیه آرد را کم کم اضافه کنید.
نکته: من یک قاشق مرباخوری به زرده تخم مرغ برای رومال نان شیر اضافه کردم.
نکته: برای مرکز نان ها از نوتلا یا شکلات صبحانه یا شکلات فندوقی میتوانید استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#وگان_آشپزی
#مربا_تمشک
#شربت_تمشک
اول بگم که آلمانیها اصلا بلد نیستن با شکر معمولی مربا درست کنن ، یعنی اینجا اصلا مربا به شکلی که ما درست میکنیم ندارن ، مارمالاد دارن ( فرق مارمالاد با مربا در اینه که مارمالاد با شکر ژلاتین دار درست میشه)
بعضی از شما عزیزان پیشنهاد داده بودید تا با تمشک هایی که چیدم مربا درست کنم ، منم به حرفتون گوش دادم ، هم مربا و هم شربت تمشک درست کردم ، در مقدار کم مینویسم ، اگر بیشتر خواستید میتونید مواد رو هر چند برابر که دوست دارید اضافه کنید
چون شربت هم ازش گرفتم به همین دلیل شکر رو کمی بیشتر ریختم
برای 400 گرم تمشک 600 گرم شکر استفاده کردم
اگر شربت نخواهیم 400 گرم شکر کافیه
تمشک هارو در آب سرد ریختم و یکی دو ساعت گذاشتم تا کاملا تمیز شن ، چون تمشک جنگلی پشه های خیلی ریز داره که وقتی در آب قرار بگیرن همه از بین میرن ،
بعد در سبد ریختم و آب سرد گرفتم روشون و گذاشتم خوب آب اضافیشون گرفته شد
در قابلمه مناسب ریختم و لابه لای تمشک ها شکر پاشیدم و دو سه ساعت صبر کردم تا کمی آب انداخت
قابلمه رو روی حرارت گذاشتم تا وقتی که بجوش آمد ، کف روش رو برداشتم ، حرارت رو کمتر کردم تا آروم قل بزنه
بعد از 10 دقیقه به اندازه ای که میخواستم از شربتش برداشتم و مابقی رو 5 الی 7 دقیقه دیگه جوشاندم و زیرش رو خاموش کردم
تمشک چون خیلی زود حالت ژله ای پیدا میکنه ، لازم نیست طولانی پخته شه ، و چون خودش ترش و یا ملس هست نیازی به آبلیمو یا جوهر لیمو نداره چون شکرک نمیزنه
کمی که خنک شد در ظرف مورد نظر ریختم
شربت رو از صافی رد کردم و داخل بطری ریختم
🍲 @bebinobepaz
چیز کیک ماچا
دوستان عزیزم این یک چیز کیک پایه و خوشمزه هست که هر طعمی که بهش اضافه بشه به نام همون طعم خوانده میشه.مثلا اگر توت فرنگی بزنید میشه چیز کیک توت فرنگی،یا شکلات،تمشک،......
کیک ماچا
تخم م غ:۲ عدد
شیر: ۲۵ گرم
شکر: ۶۰ گرم
کره: ۲۵ گرم
ارد: ۷۵ گرم
پودر ماچا : ۷ گرم
ماسکارپونه چیز کیک
شیر: ۲۰ میلی لیتر
ژلاتین:۳۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
شکر :۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱۰ گرم
سفیده رو از زرده جدا کنید.سفیده را باشکر مخلوط کنید و انقدر بزنید تا پف کند و از ظرف نریزید.سپس دو زرده را به سفیده اضافه کنید و مخلوط کنید.ارد و ماچا را مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود.کره را اب کرده و دوقاشق از مواد را اول به کره اضافه کنید و سپس بعد از رقیق شدن به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل سینی بریزید و روی ان را صاف کرده و در فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه بپزید.کیک را بیرون اورده و یک کاغذ روی ان قرار داده تا خنک شود.
شیر و ژلاتین را با هم ترکیب کنید و روی بخار اب قرار داده تا شفاف شود.زرده تخم مرغ را با ۲۰ گرم شکر ترکیب کنید و روی بخار اب قرار داده و مرتب هم بزنید شکر حل شده و رنگ زرده روشن شود.از روی حرارت برداشته،ژلاتین و ماسکارپونه را افزوده و خوب ترکیب کنید.خامه رو با ۱۰ گرم شکر کمی بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مواد پنیری اضافه کنید.یک سفیده رو با ۱۰ گرم شکر زده تا پف کند و به مواد اضافه کنید.کیک را قالب گرد زده و داخل رینگ بذارید و با مخلوط اب و شکر کمی کیک را مرطوب کنید و نصف مواد پنیری را ریخته صاف کنید و یک لایت دیگر از کیک که سایز کوچکتری برش زدید را روی پنیر گذاشته و مابقی مواد پنیری را روی ان بریزید و در اخر پودر ماچا رو روی چیز کیک الک کنید و داخل یخچال گذاشته برای ۳ تا ۴ ساعت.سپس از یخچال خارج کرده یک حوله گرم دور ظرف برای چند ثانیه بگیرید و چیز کیک را از رینگ خارج کنید. تا ما م.😊
دوستان من عکس پودر ماچا رو گذاشتم این پودر یک مدل چای هستش که هم بعنوان دم نوش و هم در صنعت شیرینی پزی استفاده میشه.
سایز سینی سی در چهل هست.
لایک و کامنت فراموش نشه دوستان خوبم امروز این رسیپی خیلی تپله ها.پس قلب سفید رو قرمز کنیدو به من انرژی بدید.🙏🙏🙏🙏
🍲 @bebinobepaz
#پنکیک_رنگی
مواد لازم:
شکر دو قاشق غذاخوری.ارد دو لیوان لیوان.شیر یک و نیم لیوان.وانیل یک چهارم قاشق چایخوری.تخم مرغ دو عدد.بینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف.
.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو سه دقیقه با همزن میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر و شیر رو ریخته و به مدت سه دقیقه هم میزنیم تا موادی یکدست داشته باشیم .تابه رو روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود بعد از موادمون بک ملاقه برداشته و درون تابه میریزیم.وقتی روی پنکیک مون حباب حباب شد نگاه میکنیم اگه طلایی شده بود برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود.و به همین ترتیب ادامه میدهیم.نوش جان .
پ.ن:اگه تابه تون نچسبه و سالمه نیازی به چرب کردن نیست.
ایشون هم که میبینید همون پنکیک خودمونه با همون رسپی قبلی فقط به پنج قسمت تقسیم شده و به هر قسمت یه رنگ خوراکی زدم😛راستش رنگ زرد وسبز نداشتم که از بخورده زعفرون اب شده استفاده کردم 🤪به رنگ ابی هم یخورده زعفرون اب شده اضافه کردم و حالا دیگه رنگ سبز هم داشتم😍اگه لابه لای پنکیک ها شکلات صبحانه و موز بذارید مثل یه کیک خوشمزه میشه که میتونید با قهوه یا چای نوش جان کنید و از طعمش لذت ببرید😋
🍲 @bebinobepaz
دسر لیالی لبنان
مواد لازم:👇
شیر دوونیم لیوان
آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان
شکر یک سوم لیوان
۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب
خامه صبحانه صد گرم
طرز تهیه:👇
شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموشکرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه .
بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم.
این دسر خیلی خوشمزه ست.
🍲 @bebinobepaz
کیک قهوه و رویه کرم اسپرسو
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۶۰ گرم(۳/۴ پیمانه)
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
قهوه ۱/۴ پیمانه (۶۰میلی لیتر)، می توانید ۲ قاشق پودر نسکافه را در ۱/۴پیمانه آب داغ حل کنید)
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱۴۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم کرم اسپرسو:
کره نرم شده ۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
قهوه غلیظ ۲ قاشق غذاخوری (برلی تهیه قهوه ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در دو قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید)
طرز تهیه:
زرده ها و سفیده ها را جدا کنید. نیمی از شکر را با سفیده ها بزنید تا کاملا فرم بگیرد. سپس در ظرف دیگری باقیمانده شکر را با زرده ها بزتید تا غلیظ و کشدار شود، کره آب شده و وانیل را بیافزایید و در حد مخلوط شدن بزنید.سپس مواد خشک را با هم الک کنید و ترکیب کنید و به همراه قهوه به صورت فی مابین به مخلوط زرده ها اضافه کنید و در آخر سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. مواد را در قالب سایز ۲۱ تا ۲۳ بریزید و بپزید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کیک را بپزید.
برلی تهیه کرم اسپرسو کره نرم شده و پنیر خامه ای را با شکر بزنید سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و در آخر اسپرسو را اضافه کنید. قهوه را کم کم اضافه کنید و مراقب باشید که مواد زیاد شل نشود.
بعد از پخت کیک. بگذارید کاملا خنک شود و از قالب جدا کنید و با مواد رویه تزئین کنید.
🍲 @bebinobepaz
کلوچه خودمونی(اوزی)_(مهیاوه ایی)_(نمکی)
آرد قنادی:۱ کیلو میتونید هر اردی استفاده کنید جز این آرد نان فانتزی هم خوبه ...
بکینگ پودر:۱۲ گرم
نمک:۱۰گرم
روغن جامد درجه یک استفاده کنید:۲۰۰گرم تا ۳۰۰ گرم میتونید بیشترمبریزید روغن دست خودتونه
شیر خشک سه قاشق غذا خوری سرپر
آب ولرم حدود دو لیوان فرانسوی
هل ۱۵ عدد:اسیاب کنید بعد الک کنید
گلرنگ مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
کنجد و سس میاوه
بریم برا ادامه دستور کلوچه:
آردو بکینگ پودر رو الک کنید هل رو آسیاب کنید و الک کنید +نمک+روغن جامد همه رو مخلوط کنید و با دستتون چک بزنید که حالت دون دون شه بعد آبو اروم اروم اضافه کنید بعد استراحت بدید یک ساعت بعل از اون خمیرو پهن کنید قطر خمیر سلیقه خودتون اما زیاد ضخیم نباشه رو خمیرو با چنگال سوراخ کنید و بعد کاتر گرد بزنید بچینید تو سینی استراحت دوم ۲۰ دقیقه اندازه ایی که یکم دیگه پف کنه بعد روشو اول سس مهیاوه با براش بزنید بعد گلرنگ رو که با چند قاشق آب جوش حل کردید و یک تخم مرغ بهش اضافه کردید رو با براش روی سس مهیاوه بزنید بعد کنجد بزنید و در فر گازی دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ مین پخت کنید ۵ دقیقه اخر رو گریل بالا هم روشن کنید....
میزان روغن بسته به سلیقتون تا ۲۵۰ گرم افزایش بدید.
🍲 @bebinobepaz
❤️براونی ردولوت ❤️
🚫طرز تهیه براونی رد ولوت
-مواد لازم لایه براونی:
شکر ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
رنگ خوراکی قرمز حدودا ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد ۱۶۵ گرم
پودر کاکائو ۲۵ گرم
-مواد لازم لایه پنیری:
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
شکر ۵۵ گرم
تخم مرغ درشت ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
🌸ابتدا مواد پنیری رادرست کنید کنار بگذارید،برای درست کردن لایه پنیری همه مواد را با همزن دستی مخلوط کنید ودر یخچال بگذارید
⭕️ قالب ۲۰در ۳۰مستطیل یا ۲۵ گرد
🔥دمای فر ۱۸۰درجه(از۱۵ دقیقه قبل)
⏰زمان ۴۰دقیقه
-قالب رو با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید .
شکرو کره را با همزن دستی یا برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با تخم مرغ دوم وانیل را بریزید، سپس رنگ را در حدی که رنگ مطلوب را بدست آورید اضافه کنید، حالا همزن را خاموش و مواد خشک ( ارد نمک پودر کاکائو الک شده) را اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.دو قاشق از مواد را در ظرفی بریزید و بقیه را در قالب بریزید.
حالا مواد لایه پنیری را به آرامی روی براونی بریزید و با پالت روی سطح پخش کنید سپس دو قاشق مواد براونی را ذره ذره روی قسمتهای مختلف لایه سفید بریزید و به کمک سیخ چوبی ماربل کنید. ودر فر قرار دهید ، بعد از اتمام مدت زمان پخت کمی که قالب خنک شد براونی را با قالب داخل یخچال بگذارید سپس بعد از چند ساعت از قالب خارج کنید و برش دهید .
🌸نوش جونتون🌸
🍲 @bebinobepaz
این مافین ها شامل دو لایه هستن یک لایه ی زیرین که از مواد کیک میریزیم و لایه ای رویی که از مواد کرامبل پر شده .
آرد ...۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر ....۱ قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم
نمک ...نوک قاشق غذاخوری
تخم مرغ... ۲ عدد
ماست ...۲۵۰ گرم
شکر ....۱۲۰ گرم
وانیل ..۱ ق چایخوری
کره....۶۰ گرم
البالو تازه یا کمپوت ....۱ فنجان
مواد لازم برای تاپینگ یا روی مافین
بیسکوییت پتی بور ...۱ بسته
دارچین..۱ قاشق غذاخوری
کره ....۱۰۰ گرم
شکر (قهوه ای باشه بهتره)...۵۰ گرم
جو پرک ....۴۰ گرم
اول از همه تاپینگ رو آماده کنیم بزاریم کنار.
کره رو آب میکنیم و شکر رو داخلش میریزیم تا یکم شل بشه. بیسکوییت پتی بور رو داخل غذا ساز میریزیم تا کاملا خورد و یکدست بشه. و به کره اضافه میکنیم. جو پرک رو هم میریزیم و مواد رو میزاریم کنار تا سرد بشن.
در یک ظرف کره رو با شکر با هم زن میزنیم. کره که پفکی شد وانیل رو اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو یکی یکی می شکنیم و هر تخم مرغ رو یک دقیقه میزنیم.
حالا ماست رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد آرد و بیکینگ پودر و کمی نمک رو که با هم الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و البالو ها رو در این مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
قالب مافین ها رو با روغن خوب چرب میکنیم و داخلشون رو آرد پاشی میکنیم که مافین ها نچسبن.
از مواد با ملاقه برمی داریم و داخل قالب میریزیم در حدی که قالب پر بشه ولی حدودا نیم سانتش خالی بمونه.
روی مواد رو از مواد تاپینگ پر میکنیم.
فر رو از قبل حسابی گرم میکنیم و قالب رو به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار میدیم.
از فر در میاریم و اجازه میدیم کمی سرد بشه و بعد به راحتی از قالب جدا میشه.
🍲 @bebinobepaz
#بتنور#تفتون #تفتون_لاری #تفتون_محلي #تفتون_خونگی #تفتون_جنوبي #بتنور_لاری #بتنور_لاري
بافت این تفتون عالیه و خیلی هم خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
آرد سفید دو لیوان سرپر
اب ولرم ۱ لیوان
شیر خشک نیدو۳ ق غ سرپر
خمیر مایه ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱ ق غ
روغن مایع یک سوم لیوان
کنجد و مهیاوه و رنگ به میزان لازم
راجونه ۱ ق غ(من زیره و سیاهدونه هم زدم )
خمیر مایه رو با شکر و اب مخلوطکرده چند دقیقه میزاریم
تا عمل بیاد در ظرفی جداگانه آرد و شیرخشک
و نمک رو مخلوط کرده
و الک میکنیم
و یک قاشق راجونه بهش اضافه میکنیم
بعد روغن مایع بهش
افزوده و خمیر مایه عمل کرده روش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم
و خوب ورز میدیم
اگه شل بود خیلی کم ارد میریزیم
اما خمیر باید کمی به دست گیر داشته باشه ۴۵ دقیقه میزاریم
تا خمیر ور بیاد
در اندازه های دلخواه برداشته وپهن میکنیم
و رنگ و کنجد و مهیاوه میزنیم
در فر از قبل گرم شده
با حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعت میپزیم
در اخر چند دقیقه گریل رو هم روشن میکنیم
تا روی اون هم برشته بشه
🍲 @bebinobepaz
#اکبرجوجه
بعد از اینکه مرغ یک الی یک و نیم کیلویی رو از وسط نصف کردیم
یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و مقدار کافی نمک و فلفل تند و آب یه دونه لیمو ترش رو توی کاسه میریزیم
حالامخلوط کرده و مرغ رو کاملا آغشته به مواد میکنیم
کاملا ورز میدیم تا کاملا آغشته بشه و بعد یه دونه پیاز متوسط خرد شده و نصف یه دونه فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم
دوستان جانم برای تهیه اکبر جوجه حتما پوست مرغ باید بمونه چون اگه پوستش جدا بشه گوشت مرغ موقع سرخ شدن خیلی سفت میشه
حالا درب ظرف رو میذاریم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم ،من عجله داشتم یکساعت گذاشتم بمونه
بعد از چند ساعت پیاز و فلفلا رو از روی مرغ جدا میکنیم
حالا یک لیوان روغن سرخ کردنی و نصف لیوان روغن حیوانی(ساری یاغ)یا کره رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم داغ بشه
مرغها رو اول از طرف پوست داخل روغن داغ با حرارت ملایم میذاریم و بعد از بیست دقیقه بر میگردونیم و نصف لیوان آب اضافه کرده میذاریم با حرارت ملایم با درب بسته بپزه
من چون از روغن زیاد استفاده نکردم یکی دو بار موقع پخت مرغها رو زیر و رو کردم
دوستان جانم اصلش اینه که مرغ یا جوجه کاملا توی روغن شناور باشه،ولی من همیشه به این روش درست میکنم و عالی میشه
ببینید بعد از یک و نیم ساعت کاملا پخته ، کمی زعفرون دمکرده اضافه کرده و ده دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
چند قاشق رب انار رو با کمی آب رقیق کردم و با اکبر جوجه سرو کردم
❌❌سس مایونز و ماست باعث تردی جوجه میشه ولی جوجه خشک نمیشه و آبدار و خوشمزه میشه
برای #تهدیگ_تهچینی دو کفگیر از کته که آبشو کشیده بود برداشتم و یه دونه تخم مرغ و سه قاشق ماست غلیظ(که اگه کمی ترش باشه بهتره)و یک قاشق گلاب و مقدار کافی زعفران و دو سه قاشق روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط کردم و بعد برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و توی تابه نچسب کوچیک یه قاشق روغن و زعفرون ریختم و تهچین رو توش ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده و صاف کردم و با شعله ملایم دم گذاشتم
🍲 @bebinobepaz