دخترا براتون #پودینگ_براونی با سس مخصوص آوردم، این دسر فوقالعاده یکی از خوشمزهترین انواع پودینگه، برای عصرانهها و دورهمیهای خانگی، در مناسبتهای خاص مثل شب یلدا تهیه کنید و از طعم شکلاتی و خوشمزه آن در کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید😋
#پودینگ_براونی_با_سس_مخصوص 🍫
🌸مواد لازم #پودینگ :
1 بسته آگارآگار (7 گرم)
750 میلی لیتر شیر (من از خامه استفاده می کنم).
125 گرم شکلات تلخ خرد شده
10 گرم پودر کاکائو
150 گرم شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2-3 برش نان سفید خرد شده
🌸مواد #سس_فلا :
شیر 500 میلی لیتر
120 گرم شیر عسلی
نشاسته ذرت 1.5-2 قاشق غذاخوری
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
🌸نحوه تهیه :
🌸پودینگ براونی:
شیر مایع، نان، شکلات تلخ ، پودر کاکائو، شکر و آگار آگارُ در مخلوط کن بریز مخلوط کن تا یکدست بشن.
3 قاشق غذاخوری از مخلوط رو با زرده تخم مرغ مخلوط کن و کنار بذار.
مابقی موادُ در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم بذار و هم بزن تا بجوشه و حرارت رو خاموش کن.
مخلوط زرده تخم مرغُ اضافه کن، حرارت رو برای مدتی روشن کن، هم بزن تا یکدست بشه. دوباره حرارتُ خاموش کن و موادُ کنار بذار.
حالا روی سطح قالب دلخواهت، آبجوش بپاش تا دسر به راحتی از قالب جدا بشه.
مخلوط رو در قالب بریز و حداقل 2 ساعت یا تا زمانی که سفت بشه در یخچال قرار بده.
🌸سس فلا :
در یه قابلمه، شیر مایع، شیرعسلی ، نشاسته ذرت و اسانس وانیل رو بریز، با هم مخلوط کن تا یکدست بشن.
قابلمه رو، روی شعله ملایم بذار، سسُ مرتب هم بزن و بپز تا وقتی که بجوشه، حرارتُ خاموش کن، و کنار بذار.
مخلوطُ صاف کن و کنار بذار.
پودینگ براونی سرد و برش خورده رو با سس فلا سرو کن.
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم #خمیر_دکور
۳۰ گرم کره همدمای محیط ۳۰ گرم پودرقند ۳۰ گرم سفیدهتخممرغ ۳۰ گرم هم آرد هست که اول شما باید کره و پودرقند با هم خوب ترکیب کنید و بعد بقیه مواد اضافه کنید وقتی یکدست شد رنگ ژلهای سبز بهش اضافه میکنید و داخل یک سینی ۲۵ در ۳۵ که کاغذ روغنی انداخته اید طرح موردنظر را ایجاد کنید و تا آماده شدن رولت سینی را داخل فریزر قرار دهید .
.
مواد لازم #رولت
شکر ۱۲۰ گرم
آرد ۱۳۵ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آب جوش ۶ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
سفیده رو با با نیمی از شکر فرم بدید . سپس زردههارو با نیم دیگری از شکر هم بزنید تا رنگش روشن شود . وانیل را اضافه کنید . سپس آب جوش را اضافه کنید هم بزنید تا حجم بگیرد . سپس به تناوب آرد و سفیده را به مخلوط زردهها اضافه کنید وقتی یکدست شد مواد را به ۲ قسمت کنید و به یک قسمت رنگ سبز و به قسمت دیگر رنگ قرمز اضافه کنید .
مایه سبز را روی خمیر دکور بریزید خیلی آروم پخش کنید . (سینی ۲۵ در ۳۵) و سپس مایه قرمز را داخل سینی ۲۰ در ۳۰ بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
اجازه بدید خنک بشه و سپس دکور کنید
یلداتون قشنگ ❤️
🍲 @bebinobepaz
ی ژله ساده ولی تزئین خوشگل طور😍
#تزئین_ژله
#ژله_یاقوتی
ژله انار رو رو با ۱ لیوان آبجوش گذاشتم بن ماری شد و شفاف و هیچ دونه ای نموند و نصف لیوان آب سرد اضافه کرد و تو قالب ریختم ی شب تو یخچال بود فرداش برگردونده با غنچه گل رز و مروارید تزئینکردم همین «زیبایی در سادگیست»
🍲 @bebinobepaz
#تارت_میوه
#تارت کرم_قنادی
کره ۷۵گرم(نصف لیوان )
پودر قند ۲۵گرم(۳قاشق غذاخوری )
وانیل یک قاشق چایخوری
زرده تخم یک عدد
آرد ۱۳۵گرم(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر)ابتدا کره وپودر قند زده تا کرم رنگ وپوک بشه بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدم وانیل رو هم اضافه کرده بعد آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ودر یخچال نیم ساعت استراحت میدیم بعد بین دو کاغذ روغنی باز کرده کاتر زده داخل قالب تارت میذاریم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا وقتی کمی تغییر رنگ بده میپزییم (من برای مواد رو ۳ برابر کردم)
مواد لازم برای #کرم_قنادی
شیر۲/۵لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ۲قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت ۲قاشق غذاخوری سر پر
۲ عدد زرده تخم مرغ
یک بسته وانیل
کره یک قاشق غذاخوری
کرم شانتی یا پودر خامه(۷۵گرمی)
ابتدا شیر، شکر،نشاسته، آرد و زرده تخم مرغ ها داخل قابلمه ریخته خوب با همزن زرده تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا عین فرنی بشه بعد وانیل وکره را اضافه کرده خوب باهم مخلوط که شدن از روی حرارت برداشته روش سلفون کشیده کمی که از داغی افتاد داخل یخچال میذارم باید کاملا سرد باشه بعد پودر خامه اضافه کرده با همزن برقی زده تاعین خامه فرم گرفته بشه دوباره میذاریم یخچال
بعد داخل ماسوره ریخته وداخل تارت هارو پر میکنیم وبا میوه دلخواه تزیین میکنیم
🍲 @bebinobepaz
#رول_کیک_سوئیسی_یلدایی_دلبرانه 🍉
*قالب UK 32x21x4cm یا 28x24x4cm*
.
🌸مواد خمیر کیک:
5 عدد زرده تخم مرغ
5 گرم عصاره وانیل
50 گرم روغن نباتی
شیر مایع 85 گرم
95 گرم آرد گندم
مواد مرنگ:
سفیده تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر 100 گرم
1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
رنگ خوراکی
🌸روش تهیه :
1. فرُ با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کن.
2. شیر مایع و روغنُ با لیسک مخلوط کن، تا خوب مخلوط بشن. زرده تخم مرغُ اضافه کن، خوب مخلوط کن. آرد الک شده رو اضافه کن، خوب مخلوط کن، کنار بگذار.
3. سفیده های تخم مرغ و تارتارُ با دور تند همزن بزن تا کف کنه و بالا بیاد، بعد کم کم پودر شکرُ بهش اضافه کن و هم بزن تا جایی که، وقتی ظرفُ برمیگردونی، نریزه.
4. در 3 نوبت، سفیده های زده شده رو به زرده ها اضافه کن و با لیسک آروم و دورانی هم بزن تا یکدست بشه.
5. خمیرُ به 2 قسمت تقسیم کن، به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کن، وبه قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کن، مخلوط کن، (زیاد هم نزن) و در قیف بریز.
6. کف قالب ورق تفلون بنداز و یک بار خمیر قرمز و یک بار خمیر سبزُ به شکل اریب بریز ، قالبُ دوبار روی سطح کار بزن تا هوای اضافش خارج بشه.
7. 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه، بپز. از فر در بیار، روی توری فلزی بذار، یه پارچه روش بنداز تا از داغی بیفته، بعد همون پارچه رو روی میز پهن کن، رولتُ روش برگردون، ورق تفلون رو جدا کن و با کمک پارچه رولش کن , به مدت سی دقیقه کنار بذار ,بعد خامه بزن، دوباره رول کن و بذار یخچال چند ساعتی بمونه.
🍲 @bebinobepaz
🍪کاپ کیک میسو با طعم تیرامیسو (رژیمی)🍪
✅بدون آرد و بدون گلوتن
.
🍲 @bebinobepaz
🍪کاپ کیک میسو با طعم تیرامیسو (رژیمی)🍪
✅بدون آرد و بدون گلوتن
.
.
مواد لازم👇
۲ عدد تخم مرغ
یک پنس نمک (نوک ق چ)
۱ لیوان سرخالی شکر توت یا پودر توت (توت خشک را با غذاساز پودر کنید) اگر شیرینتر دوست دارید مقدارش را بیشتر کنید
۴ ق غ روغن نارگیل خوراکی (و یا جایگزین هر روغن گیاهی دیگر یا کره)
۱۰۰ میلی لیتر قهوه دم شده (دو پنچم لیوان فرانسوی) + ۱ ق غ پودر قهوه (یا قهوه گرانول)
۱ ق م بکینگ پودر
۱ ق چ عصاره وانیل یا پودر وانیل شکری
نصف لیوان آرد ناریگل (آرد نارگیل از پودر ناریگل ریزتر است میتوانید پودر نارگیل را داخل غذاساز ریزتر کنید)
.
مواد کرمی👇
۵-۶ ق غ پنیر لبنه
دوستان قبلا پنیر لبنه خانگی در پیج آموزش دادم دستورش را داخل هایلایت های استوری پیدا کنید
.
مواد رویه👇
پودر کاکائو خام فراوان
.
طرز تهیه👇
تخم مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا کف کند سپس مواد مایع (روغن و قهوه دم شده) را اضافه کرده مخلوط کنید و بعد مواد خشک (پودر توت خشک و وانیل و آرد نارگیل و بکینگ پودر و پودر قهوه) را اضافه کنید و مخلوط کنید (مایه کاپکیک باید کمی غلیظ باشد نباید شل و روان باشد)
سپس مایه کاپکیک را داخل قالب های مافینی که کپسول کاغذی مخصوص مافین گذاشتید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۸-۳۰ دقیقه بپزید و بعد از خاموش کردن در فر را باز بگذارید و اجازه دهید کاپکیک ها داخل فر با در باز بماند تا ولرم شود
پنیر لبنه را با چنگال خوب بزنید و داخل کیسه قیف بریزید و روی ککی ها را با پنیر تزیین کنید و رویش پودر کاکائو بپاشید
✔️با این مقدارها ۵ عدد کاپ کیک خواهید داشت
دلیل استفاده قهوه دم شده دو پودر قهوه همزمان برای این است که طعم قهوه غالب شود.
🍲 @bebinobepaz