#رولت_توت_فرنگی
مواد لازم :
آرد : 75 گرم.
نشاسته ی ذرت : 25 گرم.
ب پ : 1/4 قاشق چایخوری.
نمک : کمی.
تخم مرغ خنک : 5 عدد.
پودر قند :125 گرم.
پودر کاکائو : 25 گرم.
وانیل : کمی.
طرز تهیه :
ابتدا سفیده های تخم مرغ رو با نیمی از پودر قند میریم تا کاملا فرم بگیره، زرده ها و مابقی پودر قند، وانیل رو کاملا با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود حالا پودر کاکائو رو به مواد زده الک کرده و مخلوط میکنیم.
سفیده ها، نشاسته ی ذرت و آرد رو به تناوب به مواد زرده اضافه و آروم با ليستک فولد میکنیم در طی سه مرحله.
حالا مواد رو در سینی با کاغد روغنی ریخته و به مدت ده دقیقه در فر 180 درجه می پزیم پس از خنک شدن به کمک حوله ی نمناک رول میکنیم تا ده بقیه بماند سپس رول رو باز کرده با خامه ی فرم گرفته کاور میکنیم و روش توت فرنگی خرد شده میریزیم و دوباره رول میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا آماده ی برش خوردن شود.
برای تزئین مطابق عکس از دستمال کاغذی و پودر قند استفاده کردم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#ژله_ویترینی_زیبا🌸🍝
.
1.ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی که از قبل بیرون یخچال گذاشتیم آب بشه بهش اضافه می کنیم
2. قالب های گل رو از این ژله پر کنید و بذارید کاملا ببندن
3. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید
4. و چند سانت از ژله آلورا رو ته قالب بریزید
5.وقتی نیم بند شد، حالا ژله های گل رو از قالب جدا کنید و به حالت وارونه روی اون بچنید
6. و سپس روی آنها مقداری ژله آلورا بریزید و بذارید تا فیکس بشن. بعد دوباره ژله آلورا بریزید. و بعد نیم بند شدن لایه های بعد رو از ژله رنگ دلخواه بریزید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#مرنگ_شکلاتی .
۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ
۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز
۱قاشق چایخوری وانیل مایع
۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده
۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید
و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید
۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند
۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید
۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید)
۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید
۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید
(تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد)
بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
یک مربای خوشرنگ و خوشمزه
توت سیاه چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیرهی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه.. فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیرهی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم
درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم 👈برای هر یککیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم🤗
... .
👈دوستان چون اینتوتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید...نوش جانتون . .
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#دلمه
طرز تهيه:
برنج دو پیمانه
لپه نیم پیمانه
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
سبزی معطر نیم کیلو
آبغوره و رب لواشک يا رب انار بنا به ذائقه
پیاز داغ و ادویه و نمک ورب گوجه
مایع گوشتی دلمه رو مثل مایع ماکارونی درست میکنیم با این تفاوت که داخلش آبغوره و رب آلو یا رب لواشک آلو هم میریزیم،میزان ترش بودنش بستگی به ذائقه مون داره.لپه رو نيم پز ميكنيم، برنج رو هم داخل قابلمه میپزیم و زمانی که نیم پز شد سبزی دلمه رو هم اضافه میکنیم و چند جوش که زد آبکش میکنیم و زیر آبکش یه ظرف میزاریم و داخل این ظرف برگهای انگور رو میچینیم که به واسطه آب داغ برنجی که داخلش آبکش میکنیم،برگها نرم ونیم پز بشه ،ميتونيم بجاى اينكار برگها رو جداگانه هم بزاريم چن جوش بزنه كه نرم بشه
برنج و لپه و مایع گوشتی رو کاملا مخلوط میکنیم و چاشنی ها رو تست میکنیم.
#ادامه👇
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#نان_اردک_همدان
مواد لازم:👇
شیر نصف پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
روغن جامد یا کره یکچهارم پیمانه
تخم مرغ کوچک یک عدد
آرد حدود سه پیمانه
نمک یک پینچ
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری+یک پنجم پیمانه آب گرم+یک قاشق مرباخوری شکر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن نان مقدار لازم
👈بهتره از ارد نان فانتزی استفاده کنید
👈من سری اول که اردک درست کردم برای سرخ کردنش روغن زیاد میریختم و باعث میشد نون زیادی چرب بشه که دوست نداشتم، ولی به تجربه متوجه شدم که باید روغن خیلی کم بریزیم، شما هم از این تجربه ی من استفاده کنید و نون اردک رو با بهترین کیفیت درست کنید حالا اگر فکر میکنید که من دیگه خیلی کم روغن ریختم شما میتونید کمی بیشتر بریزید
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بر صبح
🌾دل انگیز خداوند سـلام
🌸برعشق و
🌾صفا و مهر و لبخند سـلام
🌸نقاش ازل
🌾چه خوش زده نقش سحر
🌸بر خالق قادر هنرمند سـلام
🌾ســـلام صبحتون بـخیر
🌸سه شنبه تون پر از خیر و برکت
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
3عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید این کیک برای کسایی که فر ندارن گزینه خوبیه . . .
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#رول_مرغ_قارچ
مواد لازم
فیله مرغ 8 عدد/قارچ ۸ عدد/آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری/نمک ۲ قاشق چای خوری/فلفل ۳ قاشق چای خوری/زعفران ۳ قاشق غذاخوری
برای 4 نفر
فیله ها و قارچ ها را خوب بشویید.
در ابتدای هر فیله یک قارچ درسته بگذارید و آن را رول کنید و توسط یک خلال دندان فیکس کنید.
در کاسه دیگری آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و آن را روی رول ها بریزید. در آخر زعفران را روی رولها ریخته و مدتی در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
در تابه ای مقدار کمی روغن ریخته و رول ها را در آن کمی تفت دهید سپس مواد داخل ظرف را نیز روی آنها بریزید و در تابه را ببندید تا مغز پخت شوند.
این غذا هم می تواند یک غذای کامل باشد و هم یک پیش غذا.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
#ذرت_مکزیکی
مواد لازم
قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونزآبلیموپنیرپیتزاسس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپرقارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷در این عصر زیبـا
🌸براتون یه حال خوب آرزو دارم
🌷آرزو دارم
🌸لحظاتتون پر باشه
🌷از خبرهای خوب
🌸عصرتون خوش و
🌷پر از گلهای عشق و محبت
🌸عصربخیر🌷
✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
#کباب_بختیاری #کباب #غذای_ایرانی #خوشمزه_ها طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید ❤️❤️😋
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃