eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.6هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
. ۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ ۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز ۱قاشق چایخوری وانیل مایع ۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده ۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید ۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند ۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید ۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید) ۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید ۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید (تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد) بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
یک مربای خوشرنگ و خوشمزه توت سیاه چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیره‌ی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه.. فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیره‌ی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم 👈برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم🤗 ... . 👈دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید...نوش جانتون . . 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه: برنج دو پیمانه لپه نیم پیمانه گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم سبزی معطر نیم کیلو آبغوره و رب لواشک يا رب انار بنا به ذائقه پیاز داغ و ادویه و نمک ورب گوجه مایع گوشتی دلمه رو مثل مایع ماکارونی درست میکنیم با این تفاوت که داخلش آبغوره و رب آلو یا رب لواشک آلو هم میریزیم،میزان ترش بودنش بستگی به ذائقه مون داره.لپه رو نيم پز ميكنيم، برنج رو هم داخل قابلمه میپزیم و زمانی که نیم پز شد سبزی دلمه رو هم اضافه میکنیم و چند جوش که زد آبکش میکنیم و زیر آبکش یه ظرف میزاریم و داخل این ظرف برگهای انگور رو میچینیم که به واسطه آب داغ برنجی که داخلش آبکش میکنیم،برگها نرم ونیم پز بشه ،ميتونيم بجاى اينكار برگها رو جداگانه هم بزاريم چن جوش بزنه كه نرم بشه برنج و لپه و مایع گوشتی رو کاملا مخلوط میکنیم و چاشنی ها رو تست میکنیم. 👇 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‌ مواد لازم:👇 شیر نصف پیمانه شکر یک چهارم پیمانه روغن جامد یا کره یک‌چهارم پیمانه تخم مرغ کوچک یک عدد آرد حدود سه پیمانه نمک یک پینچ پودر مخمر یک قاشق مرباخوری+یک پنجم پیمانه آب گرم+یک قاشق مرباخوری شکر زردچوبه یک قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن نان مقدار لازم 👈بهتره از ارد نان فانتزی استفاده کنید 👈من سری اول که اردک درست کردم برای سرخ کردنش روغن زیاد میریختم و باعث میشد نون زیادی چرب بشه که دوست نداشتم، ولی به تجربه متوجه شدم که باید روغن خیلی کم بریزیم، شما هم از این تجربه ی من استفاده کنید و نون اردک رو با بهترین کیفیت درست کنید حالا اگر فکر میکنید که من دیگه خیلی کم روغن ریختم شما میتونید کمی بیشتر بریزید 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بر صبح 🌾دل انگیز خداوند سـلام 🌸برعشق و 🌾صفا و مهر و لبخند سـلام 🌸نقاش ازل 🌾چه خوش زده نقش سحر 🌸بر خالق قادر هنرمند سـلام 🌾ســـلام صبحتون بـخیر 🌸سه شنبه تون پر از خیر و برکت
3عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ‌ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید این کیک برای کسایی که فر ندارن گزینه خوبیه . . . 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم فیله مرغ 8 عدد/قارچ ۸ عدد/آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری/نمک ۲ قاشق چای خوری/فلفل ۳ قاشق چای خوری/زعفران ۳ قاشق غذاخوری برای 4 نفر فیله ها و قارچ ها را خوب بشویید. در ابتدای هر فیله یک قارچ درسته بگذارید و آن را رول کنید و توسط یک خلال دندان فیکس کنید. در کاسه دیگری آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و آن را روی رول ها بریزید. در آخر زعفران را روی رولها ریخته و مدتی در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند. در تابه ای مقدار کمی روغن ریخته و رول ها را در آن کمی تفت دهید سپس مواد داخل ظرف را نیز روی آنها بریزید و در تابه را ببندید تا مغز پخت شوند. این غذا هم می تواند یک غذای کامل باشد و هم یک پیش غذا. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونزآبلیموپنیرپیتزاسس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپرقارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید . 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷در این عصر زیبـا 🌸براتون یه حال خوب آرزو دارم 🌷آرزو دارم 🌸لحظاتتون پر باشه 🌷از خبرهای خوب 🌸عصرتون خوش و 🌷پر از گلهای عشق و محبت ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‏‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌ 🌸عصربخیر🌷 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید ‌بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید ❤️❤️😋 بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
(حلوا شیرعسلی) خیلی راحت و خیلی خوشمزه،با چای و قهوه خیلی میچسبه👌😋 ‌ مواد لازم:👇 1 فنجان شیر خشک 1 فنجان آرد سمولینا 200 گرم بیسکوییت پودرشده خامه 170 گرم‌ ‌نصف قوطی شیرعسلی‌ ‌5-6 بسته بیسکوییت کرم دار یا هر نوع بیسکویتی که در دسترس دارید طرز تهیه:👇 شیر خشک را در یک ظرف تمیز ریخته و دائماً روی حرارت متوسط ​​تا کم هم می زنیم تا قهوه ای شود و سپس از روی شعله برمیداریم.همین کار را برای آرد انجام میدیم. بیسکویت را خرد می کنیم. آرد سمولینا ، شیر خشک ، بیسکوییت پودرشده و خامه را با هم مخلوط کرده و به تدریج شیرعسلی را اضافه کنید تا یک خمیر محکم بدست آید. طبق فیلم ،مقداری از خمیر بردارید و دور بیسکوییتها بپیچید و فشرده کنید. می توانید با نوتلا یا سس کارامل تزیین کنید یک تا دوساعت در یخچال قرار بدید. هرچه بیشتر در فضا بماند بیسکوییتها نرمتر و خوشمزه تر میشن.👌‌ ‌ 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
کیک براونی(خیس) . مواد لازم : شکر یک و نیم لیوان روغن یک و نیم لیوان آرد 2 لیوان شیر یک و نیم تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو سه تا چهار قاشق غذاخوری . طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه اس 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
محلبی با بیسکوییت لیدی فینگر🍮 مواد لازم: یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر سس شکلات آماده مواد لازم برای محلبی 🍮 ۱ لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه طرز تهیه: 🍮 بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید. شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید. به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید. دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید. با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‌مواد لازم:👇 ۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است. ) ۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته) ۲۴۰ گرم پودر نارگیل سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده) ‌‌ ‌طرز تهیه:👇 شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ‌ ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید . ( اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید. ) سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید. ‌ ‌ 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‍🥗 محلبی زعفرانی مواد لازم: شیر ۱ لیوان نشاسته ذرت نیم قاشق آرد برنج نصف قاشق شکر ۲ قاشق وانیل نوک قاشق زعفران دم کرده گلاب ۱ قاشق طرز تهیه: آرد، نشاسته و شیر سرد را باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم گذاشته شکر را اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا حباب بزند و به غلظت فرنی در بیاید. حتما شعله ملایم باشد تا ته نگیرد. بعد وانیل، زعفران و گلاب را اضافه کرده از روی حرارت برداشته و درظرفهای تک نفره میریزیم. در پایان به دلخواه تزیین میکنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
نیم کیلو توت فرنگی رو تمیز میکنیم درشتهاش رو نصف میکنیم همراه ۴۵۰ گرم تا نیم کیلو شکر لایه لایه تو قابلمه میریزیم و یه شب تا صبح میذاریم تا توت فرنگی آب بندازه . قابلمه رو روی حرارت میذاریم و به مدت نیم ساعت اجازه میدیم توت فرنگی ها بپزه و مربا قوام بیاد در این فاصله با قاشق کف روی مربا رو همش میگیریم این کف باعث میشه که رنگ مربا بعد ازپخت تیره بشه . در اواخر پخت به اندازه یه نیشگون جوهر لیمو یا نصف قاشق مرباخوری آبلیمو میریزیم تا مربا شکرک نزنه و هم رنگ شفافی داشته باشه وقتی مربا حاضر شدقبل از خاموش کردن کمی وانیل بهش میزنیم و زیرش روخاموش میکنیم وتا سرد،شدن کامل مربا درش رو با دمکنی میپوشونیم و اجازه میدیم کاملاسردبشه این مربا نیاز به آب اضافی نداره یعنی همون آب توت فرنگی کافیه ولی اگه خواستید شربت داشته باشید قبل از اینکه رو حرارت بذارید نصف لیوان آب سرد میریزید و قبل از اینکه مربا روخاموش کنیدکمی از شربتش رو برمیدارید و بقیه رو میذاریدداخل مربا بمونه دوستان توت فرنگی من ازنیم کیلو بیشتر بود ولی شکرش روکمتر ریختم اگه خیلی،شیرین دوست دارید میتونیدهم وزن توت شکر بریزید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: شیر یک فنجان کاکائو 2قاشق مرباخوری نسکافه 1 قاشق مرباخوری شکر 1- 2 قاشق مرباخوری خامه1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
ســـــــلام🕊🍎 صبحتان بـخیر سر آغـاز صبح🕊🍎 قلبی که امواجش روی فرستنده های آسمانی تنظیـم شـده باشـد 🕊🍎 همیشه موسیقی زیبای پرستش از آن شـنیـده می شـود 🕊🍎 دوستـان قلب تـون آسمـانی و شــروع صبحتـون پُـر بـرکت
برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو 🍪کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : سینه مرغ : 1 عدد نخود : 2 پیمانه پیاز : 1 عدد سیر : 4 حبه تخم مرغ : 2 عدد جعفری خرد شده یا شوید : 2 قاشق غذا خوری ادویه کاری : به میزان لازم نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم پودر سوخاری : مقداری طرز تهیه: ابتدا بایدنخود را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود. آب نخود را چند مرتبه عوض کنید. اگر فرصت کافی برای خیساندن نخود ندارید نخود را 2 بار در آب بجوشانید و آبش را خالی کنید .مرغ را با آب و نمک نیم پز کنید.سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم 3 مرتبه چرخ کنید تا مواد خوب با هم میکس شوند.جعفری خرد شده، تخم مرغ و ادویه کاری را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سپس از مایه‌ی فلافل به اندازه‌ی نارنگی بردارید، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده ودر پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ و شناور سرخ کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
موادلازم 2 لیوان خامه صبحانه 1/2 لیوان پودر قند 2 لیوان پودر نارگيل بيسكويت به ميزان لازم شكلات تخته ايي به ميزان لازم طرزتهیه پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي كه بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 2 عدد تخم مرغ یک فنجان آب یک فنجان شیر یک قاشق چایخوری نمک یک و نیم فنجان آرد پنیر پیتزا بیکن گوساله (جایگزین : سوسیس یا سالامی و. طرز تهیه برای خمیر دو عدد تخم مرغ رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس شیر و نمک رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید آرد رو الک کنید و بریزید روش و باز خوب هم بزنید تا حل بشه و کمی غليظ بشه. دو ملاقه مایع رو روی تابه از قبل گرم شده بریزید تا خمیر خودشو بگیره فقط حواستون باشه زیاد خشک نشه و کمی نرمی رو داشته باشه. به نسبت هر تعدادی که میخاید خمیر رو درست کنید.در انتها روی خمیر رو با پنیر پیتزا و بیکن یا سوسیس یا سالامی یا هر گوشتی که مد نظرتون هست بپوشونید و ببندیدش. کمی روغن کف تابه بریزید تا داغ بشه و خمیر اماده رو بزارید و پشت و رو کنید تا سرخ بشه. این کرپ بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 مواد این غذا با بقیه پاستا ها یکی هست فقط خلاقیت و سلیقه اون و زیباتر و خوشمزه تر کرده ابتدا گوشت چرخکرده گوساله رو با جعفری ریزکرده و نمک و فلفل بخوبی مخلوط می کنیم و کف قالب شبیه فیلم بصورت استوانه می ریزیم حال پخته آبکشی شده رو با سس گوجه مخلوط کرده و با پنیرموزارلا داخل مخلوط گوشت به صورت طبقه ای می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه نیم ساعت می پزیم و در آخر با پیازچه تزئین و نوش جان می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‌ اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر مخلوط.میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با سه قاشق غ شکر با ده ق غ روغن مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد یکی دو ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابرشود. سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره بیست دقیقه بماند بعد در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم بعد میزاریم خنک بشه برش میزنیم. خوب حالا میریم سراغ کرم پیراشکیمون برای کرم پیراشکی ده قاشق غ شکر را با سه ق غ ارد مخلوط کرده دو لیوان اب اضافه میکنیم کمی وانیل کمی کره به دلخواه کمی گلاب هل هم میشود ریخت.بعد روی حرارت میذاریم مرتب هم میزنیم تا سفت شود وقتی خنک شد وسط پیراشکی میزاریم. پ ن: وقتی پیراشکی هارو تو روغن انداختین با قاشق روشون از روغن داغ بریزین تا پف کنه 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ✔ ترفند | Tarfand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادرشوهرم بااون مادره حساسش پاشنه ی درِ خونه یه دختر سی سالرو کنده🤦‍♀ پدرمونو درآورد با میخوامش میخوامش😒😏 منم همش منتظر بودم برم خاستگاری یه پیر دختر شُل و آویزون ببینم این دلم خنکشه 😏!اما دختر نگو.. لامصب انگار این بشرو تراشیده بودی بندشو 😳 وای نگم که حواس زنارم پرت میکرد چه برسه برادرشوهرم🙈 جالب اینجاس شوهرمم نمیتونستم کنترل کنم همینه دیگه پسره خودشو میکشته واسش مردا عاشق هیکل خوبن😏😏 منم که این وسط فکر خودم🙈بالاخره فهمیدم😍😍 اینجا عضوه عالیه ترفندای حفظ اندامش🙈بفرمایید خانما😜👇 http://eitaa.com/joinchat/2148794399Cbcad438a26
اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم . در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
طرزتهیه دوتا تخم مرغ رو تو طرفى بشكونيد و خوب بزنيدش، سه قاشق سرپر آرد، نوك قاشق چ وانيل، نوك قاشق چ نمك، سه قاشق س سرپر ماست پر چرب، سه ق س روغن مايع، سه ق س شير،سه قاشق س شكر، يك ق چ بكينگ پودر و يك ق س پودر كاكائو رو حسابى بزنيد و داخل ماهيتابه كه خيلى كم چربش كرديد از مايع پنكيك ريخته و دو طرفش رو با حرارت ملايم سرخ كنيد، اين مقدار مايع سه تا پنكيك بزرگ بهم داد ، بعد از اينكه خنك شد موز رو داخلش گذاشته رول كنيد و برش بزنيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz