- طرز تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی: سه عدد
قارچ خرد شده: دو پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: یک عدد
روغن: به میزان لازم
نمک و ادویه: به میزان لازم
برای تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای پیاز را سرخ کرده و قارچ ها را به آن اضافه کنید. حالا آنها را تفت دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و رنده شان کنید. حالا آنها را به قارچ و پیاز اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید گوجه را رنده نکرده و آنها را ریز خرد کنید.
در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. وقتی آب گوجه ها کشیده شد باید تخم مرغ ها را با نمک و ادویه مخلوط می کنیم و روی مواد بریزید. البته میتوانید مواد را در این مرحله با تخم مرغ مخلوط نکنید. بلکه صبر کنید تا تخم مرغ ها روی گوجه و قارچ سفت شود. یعنی فقط تخم مرغ را روی آن بریزد و هم نزنید. انتخاب با خود شماست.
🍲 @bebinobepaz
#فینگرفود_مرغ
يك عدد سينه مرغ پخته شده
١/٤ پيمانه گردو نگيني شده
ساقه پيازچه ٢ شاخه
١/٤ پيمانه شويد تازه خرد شده
لبنه ( پنيرخامه اي) و مايونز به مقدار لازم
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
نان تست
طرز تهيه:
سينه مرغ رو ريش ريش كنين و به همراه گردو، پيازچه، شويد، پنير لبنه، مايونز و نمك و فلفل مخلوط كنين.
مواد رو روي نون تست كه از قبل تست و طلايي شدن پخش كنين و نون تست ديگه رو بزارين روي مواد و نون رو به چهار قسمت تقسيم كنين.
يكي از نون هاي تست شده رو رنده كنين و اطراف نون رو كه پنير لبنه زدين داخل نون رنده شده بزنين، به همين راحتي و در آخر به دلخواه تزيين كنين.
📝عزيزان فيلم مرحله به مرحله تو استوري هستش.
🍲 @bebinobepaz
#کلوچه_مرغ_پنیری
فیله یا سینه بدون استخوان مرغ نیم کیلو
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
شوید تازه و ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد یک سوم پیمانه
مایونز یک قاشق غذاخوری پُر
سیررنده شده ۳ حبه
پنیر موتزارلا رنده شده(پنیر پیتزا) یک پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا فیله مرغ را به شکل نگینی ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید، سپس مایونز،تخم مرغ ها،آرد، پنیر، نمک و ادویه ها، شوید و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، از مواد مزه دار شده یک قاشق بردارید و در روغن بگذارید و مثل کوکو کمی تخت کنید(حرارت متوسط باشد) همه مواد را به همین شکل قاشقی در روغن گذاشته و سرخ کنید، یک طرف هر کلوچه که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و خوش رنگ شود. (دقیقا عین سرخ کردن کوکو) همه مایه مرغ و پنیر را به همین ترتیب در کمی روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کلوچه ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود،سپس در دیس چیده و در کنار سس کچاپ یا هر سسی که مایل هستید سرو کنید. (این میزان مواد ۱۶ تا ۱۸ کلوچه مرغ پنیری به شما میدهد)
پیشنهاد: من از فیله مرغ استفاده کردم چون فیله خیلی لطیف تر از سینه است و زمان پخت کمتری هم نیاز داره
🍲 @bebinobepaz
#رولت_گوشت
ابتدا گوشت چرخ كرده و پياز رنده شده و زردچوبه و فلفل و آويشن و زنجبيل و نمك رو باهم تفت ميدم ( من به مخلوط فوق فلفل دلمه هم اضافه كردم كه به دلخواه ميتونين اضافه كنين )
بعد خمير رو كه از قبل اماده كردين ( براي طرز تهيه خمير روي هشتگ #خمیر_جادویی_اینستورانت بزنید ) رو بصورت مستطيل پهن ميكنيم ابتدا روي آن پنير پيتزا يا پنير ورقه اي ميريزيم طوري كه تمام سطح خمير رو بپوشونه بعد مواد گوشتي رو روي آن ميريزيم و خمير رو بصورت رولت مي پيچونيم و بعد برش زده و داخل ظرف موردنظر گذاشته در فر ميگذاريم تا كامل بپزد و نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
پنیر خانگی
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید
🍲 @bebinobepaz
توپک موزائیک
مواد لازم:
125 گرم کره
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
100 گرم شکلات تلخ
1 لیوان گردوی خرد شده
2.5 الی 3 پاکت بیسکوییت پتی بور
برای روی توپک:
پودر کاکائو
طرز تهیه:
بیسکوییت را به شکل تکه های کوچک داخل ظرفی خرد کنید گردوی خرد شده به بیسکوییت ها اضافه کنید. (ابتدا 2.5 لیوان بیسکوییت را داخل ظرف بریزید و بعد از ریختن سس شکلاتی در صورتی که مواد شل بود بقیه بیسکوییت را با کنترل و به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود)
برای سس ، کره را داخل ماهیتابه آب کنید شیر ، شکر وانیل و پودر کاکائو را به کره اضافه کنید و هم بزنید و یک قل بجوشانید و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید سپس اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید ولرم شود. سس شکلاتی ولرم را روی بیسکوییت ها بریزید و بدون اینکه بیسکوییت ها را له کنید هم بزنید. از مواد آماده شده به اندازه ای که دوست دارید بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. من با این مقدار 33 عدد توپک موزائیک درست کردم. نسبت به بزرگی توپک ها تعداد تغییر میکند. نوش جان
🍲 @bebinobepaz
اينم از پيتزاى بادمجان كه بسيار لذيذه
عصرى كه رفته بودم بيرون چشمم افتاد به بادمجون دلمه ايهاى براق و رسيده دوتا توپولشو جدا كردم و اومدم خونه و سريع شستمشون و حلقه حلقه كردم انداختمشون تو آب نمك تا زهرش گرفته بشه ( انگار مار كبرىٰ است كه زهرش گرفته بشه) بعد ريختم تو آبكش و بعد سرخشون كردم و روى دستمال حوله اى كاغذى گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته شه
چيدمشون تو سينى فر، مواد گوشتى مو كه پياز و گوشت چرخكرده ، قارچ و نمك و فلفل و آويشن و كمى سس قرمز بود آماده كردم و ريختم روى حلقه هاى بادمجون و بعد پنير پيتزا و بعدشم مستقيم تو فر ، فقط قسمت بالاى فر رو روشن كردم در عرض ١٠ دقيقه پنير برشته شد، به همين آسونى به همين خوشمزگى
🍲 @bebinobepaz
#خورش_محلی
اول گوشت خورشى رو با پياز داغ تفت ميديم و مقدار زيادى زردچوبه و نمك و فلفل ميزنيم و با 4 ليوان اب ميزاريم تا گوشت خوب بپزه ،لوبيا سفيد كه از شب قبل خيس خورده رو ميزاريم جداگانه بپزه(نیم پز باشه) وبعد داخل گوشت نیم پخت ميريزيم سبزى خورش كه (شامل تره زیاد و گشنيز و جعفرى وكمى شنبليله ى خشك و تر است) یه تفت بهش میدیم وبهش اضافه ميكنيم و يك قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى بهش اضافه ميكنيم و با حرارت خيلى كم ميزاريم بپزه تا خورش خوب جا بيفته و خوشرنگ بشه . ميتونيد چند عدد گوجه گیلاسی تازه یا خشک شده داخل خورش بریزید و با سيب زمينى سرخ شده سرو كنيد.
.
نکته:
زعفران دم كرده و رو به دلخواه ميتونيد به خورش بزنيد
منظور از تره؛ تره توی سبزی خوردنه
سبزیش نباید زیاد خرد و ساطوری باشه.
🍲 @bebinobepaz
☕ #چای_ماسالا
تعداد نفرات: 2 نفر
مواد لازم
میخک: 6 عدد
دانه هل سبز: 7 عدد
چوب دارچین: 2 عدد
زنجبيل: 2 حلقه
رازيانه: 2 قاشق سوپخوري
چاي سياه: 1 قاشق سوپخوري
شير (داغ): 2 پيمانه
عسل: 1 قاشق سوپخوري
☕روش تهیه
1. میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمهای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و بهمدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد.
2. پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد بهمدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.
3. چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو كنيد.
🍲 @bebinobepaz
تاتلی با سس توت فرنگی
مواد لازم برای محلبی:
1 لیتر شیر (4 لیوان دسته دار فرانسه)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه صبحانه (200 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
500 گرم توت فرنگی
نصف استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 35 گرم)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
مواد لازم برای پایه:
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
50 گرم کره
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید. داخل ظرفی بریزید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بیسکوییت ها را کف قالب بریزید و فشار بدید.(من قالب 24 سانتی متری استفاده کردم) برای محلبی تمام مواد بجز خامه و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و سپس روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید(قوام بگیرد و مثل فرنی شود). وقتی محلبی آماده شد کنار بذارید و حدود 15_10 دقیقه صبر کنید خنک شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی تا وقتی که صاف و یکدست شود هم بزنید. محلبی را روی پایه بیسکوییتی بریزید و با لیسک به شکل یکنواخت صاف کنید و کنار بذارید خنک شود. توت فرنگی ها را در غذاساز پوره کنید نشاسته و شکر را به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید سپس از روی اجاق بردارید وقتی ولرم شد روی محلبی سرد بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید.
🍲 @bebinobepaz
#كيك_ساده_وانيلی
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2/5 ليوان
شکر 1 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 ق م سرخالي
دستور تهيه👇تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالب مدنظرمون که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
دستور تهيه گاناش👇
براي داشتن يك گاناش خوب بهتره از خامه پرچرب استفاده بشه برای گاناش هم ۱۰۰ گرم خامه قنادي رو روی کتری آب و یا ۳۰ثانیه در ماکروفر گذاشته تا روان بشه بعد ۱۰۰ گرم شکلات(ميتونيد شکلات تلخ استفاده كنيد) رو بهش اضافه هم میزنیم اگر لازم شد مجدد در ماکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا شکلات کاملا آب بشه سپس روی کیک میریزیم. سپس با اسمارتيزهاي رنگي تزئين مينماييم
🍲 @bebjnobepaz
#کوفته
برنج نیم پیمانه پلو پز
لپه 1 پیمانه پلو پز
گوشت چرخ کرده چهار صد گرم
سبزی کوفته شامل .ترخون .مرزه .گشنیز .جعفری .تره شوید .پیازچه .کمی ریحان ..خرد شده. نیم کیلو
تخم مرغ 1 عدد درشت
الو و مغز گردو و زرشگ برای داخل کوفته به میزان لازم
پیاز برای سرخ کردن دو عد د بزرگ
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه .
ابتدا پیاز ها را سرخ کرده بعد کمی زرد چوبه و فلفل زده ورب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مقدار کافی اب ریخته و میگذاریم تا به جوش بیاد
بعد لپه و برنج را که از قبل خیس کردیم هر کدام را جدا گانه میپزیم .لپه را با کمی زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شودبعد داخل سبد ریخته و ابکشی میکنیم برنج را هم جداگانه میپزیم اب برنج فقط در حدی باشد که سطح برنج خیس باشد و بدون در و بدون روغن فقط در حدی که ابش کشیده بشه میپزیم بعد لپه را با یک گوشت کوب کمی میکوبیم نه در حد له شدن فقط یه مقداری که لپه یه کم از هم باز بشه لپه و برنج را کنار گذاشته تا کمی خنک شود گوشت را خوب ورز داده و بعد برنج و لپه و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زرد چوبه را هم به گوشت اضافه کرده و خوب ورز میدهیم ورز دادن کوفته یکی از نکات باز نشدن کوفته هست .
بعد کوفته ها را با دست گرد کرده و داخل اون رو یک الو و یک نیم گردو و زرشک میذاریم و اونو داخل اب درحال جوش میندازیم
مواظب نمک کوفته باشید چون وقتی اب به داخل کوفته نفوذ میکنه نمک رو هم جذب میکنه.
🍲 @bebinobepaz
خورش آلو زرشک
سلام دوستای خوبم، خیلی درخواست میکنید که خورشهای متنوعتر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوعتری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خستهکننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
.
بی نهایت خوشمزه اس این خورش، حتما امتحانش کنید😍
🍲 @bebinobepaz
#کیک_گوشت
موادلازم؛
آرد سفید 2لیوان(منظور لیوان دسته دار فرانسوی میباشد)اگر ندارید معیارتونو همون پیمانه مخصوص آشپزی درنظر بگیرید.
تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد
ماست شیرین ۱ لیوان(من ماست خامه ای استفاده کردم،ماستتون به هیچ وجه ترش نباشه)
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
نمک وفلفل به میزان لازم
پنیرپیتزا مقداری
ابتدا تخم مرغها رو داخل ظرف بشکنید ونمک وفلفل اضافه کنید وباهمزن برقی ۵ دقیقه هم بزنیدتاحجیم شه.بعد ماست رو اضافه وخوب بزنید،روغن مایع رو هم اضافه و۲دقیقه دیگر بزنید.آرد وبیکینگ پودر را ۳بار از الک رد کنید ودر۳مرحله به مایه اضافه وبالیسک بصورت دورانی وازیک جهت مخلوط کنید.قالب رو با کره خوب چرب کنیدونصف خمیرروداخل قالب ریخته وازمایه گوشتی وسط خمیر بزارید دقت کنید مایه گوشتی بادیواره قالب فاصله داشته باشه،مقداری پنیر پیتزا روش ریخته وبقیه خمیر را روش بریزید وصاف کنید.داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بپزید تازمانی که روی کیک طلایی ووقتی با سیخ چوبی داخل کیک زدید تمیز بیرون بیاد.ازفرکه خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شه بعد از قالب جداکنید وطبق سلیقه خود تزیین کنید.من روش رو با گل سیر وترخون وسس مایونز تزیین کردم.
مواد میانی:هرنوع گوشت،ژامبون یا مایه ماکارونی میتونید استفاده کنید.من مرغ رو باپیازوزردچوبه ونمک پختم وبعد آبش که کاملا کشیده شد اونو ریش ریش کردم.قارچ وفلفل دلمه رو هم جداگانه تفت دادم وسرخشون کردم وباگوشت مخلوط واستفاده کردم.
توجه کنید👈مواد داخل کیک اصلا آبدار نباشد چون باعث خمیری شدن کیک میشه.
اگرفرتون برقیه دمای بالا وپایین همزمان روشن باشه.درغیر اینصورت درآخر گریل رو روشن کنید تا روی کیک خوشرنگ وطلایی شه.
🍲 @bebinobepaz
کاپ کیک شکلاتی
این #کاپ_کیک خیلی سادست و خیلی هم نتیجه خوبی داره.
مواد لازم: آرد دو لیوان،پودر کاکائو نصف لیوان،بیکینگ پودر دو ق چایخوری،شیر یک و یک سوم لیوان،وانیل یک ق چایخوری سر خالی،تخم مرغ سه عدد بزرگ،شکر یک و یک سوم لیوان،کره نرم شده صد و بیست و پنج گرم،نمک نوک ق چایخوری
طرز تهیه:اول فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید و توی قالبهای کاپ کیک کاغذ مخصوص بذاريد.
آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو رو مخلوط و کنار بزارید.
کره و شکر رو با همزن بزنید تا پفکی و سبک بشه بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید.حالا کم کم شیر و آرد رو مخلوط کنید(کمی شیر،کمی آرد تا تموم بشه).
مواد رو داخل قالبها بریزید،تا سه چهارم قالب،و برای بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید.خودتون زمان پخت رو چک کنید چون حرارت فرها متفاوته.
این مواد رو میتونید بطور یکجا داخل قالب بیست سانتی بپزید ولی زمان پخت ممکنه تا چهل و پنج دقیقه بشه.
روشم با #شکلات دوب شدت یا #گاناش میتونید تزیین کنید.برای گاناش:يك ليوان خامه صبحانه رو گرم كنيد (نجوشه) بعد يك ليوان شكلات خرد شده داخلش بريزيد و هم بزنيد تا ذوب بشه.
🍲 @bebinobepaz
پيراشكي غذايي
امروز يك خمير عالي براي پيراشكي آموزش ميدم،اميدوارم ازش لذت ببريد.
.
مواد لازم : آرد سفيد چهار و نيم ليوان(حدود پانصد گرم)،خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر ،آب ولرم نصف ليوان،تخم مرغ يك عدد كامل و يك سفيده،شير نصف ليوان،روغن مايع نصف ليوان،شكر يك ق غ،نمك يك ق چايخوري
طرز تهيه:در يك ظرف شيشه اي(بلور) آب ولرم+ شكر+خمير مايه رو مخلوط كنيد،يك بشقاب روش بذاريد و ده دقيقه بهش زمان بديد تا عمل بياد،يعني پف كنه و حجمش دو برابر بشه.اگه حجيم و پفكي نشد يعني خمير مايتون فاسده.حتما موقع خريد به تاريخ انقضا توجه كنيد.
در يك كاسه،آرد ونمک رو مخلوط وتخم مرغ وشیر وروغن و مایه خمیر عمل آوري شده رو بهش اضافه ميكنيم وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه بعد پنج دقیقه خوب ورز ميديم.
روی خمیر رو با با مشما می پوشونيم ودر جای گرم ميذاريم تا حدود يك ساعت استراحت كنه و حجيم بشه.حواستون باشه كه ظرف به اندازه كافي بزرگ باشه چون خمير تقريبا دوبرابر ميشه.
حالا در زماني كه خمير داره استراحت ميكنه،مواد مياني دلخواهتونو درست كنيد.ميتونه مواد گوشتي باشه،مواد پيتزا باشه،سبزيجات باشه،قارح و مرغ باشه،اسفناج و پنير باشه،كلا هر موادي كه دلخواهتونه.بعد كه خمير دوبرابر شد،يه كوچولو ورز بديد تا پف اضافش گرفته بشه،از خمير به اندازه گردو درشت برداريد،خوب نازك باز كنيد،مواد مياني رو بذاريد و خمير رو جمع كنيد.در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيد بچينيد،روشون تركيب يك زرده تخم مرغ+دو ق شير+يك ق روغن مايع+كمي زغفران بزنيد و طبقه وسط فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه حدود نيم ساعت بذاريد تا بپزه و طلايي بشه.
اين خمير عالي و ترده،حتي ميتونيد بدون مواد مياني بصورت نون بپزيدش يا بينش كشمش،گردو، خرما،...بذاريد.
🍲 @bebinobepaz
باز هم بهار و عطر والک وشورک و سبزی های معطر دامنه ی کوهای اطراف تهران😍
راستی فکر کنم این پلو یکی از پلوهای تهرانی محسوب بشه
مواد لازم :
والک ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه این والکه ، من از تجریش خریدم
طرز تهیه والک
والک زیاد گل نداره بیشتر شن داره ، چند بار با آب معمولی بشورین بعد یکی دو قطره مایع ظرفشویی بریزین تو آبی که والک توشه و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه خوب بشورین و آبکش کنید و با چاقو یا از اون بهتر با قیچی خردش کنید بعد هم ۳ پیمونه برنج را با ۴ پیمونه آب و ۳ مشت از این سبزی ریختم توی پلوپز ، نمک و فلفل و روغن را اضافه کردم و گذاشتم دمی والکم پخته بشه و دم بکشه.
بعد از یک ساعت والک پلوی شما به یک ته دیگ خوشمزه و برشته آماده است.
میشه والک پلو را همینطوری با ماست و سبزی و یا ترشی خورد.
اگه دوست داشتین برای کنارش مرغ یا ماهی بذارین.
🍲 @bebinobepaz
پاچینی
کتف هارو از شب قبل در مخلوط ماست+پیاز+فلفل دلمه+نمک+فلفل سیاه و پودر زیره بخوابانید تا خوب مزه دار شوند.
بعد از مواد مرینت خارج کرده پوست کتف مرغ رو بگیرید بعد استخوان کتف رو در دست بکیرید و با چاقو روی کتف رو از بالا به پایین بتراشید تا همه گوشت به پایین کتف به صورت توپ جمع بشه.
اول در تخم مرغ بعد در پودر سوخاری یا پولک سوخاری بغلتانین (اگه میخواین حسابی ترد بشه دوبار این مرحله رو انجام بدید)
بعد در روغن شناور با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشن. از روغن که دراوردید داخل کنجد بغلتانید.
🍲 @bebinobepaz
سالاد تن ماهی
یک قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
یک قاشق شوید خشک و کمی فلفل
یک قاشق سس مایونز
یک قاشق سس فرانسوی
کمی سس خردل
همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد تن رو داخلش بزارید و نوش جان کنید
🍲 @bebinobepaz
#سیب_ژله_ای
موادلازم📝
سیب کوچک پوست کنده ۵تا
پودر ژله۱بسته من از پودر ژله آلبالو استفاده کردم
آب جوش ۲ لیوان ✍️طرزتهیه:
اول آب جوش و ژله رو باهم خوب ترکیب میکنیم تا پودر ژله حل بشه بعد میزاریم روی گاز و سیب ها رو میندازیم داخلش و میزاریم حدود ۴۰ دقیقه بجوشه و هرازگاهی جا بجاشون میکنیم تا یکدست رنگ بگیرن بعد میچینیم داخل ظرف مورد نظر و ژله رو هم میریزیم کف ظرف و میزاریم یخچال و آمادست
🍲 @bebinobepaz
🍅سوپ #گوجه_فرنگی 🍅Tomato Soup
#پیاز کوچک نگینی: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه پودرشده: ب.م.ل
سیر کوبیده شده ۲ حبه
رب گوجه فرنگی 1 ق.س
شکر ۱ ق.س
گوجه فرنگی فیله و نگینی خرد شده( ۵ عدد )
#استاک مرغ ۳ پیمانه
#آویشن پودرشده( ۱ ق.چ )
#خامه ۵۰ گ
روغن ب.م.ل
در صورت تمایل، میتوانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.
در صورت تمایل، میتوانید به جای روغن مایع، از روغن زیتون استفاده کنید.
👈#سوپ
🍅روش تهیه
1. در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، پیاز را به همراه کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید. در این مدت، چند بار آن را هم بزنید تا مواد به تهِ قابلمه نچسبد )اگر پیازها قهوه ای رنگ شدند، حرارت را کمتر کنید( سپس سیر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود سپس آن را به همراه شکر، کمی نمک و فلفل به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و تفت دهید.
3. حرارت را زیاد کنید، فیله های گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و با پشتِ قاشق چوبی آنها را کاملاً فشار دهید تا له شوند. استاک را به همراه آویشن به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده درِ قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت 25 دقیقه بپزند.
4. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سوپ سرد شود.
5. برای یکدست شدن بافت سوپ، پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را با گوشتکوب برقی هم بزنید تا به صورت پوره درآید.
6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ به مدت 5 دقیقه، گرم شود سپس ۱/۳ از خامه را برای تزیین کنار گذاشته و بقیه آن را به سوپ بیافزایید و هم بزنید )دقت کنید حتماً قبل از جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید(در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کرده و آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه خامه تزیین و سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz