eitaa logo
دهـــکده کیک خانگی
412.7هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
فاطمه عباسی هستم، مدرس کیک و شیرینی 🙂🍰🍩 با آموزشهای رایگان کانالم، کمکت میکنم تا تو آشپزخونه خودت به درآمد برسی🤝😍 رزرو تبلیغات👈 @tablighat_dehkade نحوه ثبت نام در دوره‌های کیکسازی👈 @ghannadsho کانال نمونه کیک هنرجوها 👇 @dehkade_honarmandan
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
شیرینی مادر بزرگا😍 چقدرم که خوردن داره❤️ باعث افتخار که اهالی هنرمند کانال، از دخترای گل ۱۰ سالمون تا دبیرستانی ها و پشت کنکوری ها و دانشجوهامون و مامانا و مادربزرگا 😍 تو این دورهمی شیرین در کنار هم جمع شدیم و با پختن انواع کیک و شیرینی لحظه هامون رو پر از حال خوب میکنیم🌱🌱❤️❤️ اینجا عکس کیک و شیرینی اهالی کانال رو میتونید ببینید☺️👇 @rezayat_dehkadee
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
و اما بریم سراغ😁 پکیج جذاب😍 شیرینی های عید😍😍😋👌 سی مدل شیرینی که شامل شیرینی های سنتی و مدرن میشه😍 حاصل زحمت ۳ ماهه خودم و همسرم 🙈 بچه ها این مجموعه آموزشی، چکیده ی بررسی چندین مدل شیرینی اساتید مطرح شیرینی پزی هست که ما با تمام نکات و فوت و فنها ضبطش کردیم🥲 ضبطی که با همه خستگی هاش کلی حال خوب داشت برامون❤️ قیمت واقعی پکیج شیرینی های عید ۲ میلیون تومان هست که با تخفیف ویژه از شنبه ۲۲ بهمن ماه تا ۲۴ بهمن ماه فقط با مبلغ ۵۹۰ هزارتومان دراختیار هنرجوهای عزیز قرار میگیره❤️ البته ادیت شیرینی ها تکمیل نیست هنوز و تا یک هفته آینده بترتیب بارگذاری میشه🌷 قیمت این پکیج با توجه به کیفیت آموزشی، پشتیباتی دوماهه و تعداد آیتمها، مناسب قرار داده شده چون هدف تیم دهکده، کارآفرینی با کمترین هزینه ممکن هست و از خدا میخوایم که تو این مسیر کمکمون کنه🌱🙏 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
ما به احترام عزیزانی که قصد ثبت نام در دوره های شیرینی پزی رو دارن، از الان زمان تخفیفات رو اعلام کردیم که تا اون موقع آمادگی لازم رو داشته باشن 🙏❤️ به علت درخواستهای زیاد و ورود اهالی جدید کانالمون، به امید خدا در همین تاریخ، یعنی ۲۲ بهمن ماه تا ۲۴ بهمن ماه، تخفیفات دوره های کیکسازی هم برگذار میشه☺️🌹
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه وقتش بود یه دکور بنتو کیک😍 هم بزاریم تو کانالمون😉 با تم دریایی ساده و جذاب👌😍🌊 بچه ها بنتو کیک در واقع مینی کیکهای جذاب و کوچولویی هست که تزیینات ساده ایی روش اجرا میشه 😊🙃 و اتفاقا خیلی هم طرفدار داره👌 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 @dehkade_cake_home
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
کیک یلدایی هندونه: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/10445 شیرینی برنجی یلدایی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/10312 حلوا تارت اقتصادی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/10425 تبدیل گرم به پیمانه: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/10398 شیرینی کشمشی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/9965 کیک شربتی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/9686 کیک برای بابا: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/9263 کیک پایه تولد: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/8207 آموزش فر دست ساز: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/8518 آموزش کیک ماشینی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/8485 آموزش خامه ابر و بادی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/8243 کیک سالگرد ازدواج: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7547 آموزش مافین شکلاتی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7543 کیک یخچالی با گاناش: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7527 شیرینی چوروس اسپانیایی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7463 شیرینی نخودچی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7415 آموزش حلوای هویج: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7293 تزئین کیک شکلاتی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7206 باگر کیک: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7202 کیک عصرانه: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7200 قلب سورپرایز: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7196 کیک پاییزی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/7141 خمیر بازی خونگی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6981 کیک هویج: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6725 کیک نقاش: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6711 کیک یزدی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6487 کیک جشن شکوفه ها: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6451 نون خامه ای با فر و بدون فر: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6402 کیک کیتی: https://eitaa.com/dehkade_cake_home/6307
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
👆لیست تعدادی از آموزشهای خودم☺️ برای عزیزانی که تازه به ما ملحق شدن🌹. خیلی خوش آمدید به کانال خودتون ❤️❤️❤️
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوشمزه😍😋 سلام به دهکده کیکی های مهربون 🤗 ببینین چه دلبری براتون آوردیم 😋 موس کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین کیک هاست فقط تصور کنید همزمان کیک شکلاتی با موس شکلاتی چه میشه 😋 این کیک خوشمزه میتونین برای سفارش کیک های کافیشاپی هم درست کنین 🥮 مواد لازم برای کیک 👇 ارد سفید ۳۳۵ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم بکینگ پودر ۲ ق چ نسکافه ۲ ق چ شیر داغ ۱۹۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۱۸۰ گرم مواد لازم برای موس شکلاتی 👇 پودر ژلاتین ۲ ق غ آب ۴ ق غ شیر ۱۷۰ گرم شکلات ۳۰۰ گرم خامه قنادی ۴۵۰ گرم مواد لازم برای سس روی کیک 👇 شیر ۳/۴ لیوان نسکافه ۱ ق چ کاکائو ۱ ق چ شکر ۲ ق چ طرز تهیه 👇 ابتدا کیک رو آماده میکنیم . ارد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط و سه مرتبه الک میکنیم. شیر داغ رو با نسکافه مخلوط و کنار میزارم تا خنک بشه . تخم مرغ ، وانیل و شکر با دور تند میزنیم تا کرمی و حجیم بشه ( و بین کار کاسه رو دور گیری کنین تا کیک بوی تخم مرغ نگیره ) مخلوط شیر و نسکافه رو به همراه روغن مایع اضافه‌ و در حد مخلوط شدن میزنیم ودر اخر مواد خشک طی دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و آروم و دورانی مخلوط میکنیم. مایع کیک داخل قالب ریخته و در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه. و بعد از پخت اجازه میدیم کاملا خنک بشه و بعد موس آماده‌ شده روی کیک میزنیم . ادامه مطلب👇👇👇
طرز تهیه موس شکلاتی 👇 ژلاتین و اب مخلوط کرده و اجازه میدیم اسفنجی بشه ‌ شیر ، شکلات و ژلاتین روی حرارت خیلی کم گذاشته و دائما هم میزنیم تا یک دست بشن اصلا نزارین به جوش بیاد . بعد از آماده شدن داخل محيط خونه میزاریم تا همدمای محیط بشه خامه قنادی رو فرم داده و مایه شکلاتی رو داخل خامه ریخته و مجدد با همزن میزنیم تا یک دست بشه . دور کیک رینگ یا طلق قرار میدیم و با سسی که آماده کردیم ( شیر، نسکافه ، کاکائو ، شکر ) کاملا رطوبت میدیم و موس شکلاتی روی کیک میریزیم و با پالت یا کاردک رطوبت میدیم . امیدواریم از اين آموزش خوشتون اومده باشه 🥰 با تشکر از همکار محترممون زهرا سعیدی🌹 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
👆آموزش موس کیک شکلاتی😍😋🍰یه کیک خوشمزه ی کافی شاپی😍😋👌
اینم از لیست شیرینی های عیدمون😍 این لیست گزیده ایی از پرطرفدارترین شیرینی های عید هست که به شکل کاملا اصولی و با تمام نکات و فوت و فن ها ضبط شده☺️🌹 ۱. اسکار ۲. کلمپه کرمان ۳. نخودچی ۴. اتابکی ۵. قطاب ۶. کلوچه مسقطی شیراز ۷. زعفرانی ۸. پفکی گردویی ۹. قندی ۱۰. برنجی ۱۱. نان فسایی شیراز ۱۲. چرخی ۱۳. نارگیلی ۱۴. یاقوتی ۱۵. سپهسالاری ۱۶. بهشتی ۱۷. فندقی ۱۸. ماندل بولار ۱۹. شکلاتی ۲۰. بلاسم کوکی ۲۱. سابله ۲۲. موکا ۲۳. میگویی ۲۴. دارچینی ۲۵. دو رنگ ۲۶. برشتوک ۲۷. نخودچی بدون فر ۲۸. گردویی ۲۹. شوکو نارگیل ۳۰. حلقه ایی کریسمس ثبت نام کلاسهای شیرینی عید و دوره های کیکسازی به امید خدا از ۲۲ تا ۲۴ بهمن ماه با تخفیفات ویژه برگزار میشه❤️ برای دیدن قیمت و اطلاعات کامل کلاسها، به کانال قنادشو مراجعه کنید🌹👇 @ghannadsho
آموزش کوکی ولنتاین😍❤️ خوشکل و خوشمزه😍😋👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍❤️ اینم دستور یه کوکی جذاب و خوشکل و خوشمزه برای شما دهکده کیکی های عزیز☺️ مواد لازم: ارد قنادی ۲ لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان پودر قند سه چهارم لیوان کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری رنگ ژله ای قرمز به میزان لازم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ طرز تهیه:آرد و نشاسته ذرت رو ٣ بار الک کنید و کنار بذارید.پودر قند و کره رو با همزن خوب بزنید تا شبیه خرده بیسکوییت بشه.حالا تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کرده و باز هم بزنید.ارد و نشاسته ذرت که از قبل الک کردید رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری بشه.خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت ها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.حالا هر دو‌خمیر رو یک ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد با وردنه پهن کنید و با کاتر قلب برش بزنید.جای قلب های قرمز و بی رنگ رو عوض کنید و با وردنه روی قلب ها بکشید تا به خمیر بچسبن.بعد با کاتر دایره برش بزنید.کف تابه دو طرفه کاغذ روغنی انداخته و کوکی هارو داخلش بچینید.با حرارت متوسط اجازه بدید کوکی ها پخته بشن.وقتی زیر کوکی ها طلایی شد آمادن نکته ❌ شعله پخش کن یادتون نره نکته ❌ اگه از تابه معمولی استفاده میکنید دمکنی بذارید. نکته❌خمیر رو زیاد ورز ندید که روغن باز کنه با تشکر از همکار محترممون زری بانو🌹 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
بچه ها این کوکی👆 رو میتونید با طرح و رنگای دیگه برا عید هم درست کنید☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تزیین رو ببینید با رنگ خوشکل و جذابش آدم رو سرذوق میاره😍 ببینید بچه ها این دکورهای دریپ سس شکلات🍫🍫 هیچوقت قدیمی نمیشه و همیشه جذابیت خودش رو داره🤩😉 مخصوصا با تزیینات فوندانتی آبنبات و دونات دلبر🍩🍭🍬 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
با دیدن کیکهای تمیز و شارپ😍 هنرمندام خستگی این روزها از تنم بیرون میره😍👏 واقعا آفرین بچه ها،بهتون افتخار میکنم 👌👌👌🌱🌱❤️❤️ و خیلی خوشحالم براتون😍☺️ انشاالله در آینده نزدیک بدرخشید🙏 چون شما لایق بهترینهایید💫🩷 میتونید نمونه کیک هنرجوهامون رو اینجا👇 ببینید و ایده بگیرید😊 @dehkade_honarmandan
ما خانومها باید بیشتر هوای خودمون رو داشته باشیم،🦋 دنبال علاقه مندی هامون بریم و به خودمون فرصت رشد بدیم🌱🌱❤️👌 صادقانه میگم شروع کیکسازی و شیرینی پزی نقطه عطف زندگی من بود.... که تونستم از فضای ناامیدی، افسرگی و حتی شرایط سخت اقتصادی💔 به مسیری برم که پر از حال خوب، امید و رزق و برکت بود برام 🌿🌿❤️.... البته من و تیم پرانرژی هنرجوهام، تازه اول راهیم و به امید خدا قراره در کنار هم کلی اتفاقای خوب رو تجربه کنیم🤝🤝🤝💫 اگر تا الان دستورات کانال براتون مفید بوده، برای من و تیمم که مجموعه ایی از هنرجوهای خوش ذوق و ادمینهای زحمتکش هستن دعا کنید🙏❤️ ما هم بزرگترین دعامون موفقیت بانوان سرزمینمون و خصوصا اهالی عزیز دهکده کیک خانگی هست🍃🍃🍃 همراهی شما عزیزان و پیامهای رضایتتون از آموزشهای دوره ها و آموزشهای رایگان کانال، دلگرمی و افتخار ماست🙏❤️❤️❤️ 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
از امروز تا ۲۴ بهمن ماه، 😍 تخفیفات ویژه شیرینی های عید😍 و دوره های کیکسازی رو داریم👌 تمام اطلاعات کلاسها☺️ از جمله قیمت، تعداد آیتمهای آموزشی و ویژگی های دوره رو در کانال قناد شو میتونید ببینید👇👇 @ghannadsho
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
آموزش کیک کافیشاپی 😍😋بدن فر و همزن👌😊با سس شکلاتی مخصوص😍👇
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 کیک کافی شاپی 😍بدون فر و همزن با سس شکلاتی فوری بدون نیاز به خامه و شکلات تخته ای . واقعا محشره سیو کن اصلا گمش نکنی 😋 ✅مواد لازم برای کیک: آرد :۲لیوان پودر کاکائو:نصف لیوان تخم مرغ:۳عدد شکر:۱لیوان روغن مایع:نصف لیوان شیر ولرم یا آب:۱لیوان شکلات تخته ای آب شده:نصف لیوان بکینگ پودر:۱ق م سر صاف وانیل:نصف ق چ ✅مواد لازم سس شکلاتی : آرد:۱ق غ پودر کاکائو:۳ق غ شکر:نصف لیوان شیر سرد:۱لیوان روغن مایع:۲ق غ وانیل :نصف ق چ(دلبخواهی) ❤این سس برای تزئین انواع کیک ،دسر،دونات ...استفاده میشه ❤داخل ظرف در بسته تا ۲ هفته داخل یخچال قابل نگهداریه ❤قطر قابلمه ۲۳ cm با تشکر از همکار محترممون شایلی بانو🌹 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
اجرای زیبای کیک طبقاتی 😍 هنرجوی عزیزم 👏👏👏👏 هیچی به اندازه خلق یه اثر هنری نمیتونه به آدم اعتماد به نفس و انگیزه بده😍❤️👌 اگر شما هم دوس دارید به جمع هنرمندای ما ملحق بشید میتونید از تخفیفات ویژه استفاده کنید😍. این تخفیفات فقط تا ۲۴ بهمن ماه برقراره🌱 آی دی جهت مشاوره و شرکت در کلاسها👇 @arezohaye_shirinn
برکت کار ما همین انرژی های مثبت و دعای خیری هست که روزانه ارسال میکنید🥲🌱 نگاه قشنگتون به مجموعه دهکده کیک و بنده حقیر، افتخار من و تیمم هست❤️🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 این شیرینی معرکه ست👌دستور رو دقیق اجرا کنید و حتما نکات کپشنو بخونید تا به نتیحه عالی برسید کره نرم به دمای محیط رسیده 200 گرم ◀اگه طعم کره رو دوست ندارید از کره گیاهی استفاده کنید ◀در این دستور به هیچ وجه نباید از روغن جامد آشپزخونه یا روغن قنادی ( روغن صاف پنجاه )استفاده بشه پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری استاندارد آرد سه صفر حدود 3 پیمانه شکلات برای تزئین حدود 100 گرم روغن مایع 1 قاشق مرباخوری برای ذوب کردن شکلات (شکلات و روغن مایع را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید) ◀مراحل در فیلم کامل توصیح داده شده ◀حتما طبق دستور عمل کنید و به هیچ وجه به دلخواه مواد رو کم و زیاد یا جایگزین نکنید ◀همون طور که در فیلم توضیح داده شده مقدار آرد کاملا حدودی هست و بسته به جنس آرد ممکنه همه آرد مصرف نشه بنابراین آرد را قاشق قاشق اضافه و مخلوط کنید در حدی که چسبندگی زیاد خمیر برطرف شود و خمیر به صورت کاملا لطیف در کاسه جمع شود ◀اگر آرد زیاد بریزید خمیر خشک و پودری میشود و موقع گلوله کردن ترک میخورد و موقع گود کردن وسط شیرینی دور خمیر ترک برمیدارد ◀اینجا 3 قاشق از آرد دستور اضافه آمد ◀خمیر را با دست ورز ندهید چون خمیر روغن می اندازد و شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوییتی میشود ◀برای گود کردن وسط خمیر از ته مهر شیرینی برنجی استفاده شده ادامه مطلب👇👇👇
◀اگر همه خمیر ها با هم در سینی جا نشدند ابتدا سری اول شیرینی را بپزید و در این فاصله باقی مانده خمیر را در یخچال قرار دهید بعد از اینکه شیرینیهای سری اول در سینی خنک شدند آنها را از سینی بردارید و سری دوم خمیر را فرم دهید و بپزید ◀دمای پخت 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه ◀برای فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر ◀کف سینی نیازی به کاغذ روغنی ندارد ◀شیرینی در فر نرم هست بنابراین زیاد در فر آنها را نپزید همینکه با لبه کارد امتحان کردید و شیرینی در سینی جابجا شد یعنی پخته بلافاصله سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینیها در سینی کاملا خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید ◀اگر شیرینی زیاد در فر بماند خشک و سفت میشود ◀بعد از اینکه شیرینها کاملا خنک شدند داخل حفره شیرینی را با شکلات مذاب پر کنید ◀حدود 90 عدد شیرینی خواهید داشت ◀شیرینیها در ظرف دربسته داخل یخچال تا یکماه قابل نگهداری هستند یکساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید. با تشکر از همکار محترممون سوزان شریعت🌹 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰
آموزش شیرینی الماسی😍😋👌👆👆
اهالی کانالمون با خیال راحت از دستورات کانال استفاده میکنن😍👌 و خداروهزارمرتبه شکر که همه راضی هستند🌷😊 این باعث افتخار ماست🌸🌸 تیم دهکده برای همراهانش بهترین دستورها رو در کانال به اشتراک میزاره☺️☘☘ عکس کیک و شیرینی های اهالی کانالمون و رضایتشون از دستورها رو اینجا ببینید☺️👇 @rezayat_dehkadee
یه مثالی ما از قدیم داریم که هر ارزونی بی علت نیست🙈 بله متاسفانه یه عده که خودشون هنوز تبحر کافی رو تو رشتشون پیدا نکردن اقدام آموزش میکنن شما حتی یه شکلات هم بخواید بخرید قیمتای متفاوتی تو بازار داره چه برسه به پکیجهای آموزشی و حساسیتهایی که هم تو آموزش هست هم تو پشتیبانی بعدش... بنظرتون میشه گفت اونی که ارزونتره بهتره🤔 🤷🏻‍♀ من جواب این سوال رو میسپرم به مخاطبای عزیزمون🙂 خدا رو شکر میکنیم که تا الان بیش از ۹۰ درصد هنرجوها از آموزشها راضی هستن🙏 و جالبه که هر بار که ما پکیج جدیدی ارائه میدیم، درصد زیادی از داوطلبا هنرجوهای سابقمون هستن 🌱🌱 البته ما خودمون رو کامل نمیدونیم ولی تمام تلاشمون رو میکنیم که بتونیم بهترین خدمات آموزشی رو ارائه بدیم☘
حس خوبیه 😍 وقتی عید امسال، شیرینی های شیک و خوشمزه ای که خودت درست کردی رو بچینی رو میز پذیرایی از مهمونا😌😃❤️👌 اهل خود نمایی نیستم😁 ولی از نشون دادن هنرم به بقیه کلی انرژی میگیرم🙈😁😘 بچه ها میدونستین کیک و شیرینی های خونگی درصد سلامت بالا و شیرینی متعادلتری نسبت به قنادی ها دارن☺️🌱 عزیزانی که سفارش میگیرید سعی کنید مشتری هاتون رو از این مطالب مطلع کنید👌 واقعا کیفیت و سلامتی کیک و شیرینی های خونگی قابل مقایسه با قنادی ها نیست🍃 اگر دوست دارید تو دوره های خوشمزه، جذاب و درامدزای قنادشو شرکت کنید، تمام اطلاعات دوره ها تو این کانال گذاشته شده حتما مطالعه کنید 👇 @ghannadsho توجه👇 🔴فقط ۲۳ و ۲۴ بهمن ماه تا اتمام تخفیفات ویژه کلاسهامون زمان باقی هست آی دی ادمین، جهت مشاوره و شرکت در کلاسها👇 @arezohaye_shirinn
راستی بخاطر درخواستهای زیاد، رفع اشکال دوره شیرینی های عید رو از دوماه به پنج ماه تغییر دادیم😍❤️
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋🍏 بفرمایید اسلایس سیب عالی و جذاب این کیک طعم و عطرش محشره 😋 مواد میانی 👇 سیب ۳ عدد ( پوست گرفته شده و رنده شده ) شکر ۱/۳ پیمانه مغزیجات ۱/۴ پیمانه (اینجا از گردو و خلال بادام استفاده شده) پودر دارچین ۱ تا ۲ ق چایخوری( میزان دارچین به سليقه شما بستگی داره ) مواد کیک 👇 تخم‌ مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه سر خالی ( ۹۰ گرم ) روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پيمانه( همدمای محیط ) ارد ۲ پیمانه سر خالی ( ۲۲۵ گرم ) بکینگ پودر ۱ ق چ مغزیجات به دلخواه برای دیزایین طرز تهیه 👇 ابتدا مواد میانی رو آماده میکنیم سیب ها رو با شکر روی حرارت کم میزاریم و دائما هم میزنیم تا پخته و اب اضافه سیب تبخیر بشه و بعد مغزیجات و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و از روی حرارت برداشته و کنار میزاریم تا خنک بشه . برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا کرمی ، حجیم و روشن بشه ( حتما بین کار کاسه رو دور گیری کنین تا کیک بوی تخم مرغ نگیره ) روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم و در انتها ارد و بکینگ پودری که قبلا ۳ بار الک کردیم رو طی دو تا سه مرحله اضافه و آرام و دورانی مخلوط میکنیم . ادامه مطلب👇👇👇
هدایت شده از دهـــکده کیک خانگی
داخل قالب نصفی از مایع کیک رو میریزیم و حدود ۱۰ دقیقه کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا کیک نیم پز بشه ( توی این فاصله مابقی مایع کیک داخل محيط خونه باشه و نگران خوابیدن پف کیک نباشین ) و بعد سینی رو از داخل فر خارج کرده و بلافاصله مواد میانی رو روی کیک ریخته و کاملا صاف میکنیم و باقی مایع کیک رو روی سیب ها میریزیم و روی مایع کیک رو با مغزیجات پر میکنیم و مجدد سینی رو داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم ( حتما با خلال چک کنین اگه تمیز بود یعنی کیک امادس ) برای خوش‌رنگ شدن کیک کمی گریل رو روشن میکنیم فقط باید مراقب باشیم تا کیک نسوزه . بعد از آماده شدن کیک همون‌طور داغ روی کیک رو شربت بار یا عسل رقیق شده با اب میزنیم ( برای روی کیک در اینجا از ۱ ق غ عسل و ۳ ق غ اب و کمی زعفران استفاده شده ) نکته 👈 قالب ( ۲۰×۳۰ ) هستش . امیدواریم از اين آموزش خوشتون اومده باشه با تشکر از همکار محترممون زهرا سعیدی🌹 👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳 🍰 @dehkade_cake_home 🍰