فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویدیو لحظه انفجار پیکان وانت در جایگاه سوخت c.n.g بندرماهشهر|
شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۳.
لطفا موقع زدن گاز سی ان جی سرنشین خودرو پیاده بشن
꧁꧂🌼꧁꧂🌼꧁꧂
#رهبری #انتخابات
🌸🇮🇷🌸
🟢بیشترین تکرار رهبری از ویژگیهای #فرد_اصلح در طول ۲۸ سال گذشته
▫️۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی
▫️۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح
▫️۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی
▫️۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی
▫️۲۰ مرتبه : صمیمی و خدتمگزار مردم
▫️۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع
▫️۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل
▫️۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
▫️۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه
▫️۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه
▫️۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی
▫️۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور
▫️۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی
▫️۷ مرتبه : التزام به قانون
▫️۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی
▫️ ۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار
▫️۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم
▫️۲ مرتبه : صادق و روراست
📢برای آگاهی جامعه نشردهید
https://eitaa.com/resanehbabool
http://mzm22mzm.blogfa.com/post/338
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄﷽🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
📚#آوات_قلمܐܡܝܕ
@edmolavand
#قرارگاه_فرهنگی_سیده_میر_مریم
📡✦࿐჻ᭂ🇮🇷࿐჻𖣔༅═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاشا #ایلات #ایل #طوایف #طایفه #خاندان #عشایر #ایران
1⃣
📜زانوس یا زانوسی
+ نوشته شده در ۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ساعت 8:13
🖊توسط علی پاشا زانوسی
🌍معرفی روستای تاریخی زانوس ، #طایفه #پاشا زانوسی و آزاد ماهیان -ماهی آزاد دریای خزر-خال قرمز #رودخانه ای
📍خواستگاه اصلي و بخشي از #شجره طايفه پاشا زانوس.
✍هرچند به دليل نبود مدارك مستدل و مستند امكان بررسي زمينه ها و خواستگاه اصلي طايفه پاشا و اينكه چگونه در اين منطقه سكني گزيده اند وجود ندارد ولي شواهد و قرائن و بخشي پراكنده اي از سوابق موجود و آنچه سينه به سينه بر اين امر گواهي مي دهد و مي توان به آن استناد جست و به تحقيق پرداخت را از دستنويس هاي پدرم مرحوم استاد قدرت الله پاشا زانوسي براي علاقمندان ذكر مي كنم.
📝اسامي پاشا و بيك ،سر و... همواره از القاب سرداران و درباريان و اقشار مرفه و يا طبقات منتخب و نزديك به حكومت درادوار گذشته بويژه در دول تحت حاكميت امپراطوري عثماني است كه تا سالهاي قبل از جنگ جهاني اول به بخشي اعظمي ازمنطقه خاوميانه بجز كشور هاي امپراطوري نظير ايران و مصر و چند كشور ديگر حكمراني مي كردند.
و نمونه آن را در كشور ايران مي توان تحت عنوان خوانين و سرداران و يا به تبع موارد ذكر شده بطور ريشه اي در ايران نيز دانست و در كشور هاي اروپايي سابقا" عنوان (دوك) و يا شواليه و اخيرا" نيز (سر) مصطلح و معمول است.
👈لذا نام پاشا از اسامي بسيار رايج در كشور هاي اروپايي ، افريقايي، آسيايي نظير مصر و كشور هاي عربي و بويژه در كشور هاي ترك زبان نظير تركيه هست كه بنوعي همان امتداد امپراطوري عثماني هست كه بنيانگذار تجدد در كشور تركيه آقاي كمال آتاتورك پاشا كه لقب پدر ترك ها را در تاريخ بخود اختصاص داده است به اين نام خوانده مي شود و رضا شاه پهلوی در ايران نيز بخشي از تجدد گرايي خود در كشور ايران را نيز مديون فرد مذكور است و بالعكس نيز كمال آتاتورك از شيوه زمامداري و اقتدار ايشان بهره برده اند.
( صرف نظر از بد و خوب اقدامات انجام شده هركدام، كه در اين مجال بحث آن نيست).
http://mohsendadashpour2021.blogfa.com/post/3026
─═༅𖣔❅ ⃟ ⃟ ﷽ ⃟ ⃟ ❅𖣔༅═─
💥#پژوهش_ادملاوند
@edmolavand
📚#آوات_قلمܐܡܝܕ
📡✦࿐჻ᭂ🇮🇷࿐჻𖣔༅═─
ادامه👇👇
پژوهش اِدمُلّاوَند
#پاشا #ایلات #ایل #طوایف #طایفه #خاندان #عشایر #ایران 1⃣ 📜زانوس یا زانوسی + نوشته شده در ۱۳۹۴/۰۸/۱۶
#پاشا #ایلات #ایل #طوایف #طایفه #خاندان #عشایر #ایران
2⃣
✍كلمه پاشا اصطلاحي بسيار عام و با گستره اي بالا است كه مو شكافي و رد يابي را در اين حوزه دچار ابهام مي نمايد. ولي آنچه منقول است حاكي از اين مطلب است كه طايفه پاشا از ناحيه ثقف مصر كه منتسب به نسل مختار ثقفي نيز مي باشند به ايران آمدند ، بنا بر دو قول : اولا" به عنوان نيروهاي زبده و كار آزموده و رزمي سوار كار به همراه لشكر مختار به خون خواهي امام حسين در كربلا و نهايتا" اعقاب آن حضرت در ايران و دوم: دستگيري و سركوب لشكرامير تيمور لنگ گوركاني كه از ناحيه قفقاز به ايران حمله كرد و تا امپراطوري عثماني رسيد، حريفي زبده را ميطلبيد تا اين ديكتاتور خونخوار را معدوم سازند. ولي آنچه بيشتر در اينجا قابل دفاع مي باشد ، خط و سير اين طايفه در ايران و شمال كشور است كه در اين قسمت به آن مي پردازيم.
📌در حاشيه يك نسخه از كتاب مفاتيح الجنان تاليف #شيخ عباس قومي كه يكي از مراجع وقت بود و اين نسخه در طاقچه منزل شخصي به نام مشهدي علي گدا (شخصي محترم وبا سواد و دانشي كه اصطلاحا" اينگونه ملقب گرديد و شايد در روزگار قديم براي تفكيك اسامي مشابه از همديگربا القابي ذكر مي شدند و احترام گذشتگان بويژه شخص فوق كه از تعزيه خوانان خوب روستا بود و در آن روزگار با سواد بود واجب است و مورد تكريم ما) قرار داشت ، چنين نگارش شده بود : طايفه پاشا كه فعلا" در شمال ايران سكونت دارند ، اين قوم براي دستگيري امير تيمور گوركاني كه يكي از سركشان و متجاوزين به مملكت ايران بود توسط حكومت وقت از غرب به شمال فراخوانده شدند ودر فرماندهي آنان سه برادر بودند به نام هاي :۱- ملك ابراهيم ۲-ملك جهانگير و ۴-ملك جمشيد ، صرف نظر از نحوه انجام ماموريت محوله كه اسناد متقن در اين زمينه ثبت و ضبط نگرديد ، و حكايت به دستگيري و نابودي شخص فوق توسط اين طايفه استوار است ، پس از انجام ماموريت و دفع فتنه ،وارد منطقه چلندر كه اكنون درقسمت شرق شهرستان نوشهر قرار دارد شدند و مدتي در اين منطقه سكونت يافتند . از آنجائيكه در آن ايام منطقه پوشيده از جنگل هاي انبوه و بوته زار بود و هوا كاملا" شرجي ،سكونتگاه مقبول طبع سران واقع نگرديد . لذا با توجه به اينكه مسلط به سوار كاري و داراي راهوارهاي خوب بودند از مسير سنگ تجن به منطقه ويسر كجور آمدند و نقطه اي را در پشت روستاي دلسم از اهالي روستاي عالي دره خريداري و در آنجا ساكن شدند و اسم آنجا را نيز "الواشم يا الباشم" گذاشتند كه در حال حاضر نيز به هميمن نامئ آبادي وجود دارد.يكي از علماي همين ديار به نام شيخ اسكندر كه اسنادي را نيز در دسترس داشته است ، خط سير طايفه پاشا را به همين نحوي كه ذكر شد از غرب ايران به مازندران مورد تائيد قرار داده است.
🌿ملك جهانگير و ملك جمشيد به رابطه سببي و خويشاوندي با اهالي سنگ تجن و چلندر به منطقه قشلاقي برگشته و سپس نوادگان آنان به منطقه كلاك نور عزيمت نمودند و در آنجا ساكن شده اند. و ملك ابراهيم و سه پسر او كه علاقه زيادي به امور دامپروري داشتند به مراتع زانوس فعلي آمدند و در فصل تابستان نيز به مراتع بالادست و ارتفاعات كوه هاي زانوس كوچ كرده و وجه تسميه "ملك #چشمه" و قاسم خان چشمه نيز به همين عبارت است. نام پسر هاي ابراهيم نيز قاسم خان ،ميرزا محمد بيك و پسر ارشد نيز هادي خان نام داشت. هادي خان و قاسم خان در نظام خدمت مي كردند و به همين جهت لقب خان داشتند. اين سه برادر پس از فوت پدر در روستاي زانوس اقامت نموده وبه خريداري املاك پرداخته اند.
🌿ميزا محمد بيك داراي شش پسر بود كه نام يكي از آنها محمد قلي بيك بود و داراي سه پسر بود كه نسل انها در زانوس فعلي هستند . اسم يكي از پسر ها به نام آ موسي (کل ارباب ویا همان کربلایی ارباب) بود كه داراي سه فرزند به نام هاي آقا نور محمد ،نصرت الله خان و محمد حسين خان بود.
مادر نصرت الله خان و محمد حسين خان به نام سكينه خانم قاجار دختر علي اكبر خان فرزند عيسي خان كه پسر احمد شاه قاجار بود. اين خانواده در دوره قاجار از مستمري شاهانه برخودار بودند. از آقا نورمحمد اولادي نماند ولي از نصرت الله خان پسري به نام موسي و يك دختر باقي ماند كه نوادگان انها اكنون از ساكنين روستاي زانوس و موسي آباد هستند و از محمد حسین خان نيز كه داراي سه پسر و دو دختر بود فرزندان و نوادگان زيادي باقي است كه نسل فعلي تعدادي از اهالي روستاي زانوس و موسي آباد را تشكيل مي دهند.(به لحاظ معاصر بود ذكر جزئيات اسامي نمي گردد).
http://mohsendadashpour2021.blogfa.com/post/3026
─═༅𖣔❅ ⃟ ⃟ ﷽ ⃟ ⃟ ❅𖣔༅═─
💥#پژوهش_ادملاوند
@edmolavand
📚#آوات_قلمܐܡܝܕ
📡✦࿐჻ᭂ🇮🇷࿐჻𖣔༅═─
ادامه👇👇