eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
326 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ مشغول بودن به جای مفید بودن در زمانه ما تقریبا تفاوت ندارد چه مرتبه شغلی و یا موقعیت اجتماعی دارید، سن و سال و تحصیلات تان در چه سطحی است، در اکثر مردم این احساس وجود دارد که: «وقت ندارم...» تحقیقات نشان می دهد امروزه مشغول بودن، معمولاً یک شکل تنبلی ذهنی است. تنبل فکر کردن و با تنبلی عمل کردن. به همین خاطر گفته می شود: عاقلانه ‌تر کار کنید نه سخت‌تر. فقط کافی است که یک نگاه به اطرافتان بیندازید. بسیاری از آنها که از همه مشغول‌ ترند در عمل بازده کمتری دارند.(کسانی که خیال می کنند خیلی مشغولند بماند...) افراد پرمشغله همیشه وقت کم می‌آورند. همیشه در تلاش برای رسیدن به سر کار، کلاس، همایش، جلسات کاری و موارد از این دست هستند. معمولاً حتی برای خوابیدن هم وقت کافی ندارند. برنامه متراکم و پر مشغله این افراد باعث می‌شود که احساس کنند هیچ راه دیگری غیر از این شرایط متراکم ندارند؛ اما این فقط یک توهم است. در دنیای پیچیده امروز یکی از عادات بدی که شایع شده است این است که حتی چند کار مهم را با هم انجام بدهیم تا از زمان خود بهتر استفاده کنیم!! اما اگر بازنگری کنیم ناباورانه خواهیم دید بسیاری از مشغله‌های متعدد و فراوان ما به نتیجه مطلوب منتهی نمی‌شود، و با همه هزینه‌های مادی و معنوی در زندگی، بخشی از تلاش‌هایمان به مقصد نمی رسد... راه درمان: سرعتتان را کم‌تر کنید، نفس بکشید، و به خود فرصت دهید تا درست مشاهده کنید، تعهداتتان را مرور کنید، وظائف و اولویت‌های شغل و زندگی خود را در نظر بگیرید، اهداف خود را با دقت بررسی کنید، برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی کنید، و کارهای مهم را در ابتدای برنامه خود بیاورید. سعی کنید هر زمان فقط یک کار اصلی و مهم را انجام دهید. و البته به خاطر داشته باشیم: آهسته و پیوسته و با برنامه و هوشمندانه رفتن هیچ شباهتی با تنبلی و رکود ندارد... پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مَن تَأنّى أصابَ أو كادَ، و مَن عَجِلَ أخطَأ أو كادَ . هركه تأنّى ورزد به مطلوب رسد، يا به آن نزديك شود، و كسى كه شتاب كند به خطا رود، يا در آستانه خطا قرار گيرد. ( كنز العمّال : ۵۶۷۸ ) @ertebatmoaserdini .
به تصویر بالا توجه کنید. ❓به نظر شما این پرندگان با خیالی خوش سایه درخت را با اصل آن اشتباه گرفته‌اند و به آن دل خوش کرده‌اند؟ مانند بسیاری از انسان‌ها که به خیالی دل خوش می کنیم و از بسیاری واقعیت ها و حقایق به سادگی چشم می پوشیم. ❓و شاید پرندگان این تصویر آگاهانه سایه را خوش‌تر و آسوده‌تر از اصل درخت تجربه کرده‌اند؟ ⛔️ قضاوت کار ساده‌ای نیست. مگر اینکه ساده‌انگارانه به جای درک واقعیت، به تصورات خود اکتفا کنیم!! انتخاب با خود ما است، که چه قضاوتی داشته باشیم؛ اما واقعیت‌ها با قضاوت و خیال ما تغییر نمی کنند. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گريه‌های ملتمسانه پرستار برای مسافران جاده شمال @TasnimNews
امیرالمؤمنین علیه السلام: لا تُعادوا ما تَجهَلونَ؛ فإنَّ أكثرَالعِلمِ فيما لا تَعْرِفونَ. با آنچه نمی دانید دشمنی نكنید؛ زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است كه شما نمی دانید. غرر الحكم: ۱۰۲۴۶. مراقب باشیم: ⭕️ گاهی اوقات در مورد مطالبی سخن می گوئیم و حتی سعی داریم اثبات کنیم، که اطلاعات زیادی در آن زمینه نداریم. ✅ هنگامی که اطلاعات کافی نداریم، شایسته است سکوت و تامل کنیم، و از آگاهان در آن موضوع بپرسیم. ✳️ بسیاری از انسان ها با جهل خود درگیر می شوند و نه با دیگران... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مولای من تقویم‌ها به شوق تو تکرار می‌شوند بوی خوش بهار پس از هر خزان تویی شعر: جویا معروفی @ertebatmoaserdini
🌺 روش پسندیده و موثر هم‌وطن اهلِ تبریز در امر به معروف و نهی از منکر به خاطر داشته باشیم: بی توجهی به روش و مهارت در ارتباط ، نه تنها تاثیر پیام را کم می کند؛ بلکه گاهی بر مفهومی ضدِ آن پیام، در ذهن و قلب مخاطب ، شکل می‌گیرد. به عبارت دیگر روش نادرست بیان حرف حق، موجب تقویت باطل خواهد شد. @ertebatmoaserdini .
🔔📃 افسردگی پاییزی را جدی بگیرید ✍️ اندوه بی دلیل، از نشانه های اصلی آن است و عواملی مثل 🔻کم خوابی 🔻بد خوابیدن 🔻تغییر الگوی تغذیه و اشتها 🔻از دست رفتن علاقه نسبت به چیزهایی که قبلا لذت بخش بوده اند 🔻افکار پوچ 🔻احساس گناه و سرزنش خود 🔻 مقصر دانستن خود در همه موارد زندگی. 🔻بی تفاوتی به مسائل زندگی. 🔻بدبینی و... از جمله علائم افسردگی پاییزی اند ✔️ درمان: 🔻نور را زیاد کنید 🔻غذاهای ترش کمتر مصرف کنید 🔻گردش و تفریح یادتان نرود 🔻پیاده روی روزی ۲۰ دقیقه بهترین درمان است 🔻از رنگ های گرم استفاده کنید 🔻از ویتامین ها غافل نشوید 🔻یک برنامه ریزی جدید برای زندگی خود داشته 🔻سلامت بدنی مثل ورزش و سلامت روانی مثل یاد گرفتن چیزی جدید می تواند جزو برنامه شما باشد. 🔻تغییرات را از اهداف کوچک مثل خواندن یک کتاب کم حجم یا قدم زدن روزانه ۱۰ دقیقه شروع کنید. 💠مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini
ارتباط موثر
🔔📃 افسردگی پاییزی را جدی بگیرید ✍️ اندوه بی دلیل، از نشانه های اصلی آن است و عواملی مثل 🔻کم خوابی
برای حال پائیزی مان... در کنار نکاتی که متخصصان بیان می کنند، پیشنهادمی کنم این راهکار را هم امتحان کنید: 💐 مهربانی های کوچک روزانه داشته باشید. 🔷 از محبت‌های ساده به خانواده و اطرافیان تاکمک‌های در حد توان به نیازمندان؛ از آب دادن به گل‌ها و درختان، تا غذا دادن به پرندگان و حیوانات و ... مصادیقی از مهربانی انسان‌ است. 🔶 در روایات متعدد، اولیاء ما آثار فراوانی نسبت به انواع صدقه و انفاق،بیان فرموده اند، از جمله آن آثار ایجاد مسرت و شادکامی و حال خوب برای صدقه دهنده است. 🌹هر روز خود را با حال خوب ناشی از مهربانی با دیگران، زیباتر کنیم. @ertebatmoaserdini .
از جمله برنامه‌هایی که اولا عزت نفس کودک را تقویت می‌کند. و ثانیا موجب افزایش اعتماد به نفس او در انجام کارها می شود، دادن مسئولیت به کودکان و نوجوانان است. امروزه برخی از پدر و مادرها نه‌تنها مسئولیتی به فرزند خود واگذار نمی‌کنند بلکه مسئولیت وظایف شخصی او را هم به عهده می‌گیرند. مثل انجام تکالیف درسی، مرتب کردن اتاق، جواب دادن به سخن دیگران به جای او، و ... آنها آنقدر نگران ناکامل بودن تکلیف و یا کار فرزندشان هستند که یا به جای او انجام می‌دهند ویا دائم انجام کارش را به او گوشزد می‌کنند و یا او را عادت می‌دهند همواره او را برای انجام کارهایش راهبری کنند. پدر و مادرهای امروزی نمی‌گذارند فرزندشان با پیامدهای کم‌کاری خود روبرو شود. آنها همه چیز را فراهم‌ می‌کنند تا مبادا جگرگوشه‌شان اخمی از کسی ببیند یا با مشکلی روبه رو شود. فرزندان امروزی بیش از تجربه آسایش ، تجربه ناکارآمدی پیدا می کنند. در حالی که مسئولیت‌پذیری ، زمانی شکل می‌گیرد که به فرزندمان وظیفه‌ای واگذار کنیم تا با پیامدهای کارش روبرو شود‌ که اگر مثبت باشد به توانمندی خود اعتماد پیدا می‌کند و اگر کاستی داشته باشد با پیامدهایش روبرو و برای پیشگیری از این پیامدها در آینده، خودش دست به‌کار می شود. واضح است که در این رویکرد نیازمند آموزش و پرورش مهارت‌های زندگی برای خود و فرزندان مان هستیم . به فرزندانمان، روش زندگی متعالی و مسئولیت پذیری بیاموزیم، و فراموش نکنیم که عزت نفس، سرمایه‌ای تضمین کننده برای آسایش دنیا و آخرت آنها است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا