eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
855 عکس
305 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج عباس حافظی گردان تخریب لشگر ۲۷ بدون شرح... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نماز شام غریبان چو گریه آغازم به مویه‌های غریبانه قصه پردازم به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار که از جهان ره و رسم سفر براندازم من از دیار حبیبم نه از بلاد غریب مُهیمِنا! به رفیقان خود رسان بازم شعر: جناب حافظ یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يَا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيماً. تلفیقی عمیق و تاثیرگذار از چند هنر برای ترسیم جلوه‌ای از عاشورا... شش دقیقه شکوهمند هنری از فیلم ماندگار «روز واقعه» به نظر می رسد زنان و موسیقی، بر محتوای دیالوگ‌ مویه می‌کنند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
احساس ارزشمندی چیزی نیست که دیگران درباره ما فکر و یا بیان می‌کنند . وقتی دیگران به ما می‌گویند خوب یابد هستیم ، باهوش یا تنبلیم ،شایستگی داریم یا نداریم ، شاید پذیرش نظر آن‌ها بسیار ساده باشد، و در این صورت فقط هنگامی که از سوی دیگران، مورد تحسین و تمجید شویم باور می‌کنیم با ارزش و با اعتباریم . هر چه تشویق‌ها بیشتر شود، احساس ارزشمندی بیشتری می‌کنیم؛ اما با توقف تشویق‌ها یا آغاز انتقادها با مشکل روبرو خواهیم شد... در چنین مواقعی با نوعی بن بست مواجه می شویم، احساس درماندگی و ناتوانی می‌کنیم زیرا دیگر فردی وجود ندارد که احساس ارزشمندی ما را تقویت کند و بالا ببرد... برگرفته از کتاب احساس ارزشمندی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ راه حل: تقویت عزت نفس و احساس ارزشمندی با منشاء و منبع درونی است تا بدون اتکاء به رخدادهای بیرونی و واکنش‌های دیگران بتوانیم مانع از احساس درماندگی و کم ارزش بودن است. از طرف دیگر نمی‌توان همه سخنان و یا همه اطرافیان را نادیده گرفت. این مهم، نیازمند یادگیری و عمل به راهکارهای متعدد است. @ertebatmoaserdini به زودی دوره جدید عزت نفس برگزار خواهد شد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ یک داستان کوتاه مجلس میهمانی بود. پیر مرد از جایش برخاست تا به بیرون برود؛ اما وقتی که بلند شد، عصای خویش را بر عکس بر زمین نهاد و چون دسته عصا بر زمین بود، تعادل کامل نداشت. دیگران فکر کردند که او چون پیر شده، حواس خویش را از دست داده و متوجه نیست که عصایش را بر عکس بر زمین نهاده؛ به همین دلیل با حالتی که خالی از تمسخر نبود به وی گفتند: پس چرا عصایت را بر عکس گرفته‌ای؟ پیرمرد آرام و متین پاسخ داد: انتهایش خاکی است؛ می خواهم فرش خانه شما خاکی نشود... مواظب قضاوت هایمان باشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ برای تامل ✳️ به گذشته بر نگردید... اهمیتی ندارد گذشته را چگونه گذراندید، ممکن است با مشکلات زیادی روبه رو شده باشید و یا این رویاروئی همچنان در زندگی‌تان حضور داشته باشد. چیزی که مهم است داشته‌ها و اهدافِ فعلی شماست... هم اکنون تصمیم بگیرید که روند زندگی خود را تغییر دهید و به آنچه دوست دارید بیندیشید ... مثل تغییر در استفاده از یک کانال رادیو ، فرکانس‌تان را از نخواستنی‌ها به خواستنی ها تغییر دهید. و سپس آثار مثبت آن را تجربه کنید. به خاطر داشته باشید، از گذشته باید درس آموخت و تکرار رنج آور آن بی فایده است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دَردم به جان رسید و طبیبم پدید نیست دارو فروشِ خَسته دلان را دُکان کجاست؟ شعر: خواجوی کرمانی @ertebatmoaserdini
📃 یک داستان، یک درس کسی دیگر وصیتی خواست. گفت: همت خویش از پیش و پس مفرست. گفت: این سخن را شرحی ده. گفت: از هرچه گذشت و از هرچه هنوز نیامده است اندیشه مکن و نقد وقت را باش. تذکرة الاولیاء/ عطار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📘 نکته اخلاقی شهید آیت الله مطهری: هنگام برخورد صریح، قرآن می‌فرماید به شما بر نخورَد ولی باز به ما بر می‌خورد! @ertebatmoaserdini .
📌یک نکته: موفقیت بیشتر و بزرگتر، نیازمند تصمیم گیری‌های بزرگ‌تر است. تصمیم گیری‌های بزرگتر یعنی انتخاب دشوارتر. انتخابی که در پی آن با کنار گذاشتن گزینه‌های در جای خود بزرگ و ارزشمند به نفع گزینه‌هایی که بزرگتر و ارزشمندتر به نظر می‌رسند، یک انتخاب ساده نیست. به خاطر داشته باشیم: اگر لازمه‌ی موفقیت، انتخاب بین گزینه‌‌ی بد و گزینه‌ی خوب بود، همه موفق بودند. اما موفقیت، هنر انتخاب از بین دو گزینه‌ای است که تا حد زیادی شبیه به هم بد و یا نزدیک به هم خوب به نظر می‌رسند. تصمیم‌گیری ، یک مهارت حیاتی است. @ertebatmoaserdini .
📚 جرعه‌ای از یک کتاب « دریافته‌ام که هر اندازه بتوانم در رابطه‌ام اصیل‌تر باشم، آن رابطه مفیدتر خواهد بود. 🔷 اصیل بودن به این معنی که نیاز دارم تا آنجا که ممکن است از احساسات واقعی خودم آگاه باشم؛ نه اینکه در ظاهر یک نگرش را بروز دهم و در درون خود، آگاهانه یا ناآگاهانه، حس دیگری داشته باشم. 🔷 اصیل بودن، همچنین به این معناست که بخواهم حس‌ها و نگرش‌هایی را که در درونم وجود دارند، با کلمات و رفتارم، ابراز کنم و آشکار سازم. تنها به این شیوه، «ارتباط» می‌تواند واقعیت پیدا کند و به نظر می‌رسد که «واقعی بودن» به‌عنوان نخستین ویژگی یک رابطه، از اهمیت بالایی برخوردار است. فقط با آشکار ساختن واقعیت درونی‌ام، دیگری هم می‌تواند در کشف و جستجوی واقعیت درونی خود، موفق شود. 📌 چنین دریافته‌ام که حتی وقتی دیدگاه‌های من، رضایت‌بخش نیستند یا فکر می‌کنم برای رابطه سودمند نیستند، باز هم واقعی بودن‌شان مهم‌‌تر است.» کتاب : راه انسان شدن @ertebatmoaserdini .
برای تامل: نگران بودن از اتفاقات بد، جلوگیری نمی‌کند... فقط می‌تواند لحظه‌های خوب را خراب کند، و فرصت استفاده بهتر از آن لحظات را از انسان، بگیرد. ⛔️ به خاطر داشته باشید، نگران بودن، حالتی است که در نتیجه فعل و انفعالات مختلفی پدید می‌آید. مقابله و درگیر شدن، بی‌اعتنائی، فراموش کردن و یا مثل یک چاله از روی آن پریدن؛ معمولا نه تنها آن را از بین نمی‌برد، موجب باقی ماندن و گاهی شاخ و برگ زدن آن می شود. ❇️ نگرانی را باید شناسائی و با مدیریت صحیح، برطرف کرد. @ertebatmoaserdini .
یک قهرمان تصویر اول: حامد امیری، ورزشکار پرتاب نیزه ایران با رکوردشکنی به مدال طلای پارالمپیک توکیو رسید. تصویر دوم: حامد امیری، قبل از تصادف و معلولیت، در مسابقات قوی‌ترین مردان ایران اول شده بود. اگر تمرکز کنیم و توانمند باشیم،با هر مقدار امکانات و شرایط می توان قهرمان شد. آدمی را ناامیدی شکست می دهد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسیاری از انسان‌ها؛ به سختی احساس خوشبختی می‌کنند چرا که: گذشته را، بهتر از آنچه بوده می‌بینند... حال را بدتر از آنچه هست... وترس از آینده را بیشتر از آنچه خواهد بود، می‌دانند. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لطفا از کنار این عبارات ساده نگذرید، بیشتر تامل کنید و اگر مصادیقی از آن در افکار خود می یابید برای اصلاح آن اقدام کنید. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
بسیاری از انسان‌ها؛ به سختی احساس خوشبختی می‌کنند چرا که: گذشته را، بهتر از آنچه بوده می‌بینند...
پریشانی ذهن به معنای ناتوانی ذهن انسان از پرداختن به کاری است که در زمان حال می خواهد آن را انجام دهد. 🔴 ذهن پریشان از شاخه ای به شاخه دیگر می پرد. اگر و ای کاش های بسیاری آن را احاطه کرده اند. از پرداختن به زمان حال عاجز است و دائما در گذشته یا آینده به سر می برد. گفتگوهای بی حاصلی را ادامه می دهد و وقایع نامربوط را به هم ربط می دهد. به طور کلی ذهن پریشان از تمرکز کردن بر روی مسائل عاجز است. اما سرکوب، فرار از افکار و سعی در فراموش کردن آنها بی نتیجه می ماند... ــــــــــــــــــــــــــــــ به نظر شما چه باید کرد؟ @ertebatmoaserdini . .
🔗یک چالش فراگیر ⛔️معمولا هر فردی فکر و خیال‌هایی در اعماق ذهن دارد که بی‌نهایت میل دارد آنها را نه تنها از دیگران مخفی کند؛ در ذهن خود نیز آنها را سرکوب‌، و حتی از خودش پنهان کند: از عادات شخصی مضحک گرفته تا ترس‌های پنهان از کردار یا رفتاری در گذشته و رازهای سر به مهر. 🔍نکته مهم اینکه: هر نوع سرکوب مستقیم برای رها شدن از شر افکار مزاحم معمولا به تقویت و بازگشت آنها می انجامد. 📄 داستایفسکی در یکی از کتاب‌هایش با عنوان "یادداشت‌های زمستانه درباره خاطرات تابستانه" می‌نویسد: "سعی کنید این تمرین را انجام دهید که اصلا به چیزی مانند خرس قطبی فکر نکنید. سپس خواهید دید که آن چیز(خرس قطبی) پیوسته و هر چند دقیقه به خاطرتان می‌آید." 📎ظاهرا این گفته داستایفسکی ریشه در واقعیتی روان‌شناختی دارد. هرگاه فرد می‌خواهد فکر و خاطره‌ای را از سرش بیرون کند، احساسات و عواطف مربوط به آن در ذهنش پدیدار می‌شوند. 🔵 وقتی انسان تلاش می‌کند فکری را از ذهن خارج کند، مغز با تمام قدرت به جستجوی آن می‌رود تا ته و تویش را درآورد و در نتیجه فرد به شکل خودکار بیشتر به آن موضوع می‌اندیشد. در چنین حالتی تلاش آگاهانه برای جلوگیری از یک فکر، با فرایند خودکار ذهن برای یافتن آن فکر تداخل و ذهن را پریشان می‌کند. به همین دلیل سرکوب افکار اثرات جانبی ناگواری دارد. @ertebatmoaserdini .
📚چند سطر از یک کتاب دکتر اسپنسر جانسون، نویسنده کتاب چه کسی پنیر من را برداشت، فرق بین آدم‌ها و موش‌ها را این طور توصیف می‌کند. 🔶 وقتی یک موش حس می‌کند تلاش‌هایش به نتیجه نمی‌رسد، روش خود را عوض می‌کند، اما وقتی آدم‌ها حس می‌کنند کاری که انجام می‌دهند به نتیجه نمی‌رسد، عصبانی و خسته می‌شوند و دوست ندارند روش خود را عوض کنند. 🔶 حتی گاهی اگر کسی راهکار تازه‌ای را به آنها نشان دهد، حالت دفاعی به خود می‌گیرند و می‌گویند: «من همیشه این کار را همین طور انجام داده‌ام.» و یا «من آدمی این مدلی هستم.» 🔶 در اصل این آدم‌ها از پذیرفتن راهکار تازه و انجام آن می‌ترسند و حس می‌کنند ترس‌شان به این معناست که دیگر روش‌ها اشتباه است. 🔷 اگر واقعا می‌‌خواهید در زندگی خود نتایج متفاوتی به دست بیاورید باید از حصاری که به منظور راحتی دور خود کشیده‌اید، پا را فراتر بگذارید و راهکارهای متفاوتی را امتحان کنید. @ertebatmoaserdini .