eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۳ عدد متوسط یا درشت ▫️شکر110 ▫️روغن مایع 60گرم ▫️ارد125گرم ▫️بار یا همون شیره ی نبات یا عسل ۲۰ گرم ▫️وانیل یک چهارم ق.چ. ▫️بکینگ پودر یک دوم ق. چ. ▫️سیب بمقدار لازم ▫️دارچین بمقدار لازم 🔸سفیده رو با همزن میزنین تا خوب حالت بگیره یابه اصطلاح بالا بیادبعد اروم اروم شکر رو اضافه میکنیدشکر که حل شدباید از ظرف نریزه بار یا شیره یا عسل را داخل زرده ریخته با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و خوب مخلوط بشه روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل وهل وبعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک هم بزنید وهمزن رو کنار میذاریم بگینگ پودر را داخل ارد ریخته و کم کم اضافه کرده به سفیده وموادو هم میزنیم توجه کنین این قسمت حساس می باشد ارد را که قبلا الک کردید کم کم ریخته وبه ارامی هم بزنید تا تسمه نشودسپس قالب های خود را که مسلح به کپسول پای سیب کردید اماده واندازه یک یا دو قاشق کف هرقالب ریخته وبعد سیب ودارچین را نهاده و دو قاشق دیگر خمیر پای سیب ریخته و در فر ۱۸۰درجه گذاشته تا خوب پخته شود باشد که سربلند شوید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیرینی بهشتی 🍪 😋 ▫️آرد برنج 100 گرم ▫️آرد نخودچی 60 گرم ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️پودر قند 75 گرم ▫️روغن جامد 50 گرم ▫️هل پودر شده نصف ق چ ▫️شیر 1ق غ ، گلاب 1ق م ▫️زعفران با گلاب خیس شده 1ق چ 🔸روغن و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه، تخم مرغ و هل را اضافه و 30ثانیه با دور کند هم میزنیم، آردها را الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت به آرامی مخلوط میکنیم گلاب و شیر و زعفران را هم اضافه میکنیم تا به صورت خمیر درآید، (زیاد ورز ندین بعد از پخت خشک میشه) خمیر را نیم ساعت درون یخچال استراحت می‌دهیم، فر را با درجه 180روشن کرده کاغذ روغنی درون سینی قرار می‌دهیم، از مواد شیرینی به اندازه های کوچک توی دست گرد کردم و روشو با مهر تزیین کردم و تخم خرفه پاشیدم(میتونید داخل قیف با ماسوره درشت هم شکوفه بزنید،یا مقداری از مواد رو توی دست گرد کنید و روی سینی قرار بدین، سلیقه ایه) 10الی 12دقیقه تو فر گذاشتم، بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم. اگه خواستین شیرینی تون کاکائویی بشه بجای زعفران پودر کاکائو بزنید، اگه خواستین سفید بشه آرد نخود چی رو حذف و آرد سفید بزنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش درست کردن 😋😋 درست کن و بدرخش✨ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پن کیک رول دارچینی 🍥😋 اگه اهل پن کیک هستید این مدلش عالیه 👌 هم ظاهر قشنگی داره هم طعم دارچینی عالی داره 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: 💞مرغ (هر قسمت مرغ که دوست دارید) آب سیب طبیعی و تصفیه نشده نمک و فلفل 💞آب سیب را در تابه ریخته و بگذارید بجوشد، سپس مرغ را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. دما را کم کرده و مرغ را برگردانید تا نچسبد. بگذارید روی دما بماند تا آب سیب خوب تبخیر شده و غلیظ شود و به مرغ بچسبد. می‌توانید مرغ را با دانه کنجد یا پیاز خردشده سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️چگونه روی نسکافه یک طرح قلب زیبا بزنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد. سس سمبوسه: تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد 😋 مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم😋😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 ▫️دو پيمانه نخود خام(پیمانه پلو پز) ▫️يك عدد پياز متوسط ▫️یک عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده به دلخواه(من نریختم) ▫️ یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا سس ▫️سه حبه سير ▫️يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر ▫️جعفری خورد شده سه قاشق غذاخوری ▫️نمك - فلفل قرمز و سیاه،پودر تخم گشنیز و پودر زیره به میزان لازم 🔸نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چند بار آب ان را عوض کردم بعد از دوازده ساعت آبش رو خالی کردم وبا پیاز و سیر چرخ کردم حالا ادویه ها، جعفری،رب گوجه فرنگی( با چهار قاشق آب رقیق کردم) و بکینگ پودر را اضافه کردم خوب هم زدم تا بخورد هم برن. داخل ظرف گودی روغن مایع ریختم قالب فلافل را داخل روغن گذاشتم تا کمی چرب بشه از مایه با قاشق برداشتم و داخل قالب ریختم و با پشت قاشق صاف کردم داخل روغن گذاشتم و با حرارت متوسط اجازه دادم تا سرخ بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 همراه ما باشید💞 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نکاتی در مورد قالب کیک خانم های کدبانو لود کنید فیلمو خیلی عالیه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸میگو ها را بعد از تمیز کردن وشستن با نمک وفلفل وادویه میگو وزعفران و پاپریکا مزه دار کردم وحدود دو ساعت در یخچال گذاشتم در تابه ای یک پیاز بزرگ خلالی شده را با روغن تفت دادم تا طلایی بشه وبعد کمی زعفرون دم شده افزوده وقتی خوب یکدست شد کشمش وزرشک اضافه کردم وکمی تفت دادم در تابه دیگری میگوها را تفت دادم با کمی روغن تا طلایی بشه وبعد مخلوط کشمش وزرشک وپیاز داغ را اضافه کردم وکمی جعفری خرد شده هم به موادمون اضافه کردم وخوب که مخلوط شد شعله را خاموش کردم برنج هم جدا بصورت کته درست کردم وموقع سرو یا لابه لای برنج یا روی برنج بریزید ونوش جان کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌼بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌼 با توکل به اسم اعظمت میگشایيم دفتر امـــروزمان را باشد ڪه در پایان روز مُهر تایید بندگی زینت بخش دفترمان باشد 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من‌اومدم‌با یک خوشمزهه ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ، ۲ ق غ آرد، ۱عدد سفیده ی تخم مرغ،۳ الی ۴ ق غ روغن نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و زیره و کاری ۱ ق چ ،۲ حبه سیر ‎سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ارد سفید یک و یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان تخم مرغ 3 عدد ب پ 1 ق غ هل کمی پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان شیرعسل نصف قوطی 🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 با ماهی و سس پیازعطری برای ۴ نفر: 🐟در این ویدیو ماهی “سرخو” (حدود ۱/۵ کیلو) رو با ادویه های زیر و حدود ۵۰ گرم کره مزه دار کردم و داخل فر، اون رو کباب کردم. شما میتونید بعد از مزه دار کردن روی منتقل اون رو کباب یا داخل روغن اون رو سرخ کنید. 🧂ادویه ماهی: (دقت کنید که ممکن هست مقداری از این ادویه اضافه بیاد، داخل ظزف مناسب و با اسم ادویه ماهی برای دفعات بعد نگه دارید) تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری مدت زمان در فر با دمای ۱۹۰ درجه آبدار: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ترد: ۵۰ تا ۷۰ دقیقه این که زمان رو به صورت تقریبی دادم، به علت اندازه برش ها و نوع فر هست. پس باید سر این ساعت ها سر بزنید و پخت رو کنترل کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️آرد سفید ..... ۱ لیوان ▫️آب لبو ....... ۱٫۵ لیوان ▫️شکر .......... ۱ لیوان (من ۱لیوان سرخالی ریختم) ▫️گلاب ....... نصف لیوان ▫️روغن ...... نصف لیوان (کمتر ریختم) ▫️کره ....... ۵۰ گرم ▫️هل یا وانیل .......... نوک قاشق چ 🔸آردو تفت دادم که تغیر رنگ نده والک کردم. بعد کره و روغن اضافه ومجدداً کمی تفت دام، طوری که آرد داخل روغن قل بزنه وطلایی بشه. هل(یا وانیل) اضافه کردم. 🔸همزمان آب لبو + شكر رو داخل قابلمه ریختم وروی حرارت گذاشتم تا داغ شده وشکر حل بشه(نیاز به جوش خوردن نیست)، وگلاب هم اضافه وحرارت خاموش کردم. 🔸 بعد شربت روکم کم طی سه مرحله به آردطلایی شده اضافه کردمو روي حرارت كم ودريك جهت هم زدم تاجايي كه حلوا جمع شدو رد قاشق روي حلوا افتاد. ♦️درصورت نداشتن کره، از کلاً از روغن استفاده کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنم با ی ق نمک و اب میذارم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنم سرخش میکنم زردچوبه میزنم تفت میدم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنم و چن دیقه ای تفت میدم.ی‌ق رب اضافه میکنم فلفل فراوون اویشن میزنم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنم و همرو باهم ی تفت میدم و آمادس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸ابتدا یه پیاز رو خورد کرده و سرخ میکنیم سپس مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و سرخ میکنیم و به پیاز داغ اضافه میکنیم مرغ رو کنار گذاشته در ظرفی دیگر دو قاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت داده سپس دو قاشق رب انار به اون اضافه میکنیم و این سس رو به مرغها اضافه میکنیم و یه استکان اب جوش به همراه الو و قیسی اضافه کرده میذاریم با شعله ی کم مرغ بپزه البته شمالیها به اون دونه های انار هم اضافه میکنن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
به نظر من بورک و پیراشکی خیلی خوشمزه تر میشه تا با گوشت چرخی موادمیانی هم (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food