eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
هدایت شده از ذاکرین
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️ در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️ 1⃣هرگز رأی نمیدهم 2⃣ لاریجانی رأی می دهم 3⃣ به رئیسی رأی می دهم 4⃣ به قالیباف رأی می دهم 5⃣ به سعید محمد رأی می دهم 6⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم 7⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم تعصب روی احمدی نژاد بسیار جالبه
✨ تخم مرغ 4 عدد ریحان تازه ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری کدوی یا بادمجان خرد کرده 2 عدد متوسط پیاز حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 4 عدد متوسط روغن به میزان لازم سس تند 1 قاشق چایخوری آب گوجه‌فرنگی یک و نیم پیمانه (375 میلی‌لیتر) نمک و فلفل به میزان لازم سیر له کرده 2 حبه ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری ✅راتاتوی سنتی ترکیبی از کدو، بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز است.در یک قابلمهٔ مناسب،بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید.در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید.سپس سس تند، آب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش بیارید.حالا ریحان را اضافه و ترکیب کنید. سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.راتاتویی را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هر تخم مرغ را روی یک بخش آن می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا سفیده ها کاملاً بپزد و بگیرد. سپس آن را سریعاً سرو می کنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم : پاستا فرمی نصف بسته پنیر چدار ورقه ای یا رنده شده یک بسته پنیر پارمسان یک الی 2 ق غ کره 50 گرم آرد سفید 1 یا 2 ق غ شیر یک الی 2 لیوان بیبی اسفناج یک پیمانه طرز تهیه : اول از همه پاستا هارو با یکم نمک و یک ق غ روغن داخل آبی که در حال جوشیدن هست میریزیم و 15 دقیقه فرصت میدیم تا بپزه ، توی این فاصله با کفگیر چوبی کمی هم میزنیمش. برای سس این پاستا اول از همه کره رو داخل تابه ذوب میکنیم و بعد بهش آرد رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعدش شیر رو اضافه و هم میزنیم ، پنیر چدار ورقه ای رو میریزیم داخلش و بازم خیلی زیاد هم میزنیم که ترکیب بشه و در آخر پنیر پارمسان هم میزنیم،سس ما حاضره ، حالا پاستا هارو بعد از آبکش کردن به همراه اسفناج بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و سرو میشه. نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌺 مواد لازم : یک کاسه بروکلی خرد شده هویج یک عدد پیاز یک عدد سیر دو حبه کره یک قاشق غذاخوری آرد یک قاشق غذاخوری استاک مرغ یا گوشت 3 لیوان اگر نداشتین از قرص مرغ استفاده کنید خامه به اندازه دلخواه طرز تهیه : ابتدا کره و پیاز خرد و سیر له شده را کمی تفت می دهیم وقتی نرم شد هویج رنده شده را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس آرد را ریخته و تفت می دهیم سپس بروکلی ها را ریز ریز کرده و به مواد اضافه می کنیم و آب مرغ یا آب قلممون رو ریخته درشو می بندیم با شعله متوسط حدود نیم ساعت بپزند سپس هنگام سرو خامه را داخل ظرف سرو ریخته اول یک ملاقه از سوپ را اضافه می کنیم هم می زنیم سپس بقیه سوپ را مخلوط کرده در صورت دلخواه کمی هم زعفران دم کرده اضافه می کنیم.و اگه دوست داشتین سوپ را پوره کنید. نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😂🍑 داستان شب اول عروسی😹 🧖‍♀میکس خفن با موزیک🙊😝 👅دختره رو ببین بعد از حموم چه شکلی شد🤣 🤮پسره اشکش در اومد وقتی قیافشو دید 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/1413480493C32616bbbe4 🤪🤪 پارگی روده تضمینی😂😂 😁از گروه عمه های مستقل اوردمش🔥
حدودا 150_100گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه.یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه (بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین) ونهایتا دولیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بودآب اضافه کنین و همچنین نمکشو ...دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست...تاوقتی پاستازیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه...با نعنا داغ تزینش کنین و نوش جان💜 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞خرید در بازار سوریه😱 ❌ زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰 🎥جهت مشاهده این کلیک کن 👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c 🖇 در کانال بالا👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
! زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش می‌خواهد که , شوهرش می گوید ما زندگی‌ خوبی‌ داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل می‌پذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ... ادامه داستان 👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
به: 1 عدد بزرگ_گوشت گوسفندی: 300 گرم_شکر:2 قاشق غذاخوری_پیاز: 1 عدد_لپه خام: 2/1 لیوان_زعفران دم کرده: 2 قاشق چای‌خوری_آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با 4 لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپه‌های خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه می‌کنیم. سپس، کمی مواد را هم می‌زنیم و با شعله ملایم اجازه می‌دهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم پیاز درشت یک عدد دو حبه سیر رنده شده سس مایونز دو قاشق غ خ سس کچاب دو قاشق غ خ زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم آبلیمو یک قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم. برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین. . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
: پنج تا سیب زمینی متوسط رو بعد از پخته وخنک شدن رنده کنین، با سه تا تخم مرغ،یک عدد پیاز رنده شده(در صورت تمایل)،دو حبه سیر رنده شده،آویشن،زیره سیاه،فلفل قرمز،پودر سوخاری حدود دو قاشق (ولی چک کنین هم خیلی سنگین نشه هم چسبنده نشه در حدی که وقتی دستتون رو به آب سرد میزنین و از مایع برمیدارین به دست نچسبه پودر سوخاری زیاد باشه ترد و پف دار نمیشه) ،نمک مخلوط کنید،اندازه ی گردو از مواد بردارین و تو روغن زیاد سرخ کنید ،خیلی روغن داغ نباشه سردم نباشه... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غورمسما ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اردگندم1پیمانه شکر1پیمانه اب1پیمانه روغن مایع 1استکان روغن جامد1قاشق غذاخوری کره 50 گرم (مجموع روغنهاوکره نصف پیمانه ) گلاب نصف پیمانه زعفران به میزان دلخواه پودرهل 1قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتداشکرواب وزعفران وپودرهل را مخلوط کنید روی حرارت ملایم قراردهید تاشکر حل شود. ااردرادرتابه الک کنید روی حرارت ملایم باروغن سرخ کنیدوقتی به رنگ دلخواهتون رسید شیره حلوا رادرچندمرحله مخلوط کنید دراین مرحله گلاب رااضافه کنید هم بزنیدتاحلوا جمع شود. اگردوست دارید حلواشیرینتروکشدارترباشه میتونیدشکررا1/5پیمانه بریزید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ” اوج نصحیت پسرا 👱🏻‍♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻 وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😁😁😁😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
برای درست کردن نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍌 آرد: 270 گرم + نشاسته ذرت: 30 گرم شیرخشک: 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری وانیل: 1/3 قاشق چایخوری مارگارین: 60 گرم روغن: 2 قاشق غذاخوری شکر: 4 قاشق غذاخوری آب : 100 تا 120 گرم (بمقدار لازم) کمی نمک 🍌موز: تعدادی موز را به اندازه کافی و بر اساس سلیقه خود برش دهید. می‌توانید سر و ته آن را بصورت مایل برش دهید. آرد، شیر خشک، وانیل، شکر، بیکینگ پودر و نمک را خوب هم بزنید. کنار بگذارید. مارگارین و روغن را گرم کنیدتا ذوب شود. آن را داخل مخلوط آرد ریخته، هم بزنید.کم کم آب بریزید تا زمانی که لازم است،کمی ورز دهید تا مخلوط شود. فقط کافی است تا خمیر به طور یکنواخت مخلوط شود وبه دست نچسبد. اگر کافی است آب را اضافه نکنید.روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید.سپس به خمیر 30 دقیقه استراحت دهید. به اندازه کافی ازخمیر برداشته،آن را با وردنه نازک پهن کنید و به طول 2 تا 3 سانتیمتر برش دهید،آن را روی یک موز برش خورده حلقه کنیداین کار را تا زمانی که خمیر تمام شود انجام دهید. در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید تا کمی قهوه‌ای طلایی شود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁦⏺️⁩موادلازم جگر گوشت مرغ یک کیلوگرم سیر 2 حبه پیاز 1 عدد⁦ ⁩ گوجه 1 عدد ⁦ ⁩فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد ⁦ فلفل دلمه ای سبز⁦ ⁩ نمک 1 ق م روغن 1.4 پیمانه جگر هارو تمیز کنید و بشورید آبکش کنید در قابلمه جگر و پیاز خرد شده و فلفل و سیر رنده شده و گوجه ریز خرد شده و نمک و روغن رو بریزید درش رو ببندید روی حرارت بالا بذارید و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم کنید گاهی هم بزنید و همین طور تا جایی که ازش کمی آب باقی بماند بپزید بعدش داغ داغ سرو کنید . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
مداحی_آنلاین_باورش_آقا_برام_سخته.mp3
8.22M
🌴شب زیارتی امام حسین علیه السلام 🍃باورش آقا سخته برام 🍃چون نذاشتی بیام 🎤 👈 اینو گوش بده نوش جونت 😍😍😍😍 @zakerin0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯