فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_اسفناج😍😋
اسفناج یک کیلو
رب اناریک قاشق غذاخوری
الوبخارا ۱۰ عدد
مرغ ۵ تکه
نمک وادویه به میزان لازم
پیازیک عددبزرگ
گردوی خردشده دوقاشق غذاخوری
پیازتفت میدیم ادویه ونمک واسفناج خردشده اضافه کرده خوب تفت میدیم میزاریم یکمی آبش کشیده بشه بعدمرغ سرخ شده،گردوی پودرشده ویک لیوان آب رواضافه کرده دوباره میزاریم باشعله ملایم تاخورشت جابیفته نیم ساعت آخربهش آلو خیس خورده، ورب انارروبهش اضافه میکنیم بعدش خورشت خوشمزه ماآمادس 😍
میتونیدازگوشت هم استفاده کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#شامی_اناری 🥙 😋
🔸سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی نسبتا درشت و دو حبه سیر و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و سه ق سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز میدیم ،از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و در دست کمی صاف میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و روی دستمال حوله ای قرار میدیم تا روغن اضافی گرفته بشه.سپس در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز رنده شده رو با کمی روغن روی حرارت قرار میدیم تا پیازها طلایی رنگ بشن سپس یک ق رب گوجه فرنگی و چهار ق رب انار و کمی زردچوبه و فلفل چیلی اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد دو لیوان آب جوش و نصف استکان آبغوره می ریزیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد، شامی های سرخ شده رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بهش زمان میدیم تا سس به خوبی جذب شامی ها بشه و جا بیفته.
پ.ن..ته دیگ ،سیب زمینی رنده شده ست که با رنده ریز رنده شده و پس از شستن با مقداری روغن و کمی زعفران و نمک کف قابلمه ریخته شده
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#پودینگ_پرتقالی
برای قسمت نارنجی:
3 لیوان آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری نشاسته
6 قاشق غذاخوری پودر شکر
کره 2 قاشق غذا خوری
برای قسمت کاکائو:
1 بسته پودینگ شکلاتی
برای قسمت سفید:
1 بسته پودینگ وانیلی
2 قاشق غذاخوری ارد سمولینا
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را به جز کره برای قسمت پرتقال مخلوط می کنیم و می پزیم و وقتی شروع به جوشیدن کرد کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد از خیس شدن قالب مخلوط آماده شده را درون قالب می ریزیم. و صاف میکنیم.در حالی که قسمت پرتقالی داخل یخچال در حال سفت شدن است یک بسته پودینگ کاکائویی داخل قابلمه میریزیم و نصف لیوان شیر کمتر از مقداری که پشت بسته نوشته شده به آن اضافه میکنیم.پودینگ پخته شده را بعد از خنک شدن را روی ژله یخ بسته شده پهن میکنیم و میزاریم ببنده در آخر پودینگ وانیلی را که پشتش مقدار شیر نوشته شده در قابلمه میریزیم و با اضافه کردن دو قاشق سمولینا به آن میپزیم و بعد از پخت روی قسمت کاکائویی میریزیم. حداقل یک شب در یخچال استراحت دهید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#خورش_ريواس 🍲 😋
▫️ريواس نيم كيلو
▫️گوشت گوسفندى ٢٠٠گرم
▫️پياز يك عدد متوسط
▫️نعناءوجعفرى ٢٠٠گرم سرخ شده
▫️نمك وفلفل وزردچوبه به ميزان لازم
▫️اب ٤ليوان
🔸ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید (من توى روغن كمى تفت دادم درصورت تمايل) پیازروخرد كنيد با روغن ونمك تفت بدين تا سبك بشه وگوشت خرد شده رو اضافه كنيد و زردچوبه وفلفل وآب بريزيد وقابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود وبعد سبزى سرخ شده رو اضافه كنيد (نعنا وجعفرى رو پاك كنيد وبشوييد وبعد سرخ كنيد )وقتى گوشت پخت سبزى رو اضافه كنيد وبزاريد كمى جابيفته ريواس رو اضافه كنيد توجه كنيد وقتى ريواس رو اضافه كردين خيلى خورش نبايد بجوشه چون ريواس له ميشه تقريبا ٢٠دقيقه با شعله ملايم خوبه!)واگر (طعم ترش ريواس رو دوست نداريد مى تونيد از مقدارى شكر استفاده وهمينطور مى تونيد اين غذا رو با مرغ طبخ كنيد
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای با بادمجان🍆😋😍
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی😍😋
فیله یا سینه ی مرغ نواری خرد شده رو با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودرسیر ۱ ساعت مزه دار کنید
سفیده ی دو عدد تخم مرغ رو با همزن بزنید تا پف کنه و بعد یک و نیم پیمانه آرد رو به همراه فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و نمک و یک پیمانه دلستر تلخ مخلوط منید و بعد سفیده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید و مرغ های مزه دار شده رو داخل مخلوط آردی بزنید و داخل روغن شناور داغ سرخ کنید
به مواد آردی میتونید کمی بکینگ پودر هم اضافه کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#دلمه😍😍🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🥩
برنج آبکش🥡
سبزی دلمه 🥗
لپه 🍖
کشمش
برگ مو☘️
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت چرخ🥩 کرده را به آن اضافه میکنیم
زردچوبه🧂 نمک فلفل به آن اضافه میکنیم و رب گوجه را نیز اضافه میکنیم
چهار لیوان برنج 🍚 را شسته و آن را آبکشی میکنیم
سبزی دلمه🥗 را شسته و خورد می کنیم لپه🍖 را میپزیم و همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم سپس شربت سکنجبین🍷 را آماده کرده و مقداری از آن را روی مواد میریزیم
بعد مواد ها را لای برگ☘️ میپیچیم
به مدت 4_5 ساعت دم بکشد
نوش جان 🌸🍃
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#خورش_آلو_مسما_مرغ 🥘 😋
🔸ابتدا چند عدد پیاز درشت رو به صورت خلال های خیلی نازک برش میدم و با شعله ملایم تفت میدم تا کامل سبک و طلایی رنگ بشه.مرغها رو همراه با زعفرون حسابی سرخ میکنم .سپس پیازهای سرخ شده رو که کمی زرد چوبه و زعفرون و نمک و فلفل بهش اضافه کردم با یک ق غ رب گوجه فرنگی مجدد تفت میدم تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگ باز کنه و به اندازه نصف ق غ رب انار اضافه میکنم بعد همراه با دو لیوان آب که بهش اضافه کردم با شعله ملایم میزارم که مرغها بپزه بیست دقیقه آخر هم آلوهایی که از قبل خیس کرده بودم رو به همراه قیصی ابتدا یه تفت مختصر میدم بعد به مرغ اضافه میکنم تا کاملا جا بیفته و لعاب بندازه.اگه آلو هاتون ترش بود میتونید یه ق غ شکر هم اضافه کنید که من این کار رو نکردم چون طعم ملس رو بیشتر دوست دارم
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#عصرانه_خوشمزه 🥳🥳🥳🥳
▫️210 گرم آرد
▫️20 گرم نشاسته ذرت
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️130 گرم كره نرم
▫️90 گرم پودر قند
▫️کمی نمک
▫️20 گرم پودر بادام
▫️شکلات نوتلا
🔸همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود 7 سانتی متر در 6 سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین😍😋
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ ترفند فر دست ساز برای طلایی شدن نون و پیتزا😍😋
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#باقالی_قاتق 🍲 😋
🔸سیر خرد شده رو با کمی کره یا روغن مایع البته کره بهتره تفت بدید بهش زردچوبه اضافه کنید بعد باقالی رو اضافه کرده کمی تفت داده بعد شوید خشک رو اضافه کرده و دوباره خیلی کم تفت داده بهش آب رو اضافه کرده درش رو گذاشته تا بپزه حدود نیم ساعت بعد آخر سر تخم مرغ رو بهش اضافه کنید هم میتونید مخلوط کنید هم به صورت درسته نمک و فلفل یادتون نره
البته من هم تخم مرغ داخلش میزنم و هم میزنم و برای خوشگلیش یکی دو تا تخم مرغ میشکنم و درش رو میگذارم تا ببنده
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#پودینگ_شیری_کدوحلوایی
مواد لازم:
۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر
۱لیتر شیر
۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر
۲ق غذاخوری سر پر ارد
طرز تهیه:
کدو ها را با غذاساز پوره کنید و
و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود.
داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست.
روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید.
پودینگاماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید .
با گردو،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#قيمه_ريزه 🧆 😋
🔸 500 گرم گوشت چرخ كرده را با ي دونه پياز بزرگ ريز رنده شده 10 قاشق غذاخوري آرد نخودچي كمي نمك ، زردچوبه ، فلفل سياه همه را خوب مخلوط ميكنيم الان موقع اضافه كردن آب هست چون به علت اضافه كردن آرد نخود گوشتمون خيلي سفت شده كم كم بهش آب اضافه ميكنيم و خيلي خوب ورزش ميديم تا چسبنده بشه كه موقع پخت توي آب باز نشه حالا اندازه ي گردو از گوشتمون بر ميداريم و توي دست گرد ميكنيم و توي كمي روغن سرخ ميكنيم توي ي قابلمه ي پياز خلال كرده تفت ميديم زردچوبه هم اضافه همينطور چند قاشق رب گوجه همه را تفت ميديم و دو ليوان آب بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا جوش بياد بعد قيمه ريزه هاي سرخ شده داخل سس آماده ميريزيمو ميزاريم جا بيفته نمكشو اندازه كنيد فلفل سياه يادتون نره قيمه ريزه ها را با نان تازه سبزي خوردن و ترشي ميل كنيد
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#رنگینک_بوشهری
مواد لازم
خرما به میزان لازم ، تعداد نفرات
مغز گردو به تعداد خرما ها
پودر دارچین خلال پسته
پودر نارگیل ارد روغن
طرز تهیه :
ابتدا هسته ی خرما ها را جدا کرده و درون خرما ها را با گردو پر میکنیم و سپس با سلیقه شخصی آن را به هر شکلی بخواهیم کنار هم در بشقاب می چینیم ، سپس درون یک ظرف بر روی شعله ملایم ارد را بو داده تا به رنگ زرد مایل به قهوه ای روشن در آید سپس میزان کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا مخلوط مان مانند ماست رقیق شود و سپس مخلوط را تفت داده تا به رنگ قهوه ای تیره در آید ،، آنگاه مواد آماده شده را بر روی خرما ها میمالیم تا لایه ای روی آن ها ایجاد شود ، سپس رنگینک را با پودر دارچین و خلال پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم و آن را در دمای اتاق قرار میدهیم تا سرد شود ، رنگینک ما آماده است
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت 😍😋
یکی از روشهای پخت خورش لوبیا سبز این روشه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، لوبیا سبز ریز شده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط1 عدد، سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم، ادویه گوشت 2 ق م، پودر تخم گشنیز 2 ق چ، آبغوره1 پیمانه، نمک
🔴پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه اضافه میکنیم گوشت خورشی را به پیاز اضافه کرده و ادویه گوشت را میریزیم لوبیاها را اضافه کرده و تفت میدهیم.در یک تابه سبزی قورمه یا نعنا جعفری را اضافه میکنیم و آبجوش ریخته و اجازه میدهیم بپزد ..در آخر پخت آبغوره و پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه میکنیم و بعد ده تا پانزده دقیقه خورش خوش عطرو طعم ما آمادست .
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_دونات #رژیمی😍😋
مواد لازم (16-20 عدد)
2 عدد موز
1 پیمانه آرد جو دوسر
2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کنجد
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای تزئین
80 گرم شکلات تلخ
* برای بچهها یا افراد غیر گیاهخوار در صورت تمایل میتونی تخم مرغ به خمیر اضافه کنی ، پف دارتر میشه حواست باشه .
طرز تهیه
موزها را با چنگال له کن و خوب هم بزن بعد ،مواد دیگر اضافه کن (نیازی به اضافه کردن شیرین کننده نیست، موز و شکلات کاملاً کافیه )
بعد از اینکه خمیر خوب ورز داده شد به شکل استوانه در بیار و به سایز کوچولو برش بده ، دستتو یکم چرب کن ،خمیر تو دستت گرد کن و وسطشو سوراخ کن ، بعد روی سینی فرت کاغذ روغنی یا نسوز بزار دوناتهاتو بچین و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه بپز .
بعد اینکه خنک شد اونارو را در شکلات تلخ ذوب شده فرو کن .
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#حلوا_شیره_انگور
آرد گندم یک لیوان پر
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم .
شیره انگور نصف لیوان
گلاب سه قاشق
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل کمی (اختیاریه)
شیره انگور +زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشه
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم
روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در سه مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید
نوش جان 💖
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#شیرینی_شکلات_آلمانی_بدون_فر
مواد لازم
بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر)
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 ق س
گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم
طرز تهیه
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر
کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم
اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم
موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره
نوش جان 💖
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#مربای_بادمجان_قلمی_با_طعم_لیمووهل
بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم.
شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم
میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن
بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاگینه_مغزدار😋😍
۱-تخم مرغ ۴ عدد
۲-ماست ۴ ق.غ
۳-آرد سه صفر ۴ ق.غ
۴-پودر هل ۱٫۴ ق.چ
۵-وانیل شکری ۱٫۴ ق.چ
۶-بیکینگ پودر ۱٫۴ ق.چ
۷-مغز گردو ۴ عدد
۸-گل محمدی ۴ عدد
۹-دارچین ۱٫۴ ق.چ
۱۰-زعفران غلیظ ۱ ق.غ
۱۱-روغن ۱ ق.غ
شربت خاگینه
۱-آب ۱ پ
۲-شکر ۱ پ
۳-زعفران به دلخواه
۴-هل یا گلاب ۱ ق.غ
نکات:
۱-دقت کنید حتما شربت سرد و خاگینه حتما داغ باشه تا شربت کاملا جذب خاگینه بشه اگر هر دو داغ باشند خاگینه له میشه و اگر هر دو سرد باشند شربت جذب خاگینه نمیشه.
۲- در صورت دلخواه داخل مواد میانی، از بادام و پسته خرد شده هم میتونین استفاده کنین.
۳- اگه فاصله قابلمه با شعله کمه، از شعله پخش کن استفاده کنید تا آروم بپزه و نسوزه و یکدست پخته شه.
۴- برای مواد میانی گردوها رو نگینی خرد کنید خیلی ریز یا پودر نکنید چون گردو باید زیر دندون بیاد و حس بشه.
۵- ماستی که برای خاگینه استفاده میکنید، نباید شل باشه چون باعث میشه آرد بیشتری مصرف بشه که این کار باعث سفت شدن خاگینه میشه. از ماست چکیده یا ماست شیرین یا ماست خامهای استفاده کنید.
💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
هدایت شده از گسترده سامان
حرکت زشت عروس جلو مهمونا
چرا آخه
وای ببین داماد چیکار کرد 🙄😳
https://eitaa.com/joinchat/2460025078C3e8849b8cb
هدایت شده از
حمله شدید کیهان به ترانه علیدوستی😳
🔴🔴در سریال شهرزاد چه گذشت؟؟؟!!!
📌ترانه علیدوستی در این گناه چقدر شریک بود؟
کیهان پرده از فجایع بزرگی برداشت😱
📍📍📍اینجا سنجاق شده👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3931308206Cbb0057cd20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرین_کره_ای_با_مغز_شکلات😍😋
125 گرم مارگارین یا کره، در دمای اتاق نگهداری می شود
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1.5 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری کاکائو یا قهوه
3 قاشق غذاخوری پودر بادام یا پودر فندق
طرز تهیه
روغن، شکر و تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با دست مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و ورز دهید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
یک نیمی از خمیر را پودر کاکائو یا قهوه و در نیمه دیگر پودر بادام را بریزید و ورز دهید. خمیر سفید را به صورت نوارهای بلند درونقالب فشار دهید و بین ان شکلات قرار دهید و لبه ان را مانند فیلم ببندید. به همان شکل خمیر کاکائو را درست کنید.به همسن شکل خمیر را اماده کنید. برای اینکه شیرینی ها زمان پخت ترک نخورند، بیسکویت ها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید، بیسکویت ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید تا کف بیسکویت ها کمی تغییر رنگ دهد.
📌مقدار ارد با توجه به کیفیت ارد ممکن است متفاوت باشد
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮