eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاپ خانگی😍😋 مواد لازم: آب💧 یک پیمانه نشاسته ذرت🌽 دوتا قاشق غذاخوری شکر 🍚۳ تا قاشق غذاخوری سرکه 🍇۵ تا قاشق غذاخوری رب🥫 دوتا قاشق و نصفی ادویه های سس که خیلی هم مهم هستن (پودر سیر ،،پاپریکا،،پولبیبر،نمک،فلفل قرمز)🧄🌶🧂 هررررکدومو حذف کردین مهم نیست فقط پودر سیر رو حتما استفاده کنید روغن مایع 🥃آخر کار یک قاشق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم : ارد سفید : 1ق غ ارد نشاسته : 1ق غ بیسکوییت خرد شده 1لیوان تخم مرغ 2عدد شکر 1/2 لیوان شیر 1 و 1/2 لیوان موز 2 عدد وانیل 1/2 ق چ کاکائو 1/2 ق غ کره 50 گرم طرز تهیه : مرحله اول : نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و 1لیوان شیر را کم کم اضافه می کنیم تا کاملا حل شود مرحله دوم : پودر کاکائو و نصف باقی مانده شیر را با هم مخلوط کرده 30 ثانیه 900 وات زمان می دهیم و به نشاسته و ارد و شیر اضافه می کنیم و ظرف را بدون درپوش 3 دقیقه قدرت 600 وات زمان می دهیم در این فاصله یکبار هم میزنیم مرحله سوم : کره را به مواد اضافه کرده 2 دقیقه مایکرو 600 وات زمان می دهیم مرحله چهارم : تخم مرغ و وانیل و شکر را جداگانه کاملا با هم مخلوط می کنیم و به مایع قبلی اضافه می کنیم و 4 تا 5 دقیقه قدرت 360 وات زمان می دهیم تا مایع به غلظت اصلی برسد مرحله پنجم : یک ظرف را انتخاب کرده و نصف مایع را می ریزیم سپس بیسکوییت خردشده را روی ان می ریزیم و موز را روی ان می ریزیم و دسر را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤖مواد لازم دسر یا جارکیک 🎂 موز ۱ عدد 🍌 کیک آماده کاکائویی یک بسته 🍞 خامه قنادی ۱۵۰ گرم 🌱درست کردنش خیلی راحته ،فقط کافیه طبق ویدئو جلو برین 😊 🌱 خامه قنادی رو در دمای محیط بگذارین تا شل بشه و بعد با همزن برقی حدود ۷ الی ده دقیقه بزنید تا فرم بگیره . 🌱 این مقدار برای ۲ نفر کافیه . 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧿💙 وتو پنهانی‌ترین دلتنگیِ‌منی..❤ ‌
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم : ارد برنج 3 ق چ خلال بادام 1/3 پیمانه شکر 3 تا 4 ق چ شیر 2لیوان گلاب 1/2 ق غ زعفران دم کرده به دلخواه طرز تهیه : ارد برنج و شکر را در ظرف پیرکس ریخته و سپس شیر سرد را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا کاملا در شیر حل شود بعد در دستگاه قرار میدهیم ماکرو 900 وات برای 5 الی 6 دقیقه زمان می دهیم و مابین کار دو بار هم میزنیم خلال بادام و گلاب را اضافه کرده و خوب هم میزنیم 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد مثل ماست بشه بین کار یکبار هم میزنیم بعد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خنک شود و بعد سرو شود نکته ضروری : * میتوان خلال بادام را 15 دقیقه در اب خیس کرده تا نرم شود * میتوان 2 ق غ زغفران دمکرده به دسر اضافه کرد تا خوش رنگ وبو شود 😉😉😉 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم📝 4عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد (من با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه کردم) 1دوم پیمانه شکردانه ریز بیکینگ پودر۱ق چایخوری وانیل کمی 1ق غذاخوری عسل 3ق سوپخوری آبجوش خامه به میزان لازم ✍طرزتهيه: سفیده وزده رو جدا میکنیم اول سفیده رو خوب می زنیم تا پف کنه میزاریم یخجال حالا زرده وشکر ووانیل رو خوب میزنیم تا کش بیاد وتغییر رنگ بده بعد به ترتیب آب جوش رو اضافه وبعد عسل رو میزنیم وقتی مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر رو که 3بار الک کردین رو میریزم وبا لیسک خوب هم میزنیم ودر آخر سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به یک طرف و به صورت دورانی هم میزنیم ولی مخلوط شدن در قالب 30×40که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزم وصاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 به مدت 10دقیقه میپزیم . بعد از پخت رولت روازفر بیرون میاریم وروش یه حوله ی تمیز میندازیم تاخشک نشه بعد از خنک شدن بر میگردونیم کاغذ رو جدا میکنیم وبا یه دستمال تمیز رول میکنیم ومیزاریم یخجال تاخودشو بگیره در این فاصله خامه رو آماده میکنیم رولت رو باز میکنیم خامه کشی میکنیم و نارنگیهای پوست گرفته رو درسته روی خامه میچینیم ودوباره آروم آروم رول میکنیم وبرای یک ساعت داخل یخجال میزاریم تا خوب خودشو بگیره روی رولت رو هم به دلخواه تزیین میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. شیرینی با سس پرتقال . مواد لازم : دو پیمانه آرد سفید یک‌پیمانه آرد نرم برنج ۳ تا زرده تخم مرغ یک و نیم پیمانه پودر شکر ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق وانیل شکری یک و نصف ق چ سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید ) طرز تهیه : آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↱💕†꙰.̶͟᯾❁ @fast_food ❁᯾
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین 👌😍😋 ران مرغ 1عدد، گردو آسیاب شده 100گرم، سبزیجات معطر شامل نعنا، گشنیز، ریحون و برگ سیر نصف پیمانه، رب انار 2ق غ، پیاز 1عدد، سیر 2حبه، نمک،فلفل، زردچوبه ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، کره 50 گرم، آب پرتقال 2لیوان، نمک، فلفل، و زعفران و زردچوبه ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، رب انار 2ق غ، رب گوجه 1ق غ، آب انار طبیعی 2لیوان، انار دون کرده نصف پیمانه، شکر 1ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه ران مرغ 1عدد، پیاز بزرگ 1عدد، زعفران دم کرده، پودر زعفران، کره 50گرم ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، رب 3ق غ، شکر 1ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجبیل و زعفران، هویج حلقه شده 2عدد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک با کاور کنجد مواد لازم (در این دستور اندازه لیوان 250mlاست) 4عدد تخم مرغ 1/5لیوان شکر 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری) 2 لیوان ارد بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد 👈طرز تهیه ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید. برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید) بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: ژله‌ شاتوت يا هر ژله‌ ی قرمز رنگی: نصف بسته‌ شاتوت يا انار: کمی کيک رولی: 1 بسته شير: 2 ليوان شکر: 1/4 ليوان آرد: 2 ق غ نشاسته‌ ذرت: 2 ق غ خامه صبحانه: 100 گرم‌ وانیل: 1/4 ق چ طرز تهیه: من‌ از مقداری شاتوت که‌ تو فريزر داشتم استفاده‌ کردم‌، شما می‌تونین انار جايگزين کنين. خوب اول ژله‌ قرمز رنگ رو طبق معمول درست‌ می‌کنیم، نصفشو داخل‌ جام ريخته میزاریم يخچال نيم بند شه، سپس شاتوت يا دونه‌های انار رو می‌ریزیم و مابقی ژله، دوباره‌ میزاریم يخچال. پس از اینکه ژله‌ بست، کيک رولی رو برش می‌دهيم دور تا دور جام و کف قالب می‌چینیم. دوباره داخل یخچال گذاشته، حالامحلبی رو درست‌ میکنیم. برای محلبی، ابتدا شیر،شکر، آرد سفيد و نشاسته‌ ذرت رو داخل قابلمه ريخته، روی حرارت‌ ملایم گذاشته، مرتب هم‌ می‌زنیم تا مايه غلیظ مثل فرنی داشته باشيم. سپس حرارت‌ رو خاموش کرده، وانیل و خامه رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود، بعد از خنک شدن روی مواد دسر ريخته ،در يخچال چند ساعت‌ میگذاریم تا ببندد،بعد به سلیقه ی خودتون روی دسر رو تزئین کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😍😋 مواد لازم: سینه ی مرغ🍗 کره🧈 شوید خرد شده🌿 آویشن،نمک و فلفل🌶🧂🌱 تخم مرغ 🥚 آرد سوخاری ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ارشیو غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍😋 قارچ یک کیلو آرد ۲ پیمانه ماءالشعیر ۱ پیمانه سیر ۲ حبه نمک و فلفل،به میزان لازم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم طرز تهیه قارچ پفکی سوخاری با ماءالشعیر در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگ‌پودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس نوش جان کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم : ارد برنج 3 ق چ خلال بادام 1/3 پیمانه شکر 3 تا 4 ق چ شیر 2لیوان گلاب 1/2 ق غ زعفران دم کرده به دلخواه طرز تهیه : ارد برنج و شکر را در ظرف پیرکس ریخته و سپس شیر سرد را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا کاملا در شیر حل شود بعد در دستگاه قرار میدهیم ماکرو 900 وات برای 5 الی 6 دقیقه زمان می دهیم و مابین کار دو بار هم میزنیم خلال بادام و گلاب را اضافه کرده و خوب هم میزنیم 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد مثل ماست بشه بین کار یکبار هم میزنیم بعد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خنک شود و بعد سرو شود نکته ضروری : * میتوان خلال بادام را 15 دقیقه در اب خیس کرده تا نرم شود * میتوان 2 ق غ زغفران دمکرده به دسر اضافه کرد تا خوش رنگ وبو شود 😉😉😉 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾