8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 🐓
#ران_مرغ_مخلوط🍗🍗
رب گوجه فرنگی ،سس یا رب فلفل ، روغن مایع، آب ،ادویه و آویشن ،نمک روی ران مرغ ریخته پیاز ،سیر،هویج و سیب زمینی را اضافه کرده در آخرکرفس .مواد رو خوب مخلوط میکنیم تو کیسه فر میذاریم در فر 190 درجه به مدت 45 دقیقه
کیسه فر نسوز رو لوازم قنادیا دارن
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮🍮🍮🍮
#دسر
#رولت_خرما
#توضیحات_تصویری 👆
فوق العاده مقوی و خوشمزه 👌
🏵
༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅
❤️
💚
🧡
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💜گاهے وقتا تو اوج دلتنگیا و
ناامیدیا
🌸یهو یکے اروم و محکم بهت میگه
"نترس"
💜من هواتو دارم ...💖🙃🙂
🌸هیچی تموم نشده ...
💜من بهت قول میدم ازت دفاع
کنم ...🤝
🌸فقط بهم اعتماد کن ..✋🏻
💜باورم داشته باش ...
🌸بقیشو بسپار به من ....😇🤩
💜اون مخاطب خاص خداست و این
پیغامم اینجاست. ..😍❤️
🌸میتونی ارامشانہ های یهوییتو از
اینجا برداری 👇🏻
آرامشانہ...♥
https://eitaa.com/joinchat/794362020Cc5edc74cde
#فینگرفود
#غذای_نونی
#غذای_دریایی
#اردور_تن_ماهی🐟🐠
کنسرو تن ماهی ۱ قوطی _سیب زمینی ۳ تا متوسط_ گردو 1/3 پیمانه _خیار شور 1/2 پیمانه _پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 100 گرم _مایونز 1_2 ق غ _فلفل قرمز کمی_نون تست به تعداد لازم
کنسرو تن ماهی رو بعد از جوشاندن روغنش رو جدا کنین و بذارین کاملا سرد بشه . سیب زمینی ها رو بپزین سرد که شد خرد کنین خیار شور و گردو رو هم خرد کنین و همه مواد غیر از مایونز رو با هم توی غذاساز بریزین و چند دقیقه بزنین تا کاملا یکدست بشن .مایونز رو کم کم اضافه کنین و بزنین تا غلظت مواد به حد مناسبی برسه. غلظتش باید طوری باشه که بتونین ماسوره کنین. حالا نون تست رو برش بزنین و مواد رو با قیف و ماسوره روی نونها بذارین.
1- همه مواد باید سرد باشن
2- نمک نزنین چون تن ماهی و خیار شور به اندازه کافی نمک دارن.
3-اگه مواد شل شد و نتونستین ماسوره بزنین با قاشق روی نون بمالین .
🏵
༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅
❤️
💚
🧡
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲🍲
#غذا_با_مرغ
#سوپ_شیر
یک لیوان جو پوست کنده
دو عدد هویج بزرگ
دویست گرم قارچ
یک عدد پیاز
یک تکه سینه مرغ
یک لیوان آب مرغ
پنجاه گرم کره
یک قاشق سوپخوری آرد
چهار لیوان شیر
جعفری خرد شده صد گرم
ابلیمو کمی
خامه برای تزیین
❌ این سوپ به خاطر وجود شیر یکم طعم رو به شیرین داره اگه دوست ندارید به جای نصف مقدار شیر از آب استفاده کنید.
#توضیحات_تصویری 👆
🏵
༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅
❤️
💚
🧡
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#بادمجان_شکم_پر با #سس_سفید
#توضیحات_تصویری 👆
🏵
༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅
❤️
💚
🧡
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سیمیت_پیتزا
مواد لازم
آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم دو و یک سوم پیمانه
شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم حدود سه چهارم پیمانه
شکر ۱۵ گرم یک ق غ سرخالی
نمک ۶ گرم یک ق چ
مایه خمیر فوری ۵ گرم یک ق چ
تخم مرغ کوچک یک عدد
روغن مایع ۲۵ گرم یک و نیم ق غ
مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه
طرز تهیه
تمام مواد خشک آرد، نمک، شکر، خمیرمایه
با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم)
سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید.
نوش جان 💖
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#براق_شدن_ژله
ژله را باید با یک و 3چهارم لیوان آب جوش درست کنید و یک چهارم. لیوان اب سرد تا ژله تان براق شود..
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاناکوتا_وانیلی
شیر......2لیوان
خامه صبحانه........ 1/2لیوان
شکر.....3/4 لیوان
پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری
وانیل...... 1/2قاشق چای خوری
نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم
نوش جان 💖
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#موس_شکلاتی_گلدانی
لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_سیب
موادلازم
آرد ۱ و۱/۲ پ سیب زرد۳ عدد دارچین ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم یا ۵ ق س شکر ۱ پ سر خالی وانیل۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م شیر۱/۲ پ
طرز تهیه
سیبها را پوست گرفته خلال کرده روی آن دارچین و شکر می پاشیم سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را باهمزن تمیز و خشک می زنیم تا اسفنجی شود بعد زرده ها را دانه دانه هر کدام حدودا یک دقیقه میزنیم وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و می زنیم شکر را اضافه کرده می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کرده و بعد شیر اضافه کرده میزنیم بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده سه بار الک کرده به زرده ها اضافه می کنیم در آخر سفیده را اضافه و آرام و دورانی مواد را مخلوط می کنیم قالب را چرب و کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب ریخته سیبها را دورتا دور روی مواد می گذاریم وداخل فراز قبل گرم روی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ یا تا زمانی که کیک آماده شود قرار می دهیم بعد از آماده شدن وسرد شدن کیک روی آن را در صورت تمایل پودر قند می پاشیم
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_پای_سیب_در_سیب
مواد اولیه
خمیر پای 1 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
سیب 4 عدد بزرگ
مخلوط داخل پای سیب 600 گرم
چند سیب بردارید و قسمت بالایی آنها را برش دهید و جدا کنید. داخل سیب را با دقت توسط قاشق خالی کنید.آن را با پوره ی سیب و مقداری دارچین پر کنید.سپس خمیر پای را تکه تکه کنید و آن را روی سیب قرار دهید. همانطوری که رویه ی یک پای سیب معمولی را خمیر می کشید. سیب ها را در یک تابه بریزید که کف آن آب باشد و 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) بپزید تا رویه طلایی شود
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯